AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / suonikohju repeää?!!

suonikohju repeää?!!

2 Vastausta 1 158 Lukukertaa
polvitaipeessa on suonikohjuja.Olen laittanut säären puutumisen ja kipuilun iskiaksen piikkiin, vaan nyt tutustuin paremmin polvitaipeeseen kun oire vain pahenee.Keskelle sinistä isoa kohjua on ilmestynyt tosi tumma ikäänkuin näppylä.Se on sen näköinen että mielestäni voisi vaikka revetä koska tahansa!?
Nyt pelottaa että voiko siitä tulla joku tulppa tms?Lääkäriin olisin jo tilannut ajan tänään mutta päivystys on toisella paikkakunnalla.
Ensi tilassa menen kyllä näyttämään pattia, mutta peloissani laitan tänne nyt viestiä jos jollakulla on ollut vastaavaa.Kuinka huolestunut pitäsi nyt olla tämän mummelin?Olen tehnyt paljon pihatöitä,kyykkinyt ja kantanut yms.joten sekin on varmaan pahentanut asiaa..

Naapurilla puhkesi suonikohju

Naapurin miehellä suonikohjut ovat tosi kurjia ja kovasti pullollaan. Pari kesää sitten yksi niistä repesi. Kumppari oli täynnä vertaa ja pihallakin kiva lammikko. Naapuri vei kiireellisesti sairaalaan, sitä ennen olivat sitoneet haavan.

Lääkärissä sanottiin heti ettei suonikohjun puhkeaminen ole vaarallista. Suonen pätkä vain valuu tyhjäksi, ei muuta. KOKO verisuonisto EI tyhjene. Suonikohjut tulee tiettyihin suoniin, viisaammat osaa sanoa, onko ne laskimoita vai mitä. Niistä sitten vain valuu tämä ylimääräinen veri ulos, eikä se ole vakavaa. Kuiviin ei kukaan suonikohjusta tyhjene.
Mutta ihan hyvähän tuota jalkaa on varmaan käydä näyttämässä.
Tutulla oli laskimolaajentumat ja aiheutti painetta ruokatorven suonikohtuihin kävi niinki huono tuuri että koko verisuoniston veri tuli suusta pihalle kyseessä liianllinen alkoholin käyttö rasitti maksan
 /   /  /  / suonikohju repeää?!!
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta