AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Prisma vs. Viina rannasta

Prisma vs. Viina rannasta

10 Vastausta 19 967 Lukukertaa
Tervehdys!
Olisi tarkotus hakea muun matkailun ohessa Tallinnan reissulla useampi laatikollinen siideriä, olutta, viiniä ym. mukaan Suomeen viemisiksi. Mitenkäs teidän mielestänne, kannattaako suunnata Viina rannasta (www.viinarannasta.ee)-putiikkiin vaiko Prismaan. Pääasiallisin päätökseen vaikuttava tekijä on tietty raha mutta jos jotain muita vinkkejä yms. kyseisiin putiikkeihin liittyen, niin otan niitäkin mieliisti vastaan.

Entäpä maksupuoli, kannattaako ottaa raha käteisenä mukaan vai maksaa Visalla?? Toimiiko Visa kuinka luotettavasti Tallinnassa??

Kiitoksia paljon jo etukäteen!!

Viinarannasta eli Superalkosta

Yleisesti ottaen pitäisin SuperAlkoa parhaana paikkana, sikäli mikäli aikoo ostaa kaiken yhdestä paikasta. Siellä on hyvin monissa tuotteissa halvimmat hinnat eikä missään tuotteissa ryöstöhintoja.

Jos ostat enemmän, niin kannattaa tehdä alustava tilaissuunnitelma netissä ja tulostaa se ja mennä sen kanssa SuperAlkon varastopuolelle ja pyytää SuperAlko kortti, jolla saa heti ekasta ostoskerrasta lähtien 3 prosenttia alennusta(vaatii n.1000 euron kertaoston ekalla kerralla). Jos ei halua odotella, niin voi mennä viemään tilauslistan ja hakea vaikka parin tunnin päästä. Erittäin kätevää.

Oikeastaan ainoat juomat mitkä(jos viitsii)kannattaa ostaa laivalta on perus A-oluet. Ne ovat laivoilla yleisesti ottaen paremmissa tarjouksissa kuin SuperAlkossa. SuperAlkon kannattavimpia ostotuotteita on Lonkerot ja Dobbelbock olut. On muuten paras väkevä olut(8%) mitäolen koskaan saanut. Maksaa muistaakseni alle 12 euroa laatikko SuperAlkossa.

Ja Visalla kannattaa maksaa.

Unohtui mainita, että ehdottomasti kannattaa maksaa Visalla SuperAlkossa. Kurssi on jopa parempi kuin rahanvaihtopaikoissa(meillä oli kesäkuussa 15,68 Visalla SuperAlkossa ja rahanvaihtopaikoissa parhaimmillaan 15,60), eikä tarvitse suuria rahoja kantaa mukanansa.

Juuri

käyneenä voin kertoa (tosin en tuonut paljon juomia) että hinnat ovat aikalailla samat jokapaikassa. Verrannut laiva, Viinarannas, Prisma, Ulemise-kauppakeskus, Merekeskus ja Sadamarketin hintoja. Halvimmat (eroa muutama euro) väkevät Sadamarketissa ja halvimmat oluet laivalla.

Halvimmat...

olut oli Tallinnassa kesäkuussa Tallink D-terminaalin alakerrassa, Saku laatikko maksoi n.10€ ja Ale Cog oli n. 11,5€.
http://www.tallinksilja.com/fi/tab2/terminals/talD/

Lisäys...

maksoin silloin ostokset MasterCardilla.

hyvä pointti

osta d terminaalin alkosta pitäis olla halvimmat hinnat sieltä hakee kaikki paikalliset työkaveritkin

oujee

Minkälainen tuotevalikoima on siellä D terminaalissa verratttuna esim. Super-alkoon. Löytyykö kaikenlaisia juomia ja kuinka laajalti?

Viimeisimmät tarjoukset

tsekkaa tuolta viimeisimmät tarjoukset:
http://www.viinaavirosta.com/
Jos viinejä tai väkeviä hakee niin kannatta kyllä käydä Livikon Alcostoressa. Lootsi 8 osoitteessa oleva myymälä on tilaava ja hinnatkin ovat parempia kuin Prismalla tai Rimissä. Kantaasiakaskortinkin saa ilmaiseksi ja sitä saa käyttää jo ensimmäisellä ostoksella.
Kaikkein kätevimmin laivalta ns. autotilauksena eli laivaväki kuskaa tilauksen autolle. Eikä autoa tarvitse edes ajaa Tallinnassa ulos.

Aloittajalle tästä tiedosta ei enää ole hyötyä, mutta muille harkinnan arvoinen asia.
 /   /  /  /  /  / Prisma vs. Viina rannasta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta