Ajamisen riemua

testerit

Käväisin eilen vuoden 2001 xsara-farmarilla ajettu 130 tuhatta. Miellyttävä kaupunkiajossa, mutta sitten niin sanotulla moottoritiellä ajo oli melko vaappuvaa. Eli pitääkö kaikkia xsaroja koko ajan keskittyneesti ohjata, sillä melkoisen vaappuvalta ajo tuntui. Oliko tämä sitä suuntavakauden puutetta mitä monet koe-ajotestit tuovat esiin. Vai tuleeko ohjaus kenties tutummaksi ajan myötä, sillä muuten mitä miellyttävin kokemus.

7

1297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Autoinssi

      Noilla kilometreillä Xsarassa esiintyyn yleensä runsaasti väljyyttä alustassa. Tuosta syystä ilmeisesti tunsit auton mukavaksi kaupunkiajossa, osat antavat niin sanotusti periksi. Suuremmilla nopeuksilla tulevatkin sitten ongelmat. Suositukset: Kaikki alustan osat vaihtoon tai etsiskelet jonkin muun merkkisen auton.

      Kesä terveisin, Autoinssi!

      • testerit

        Ennen kuin alan tekemään tätä ilmeisen halpaa remonttia niin onko samaa ongelmaa myös kenties kaikissa muissakin ranskalaisissa. Ajokokemus oli kuitenkin japsien jälkeen miellyttävä.


      • vaatimustaso
        testerit kirjoitti:

        Ennen kuin alan tekemään tätä ilmeisen halpaa remonttia niin onko samaa ongelmaa myös kenties kaikissa muissakin ranskalaisissa. Ajokokemus oli kuitenkin japsien jälkeen miellyttävä.

        No mutta. Nythän puhutaan eri luokan ajettavuudesta. Tottakai ranskalaisessa autossa ajettavuus on huononakin japsien yläpuolella. Se on vähän kuin sisäfile ja jauheliha. Periaatteessa samaa tavaraa, mutta vain toisesta saadaan kunnon pihvi.


    • farmari hdi

      Ostin Xsara farmari HDIn käytettynä ajettu 126tkm ja ajoin autolla 254tkm, siihen mennessä ei tarvinnut vaihtaa osia alustaan kuin alapallo n.200tkm kohdalla. Citikka oli hyvä ajaa kaupungissa ja maantiellä, eikä sitä tarvinnut vahtia moottoritiellä. Kannattaisi käydä tarkistuttamassa ohjauskulmat jos vaikka etupää olisi kolahtanut johonkin. Renkailla on myös suuri vaikutus ajettavuuteen. Alustan osat ei kulu eikä löysty vielä noihin kilometreihin mennessä.

    • itselläkin

      on samoilla kilometreillä oleva xsara ja ei sitä tarvi kyllä yhtään paimentaa matka-ajossa! Jotain vikaa täytyy olla jos tuollaiset kokemukset ajosta? ohjauskulmat pielessä, iskarit loppu? normikunnossa menee kyllä kuin juna, eli voi ajella vaikka yhdella sormella ratista kiinnipitäen :)

    • Xsara on erittäin suuntavakaa auto eikä alustan palikatkaan ole mitään herkästi kuluvaa tavaraa, joten kannattaa ensimmäiseksi tutkia, etteivät mitkään säädöt ole pielessä, että kaikissa iskunvaimentimissa on täytettä ja sitten vasta ihmetellä muita. Voihan siellä olla oikeasti jotain rikkikin, jos on esim. törmäilty johonkin.

      • myös xsara ja 130tkm

        miksi ostaisit auton jossa vikaa? Minulla 2002 xsara exslusive,ajettu 130 tkm,ei mitään ongelmaa ajo-ominaisuuksissa moottoritienopeuksilla ajettaessa,ajo täysin vakaata. Xsaroja niin paljon ja sopivan edullisia myynnissä,menet vain valitsemaan! Saat ruosteettoman,hyvin varustetun auton 60% corollan hinnasta,yli jääneellä 5000-6000 eurolla vaikka teet ulkomaanmatkoja ja vielä jää paljon rahaa vaikkapa koiranluihin!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe