AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / vahinkopalvelu

vahinkopalvelu

10 Vastausta 2 002 Lukukertaa
joku täällä joku aika sit kirjoitteli et läykän vahinkopalvelu olis loppunut.kyllä ainakin oli pystyssä vielä tänään kun siellä poikkesin ,,,,mitään järkevää ostettavaa en sieltä kyllä löytäny ;)

romua

juu eiköhän kaikkien vahinkopalvelujen aika ole ohi kun katselee hinnoittelua ja tavaroita itse paljon maakunnissa liikkuneena olen huomannut että normaali kaupoista saa useammin halvemalla kuin kakkoslaadunkaupoista ym ym muut poistomyymälät

Vahinko-

Kyl se siel Läykäs on, mutta Riksuun Tienhaaran kirppikselle tulossa kans Vahinkopalvelu. Aiemmassa ketjussa tiedettiin, että aloittais 1.8.2008.

läykässä ei

VAHINKOTAVARA myyntiä, se nimi eli VAHINKOPALVELU on jäänne edellisestä myymälästä. se riksuun tuleva myy sitä oikeata "VAHINKO" ravaraa. se on se firma joka toimii ymmärtääkseni vakuutusyhtiöiden kanssa, nykyinen läyliäinen ei myy kuin ruotsin armeijan romua sekä eriä mitä saa jostain haalittua ja siksi huono paikka....t. ennustajaeukko

Riksussa ei

Riksuun tuleva liike on samanlainen romukauppa kuin muutki. nykysin ei ole Vakuutusyhtiöiden liikkeitä mihin kama menee suoraan vaan jokainen liike ostaa vakuutusyhtiöiltä myytäväksi kamaa (eriä)jos näkevät että saavat sen myytyä etie päin.

Vahinkopalvelu

Ettei olis sama yrittäjä mikä toimii Läyliäisissä ;D

Kyllä on

Nykyfirmalla ei nimeä lukuunottamatta ole mitään tekemistä aiemman Vahinkopalvelun tai vakuutusyhtiöiden kanssa. Myynnissä uutta halpahallitavaraa lukuunottamatta Tanskan armeijan ym. rompe-eriä.

"kyllä on"

ootte te viisaita ja tietäviä. ei ole nykysen läyliäisten myymälän kanssa mitään yhteistä, asia on TOSI

ei vahkari

Sittehän riksuun tuleva liike ei voi olla vahinkopalvelu.vahinko kamaa se voi myydä jollain toisella nimellä niinkuin muutkin firmat.

kirppisautoilijat vaarallisia

Jostain kumman syystä kirrputorilla kävijät eivät näe muuta liikennettä.Ostosokeus,ahneus vai itsekkyys?Nyt menen minä ja muut väistää näyttää olevan motto heillä.
Löppuis koko pulju ja nopeasti.Päästäis noista karavaanaritasoa olevista ongelmista.

Itselläsi taitaa olla jäykkä niska

Kuule on sitä kirpputoreilla autoiltu vähän isommillakin paikkakunnilla kuin umpimetsässä Riihimäellä.

No eipä sinne enää tule asiaa kun Tienhaaran kirppis lopettaa.

Riihimäellä asuvat tuttavani kun lähtevät Helsinkiin työmatkalle varustautuvat ikään kuin olisi kyseessä matka rapakon taa. Sitä paljon harvoin sieltä ilmeisesti lähdetään minnekään. No puoli Riihimäkeä elää ilman ajokorttia ja se ajokortillinenkin puoli pitää kamalan vaikeana ajaa jossain Helsingissä, mitenkähän ne pärjäisi maailmalla.

No kerran kuulin, että yksi riksulainen oli ajanut vuokra-autoa Lontoossa, kertoi sitä kuin suurta saavutusta.
 /   /  /  / vahinkopalvelu

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta