Venäjä valtaa Suomen?

vallataanko_meidät

Asun pääkaupunkiseudun lähiössä ja täällä kaikki taloyhtiöpalvelut jne aletaan kääntämään venäjäksi, kun tämä paikka on niin täynnä venäläisiä. Jos katson nyt ikkunasta ulos, pihalla on 20 venäläistä grillaamassa. Ennen lähiössä ei ollut ulkomaalaisia lainkaan, nykyään jos haluaa joltakin kysyä jotakin, pitää ensimmäisenä kysyä mitä kieltä hän puhuu. Tämä on huolestuttavaa.

Nykyään suomalaiset myyvät tonttinsa yksi kerrallaan venäläisille. Venäläiset itse eivät olisi niin tyhmiä että myisivät maansa pala kerrallaan toiselle maalle. Kohtahan meidät voi keposesti liittää mama rossijan mahtavaan federaatioon kun 60% asukkaista on venäläisiä ja tontit ovat venäläisten omistuksessa.

Onko kohta Suomessa enemmän venäläisiä kuin suomalaisia, valtaako ulkomaan virtaus maamme pikkuhiljaa, eikö suomalaisuutta kohta ole?
Minä en kyllä venäjää ala opettelemaan, se on yksin venäläisten asia opetella suomen kieli kun tänne tulevat!

Ja kun on huolissaan maansa kulttuurista ja kansasta, syytetään rasistiksi. No, rasisti tai ei, olen huolissani jatkuvasta ihmisvirtauksesta Venäjältä Suomeen.
Asia on tosin erilainen eri puolilla Suomea, täällä se on ehkä pahinta.

terv. kyllästynyt kuuntelemaan venäjän kieltä kun astuu ovestaan ulos

20

1425

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmmhmmhmm

      Tietysti kulttuurit sekoittuvat globalisaatiossa, mutta en usko että tulevaisuudessakaan venäläisiä on täällä enemmän kuin meitä suomalaisia.

      • asssssssssss

        Globalisaatio ja monikultturisuus on ns. syvältä.
        Sehän on Suomen kaltaisten pienten maiden tuho, se pitää ymmärtää.
        Takaisin rajoja kiinni vaan ja tulliesteitä.

        Kohta on Suomi tuhottu ja työpaikat viety kaikki ulkomaille.
        Ei edes suurkapitalistimaat kuten USA voi sallia vapaata työpaikkojen poisvientiä ja köyhistä naapurimaista rajoittamatonta maahanmuuttoa.
        Ottakoot Meksikon yhdeksi osavaltiokseen niin katsotaan mitä tapahtuu.
        Saksassakin puolustetaan omaa väestöä työttömyydeltä.
        Suomen päättäjät ovat täysiä sekopäitä.


    • Layman

      Venäjä valtaa Suomen??? Venäjä ei ole = venäjän kansa, aivan kuten Suomi ei ole = suomen kansa. Sen nyt luulis olevan jo selvää.

      Lainsäädäntö mahdollistaa ulkomaalaisten muuton Suomeen. Ne jotka kuluttaa penkkejä parlamentissa niin Suomessa kuin Brysselissä odottaa yhteydenottoasi.

    • politiikoiltamme

      unohtui vastavuoroisuus periaate maakaupoissa, monet karjalaisevakot tahtoisivat maansa takaisin mutta......

    • neifne

      Eivät suomeen tulevat venäläiset vihollisia ole. Monet tulevat suomeen paremman elämän halussa.
      Ja mikä tulee tuohon sinun painajaiseesi että venäläiset ostavat maapalan kerrallaan, olet uskonut iltapäivä lehtien kusetuksen. Lehdillä on tapana suurennella asioita. Vanha vihollinen on pidettävä suomenmaassa aina vihollsena. Pakko lietsoa vihaa ja katkeruutta jotta NATOON päästäisiin helpommin.

      Poliitikoilla on halunsa, ja medialla keinonsa. Kansalaiset nielevät kaiken!

      • Koroljov

        "Ja mikä tulee tuohon sinun painajaiseesi että venäläiset ostavat maapalan kerrallaan, olet uskonut iltapäivä lehtien kusetuksen."

        Venäläisvastainen propaganda oli Suomessa vahvaa v:n 2008 Georgian-Venäjän sodan aikaan. Nyt se on Ukrainan ja Krimin tilanteen vuoksi jälleen yltynyt suorastaan hysteerikseksi. Käynnissä on ennennäkemätön vihakampanja Venäjää kohtaan. Mutta silti 3/4 suomalaisista ei edelleenkään pidä Venäjää uhkana Suomelle eikä kannata Suomen liittymistä NATO:n jäseneksi.

        "Vanha vihollinen on pidettävä suomenmaassa aina vihollsena."

        Ei Suomea uhkaa Venäjää, vaan länsimaisen velkatalouden kupla, johon Suomi on sitoutunut, sekä euroalueen krooninen kriisi.

        "Pakko lietsoa vihaa ja katkeruutta jotta NATOON päästäisiin helpommin."

        Kun Venäjä vastasi länsimaiden Ukrainassa masinoimaan vallankaappaukseen tukemalla Krimin niemimaan eroa Ukrainasta, natottajat näkivät tilaisuutensa taas tulleen. Mutta kuten sanottu, ankarakaan propaganda ei näytä purevan tavallisiin suomalaisiin, ainakaan vielä.


    • risto1144

      Muu ei nyt enää auta kuin tehdä omat johtopäätökset.Ennakkoluulot kannataa heittää pois ja matkustaa vaikka viroon jossa voi seurata venäläisgetton elämää vaikka läsnämäellä.

      Jos käyt myös seuraamassa virolaisten lähiöasumista ja sitten muistelet millaista oli ennen omassa lähiössäsi.

      Itse olen muuttanut en ole yrittänyt muuttaa muita. Se tuntuu jotenkin järkevämmältä ja tulokset näkyy nopeammin.

      Jos Venäläisiä tulee oikein paljon Suomeen täytyy
      harkita Ruotsia tai Norjaa.Toistaiseksi näyttävät keskittyvän tietylle alueille Itä-helsingissä.Mutta jos asuisin Lapeenrannassa myisin heti venäläisille ja muuttaisin itse pois.

    • sopeutuvaisia

      Venäläiset kuitenkin enimmäkseen ostavat asuntonsa ja tekevät työtä. Ja kulttuurikaan ei suuresti eroa suomalaisesta. On niitäkin maahanmuuttajia, jotka odottavat saavansa kaiken valmiina, eivätkä yritäkään sopeutua suomalaiseen kulttuuriin. Työntekokaan heiltä ei oikein suju.

      Olisin kyllä sitä mieltä, että suomalaisilla pitäisi olla Karjalassa ja muualla Venäjällä samat oikeudet kuin venäläisillä täällä. Ja venäläisten pitäisi maksaa eräistä palveluista, jos he ovat varakkaita, mutta eivät maksa veroja.

      Ei täällä Länsi-Helsingissä näy kovin paljon venäläisiä.

    • vitun katkera

      Tajja ja klovvalisaatio on venäjä!

    • assssssssss

      Itse olen sitä mieltä, että venäläisiä ei saa ottaa Suomeen.
      Emme halua tänne suurta määrää vähemmistöä.

      Diktaattori Putin käyttää venäläisiä ja Venäjän omistuksia suomessa keppihevosena joilla voi uhkailla Suomea sodalla tai ties millä.

      Ei yhtään venäläistä Suomeen, koska Venäjällä kuvitellaan että kunvenäläinen omistaa maata tai asuntoja Suomessa niin se on sitten Venäjän maaperää ja laitkin alueilla ovat Venäjän lakeja.

      • Koroljov

        "Itse olen sitä mieltä, että venäläisiä ei saa ottaa Suomeen."

        Miten Suomessa muka tehtäisiin oikeat raskaat työt ilman venäläisiä, virolaisia ja puolalaisia?

        "Emme halua tänne suurta määrää vähemmistöä."

        Onhan Suomessa ruotsinkielisetkin, ja vahvassa asemassa.

        "Diktaattori Putin käyttää venäläisiä ja Venäjän omistuksia suomessa keppihevosena joilla voi uhkailla Suomea sodalla tai ties millä."

        Putin on yhtä vähän Venäjän diktaattori kuin Urho Kekkonen oli aikoinaan Suomen diktaattori. Kumpikin on yksinkertaisesti erittäin suosittu ja kunnioitettu, demokraattisesti valittu valtionpäämies. Putinin kannatus venäläisten keskuudessa on Krimin kansanäänestyksen jälkeen kohonnut yli 75 prosenttiin, samaan aikaan kun esim. Ranskan presidentti Hollandeen on tyytyväinen enää 18 % ranskalaisista. Kukin voi itse päätellä, kumpi hallitsee vahvemmalla mandaatilla.


      • JGDRW¤#&()GB?J

        Miten sen estää, kun roudataan kylkivääränä kaiken maailman sakit tänne, mikä milläkin perusteella. Sääntöihin suuria muutoksia, ei muuten tule toppia?


    • Matti Hiltunen

      Olen sitä mieltä että myymällä ei pitäisi maita eikä kiinteistöjä pitäisi Venäläisille luovuttaa, mutta vuokraoikeudella kylläkin. Eiväthän Venäläisetkään maitaan luovuta Suomalaisille eikä muille ulkomaalaisillekaan.

    • iel

      Oletko ajatellut et meitä suomalaisiakin on paljon ulkomailla eri maissa töissä, varsinkin euroopassa. Eikä sieltä ole kantaunut uutisista että suomalaiset valtaisivat maan sielä. Meidän tulisi ymmärtää heitä samanlailla kun meitä ymmärretään toisissa maissa. Monet maahanmuuttajat ovat kokeneet pettymyksen kun ovat joutuneet takaisin lähtökohtaan. Tunsin myötätuntoa erääseen nuoreen äitiin Abi juui kun tutustuin niin on vähennetty kiintiöitä, miksi yleensä sellaiset lähetetään takaisin jotka ovat jo maahan asti päässeet?

      • kjoarqyqfvåhs¨¨ nepe

        Tuosta euroopasta tulikin mieleen, että joku talousekspertti kehotti Suomea tekemään kauppaa Eurooppaan, siis suljettua sisäpiirikauppaa, ei käytännössä vientituloja, vaan eurobyrokratian hyödyntämistä.

        Mikä ihme tuon euroalueen oikea kannattavuus voisi koskaan olla, jos Suomen Aasian myynnit pitäisi jatkossa suunnata vaikka Itä-Eurooppaan. Jotenkin menee usko kaikelta.

        http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2014/05/22/imd-suomi-kohensi-sijoitustaan-kilpailukykyvertailussa/20147226/12

        Auttaisiko tämä jatkossa afrikkalaisten pysymiseen kotiseudullaan?
        Nokia rakensi Afrikan ensimmäisen lte-verkon

        Algérie Télécom Groupin pääjohtaja Azouaou Mehmelin mukaan operaattorilla on kova kysyntä ultranopeille yhteyksille ja laajemmalle verkkopeitolle.
        http://www.digitoday.fi/mobiili/2014/05/22/nokia-rakensi-afrikan-ensimmaisen-lte-verkon/20147241/66

        "22.5.2014 09:41 Nokia ilmoittaa käynnistäneensä Afrikan ensimmäisen lte-verkon Algeriassa.

        Valtion omistaman Algérie Télécomin neljännen sukupolven matkapuhelinverkko on ensimmäinen Afrikan mantereella kaupalliseen käyttöön otettu lte-teknologiaa käyttävä verkko."


    • jäbälädäbäläduu

      Pystyvätkö suomen venäjämieliset liittymään natoon ennen kuin osa omanmaamme kansaa on lavastettu natovastaiseksi pelonvuoksi että eivät hyökkäisi sitten niinhelposti omanmaan viranomaisten kimppuun kun ovat jo naton silmätikkuina hah hah hah.

      • SopivaSapluuna?

        Se sopisikin hyvin tuohon salalittoilun illuminanti-systeemiin, jollain konstilla saataisiin syy vainota alkuperäisiä asukkaita.


    • VastaaKyselyyynKats

      Ei se valtaa, mutta joku sanoi näin. Jossain vaiheessa voi NSA:n ja googlen piuhat katketa tässä maasa. Ne ovat homman "ytimessä" ns.

      Suomi olisi vain kuluerä ja hajottavat tekijä, tänne on muuttanut itä-eurooppalaisia homoja aika suuret määrät. En usko, että ollaan kiinnostuttu, vähän niin kuin uraanjätekasa jos haluaa pitää ydinpolttoainevapaana oman tonttinsa.

      Suomessa on "tulenarka" popula, koska moni vähemmistöjuttu on viety maailmanmallikansan tasolle. Siis jos itse olisin joku "arabikeisari/sulttaanien sulttaani" en edes katsoisi tähän ilman suuntaan. On viime aikoina vain vahvistunut ajatus, että Suomi on kuin tunkio maailman ihmiserikoisuuksia, joilla on vaikeuksia muualla, se on kuin matosankoa hieman kuopisi, kun tänne yrittää tunkea. Madot lähtevä sangosta leviämään. Itse suomalaiset eivät välttämättä ole mikään ongelma, vaan tämä vähemmistöjen mallimaana toimiminen on todellinen riskitekijä.

      Miettikää asiaa, esim. pankkiirin kannalta, joka tekee sijoituksistaan riskianalyysin ennen hankintaa. Näin huonoa sijoitusta, muutaminen kielivähemmistövaatimuksineen ja kiihkoisine valtareviirin pitämisineen ei koskisi kukaan älykäs sijoittaja. Suomi on lähinnä mafia-pelurein intressien kohde, koska heikolle voi tarjota huonoja täkyjä. Nokia on täältä häippässyt, joten mafia on seuraava, poliisit osttavissa bilderbergin jäsenten rahoilla.

      Tuomioistuinten valtaan en enää tahdo aina uskoa. Mitä mieltä olette väitteestäni, olenko ihan pihalla?

    • Ei vallata

      Ei vallata. Eu on turvanamme, Venäjä ei halua boikottiin jos eu-maata yrittää kiusata.

      • Venäjän imperium

        Jos Venäjän imperiumin lippu palautetaan käyttöön, on mahdollista, että Venäjä palauttaa entisen Neuvostoliiton, johon kuuluisi myös Alaska.
        Venäjästä tulisi silloin pakollinen kieli, tietenkin myös osalle äidinkieli.

        Yhteiskunta jakautuu eliittiin ja köyhiin tulevaisuudessa. Tämä kirja-arvostelu kertoo hyvin globalisaation yhteiskunnasta:
        http://agricola.utu.fi/julkaisut/kirja-arvostelut/index.php?id=92


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe