AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Pirkanmaan hääpaikat

Pirkanmaan hääpaikat

4 Vastausta 1 849 Lukukertaa
Heipparallaa! Vajaan kahden vuoden päästä olisi häät ja nyt olisi haussa paikka..Pirkanmaan alueelta..mitä kivoja?? Vieraita tulee noin 130. Vastauksia ootellen!:) Oon netistä selaillut ja soitellut, mutta vieras määrä antaa rajoitteita...

millaisia

Onko tarkoituksenanne pitää leppeät maalaishäät vai viimeisenpäälle etiketin mukaan hienot juhlat?

Pirkanmaalla maalaispaikkoina tulee mieleeni Koiviston kestikievari Häijäässä tai Juoponlahden työväentalo Aitolahdessa(Tre).

Hienoihin juhliin taas Kaukajärvellä(Tre) Haiharan kartano.

kiitos..:)

Leppeät maalaishäät hienolla tyylillä..:) Olis tarkoitus.
Paljonkos Haiharaan mahtuu väkeä? Onko sulla tietoa..
Niin ja kiitos!=)

paikkoja

Väkimääristä en tiedä, mutta tässä muutamia tuntemiani paikkoja.

Hatanpään kartano tietysti upea paikka, tosin kalliimman puoleinen, tänne mahtunee tuo määrä.

Ylöjärvellä Päivölä. En ole käynyt sisällä, mutta täällä on joka viikonloppu häitä ja uskoisin teidän mahtuvan. Kuulemma kalleahko, mutta lienee halvempi kuin hatanpää.

Halvin paikka mikä kerran yksiin synttäribileisiin löyty oli pirkkalassa toivon talo. Eli lähellä vanhaa keskustaa. Tämä tosin voi olla väkimäärälle pieni.

Messukylän kirkon viereisellä juhlapaikalla usein häitä, tässä väkimäärä rupee oleen jo rajoilla. Lisäksi täällä joutuu tilaamaan pitopalvelun juhlapaikalta ja se ei ole kaikkein halvin vaihtoehto.

Muutamia paikkoja tulee vielä mieleen mutta tuo väkimäärä rajoittaa aika paljon. Esim. lamminpään osuuskunnan talo, mutta eihän teillä mahdu siihen pihaankaan kun muutama auto.

Ihan tampereen keskustassa on muutama paikka, olen ollut joskus soittamassa jossain tampella-talossa ja/tai joku teatterin talo. Taisi olla yksi paikka nimeltään tampellan juhlatalo ja oli iso.

Yhdet häät oli cumulus hotelli pinjassa siinä paloaseman takana. Iso tila, kunnon näyttämö bändille ja "kattoterassi", kiva kesähelteellä. Iso miinus ravintolapaikoissa on vain se, että juomat joutuu ostaan paikan päältä ja tämä usein lankeaa odotetusti vieraiden kukkarolle. Vieläpä keskustapaikka niin väki kaikkoaa baareihin. Eli kannattaa miettiä tarkkaan mitä haluaa omilta juhliltaan. Älä ainakaan tilaa bändiltä viittä settiä tänne. Soittavat puolet niistä tyhjälle salille ellei joku käske lopettaan.

kiitos..:)

Kiitos vinkeistä!=)
 /   /  /  / Pirkanmaan hääpaikat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
33 v. P-Karjala
27 v. Uusimaa
30 v. E-Savo
49 v. K-Suomi
48 v. V-Suomi
50 v. Uusimaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta