AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Hera proteiini

Hera proteiini

7 Vastausta 3 676 Lukukertaa
Moi!

Olen nähnyt esim. Prismoissa ja joissakin muissakin tavarataloissa myytävänä noin 900 g Hera proteiini pusseja. Ajattelin että voisin alkaa ostamaan sitä. Tuo ilmeisesti vaikuttaa lihasten kokoon. Onko tuolla mitään haittavaikutuksia? Esim. erikoisen näköiset lihakset.

Anteeks ku kyselen tyhmiä, tuli vaan mieleen. :)

hera

lihakset tarvitsee proteiinia kehittyäkseen. Millääntavalla se ei vaikuta lihasten muotoon. Nimensä mukaisesti lisäravinteet on tarkoitettu monipuolisen ravinnon lisäksi, ei korvaamaan sitä.
Haittavaikutuksia ei pitäisi olla ellet ole allerginen...mutta siinä tapauksessa sopivia voivat olla vaikka maito-, soija- tai riisiproteiinit

http://www.fast.fi/index.php?mid=75

Kyllä vaan

Tuossa tulikin jo perustiedot edellä. Hyvillä mielin voit ostaa esim. Hera 80 tuotetta Fastilta. Tai Evolution Whey tuotetta www.ufs.fi

Heraa ennen vai jälkeen reenin?

Moro!

Hei, mietein et jos esim. Käyttää tuota evolution whey tuotetta, niin onko sitä tehokkaampaa ottaa ennen vai jälkeen harjoittelun , vai molempina?

Heraprotskun käyttö ja muuta yleistä tietoa

Ennen sekä jälkeen. Proteiinia tulisi nautti n. 3h välein yhdessä hiilareiden tai rasvan kanssa. Proteiinia saat mm. paistijauhelihasta, kanasta, kalasta, maustamaton maitorahka (Ehrmann 0,70€ purkki), raejuustosta, rasvaton maito, hera, maito sekä soijaproteiinit.. Jos olet päälle 50kg nainen, niin proteiinia tulisi saada n.100g/pvässä, hyviä rasvoja 20% päivän kaloreista ja loput hiilareista. Proteiinia 1,8-2g x painokilo=g pvässä proteiinia. Esim. 90kg mies - 180g prot /pvä. Ravinnon laatuun kannattaa panostaa paljon, saat tuloksia. Unohda mikro yms valmisteruoat. Osta lisäksi Prismasta monivitamiini tabletteja ja c-vitskutabletteja samalta hyllyltä missä proteiinit ovat. Leader merkkisiä, maksaa n.10e /prk. Kolmas välttämätön on Omega3 kalaöljytabut Leaderiltä myös samasta hyllystä 7,90e. Eli siis:

-Heraproteiinia ennen ja jälkeen treenien (muilla aterioilla rahkaa, raejuustoa, lihaa/kanaa -> imeytyminen hitaampaa)
-Monivitamiini treenin jälkeen
-C-vitamiini treenin jälkeen (Huom! vahva 500mg-1000mg pitoisuus, älä osta ruokakaupan mietoja 30mg poretabuja niillä et tee mitään!!)
-Omega3 pitkin päivää ei treenin jälkeen (silloin suositaan proteiinia ja hiilaria, rasvat minimiin)

Halpaahan tämä harrastus ei ole kun pitää ruokaan ja muutamiin lisäravinteisiin sijoittaa rahaa, mutta sama raha menee baarissa illlalla+seuraavan päivän darrasafkat yms. Palautusjuomia ei tarvitse ostaa valmiita kun omistat heraproteiinia. Tuohon kaveriksi voit ostaa maltodekstriiniä jota naisille 20-25g ja miehille tuplat tuosta. Maksaa Prismassa n. 6e kilon säkki Fast merkkistä. Katabolinen tila katkaistaan tällä nopealla hiilarilla harjoituksen jälkeen. Myös banaani/tuoremehu 100% toimii ok.

Kiitokset !

Siinä oli tuhti kattaus ! kiitokset !!!

Kiitokset !

Siinä oli tuhti kattaus ! kiitokset infosta!

lisäravinteista

Jos olet mies puolinen henkilö, niin lisäravinteista ei pitäisi olla haittaa, jos ei ole niitä allergioita, mutta soijaa en suosittelelisi. Se saattaa laskea miesten testosteroni tasoa ja olla muutenkin miehille haitallista. Tästä ei tosin ole kai oikeen varmaa tietoa sillä toiset väittää, että soija on pahaksi miehille toiset taas kumoavat nämä väitökset. Itse en soijaa käyttäisi, sillä siitä on niin monia mielipiteitä. (Tämä ei ollut ihan vastaus sun kysymykseen, mutta ihan varoituksena vaan.)
 /   /  / Hera proteiini
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta