KANNATTAAKO HAMMASKORU?

seeeenni

Ajattelin ottaa hammaskorun, mutta olen hieman epävarma onko se kannattavaa. Kaikki joilla on kokemusta asiasta, voisitte vastata näihin kysymyksiin, PALJONKO KORU JA LAITTO MAKSAA HAMMASLÄÄKÄRILLÄ? Voiko korun ostaa hammaslääkäriltä? Onko korulla vakuutus, jos se irtoaa? Jääkö hampaan pintaan jälkeä, korun pois lähdettyä? KAUANKO SE PYSYY KIINNI?
kiitos jo etukäteen vastauksista(:

35

15119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sd0fs+09f+sofközx

      Määrittele ensin, mikä sinun mielestäsi on kannattavaa?

      • seeeenni

        siis saan tietää kannattaako se, kun saan tietää vastauksia noihin kysymyksiin(:


      • sd0fs+09f+sofközx
        seeeenni kirjoitti:

        siis saan tietää kannattaako se, kun saan tietää vastauksia noihin kysymyksiin(:

        Taloudellisesti se ei kannata. Se maksaa.

        Esteettisesti se ei kannata vai haluatko olla sen näköinen kuin pinaattia olis jäänyt kiinni hampaaseen...


      • niimpäjoo
        sd0fs+09f+sofközx kirjoitti:

        Taloudellisesti se ei kannata. Se maksaa.

        Esteettisesti se ei kannata vai haluatko olla sen näköinen kuin pinaattia olis jäänyt kiinni hampaaseen...

        haha : D ite oot varmaa ku kananpyllystä tullu ♥


    • mulla

      on ollu, irtos kahen vuoden jälkeen.. kaveri joka pisti yhtäaikaa ni sillä on se jo varmaan 4jättä vuotta.. en tiiä miks mun irtos niin äkkiä mutta joo siis

      kävin laittaan harjottelijalla ja makso vaan jtn 10-15€.. en siis missään hammaslääkärissä.. laittaako ne ees siellä hammaskoruja muka?

      koruja on nii eri hintasia.. ite ostin jonku 17€ maksavan mutta niitä on 5 eurosesta 100 euroseen.. riippuu niin paljo mistä se on tehty ja mitä siinä on.

      Niin edelleen en tiiä hammaslääkärissä laitosta mitää mut siellä harjottelijalta ois voinu ostaa korun mutta vein ite mukanani ku olin jo ostanu jostain korukaupasta valmiiks.

      ei kai sillä mitään vakuutusta oo : D ei se kuule hevillä irtoo, ite en tykänny siitä jossain vaiheessa ja yritin repiä kaikin keinoin irti.. ei onnistu. pitää poistattaa sitte tai sitte se lähtee ajanmyötä.

      jos se poistatetaan ni en usko että jää jälkee mulla on tossa liimat tallella hampaan pinnas ku irtos itestään..

      kai sen pitäs pysyy pitkään.. mulla varmaan lähti ku en noudattanu annettuja ohjeita ja tein kaikkeni saadakseni sen pois yhessä vaihees..

      • 9 vuotta

        Noin 9 vuotta on hammaskoru ollut erittäin tiukasti kiinni, vaikka mitään hoito-ohjeita en saanut.

        Ostin koruliikkeestä, ei maksanut paljoa, hammaslääkärillä kiinnitettiin. Kiinnitys ei maksanut mitään kun olin silloin vielä sen ikänen, että sain ilmaiset hammaslääkäripalvelut. Muuten olisi ollut kai jonkun normaalin käyntimaksun verran.

        Kai se on vähän tuurista kiinni kellä kestää ja kellä ei, laittajan taitokin varmaan vähän vaikuttaa sekä missä laitetaan. En oikein ymmärtänyt mistä "harjoittelijasta" edellinen kirjoittaja puhui, mutta väittäisin kyllä että hammaslääkäreillä on parhaat ja turvallisimmat liimat ym. kiinnityskeinot.


      • _Sakero__

        ite ostin vaan korun 10 e ja kävin ilmasiks laittamassa sen hammaslääkärissä.


    • Zorro

      Laitatin hammaskorun suuhygienistillä.Hintoja en enää muista ja ovat varmaan muuttuneetkin.Koru lähti eka kerralla irti muutaman päivän päästä.Virhe korussa.Sitten laitettiin toinen samaan hintaan ja se on pysynyt noin kuusi vuotta.Korun ostin hammaslääkäriltä.Maku asia on laittaako vai vaihtoehtoja on monia esim.väreissä,muodoissa.

      • Hammaskorun omistaja

        Parhaiten pysyy hammaskoru,jonka hampaaseen kiinnitettävällä puolella on rosoinen/nystyräinen pinta. (Kysy kultasepänliikkeestä erikseen sellaista,itselläni sileäpintainen kristalli,ensimmäinen kesti vuoden.) Erittäin halpoja,hintaluokka ollut 10-20 euroa.
        Laittaminen ei alle 15-vuotiaalle maksa mitään.


      • tittidiii
        Hammaskorun omistaja kirjoitti:

        Parhaiten pysyy hammaskoru,jonka hampaaseen kiinnitettävällä puolella on rosoinen/nystyräinen pinta. (Kysy kultasepänliikkeestä erikseen sellaista,itselläni sileäpintainen kristalli,ensimmäinen kesti vuoden.) Erittäin halpoja,hintaluokka ollut 10-20 euroa.
        Laittaminen ei alle 15-vuotiaalle maksa mitään.

        mulla maksoi koru 27€,ja laitto yksityisellä hammaslääkärillä 24€.
        olin silloin muistaakseni 11v, nyt koru ollut jo 7 vuotta, tosiaan joillakin lähtee 1-3vuodessa pois...
        suosittelen käymään yksityisellä hammaslääkärillä niin koru pysyy vähän pidempään kun yksityiset hammaslääkärit yleensä nuo korut laittaa niin tietävät paremmin miten sen saa hyvin pysymään..


    • Annastiina

      Itselläni ollut hammaskoru jo kymmenen vuotta! En tarkalleen muista paljonko maksoi ja hinnat ovat varmasti nousseet euron myötä...yksityisellä siis joka tapauksessa kävin (Kuopiossa) ja korun sai hammaslääkäriltä. Hyvin on pysynyt paikoillaan! mä luulen, että jos sen ottas pois niin saattas sävyero näkyä jos korun ympäriltä hammas ajansaatossa tummunut...

    • kokemusta on

      hammas koru kannattaa minun mielestä :) itselläni on kauneus pilkku ja hammas koru samalla puolella ! monet on kehunu , hieno on sopii kivasti :) riippuu tietenkin varmaan että ootko valmis pitää sitä sit 30 vuotiaanaki? :d mut jälkee ei jää jos se irotaa , irtoaa myös rapsuttamallaki jos et haluukkaa sitä :):)

    • hammaskorua haaveile

      TIETÄÄKÖ KUKAA SAISKO JOENSUUSTA ILMASIKS HAMMASKORUN LAITTOO????????:))))))))))))))

    • MINNÄÄ!!

      NJAANJOO// Missä laitoit?!? Haaveilen kovasti hammaskorusta mutta äiti miettii vasta asiaa,oon kattonu jo netistä mistä löytyis hienoja hammaskoruja ja niiden laittajia muttei mitään löydy!!

      T:11v tyttö Kankaanpäästä!!

      • MINNÄÄ!!

        ( Muutkin voivat vastata toho!! )


      • kankaanpäästä!

        Kyllähän kankaanpäästä laittajia löytyy!! (:


    • MINNÄÄ!!

      Mistä!? :)

      • kankaanpäästä!

        Yksityiset laittavat hammaskoruja. En viitsi mainita nimeä.


    • mieeeevuan

      oon haaveillu hammaskorusta n.vuoden varmaa, mutta eipä tuota vieläkää oo tullu käytyy laittamassa, ku ei netistä löydy joensuusta mitää paikkaa jossa laitettas, oisko teillä tietoo? paljo maksaa ja mistä?:D

    • olisipitänytajatella

      Mietin kans hammaskoruu kun monella kaveril on ja en niin paljoa tykkää lävistyksistä.. Mutta vihaan hammaslääkäriä ja välttelen sitä mahd pajon. Ja muutamassa hampaassani on yhä reikä, sillä muutava vuosi sitten ollessani masentunut en myöskään ollut kiinnostunut hampaiden huollosta... Mietin siis että jos menen hammaslääkärille ottamaan hammaskorun, tutkivatko he myös muun suun ja vaikuttaako se korun ottoon?

      • kankaanpäästä!

        Uskon että ne tarkastavat samalla muut hampaat. Kun itse kävin ottamassa niin tarkistettiin samalla muutkin.(:


    • Ansku{:

      Itselläni on hammaskoru ollu noin kolme vuotta(:Suosittelen.Mun hammaskoru oli yli 20€Kun se on kultanen & siinä on timantti.Kiinnitys makso jtn 20€ (suosittelen(: )

    • nojaa1

      hammaskorut on tosi kivoja, mutta itellä pysy vaan joku 1kk

    • janzkuuz

      Tietääkö kukaan, että saako Rovaniemellä ilmaseks hammaskorun kiinnityksen ja jos saa, niin missä? Ja mistä sellasen voi ostaa Rovaniemellä?

    • Hammaslääkärin tytär

      Se pysyi minulla ainakin 2-3 vuotta, hinnoista en tiedä mitään koska äitini on hammaslääkäri ja hän laittoi sen minulle, tämän lähdettyä hankin uuden:) ei minkään laista jälkeä! Ota ihmeessä! Mutta varmista paikan luotettavuus, niihin ei tietääkseni ole vakuutuksia, joten etsi luotettava ja hyvä hammaslääkäri joka osaa kiinnittää korun hyvin.

    • NEUVOKAAmua

      Haluisin iha hirveesti hammaskorun! ehotuksia paikasta ja kannattaako savanni.com nettisivusta ostaa koru jo etukäteen?

    • Hammaslääkäri tai suuhygienisti voi kiinnittää hammaskorun ja myös ottaa sen pois. Kysele oman paikkakuntasi suuhygienisteiltä. Savannilta löytyy mm. kristallisia hammaskoruja. Toimitus kestää 1-2 arkipäivää. Pääset tutustumaan hammaskoruihin tästä linkistä: http://www.savanni.com/hammaskorut-c-135.html.

    • ollut ja mennyt

      Kuulehan hammaskorut EI ole enää muotia!

    • Hallitus

      ...lävistyksiä? Kysehän on hammaskorusta ei lävistyksestä.

    • justcurious_

      Mitä hoitoo suosittelet?

    • hampitar

      Itsellä ollut jo vuosia tämä hammaskoru ja pois en ottaisi. Jos joskus irtoaakaan otan uuden. On kaunis ja ihana. :-)

    • vallu247

      Hammaskorun tarkoitus pysyä vuosia. Itsellä on pysynyt eikä ole ollut ongelmia. Nätti kun hymyilee ja paljon kehuja olen siitä saanut. Itse otin Tampereella Smilespassa ja maksoi 60 euroa. Ei tarvitse hoitaa millään tavalla, pitää vaan hampaat normaalisti puhtaana.

    • Supazuu

      16 vuotta hammaskoru ollut ja edelleen näyttää samalta kun uutena.Siitä voi laskea hintaa korulle per vuosi. Nyt aattelin vaihtaa kristalliseen

    • Ansku1974

      On mahdotonta sanoa kauanko koru pysyy. Hyvin yksilöllistä. Itselläni pysyi 14v ! Jollain vaan pari viikkoa. Korun hinta on noin 10-35€ ja kiinnitys noin 30€ halvimmillaan.

    • Anonyymi

      Hammaskoru laitoin yksityisellä. Laitto Maksoi 40€, ostin korun liikkeestä 10€. On pysynyt jo 22 vuotta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe