AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Viking line ja uudet ikärajat

Viking line ja uudet ikärajat

14 Vastausta 3 888 Lukukertaa
Viking line nostaa ikärajojaan elokuun puolivälistä alkaen. Aika typerää että olemme muijan kanssa ennenkin päässeet arkipäivän risteilylle mutta nyt emme sitten enää pääsisikään. Eli kysymys onkin, että voiko turvamiehet tosiaan jättää päästämättä meitä laivaan, jos liputkin ovat jo maksettu jne? Itselläni on jo ikää, mutta puoliso täyttää vasta ensi kesänä ikärajan verran. Mitä sitten jos emme pääse laivaan, hyvitetäänkö lipun hinta sitten takaisin vai kuinka?

Olisittehan voineet ottaa

Nuo muutokset kun ovat olleet saatavilla jo jonkin aikaa.
Tarkoituksena on ilmeisesti saada häiriköivät kakarat pois laivalta, mikä on sinänsä hyvä asia.

Ikäraja on se mikä on varustamon puolesta ilmoitettu, siinä ei helpota maksettu lippu laivaan pääsyä.

avopuoliso

Jos olette avopuolisoita niin pääsette laivalle kunhan toinen on yli 21 ja toinen yli 18. Tämmöinen poikkeusjuttu on varustamoilla, kannattaa ehdottomasti soittaa terminaaliin ja kysyä onko tuo edelleenkin voimassa.

Tosiaan ikärajojen tarkoitus on estää kännäävät ja häiriköivät nuorisoryhmät. Pariskunnat harvoin aiheuttavat häiriköintiä niin kait tämän vuoksi tämmöistä poikkeussääntöä on käytetty.

Avopuolisot

koska, sitä ei voi valvoa, ainahan voi sanoa olevansa. Aviopuolisot tosin pääsevät :)

öööö

Eihän noi ikärajat taida muuttua kun Turun osalta. Hki-Tukholma on ollut jo yli vuoden 21v. joka päivä ja Hki-Tallinna pe-la lähdöillä samat ikärajat.

Enää ei päde kuin ERITYIStilanteissa avo/kihlaparien ikäraja muutokset...

En tiedä tosta hinnan hyvityksestä kun ennen varaustahan olisi pitänyt tutustua niihin matkaehtoihin, jotka sisältävät mm. ikärajat..

Viking line on huonompi kun silja.

No mene siljalle, siellä ikäraja on 18v. Ainakin Europalla, Galaxylla & Baltic prinsesillä.

Päivitäppä tietosi

nimistä. Ja sit toinen asia, kyl sen huomaa että kakaroita on SiljaTallinkilla, meno on sen mukaista. No rymytkää siellä niin kauan kun yhtiö pystyssä on.

Mikäköhän kyselijä

Ihanko tosissaan kysyt että voiko alaikäisten pääsyn laivaan estää ja voiko lipun hinnan periä yhtiöltä takaisin jos ei sääntöjen mukaan pääse laivaan. Kannattaa varmaan jättää lähtemättä jos ymmärrys on noin pahasti rajoittunut.

Olet idiootti

Ensinnäkään kyse ei ole alaikäisestä, alaikäinen on alle 18v henkilö. Enkä ole menossa laivalle, kunhan vaan tiedustelin asiaa. Näköjään tännekkin riittää näitä alle 100 ÄO:n omaavia henkilöitä, oletko kenties BMW palstalta tänne eksynyt?

No ota sinne yhteyttä

Varasitko matkan silloin, kun ikärajan nostoilmoitus oli jo tehty? Silloin vastuu on todennäköisesti sinulla. Jos olet varannut matkasi ennen ikärajan nostoilmoitusta, voit olla se poikkeustapaus, yleensä asioita ei voida takautuvasti muuttaa.

aivan

nämä tällaiset uudistukset. Vaikka itseen ei vaikutakaan.

jaaaahas.

Siis mistä joku nyt on lukenu tämmösestä uudistuksesta? Kyllä se on satavarmasti 21v. elokuun puolivälin jälkeenkin...
http://www.vikingline.fi/hyvatietaa/ikarajat.asp

Otat selville

Olen ihan samanmoisessa tilanteessa. Kaveri on 20 mutta minä en. Ota yhteyttä VikingLineen ja selvitä asia. Minun mielestäni asia pitäisi olla niin että sinä olet ystäväsi "huoltaja". Mutta ota selville ja jos sanovat että molemmat pääsette, pidä laivalla todella hauskaa ;-)
Sitä se on, kun ei ymmärrys riitä eikä järkeilykään häikäise.
Mikä on
sopiva ikä?
 /   /  /  / Viking line ja uudet ikärajat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta