AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / patenttineule

patenttineule

5 Vastausta 7 190 Lukukertaa
Sain jo ohjeita jostain pain, mutta en vielakaan osaa,miten siis neulotaan patenttineuletta ja mita se silmukan venyttaminen on?
sorry ei pilkkuja a:n paalla, olen ulkomailla ja haluaisin tehda patenttineuletta

Ehkä näin

Tarvittava maara silmukoita kudotaan 1 oikein 1 nurin = 1o 1n molemmin puolin, siis seka nurjalla että oikealla puolella, mutta aina kun neulot nurjan silmukan otat samalla lankaa puikolle neulomatta ja kun toisella puolella ompelet oikean silmukan neulot puikolla olevan nostetun langan yhteen ja nurjan silmukan kanssa taas otat lankaa puikolle=
1 nurin ja lankaa puikolle ja 1 + lanka puikolta yhteen oikein.
Tee koetilkku.

patenttineule

kaksoispatenttineule neulotaan seuraavalla tavalla: silmukkamäärä jaollinen kahdella,ensimmäinen kerros neulotaan oikein.
Toinen kerros. Ensimmäinen silmukka oikein, langankierto, yksi silmukka nurin neulomatta. jatka kerroksen loppuun saakka.
Kolmas kerros: Neulotaan oikein , ne silmukat jotka otettiin nurin neulomatta puikolle, neulotaan langankiertojen kanssa yhdessä oikein. neulo kerroksen loppuun.
Neljäs kerros: Neulotaan kuten toinen kerros mutta aloitetaan kahdella oikealla silmukalla.
Viimeinen kerros: Neulotaan kuten kolmas kerros.
Mutta mitä ihmettä tarkoittaa, että otetaan nurin neulomatta? Yritin niin, että nostin yhden neulomatta, muttei tullut patenttineuleen näköistä eikä mitään sinne päinkään!

Mä tein

Niin yksnkertaisesti että neuloin 1 o 1 n pari kerrosta alkuun, sitten neuloin aina oikean silmukan edellisen kerroksen kanssa samaan. Eli nurjat aina nurin, oikeat ed. krs:n kanssa yhteen.
kun normaalisti neulot silmukan nurin, otat langan puikon eteen, no ainakin minä otan, nostetaan nurin; lanka puikon eteen, nostat silmukan ja jatkat työtä taas lanka normaalisti takaa tullen...Eli lanka kiertää silmukan etukautta, vaikkei sitä kudokaan. Kun itse tein ekan kerran patenttia, koitin ja purin, useampaan kertaan...suosittelen mallitikkua...ei sitä tarvitse tehdä kuin 5-6 kerrosta ihan parillakymmenellä silmukalla, niin näkyy oikea tulos...
 /   /  /  / patenttineule

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta