Miten nainen isketään baarissa?

Vinkin kyselijä

Haluaisin kysyä vihjeitä, kuinka naisia isketään baarissa? Silloin tällöin tulee käytyä baarissa. Monta kertaa olen jutellut naisten kanssa. Joskus ei pääse juttelemaan naisen kieltäydyttyä. Olen kuullut, että parempi / helpompi mahdollisuus on onnistua menemällä kaverin kanssa pöytään, jossa on kaksi naista. Uskon siihen, että yksin voi myös mennä pöytään. Monesti naiset ovat kavereitten kanssa baarissa, joitakin yksinäisiäkin naisia on. Olen yleensä aloittanut keskustelun sanomalla kohteliaasti Hyvää iltaa, miten ilta on menny. Vastauksen jälken olen kysynyt haluatko tutustua. En ole onnistunut isku yrityksissä vaikka olen mukavasti päässyt juttelemaan. Jokin aika sit juttelin varatun naisen kanssa. Juttua tuli koko ajan. Viime keväänä tarjosin drinkin naiselle naistenpäivänä lisäksi naisen synttärit osui vielä samaa - aikaan. Ei onnistunut sinäkään isku yritys. Yhden naisen kanssa onnistuin vaihtamaan numeroita, mutta nainen olikin loppujen lopuksi varattu.

Haluan kysyä kuinka naisia kannattaa yrittää iskeä baarissa? Istuuko vapaat naiset yksin ja missä kohdassa baaria? Joskus menin juttelemaan yksin istuvalle naiselle, mutta nainen oli varattu. Onko mun aloitus lause hyvä? Mihin kannattaa itse mennä, että naiset tulevat iskemään? Sitä en ole kokenut koskaan. Kiva olisi kokea. Mulla on tuttuja, jotka monesti onnistuu isku yrityksissä.

Toivottavasti saan hyviä vihjeitä.

73

33520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      ok, ihan lyhyesti. Ei ole mitään tiettyä paikkaa baarissa missä voisi tulla helpommin isketyksi. En suosittele yksunäisen naisen jututtamista baarissa. En jaksa alkaa selittämään miksi. Mielellään kannattaa mennä jututtamaan porukkaa missä on väh. Kolme hlöä. Kaksikin käy mutta enempi parempi. En jäis odottamaan että nainen tulee iskemään, koska ne ketä odotat ei todellakaan tule. Se on aivan varma. Älä tarjoa tuntemattomalle naiselle drinkkejä. Alotuslause on aika mielikuvitukseton, mutta toimii ehkä joidenkin kohdalla. Älä kysy haluaako se tutustua, pitäisi olla sulle itsestään selvyys että se haluaa. Ole mielenkiintoinen ja etenkin itsevarma. Viestisi perusteella et kyllä vaikuta kovin itsevarmalta, mutta se ei haittaa koska sitä voi kehittää. Siinä oli nyt jotakin vinkkejä ensihätään. Yhdenkään vinkin kohdalla ei tarvitse kysyä miksi. Se vain on niin. Noudatat noita niin pääset suht pitkälle. Voin kommentoida huomenna lisää, Ipodilla kirjottaminen on meinaan tuskaa. ;)

    • iskemisalalle

      Neil Starussin kirja "Pelimies" antaa vastaukset kysymyksiisi ja paljon muuta.

    • .........

      Tuli tässä ruokatauolla mieleen, että kyllähän naisen iskeminen baarissa on yhtä helppoa ja yksinkertaista kuin lihapullan syöminen.

      Tietysti jos kovasti jännittää ja kädet tärisevät niin ettei haarukka millään osu suuhun, voi lihapullan syöminenkin tuottaa samanlaisia vaikeuksia kuin naisen iskeminen.

      • iha(n)nainen

        :) Hyvä kiteytys.


      • Seukkamies

        Siihenkin vaivaan auttaa viina. Sitten kun on ensin tapailtu esim. 1-2 krt humalassa niin vähitellen uskaltaa tapailla myös selvinpäin. Mä olen kuitenkin maailman huonoin neuvonantaja. Olen saanut naisia kuitenkin yleensä netin kautta (selvinpäin) ja baarista (aina humalassa) . Osaan tanssia paritansseja ja laulan karaokea, ne auttaa, varsinkin kun osaa tanssittaa naista.


    • nainen baarista

      Ei me naiset missään tietyssä paikkaa baarissa istuta. Ei ole omia penkkejä sinkuille tai varatuille..

      Minä kävin/käyn sinkkuna sekä varattuna aina kavereideni kanssa baarissa. En yksin juuri koskaan. Joten tuosta et voi päätellä mitään, onko nainen varattu vai ei.

      Osittain riippuu sun motiivista, kuinka nainen isketään. Jos haet vakavampaa seuraa, niin tuskin on kovasti merkitystä aloitusrepliikillä. Ehkä tuo kysymys "haluatko tutustua" on vähän outo heti tokana sanottavaksi. Eikö se juttu jatku siitä omalla painollaan, jos synkkaa.

      Iskurepliikeistä: Unohda ainakin kaikki typerät "Ottiko kipeää kun tipuit taivaasta" tyyppiset enkeli-jorinat. Typerämpää en ole ainakaan koskaan kuullut, eikä se kuullosta aidoltakaan.

      Ole oma aito itsesi, jos vakavaa seuraa tahdot. Lisäksi jos yrität useita saman illan aikana, niin me naiset huomataan se. Ja sehän ei kuulosta vakuuttavalta, ett miksi joku mies juuri minuun haluaisi tutustua kun se iskee kaikkia samassa baarissa. Jotenkin sun jutuista paistaa, ettet aidosti ole kiinnostunut juuri siitä naisesta, jota isket. Plussaa on, jos olet naisen asioista kiinnostunut, mutta kerrot myös itsestäsi.

      Jos haet yhden illan seuraa, toimii varmimmin se hakuammunta. Siirryt vain heti seuraavaan jossei tunnu juttu lähtevän käyntiin. Baarissahan ollaan kännissä, mitä enemmän niin sitä helpommin lähdetään jonkun matkaan.

      Naiset harvemmin iskevät, joten älä sitä jää odottamaan.

    • varattu ja vanha

      Älä kysy naiselta haluaako se tutustua sinuun. Mistä se nainen tietää haluaako se tutustua sinuun, kun eihän se nainen vielä tiedä sinusta mitään?? Jos joku kysyy minulta haluanko minä häneen tutustua, niin mistäs minä sen tiedän, kun ei ole mitään käsitystä minkätyyppinen henkilö on kyseessä. Ainoastaan ulkomuodosta voisi jotain päätellä?

      Naisten iskemisessä tärkeää on se, että sinusta huokuu itsevarmuus sekä huumorintaju, sellainen pilke silmäkulmassa. Itsevarmuus on sitten aivan eri asia kuin itserakkaus. Naisen pitää tuntea, että hän on jalokivi ja huomiosi keskipiste. Kuitenkin, annat epätoivoisen vaikutelman, jos yrität jotenkin saada vastausta siihen naiselta onko nainen sinusta kiinnostunut vai ei ja johtaako homma johokin vai ei. Lisäksi naisella pitää olla pieni epävarmuus siitä, että sinä saatatkin hävitä johonkin. Naisenkin pitää pystyä saalistamaan sinua, et saa olla varma nakki. Loppujen lopuksi omana itsenä oleminen on ehkä kaikista olennaisin asia. Älä heittäydy huumoripelleksi, jos et sitä luonnostaan ole. Älä yritä antaa hirveän paljon fiksumpaa kuvaa itsestäsi, koska sekin paistaa läpi. Sitten tietysti riippuu siitä, haluatko iskeä naisen yhdeksi illaksi vai pitemmäksi aikaa. Ehkä kannattaisi käydä baarissa kaverin kanssa? Yksin hankalampaa iskeä?

      • Kyllä nainen tietää haluaako tutustua. Jos olet komea, niin kyllä.


    • 100

      Sinun täytyy olla niin että et ole kaikkien naisten perään ,jos menet heti juttelemaan niin se ei ole hyvä juttu,pienet katseet kertovat kaiken,minulla on sellainen tyyli että ensin mennään ravintolaan ja kun musiikki alkaa,älä mene heti hakemaan, kun nainen istuu vähän aikaa yksin niin sitten seura kelpaa,tehoaa minulla aina,ja ole aina vähän ujo,se tehoaa,mutta sun täytyy tietää että et ole juntti.

    • nuori nainen^^

      Jotenkin tuntuu, että pielessä ovat nimenomaan nuo aloitusrepliikkisi. Ne kuulostavat ensinnäkin liian setämäisiltä, toisekseen liian anteeksipyytäviltä ("anteeksi että olen olemassa") ja kolmanneksi liian läpinäkyviltä ja osin tungetteleviltakin.

      "Hyvää iltaa" on ihan ok, mutta ehkä hieman jäykkän ja muodollinen.

      "Miten ilta on menny?" on aika tungetteleva ja vastaus jää luultavasti "ihan kivasti"-tasolle. Itse en pidä tuollaisista kysymyksistä ollenkaan, ne saattavat tuntua luontevilta, mutta niihin ei ole luontevaa vastata.

      "Haluatko tutustua?" on todella huono. Jos joku kysyy sinulta "Haluatko viedä roskat ulos" et välttämättä ensimmäisenä sanoisi, että haluat. Ja vaikka nainen haluaisikin tutustua sinuun, sen myöntäminen voi olla kova pala! Tuo kysymys hakee jo lähtökohtaisesti vääränlaisia vastauksia! Ja ylipäätään siitä puuttuu sellainen spontaanius, aitous ja "katsotaan mitä tästä tulee"-asenne. Kukaan tuskin mieluusti haluaa olla se sadas nainen, jolta olet kysynyt noin. Eli ala suoraan jutella jostain ajankohtaisesta aiheesta - nainen kyllä lähtee pois, jos häntä ei kiinnosta, ei sitä kannata erikseen kysyä - vaikutat vain epätoivoiselta!!!

      • pomoppi

        No otsikko on mitä on, mutta kysymykseni on kuitenkin, että miten naiselle pitää puhua, miten puhutaan houkuttelevasti, mistä puhutaan ja mitkä olisivat esimerkkejä HYVISTÄ alku repliikeistä?


      • tyttötyttöhki
        pomoppi kirjoitti:

        No otsikko on mitä on, mutta kysymykseni on kuitenkin, että miten naiselle pitää puhua, miten puhutaan houkuttelevasti, mistä puhutaan ja mitkä olisivat esimerkkejä HYVISTÄ alku repliikeistä?

        Itse nuorena 20v naisena ei niinkään merkkaa mitä mies sanoo tullessaan juttelemaan, vaan miten hän sen sanoo, ulkonäkö, ilmeet, eleet, äänensävy jne. Ihan perus moi on hyvä, kunhan ei jää typeränä sen jälkeen tuijottamaan vaan on varautunut siihen että tyttö moikkaa takaisin, ja jatkaa juttua. Lisäksi riippuu omasta fiiliksestä, koska jos ei kiinnosta ylipäätään mikään tai on sovittu tyttöjen kanssa tyttöjen illasta, niin mies saa olla todella timantti että rupeaisin enemmän juttelemaan. Toiseksi itse aina tanssin baarissa, ja oikeastaan ainoat hetket milloin olen tanssilattialta pois on baaritiskillä ja vessassa käynnit sekä alkuillasta kun meno on hiljaisempaa. No en kyllä osaa omalla kohdallakaan sanoa miten minut saa iskettyä, yleensä tanssilattialla, hyvällä tanssitaidolla, tietynlaisella asenteella ja itsevarmuudella. Mitään yleistä "miten isket naisen" kaavaa en osaa sanoa.

        Itseasiassa kun nyt rupesin oikein miettimään niin en osaa sanoa mitään hyviä alkureploja paitsi moi. Hyvää iltaa on ainakin huono, eikä missään nimessä kannata kysyä haluaako nainen tutustua, itse ainakin vastaan tuollaiseen aina ei. Itsevarmuus on jees ja jos mies ei pidä itsestäänselvyytenä että haluan tutustua, hän on liian epävarma. Kyllä sen huomaa kannattaako juttu ja haluaako tutustua vai ei, ei sitä tarvitse erikseen kysyä.


      • tyttötyttöhki
        pomoppi kirjoitti:

        No otsikko on mitä on, mutta kysymykseni on kuitenkin, että miten naiselle pitää puhua, miten puhutaan houkuttelevasti, mistä puhutaan ja mitkä olisivat esimerkkejä HYVISTÄ alku repliikeistä?

        -Moi
        -Mitäs tyttö
        -Onks kivaa
        -Ootko yksin liikkeellä (jos tyttö istuu yksin)
        -Ootko kaveriporukalla liikkeellä (selviää ehkä onko kumppania, mutta ainakin onko hän mukana)
        -Onks nää kaikki sun kavereita, onko teillä jotkut jatkot (selviää häiritsetkö)
        -Onks teil jotkut jatkobileet kun on noin nätti mekko
        -Hei haetaanko jotain juotavaa, mitä sä otat (kun on juteltu vähän aikaa, ja sinä maksat. Et voi viedä tyttöä baaritiskille tällä repliikillä ja olla maksamatta. Muuten en ota kantaa siihen pitääkö naiselle tarjota)
        -Ootko monelta tullut tänne? Aika hiljasta/täyttä/hyvä meno/..

        Sitten pitäis jo miehen selviytyä. Jos juttu ei edelleenkään luista niin anna olla. Ja hyvän biisin alkaessa soida -> TANSSIKAA


      • nainen23v.
        tyttötyttöhki kirjoitti:

        Itse nuorena 20v naisena ei niinkään merkkaa mitä mies sanoo tullessaan juttelemaan, vaan miten hän sen sanoo, ulkonäkö, ilmeet, eleet, äänensävy jne. Ihan perus moi on hyvä, kunhan ei jää typeränä sen jälkeen tuijottamaan vaan on varautunut siihen että tyttö moikkaa takaisin, ja jatkaa juttua. Lisäksi riippuu omasta fiiliksestä, koska jos ei kiinnosta ylipäätään mikään tai on sovittu tyttöjen kanssa tyttöjen illasta, niin mies saa olla todella timantti että rupeaisin enemmän juttelemaan. Toiseksi itse aina tanssin baarissa, ja oikeastaan ainoat hetket milloin olen tanssilattialta pois on baaritiskillä ja vessassa käynnit sekä alkuillasta kun meno on hiljaisempaa. No en kyllä osaa omalla kohdallakaan sanoa miten minut saa iskettyä, yleensä tanssilattialla, hyvällä tanssitaidolla, tietynlaisella asenteella ja itsevarmuudella. Mitään yleistä "miten isket naisen" kaavaa en osaa sanoa.

        Itseasiassa kun nyt rupesin oikein miettimään niin en osaa sanoa mitään hyviä alkureploja paitsi moi. Hyvää iltaa on ainakin huono, eikä missään nimessä kannata kysyä haluaako nainen tutustua, itse ainakin vastaan tuollaiseen aina ei. Itsevarmuus on jees ja jos mies ei pidä itsestäänselvyytenä että haluan tutustua, hän on liian epävarma. Kyllä sen huomaa kannattaako juttu ja haluaako tutustua vai ei, ei sitä tarvitse erikseen kysyä.

        toi on niin tuttua. mies tulee sanomaan "iltaa. mikä meininki"? vastaan moi, ihan hyvä. sitten mies jää tuijottamaan siihen viereen, eikä kommentoi enempää.
        se joka tulee juttelemaan on myös vastuussa ainakin parista lisäkysymyksestä.
        ei ole mitään tiettyä "iskulausetta" joka toimii tilanteeseen kuin tilanteeseen, täytyy osata improvisoida tilanteesta ja ihmisistä riippuen.


      • King Corvax
        tyttötyttöhki kirjoitti:

        -Moi
        -Mitäs tyttö
        -Onks kivaa
        -Ootko yksin liikkeellä (jos tyttö istuu yksin)
        -Ootko kaveriporukalla liikkeellä (selviää ehkä onko kumppania, mutta ainakin onko hän mukana)
        -Onks nää kaikki sun kavereita, onko teillä jotkut jatkot (selviää häiritsetkö)
        -Onks teil jotkut jatkobileet kun on noin nätti mekko
        -Hei haetaanko jotain juotavaa, mitä sä otat (kun on juteltu vähän aikaa, ja sinä maksat. Et voi viedä tyttöä baaritiskille tällä repliikillä ja olla maksamatta. Muuten en ota kantaa siihen pitääkö naiselle tarjota)
        -Ootko monelta tullut tänne? Aika hiljasta/täyttä/hyvä meno/..

        Sitten pitäis jo miehen selviytyä. Jos juttu ei edelleenkään luista niin anna olla. Ja hyvän biisin alkaessa soida -> TANSSIKAA

        Tämä on jo vanha postaus mutta pitää kommentoida, etä nuo kaikki ovat KULUNEITA pa*kaläppiä, jotka tehoavat ehkä hyvällä säkällä 19-vuotiaaseen mutta ei enää sen jälkeen... Nämä yllä mainitut läpät ovat sellaisia, jotka jokaiselle tulee ensimmäisenä mieleen ja jotka myös pitäisi ensimmäisenä ruksia yli ja hylätä! Miksi? SIksi, että keskiverto, hivenen ylipainoinen, 20-vuotias nainen on kuullut nämä läpät jo kymmeniä kertoja!!! Tietysti jos sanoja on lihaksikas ja komea ja parransänki, niin sitten voi tehotakin!


    • ota kunnon känni!

      nyt kun asiaa mietin, niin huomasin sen, että itse olen onnistunut naisten kaatamisessa yleensä aina sitä paremmin mitä enemmän kännissä olen ollut. vaikka yleensähän naiset taas väittävät asian olevan täysin toisinpäin, mikä on todellisuudessa paskapuhetta.

      kännissä sitä vaan jaksaa olla röyhkeämpi, rohkeampi ja eikä anna vastoinkäymisten tai tylyjen kommenttien lannistaa. kunnon känässä jaksaa yrittää vaikka baarin jokaista naista, ja jos vieläkään ei onnaa, niin sitten vaikka kadulta tai nakkikiskalta. ja kunnon känässä rimakaan ei enää ole niin korkealla, mikä lisää mahdollisuuksien määrää ja onnistumisen todennäköisyyttä.

      suosittelen!

      • "Ei mitään"

        Nimimerkkisi taustalla oli varmaankin legendarinen Velipuolikuu-sketsi:

        http://www.youtube.com/watch?v=QNR-S_qJdfI

        Ainakin sketsin alkupuolesta on todettava, että juuri noinhan se menee. Aloitusrepliikit ovat selvin päin kuin tönkkösuolattuja muikkuja, jotka nainen kuittaa typertyneenä sanalla "nii-in" tai naurahtaa pilkallisesti, ellei suorastaan loukkaannu vilpittömästä lähestymisestä.

        Sketsin lopun kännitasoa en kuitenkaan suosittele useimmille. Parhaiten toimii sellainen sopiva iloinen nousukänni, joka ylittää kielenkannat avaavan rajan niin, että mukana on myös rohkeutta ja vaikka hiven sitä röyhkeyttäkin.


    • .......

      Baarissa on tosi ärsyttävää jutella, koska musiikki pauhaa kovalla ja pitäisi huutaa, eikä aina edes kuule, mitä vastapuoli sanoo, eikä koko ajan jaksaisi pyytää toistamaan. Kuitenkin, arvostaisin sitä, jos joku mies tulisi rennosti vain heittämään juttua (tai ihan vain kysymään: "Miten menee"?), ei mitään kliseisiä iskurepliikkejä eikä kovin syvällistä, koska kunnon keskustelu on baarissa mahdotonta. Ehkä voitaisiin tanssia ja olisi mukavaa, jos mies pyytäisi treffeille esim. kahvilaan, jossa voitaisiin joku toinen päivä tutustua ja jutella paremmin (kun kumpikaan ei ole yhtään humalassa ja keskustelu on helpompaa).

    • Nainen321

      Kyllä naisesta näkee jos on "haku päällä". Silloin nainen (vaikka olisikin kaveriporukalla tanssimassa) ottaa kontaktia ympäristöönsä katselemalla. Jos nainen haluaisi vain pitää hauskaa kaveriensa kanssa tai olisi varattu, niin hän keskittyisi täysillä kavereihinsa ja hauskanpitoon tai tanssimiseen, mutta jos nainen vähänkin pälyilee ympäristöönsä, on hänellä haku päällä :)
      Rohkeasti vaan tanssimaan sinne, missä niitä naisia on! Ja ei sitten mitään liimautumista selkään tai muuta kyhnytystä, vaan kunnon hymy ja tanssi. Kyllä se nainen sitten hokaa sut ja alkaa tanssia sun kanssa kahden, jos on kiinnostusta.

      • seiniä

        "jos nainen vähänkin pälyilee ympäristöönsä, on hänellä haku päällä"
        Ei sitä ihan noin suoraviivaisesti voi päätellä. Olen vakaasti naimisissa, mutta silti katselen ympärilleni. Minulla on tapana katsoa ihmisiä bussissa, kaupassa, kadulla, baarissa, ihan missä vain. Ensinnäkin käytännön syistä: en törmäile muihin ja tunnistan tutut. Toiseksi siksi, että olen kiinnostunut kaikenikäisistä ihmisistä, niin mies- kuin naispuolisista. Joskus jään katsomaan persoonallisia vaatteita. Tanssimistakin on mielestäni hauskaa seurata. Enkä aina muista pitää ilmettä yrmeänä, vaikka katse hetkeksi jonkun kanssa kohtaisikin.


      • ..........
        seiniä kirjoitti:

        "jos nainen vähänkin pälyilee ympäristöönsä, on hänellä haku päällä"
        Ei sitä ihan noin suoraviivaisesti voi päätellä. Olen vakaasti naimisissa, mutta silti katselen ympärilleni. Minulla on tapana katsoa ihmisiä bussissa, kaupassa, kadulla, baarissa, ihan missä vain. Ensinnäkin käytännön syistä: en törmäile muihin ja tunnistan tutut. Toiseksi siksi, että olen kiinnostunut kaikenikäisistä ihmisistä, niin mies- kuin naispuolisista. Joskus jään katsomaan persoonallisia vaatteita. Tanssimistakin on mielestäni hauskaa seurata. Enkä aina muista pitää ilmettä yrmeänä, vaikka katse hetkeksi jonkun kanssa kohtaisikin.

        Asiaa puhut! Ei ihmekään, kun meitä suomalaisia pidetään niin sisäänpäinkääntyneenä ja yrmeänä kansana, kun kaikenlainen katsekontakti ja hymyyn viittaava tulkitaan jonkin asteiseksi seksuaaliseksi kiinnostukseksi. Onko se nyt ihmekään, ettei vahingossakaan haluta antaa kellekään vääränlaisia viestejä? No kyllä ei ole.

        Minäkin tykkään seurata ihmisiä, voin olla kiinnostunut vaikka hauskoista kasvonpiirteistä ja jäädä toljottamaan niitä, jopa silmiin saatan vilkaista. Ärsyttää, jos tuollainen heti tulkitaan joksikin syvemmäksi kiinnostukseksi.


      • valistaja
        .......... kirjoitti:

        Asiaa puhut! Ei ihmekään, kun meitä suomalaisia pidetään niin sisäänpäinkääntyneenä ja yrmeänä kansana, kun kaikenlainen katsekontakti ja hymyyn viittaava tulkitaan jonkin asteiseksi seksuaaliseksi kiinnostukseksi. Onko se nyt ihmekään, ettei vahingossakaan haluta antaa kellekään vääränlaisia viestejä? No kyllä ei ole.

        Minäkin tykkään seurata ihmisiä, voin olla kiinnostunut vaikka hauskoista kasvonpiirteistä ja jäädä toljottamaan niitä, jopa silmiin saatan vilkaista. Ärsyttää, jos tuollainen heti tulkitaan joksikin syvemmäksi kiinnostukseksi.

        Pöh! Suomalaiset on tuppisuita, koska sinun tapaisesi nartut pitävät sitä seksuaalisena häirintänä, jos joku on kiinnostunut eikä itse ole. TUollainen selvien signaalien puuttuminen juuri on merkki alkeellisesta tapakulttuurista, koska kun kukaan ei ymmärrä, mitä toinen jollain tarkoittaa, niin sittenhän on vedettävä lärvit, jotta kstäisi sitä paskaa.

        Hieno nainen antaa ymmrtää, jos on kiinnostunut, ja jos ei ole kiinnostunut, ei anna ymmärtää. Ja selvästi. Juntit tai neurootikot pälyilevät eivätkä tajua mistään mitään eivätkä osaa hoidella edes lähentelijää.


        Mene Etelä-Eurooppaan tai minne tahansa missä ihmiset eivät ole tuppisuita. Huomaat että juuri siellä miehent pörräävät kuin kärpäset ympärillä. Ja missä miehet eivät saa pörrätä, siellä ei ole mitään tapakulttuuria.

        Seksuaalinen kiinnostus on luonnollista. Koita kestää se anna litsari tai kehoat suksimaan vittuun jo joku käy liian kuumana. Silmiin katsominen on flirttiä ja tietysti se tulkitaan baarissa kiinnostukseksi. Ei sellaista lähestytä, jolta ei aluksi saa katsetta. Kun mies joutuu tekemään aloitteen, niin jollain kriteerillähhän sen eukko on valittava; katse on keskimäärinmerkki kiinnostuksesta. Jos et ymmärrä tilastotiedettä ... en ihmettele.


    • Ex Pinp

      Älä ikinä usko, että nainen on varattu pelkästään sen takia että hän sanoo niin tai kertoo poikakaveristaan tarinoita. Todellisuudessa hän todennäköisesti kertoo exästään tai vaihtoehtoisesti on "tavallaan varattu" eli ihastunut johon kuhun jonka kanssa hän on jutellut pari kertaa tai käynyt treffeillä :D

      Ihan parasta on kun näkee näitä naisia, jotka suutelee kolmea miestä baarissa ja sitten väittää neljännelle, että sori oon varattu :D

      Oikeasti väittäisin että jos lähestyt useaa naista niin 50% näistä varattu-kommenteista on hevonskeidaa ja tarkoitus on vain blokata sut koska a) et ole yrittänyt tarpeeksi herättää kiinnostusta b) et yrityksistä huolimatta herättänyt kiinnostusta.

      Ja monesti vaikka oiskin oikeastikin varattu, kannattaa silti puskee. Puolet naisista pettää.

    • 2+10

      Entä jos on yksin vieraassa kaupungissa ja baareissa ei siten toivoakaan että tulis tuttuja vastaan. Miten kannattais toimia, onko kokemuksia onnistuneista reissuista?

      • mies343

        Mä olin vieraalla paikkakunnalla yökerhossa, niin eipä tuttuja tullut, eikä oikeen keheenkään tullut tutustuttua, vaikka katsekontaktia yritin pitää sekä vilkuilla naisia. Oisi varmaan pitänyt vaan mennä jonkin naisen viereen ja sanoa juuri nuo: "Moi, miten menee" jne. repliikit, mutta tulee sellainen olo itselleni, että olisin tosi tunkeileva..


    • :::::::::::::::

      anna niitten nousussa olevien pörrätä alkuillan,pidä oma juominen kurissa.myöhemmin illan aikana helpompaa,
      joskus riittänyt kun mennyt lähelle ja vilkaissut, niin nainen aloittanut juttelun.

    • Ectos

      Eli siis tässä on pähkinänkuoressa se, miten naisten mielestä heitä kannattaa iskeä baarissa:

      - älä sano haluatko tutustua

      - älä sano hyvää iltaa

      - älä jututtele yksinäistä naista

      - älä jää odottamaan, että naiset tulisivat iskemään, koska he eivät todellakaan tule

      - älä tarjoa drinkkiä

      - ole mielenkiintoinen

      - ole itsevarma

      - älä ole itserakas

      - unohda kliseet ts. "enkeli-jorinat"

      - ole aito oma itsesi (paitsi tietysti jos et ole luonnostaan itsevarma, koska sehän kumoaisi kohdan 7, eikö vain...?)

      - älä yritä iskeä useita naisia baarissa

      - huoku huumorintajua

      - älä ole huumoripelle

      - anna naisen tuntea, että hän on jalokivi

      - anna naisen tuntea, että hän on huomiosi keskipiste

      - älä ole varma nakki, ts. ole saalistettava

      - älä yritä antaa liian fiksun oloista kuvaa itsestäsi

      - älä ole juntti

      - älä ole liian anteeksipyytelevän oloinen

      - älä ole liian läpinäkyvä

      - älä ole liian tungetteleva

      - älä ole liian setämäinen

      - älä ole liian syvällinen

      - älä liimaudu selkään (?)

      - ole spontaani

      - naisesta kyllä näkee, jos on haku päällä

      - naisesta ei suoraviivaisesti voi päätellä, onko haku päällä

      - omaa tietynlainen asenne

      - omaa hyvä tanssitaito


      Noin olikohan tässä kaikki. Minä kun luulin, että naisten iskeminen baarissa on erittäin vaikeata, mutta onneksi naiset tulivat perinpohjaisesti todistamaan olevani väärässä.

      Eli nyt kaikki miehet, olkaa/älkää olko näitä em. asioita ja rohkeasti iskemään!

      • pitäkää tunkkinne

        Ratkaisu on jäädä kotiin sohvalle juomaan kaljaa. Eipähän tule mokattua siellä baarissa...


      • aoptgfkas

        Hmm!Tätä oli naisena ihan mahtava lukea!!Tuli hyvät naurut ja heti seuraavana
        mietin, ei hemmetti, on hyvä miettiä, mutta ei näin pitkälle.

        Ole oma itsesi tuohon tiivistän tuon sun koko höskän.

        Mutta,

        Tarjoa drinkki jos haluat, älä odota, että pääset sillä sänkyyn, olet täysi
        ääliö jos ajattelet, että drinkki johtaa siihen, tarjoa drinkki, mutta silmäile
        myös, että millä motiivein nainen on liikenteessä.

        Spontaanit kohtelisuudet, aitous iskee, enkelijorinat on vitun jees! Kunhan
        ne on ja tulee aidosti. Eikä se oo feikkiä, että kerrot jotain aitoa.

        Plus ja kaikki nuo mitä kirjoitit, on meidän ihmisten luomia sosiaalisia ajatuksia
        tilanteista ja miten konfliktit yleensä baarissa menee, eikä välttämättä tarvi olla
        mikään pro suutari baarissa, että pääsee edes juttelemaan naisen kanssa, asenne todellakin ratkaisee. Jos lataat kaikki ajatukset näin PAKKO SAADA NAINEN, ihan varmasti tulee kyynel illalla silmään, nauti metsästyksestä!

        Usean naisen yrittäminen baarissa, varsinkin koko illan, osoittaa sulta vaan
        huonoa näkyä ja sosiaalista asennetta baarissa, mutta itsevarmuus mulle on sitä, että et myöskään liikaa huolehdi kenen kanssa juttelet, mutta jos näet valinnan illan aikana, älä nyt ole toope ja kuse sitä niin, että nuolet jotain toista muijaa tämän naisen edessä, sen jälkeen on hyvin hankala vakuuttaa, että sua kiinnostaa, joten vaatii lisäselvityksiä.


        Syvällisyys ei pelota, kusipäisyys ja törkyjutut, ei iske, liimautuminen niskaan, ei hyvä, se on ahdistavaa, tanssitaito, ei pakollinen, ja voiko sustakaan päätellä suoraan onko sulla hakupäällä...hmmm...


        Kasva itseksi, ja kulje omia rajoja pitkin, eikä kaikki mallit myöskään näyttäydy baarissa oikein, siellä on niin paljon eri ikäkäyrillä kulkevia tyyppejä, ja eri asenteita!

        Järkevyys, kuunteleminen, rehellisyys, aitous, hyvä preesens iskee!Flirtti, kiusaaminen! Nuo on mulle hyviä juttuja, muuten meenkin vaan fiiliksellä baarisssa, en valikoi ketään, kiinnostun jos kiinnostun, mutta en stressaa!

        Viimeinen, mene ulkomaille, mene jenkkeihin käy siellä viihteellä, mene johonkin ihanaan maahan! Olen suomalainen nainen, ja olen asunut ulkomailla, ja me ollaan suomessa vielä ihan jäässä näissä taidoissa, mutta jos sulla on asenne, niin anna sen ollla ihan tykki, kun käyt baarissa!


        Tsemiä!


      • ASFAWEAEPFKWA
        aoptgfkas kirjoitti:

        Hmm!Tätä oli naisena ihan mahtava lukea!!Tuli hyvät naurut ja heti seuraavana
        mietin, ei hemmetti, on hyvä miettiä, mutta ei näin pitkälle.

        Ole oma itsesi tuohon tiivistän tuon sun koko höskän.

        Mutta,

        Tarjoa drinkki jos haluat, älä odota, että pääset sillä sänkyyn, olet täysi
        ääliö jos ajattelet, että drinkki johtaa siihen, tarjoa drinkki, mutta silmäile
        myös, että millä motiivein nainen on liikenteessä.

        Spontaanit kohtelisuudet, aitous iskee, enkelijorinat on vitun jees! Kunhan
        ne on ja tulee aidosti. Eikä se oo feikkiä, että kerrot jotain aitoa.

        Plus ja kaikki nuo mitä kirjoitit, on meidän ihmisten luomia sosiaalisia ajatuksia
        tilanteista ja miten konfliktit yleensä baarissa menee, eikä välttämättä tarvi olla
        mikään pro suutari baarissa, että pääsee edes juttelemaan naisen kanssa, asenne todellakin ratkaisee. Jos lataat kaikki ajatukset näin PAKKO SAADA NAINEN, ihan varmasti tulee kyynel illalla silmään, nauti metsästyksestä!

        Usean naisen yrittäminen baarissa, varsinkin koko illan, osoittaa sulta vaan
        huonoa näkyä ja sosiaalista asennetta baarissa, mutta itsevarmuus mulle on sitä, että et myöskään liikaa huolehdi kenen kanssa juttelet, mutta jos näet valinnan illan aikana, älä nyt ole toope ja kuse sitä niin, että nuolet jotain toista muijaa tämän naisen edessä, sen jälkeen on hyvin hankala vakuuttaa, että sua kiinnostaa, joten vaatii lisäselvityksiä.


        Syvällisyys ei pelota, kusipäisyys ja törkyjutut, ei iske, liimautuminen niskaan, ei hyvä, se on ahdistavaa, tanssitaito, ei pakollinen, ja voiko sustakaan päätellä suoraan onko sulla hakupäällä...hmmm...


        Kasva itseksi, ja kulje omia rajoja pitkin, eikä kaikki mallit myöskään näyttäydy baarissa oikein, siellä on niin paljon eri ikäkäyrillä kulkevia tyyppejä, ja eri asenteita!

        Järkevyys, kuunteleminen, rehellisyys, aitous, hyvä preesens iskee!Flirtti, kiusaaminen! Nuo on mulle hyviä juttuja, muuten meenkin vaan fiiliksellä baarisssa, en valikoi ketään, kiinnostun jos kiinnostun, mutta en stressaa!

        Viimeinen, mene ulkomaille, mene jenkkeihin käy siellä viihteellä, mene johonkin ihanaan maahan! Olen suomalainen nainen, ja olen asunut ulkomailla, ja me ollaan suomessa vielä ihan jäässä näissä taidoissa, mutta jos sulla on asenne, niin anna sen ollla ihan tykki, kun käyt baarissa!


        Tsemiä!

        Ja vielä, pienet mokat, ei haittaa! Miksi ottaisit kumppanin, joka ei voi ymmärtää edes yhtä pientä mokaa! Kaikki mokaa koko ajan! Saa olla nolona, mutta unohda pienet mokat!

        SELVIYTYJÄ ASENNE ON HYVÄ BAARISSA! JA SYDÄN MIKÄ ON TÄYTTÄÄ KULTAA!!NIITÄ MÄ TAVOITTELEN, ENKÄ MITÄÄN TÄYDELLISTÄ TOIMIVAA SUPERPAKETTIA!REHELLISYYS JA AITOUS ON MULLA SE JUTTU TUOLLA!JA OOTKO KIVA TIETYSTI!JA VARMASTI ÄIJÄ SAA LEMPUT JOS SILLÄ ON LYHYT PINNA, TÄYTYY PYSTYÄ OLEMAAN ONNELLINEN MIES!JA TEKEMÄÄN MYÖS OMAN ONNELLISUUDEN ETEEN TÖITÄ!


      • hesuhopo

        Tosa se tul i mää en oo anakaan juntti joten meempä täsrtä baariin iskkemään lyylejä,.


      • oppia ikä kaikki

        Hyvä kiteytys, jonka lisäkiteytän.

        Ole hyväntuulinen, hauska ja spontaani itsesi, mutta älä yritä iskeä naista (olemalla liian läpinäkyvä). Silloin nainen kiinnostuu ja hoitaa homman puolestasi.

        Oma empiirinen kokemus tukee tätä tutkimusta. Joku kaverin kaveri kiinnostuu musta käytännössä aina kun törmään johonkin kaveriin, joka on oman kaveriporukkansa kanssa liikenteessä ja liityn hetkeksi seuraan. Samoin jos juttelen lämpimikseni naisille, joita en edes aio itai halua iskeä (syystä tai toisesta) tai olen varattu ja otan normaalia sosiaaliata kontaktia ihan hauskanpitomielessä, huumorilla ja ilman mitään taka-ajatuksia. Auta armias kun päätän iskeä jonkun tietyn tyypin, niin ei ikinä onnistu.

        Lisäkiteytyksen jatkokiteytys. Unohda naisen iskeminen, se sopiva osuu kohdalle jonain päivänä kuin sattumalta jun vain pidät mielesi auki sille mahdollisuudelle. Kotisohvalle jääminen kaljapullon kanssa heikentää kivan kohtaamisen todennäköisyyttä merkittävästi. Never happened, yrittänyt sitäkin ;)


    • takametsien tarzan26

      Ei kannata ainakaan missään änkyräkännissä koittaa iskemistä, ei tule onnistumaan. Ja useimmilla ei varmaan kantti kestä selvinpäinkään iskeä eli sanoisin että kun on sellanen six päkillisen verran olutta alla niin vois koittaa jo iskeä ja kenties kaverin kanssa tosiaan 2-3 naiseen porukkaan ettei yksin joudu kestämään häpäisyä jos tulee pakit. Ja koittaa olla vaan mahd. oma ittensä ja suht itsevarma, ei toki missään nimessä liian itsevarma. Jos ei käy flaksi nii ei voi mitää uutta matoa koukkuun.

      Itse olen 26v mies, baarissa käyn nykyisin ehkä kerran kuussa, 18-21 vuotiaana kävin melkeen joka vkl. Eli 8 vuoden ajan enemmän tai vähemmän mut on voinut pubista jos toisesta bongata mutta vain kaksi kertaa olen saannut naikkosen matkaani joten eipä se iskeminen mitään ruusuilla tanssimista ole. En nyt toki ihan joka kerta iskekään mutta anyway.

      Kliseiseltä kuulostaa, mutta jospa ny eres hiukan olin avuksi!

    • brandon--

      Äh miksei äidit ole osannu opettaa pojilleen perusasioita naisista. Mun kohdalla ainakin toimii ku meen jutteleen naiselle ja olen kiinnostunut hänestä. Naiset rakastaa puhua itsestään. Mitä, miksi, missä. Esittäkää KYSYMYKSIÄ! Nainen hoksaa että olet kiinnostava mies ja olet tosiaan kiinnostunut hänestä etkä vain seksiä vailla. Vaikka toki voit ollakin, mutta kannattaa naamioida se hyvin. Hymyilkää ja olkaa rentoja, jos saat pakit niin so what. Ei elämä siihen kaadu.

      Moi mitäs sulle kuuluu?
      Mikäs sun nimi on?
      esittelyt
      Mitäs sä oikein Riikka teet elämässäs?
      Ai opiskelet? Mitä sä opiskelet?
      Vai että Asianajaksi, kumpaa sä haluat enemmän, paljon rahaa vai huijata ihmisiä? (HYMYÄ HYMYÄ HYMYÄ)
      (luultavasti nainen naurahtaa tässä kohtaa)

      No sähän vaikutat naiselta jolla on päämääriä ja kunnianhimoa (näin naista kehutaan, eikä mitään hyvä perse kommentteja)

      Siis olkaa kiinnostuneita niistä neideistä! Heittäkää rentoa läppää, ja kiusotelkaa naisia. Kuitenkin muistetaan että ollaan aikuisia eikä enään ala-asteella. Jossain kohtaa jos nainen is in the mood se alkaa kyseleen sinusta. Eli toisin sanoen, nainen on saatu kiinnostumaan ;)

      • qwq'rqlwe

        JUURIKIN NAISENA I HEAR YOU!!SELLANEN JÄTKÄ JOKA ESITTÄÄ KIINNOSTUNUTTA, MUTTA KYLLÄ FEIKKI KUULTAA AINA LÄPI!EI KUKAAN HALUA KUMPPANIA JOSTA TULEE TUTUSTUMISVAIHEESSA FEIKKINUKKE, JA kun seurustelu alkaa, niin oma itsensä esille...en tiiä miks täällä suomessa ajatellaan naiseen tutustuminen näin vaikeana asiana, sen pitää olla kiinnostava juttu, johon laitetaan energiaa, eikä mikään masentava projekti!sydän paikallaan kun on niin kaikki hoituu!!


    • afew'fpkwe

      Voin kyllä itse sanoa naisena, että pidän monesti tosi paljon vain siitä, että saan
      katsella ko. henkilöä baarissa, luonnollisuus, eivätkä mitkään teennäiset rakennetut jutut viehätä, vaan aitous, ja aidot kysymykset, ja oma itse.

      Pahalta tuntuu joskus jutella sellasten henkilöiden kanssa, joistä näkee, että sydän ei välttämättä ole paikallaan, tai jutut on täyttä fuulaa, ei lähde. Loppuu kiinnostavuus, ja tuntee, kuinka jätkän korvista savuaa p-as-ka...

      Mutta en silti niittaa näitäkään jätkiä pois kuviosta, jotka puhuu paljon, riippuu paljon mitä puhuu. Omien erittäin henkilökohtaisten ongelmien puhuminen suoraan on erittäin paha, ei hyvä. Voi puhua, jos toinen on vastaanottavainen, mä kyllä itse kuuntelen tosi paljon, enkä pelkää mitään tilanteita.

      Helppous toisen seurassa, on tosi hyvä juttu, ja sopiva jännitä. Mutta feikkiä se ei saa olla! Vaan aitoa kalitusta.

    • Yks mies vaan

      Ihmettelen tuota jos on jonkun ensimmäisen kanssa yrittänyt juttua mutta ei ole lähtenyt niin miten ei voisi menne juttelemaan seuraavalle ja seuraavalle. Jotenkin se menee niin että kuka nyt kiinnostava ensimmäiseksi tulee vastaan niin lähtee juttelemaan sille. Miksei siitä ei voi sitten seuraavalle ja seuraavalle lähteä juttelemaan jos ei ole molemminpuolista kiinnostusta ensimmäisten kanssa..

      Miten nyt naiset tulkitsee ja katselee että tuo on jutellut jo niin ja niin monen kanssa niin ei kannata olla sen kanssa. Pitäisikö sitä loppuillan olla sitten hiljaa ja olla juttelematta mahdollisten muiden kiinnostavien kanssa jos ensimmäisen kanssa ole lähtenyt liikkeelle? Odotella taas seuraavaa viikonloppua.

      Sitten ihmettelen vielä tuota miksei baareissa voisi miehenä käydä myös yksin? Baariin voi mennä sillä ajatuksella että haluaa tutustua johonkin naiseen ja helpoiten sen voisi tehdä yksin. Minkälaisen kuvan sitä muka saa naisilta jos käy vaan yksin baarissa.

    • osuu jos osuu

      Itsekin tuli metsästettyä naisia baareista ja rafloista, eikä oikestaan ikinä onnistanut mutta sitten kerran yöjunaa odotellessa (ja melkein masentuneena) tulin ihan luontevasti juttuun erään kivan tytön kanssa ja klassista sanontaa käyttäen; "siitä se sitten lähti"...muttei kuitenkaan se tyttö vaan meidän juttu:).
      Sen jälkeen kun ei niin naisten perään kuppiloissa enää ole ollutkaan,vipinää olisi kyllä yllin kyllin.
      Kait se rentous ym. sitten vaikuttaa....vaikea sanoa,mutta harvoin se onni taitaa sieltä kapakoiden peruilta löytyäkään.

      • King Corvax

        Scarcity mentality!! Kunhan joku jossain huolii... edes juna-aseman laiturilla..

        Hahhahhahh! Mutta oikein huomaat: kun et ole naisten perään kuppiloissa mutta kuitenkin käyt siellä niin johan alkaa actioniä olla.

        Itsekin muistan parhaimpana esimerkkinä (ei ainoana) sen, kun lähdin vakipanoni luota tyydytettynä suoraan yökerhoon, niin tottakai saaneen näköisenä sain heti hoikemman ja nuoremman kimulin kimppuuni ja "päädyimme" jollain mystillisellä tavalla (kuten naiset pakkaa sanoa) hänen kämpilleen ja harrastimme seksiä kunnes minä sammuin. Siis kaksi naista samana iltana ja tämä toinen ei todellakaan ollut minun mahtavan charmini ansiotai minkään superkomean ulkonäön ansiota vaan ihan sen ansiota, että olin jo saanut tuona iltana ja se näkyi ja tuoksui minusta.


    • tälleen vaan

      Itse ainakin baarin mentyäni, tarkkailen naisia baarissa. Jos naisella on kaveri joka juttelee koko ajan naisen kaa niin en mä lähesty. Mut jos nainen on yksin niin meen juttelee ja kyselee kuulumisia. Jos naisella on kaveri joka juttelee muiden kaa ja nainen jää yksin niin meen heittää läppää. Esim kerran karaoke baarissa yks nainen lauloi biisejä ja mä sit heitin ylä vitosen senkaa ja kehuin sen laulu taitoo. Sit kysyin et saako sen viereen tulla istuu ja juttelee. Aina pitää kysyä lupa et saako viereen istua. Käyttäydyn itse kohteliaasti ja sit vaan heitän läppää. kyselen et msitä musasta tykkää.. ..sellasta. Naisesta näkee heti onko kiinnostunut. Kannattaa olla oma itsensä ainakin.

      • King Corvax

        Toi ylävitonen on hyvä juttu kuten mikä tahansa non-verbaali lähestyminen. MUTTA: miksi et lähesty naista, joka on kahden tai kolmen naisen porukassa? Sinun tarvitsee vain heti huomioida myös ne muut siinä porukassa ja that's it. Tietenkään ei pidä mennä keskeyttämään juttua, mutta toisaalta joskus juttu voi olla vaan peitetarina sille, että koitetaan estää sitä ystävää lähtemästä jonkun epäsovinnaisen miehen matkaan.

        Pääsitkös mihin asti tuon karaokenaisesi kanssa? Sitä et kertonut! Veikkaan, ettet pusta pitkään ja syy siishen oli se, että kehuit häntä ja olit liiankin kohtelias ja mukava ja kiva ja kiltti ja mitä nyt äidit opettavatkaan olemaan.

        Naisesta ei aina näe onko se kiinnostunut. Itseasiassa sitä oppii lukemaan paremmin, mitä enemmän tapaa naisia, jotka näyttävät siltä, etteivät ole kiinnostuneita.


    • .......

      Minut saa kiinnostuneeksi tietynlaisella röyhkeydellä ja asenteella "minä otan sinun"

      tosin kaikki exäni ovat olleet hieman narsisteja...

      • King Corvax

        Jep! Muistakaa pojat tämä! Olipa tämä postaus oikeasti naisen suusta tai miespuoliselta trollilta niin joka tapauksesa tämä on totta! Eräs existäni jopa päätyi naimisiinkin tällä mentaliteetilla, että mies (en minä) tuli ja sanoi hänelle, että "hei, sust tulee mun vaimo". En todellakaan sano, että naisten pitäisi mennä naimisiin tällaisten naisten kanssa, enkä ihaile tuota miestä, joka noin sanoi (hän pieksi sittemmin tätä emäntäänsä), mutta näin se menee!

        Älkää ikinä menkö naimisiin kuitenkaan! Röyhkeä ja asenteellinen ja miehekäs ja itsevarma voi olla ihan ilman avioaikeitakin!


    • lifemocker

      ei se ole mahdollista, keskity siihen kaljanjuontiin vaan ;)

    • nainen811

      En osaa sanoa mikä ois hyvä iskutaktiikka, varmaa se sellainen katseiden kohtaaminen, USEASTI kauempaa ja hymy... vastaantullessa ku aina katsoo pitkään silmiin ja hymyilee ni se on se.. Sit voi jo mennä jutteleen, aloittaa just näin et moi. Kyl se juttu siit sit lähtee. Missään nimes ei sitä haluatko tutustuu.... voi kamala. Vastaisin heti et enpä oikeestaan :D

      Omaperäisyys ja erilaisuus iskemisessäki on valttia MUTTA se täytyy olla sit spontaania. Sellasta tilannteeesta aiheutuvaa. Jos joku siisti, omaperäinen, hauska juttu on jostai palstalta, se paistaa kyl läpi. Oma mieheni iski mut sillä et mulla oli reisarit jalassa (oli joku random viikonpäivä) ja se tuli niistä hyvällä taholla kettuileen, et miesten housut. Siit sit alettii tinkaa ja oltiin jo menossa vessaan et vaihdetaanpa housuja et hän huomaa et nää on iha naisten malli, eikä tosiaankaa istu miehelle :D portsari haki meidät siit vessan ovelta kyl pois, mitä lie luuli meidän olleen menos tekee :D
      Siitä sit hekoteltiin pöytään istuun ja cheekin tullessa lähettii tanssiin... jos mä oisin sä jne... siitähän piisistä saa muuten hyvän alun jutulle, tulee selväks ku tietyl lai tanssii et on kiinnostunut :)

      Kolme vuotta yli on yhdes nyt oltu, eli spontaanius on guuuuud :)

      • SingleWolf

        Aika useasti jauhetaan silmäpeliä ja katseitten kohtaamista. Ehkä toimiikin. Mutta itselläni on käynyt niin että tulee enemmän paineita mulle ja daamille kun vihdoin sitten lähestytään juttelemaan. Aina bongannut naisen ohimennen, baaritiskiltä ja välillä tanssilattialla ilman liian pitkiä katseita. Pahin moka on alkaa väijymään ja ahdistavasti tuijottamaan naista.

        Hyvä ja muuten toimiva postaus sulla. Eli tilanteeseen liittyvistä jutuista on hyvä aloittaa.


    • shygirl1

      En jaksanut lukea kaikkia vastauksia, joten voi olla että on sanottu jo :D
      Hae katsekontaktia naiseen.. kauempaa. Jos ja kun nainen vastaa katseeseen mahdollisesti hymyllä varustettuna, tiedät että jutteleen meno tuskin on turhaa. Puhutaan siis oikeasta katseesta, ei vain yhdestä vilkaisusta.

      Jos olet kuitenkin vain piparia hakemassa niin mene kysymään suoraan "joko mennään". Jos nainen on vaan munaa hakemassa ni reilu suoruus on parempi kuin turha lämppääminen tossa kohtaa.

      Useimmiten jos nainen on yksin baarissa on se yksin jostain tietystä syystä. Itse kävin joskus paljonkin yksin TANSSIMASSA. Toki tanssin miesten kanssa, jos ei ollu lääppimässä heti ja saatoin jutellakkin jos vaikutti fiksulta ja edes hieman selvältä kaverilta. Mutta monesti sanoin suoraan ettei kiinnosta, jota yllättävän harva tajusi :D Mutta omalla ja kavereideni kohdalla voin sanoa että katse ja hymy on paljon parempi kuin suoraan heti kylkeen liimautuminen tai drinkin tarjoaminen :D

      • lifemocker

        ei miehet ymmärrä katseitten ja hymyjen, saatikka kehonkielen merkityksiä, joten on se on täysin mysteeri etukäteen onnistuuko juttelun aloitus vai ei


    • Minun kokemukseni.

      EI kannata iskeä. Minä olen saanut noin sataa naista. Enkä valehtele. Olen ujo mies. Koskaan en yritä iskeä. Koska se tuntuu jotenkin niin väkinäiseltä, ja jos eivät kiinnostu niin nolaa vain itsensä. Yksinkertaisesti en edes mene baariin etsimään naisia. Jos tulevat niin tulevat. Eivät aina tule. Mutta välillä tulevat.. Kyllä ne on tulleet ihan itse iskemään..

      Odota että joku tulee sinulle sanomaan edes jotakin. Jos haluat iskeä ja lähdet vain mukaan juttelemaan. Elä lähesty itse. Se on niin väkinäistä. Kyllä ne näyttää jos ovat kiinnostuneita.

      • Minun kokemukseni.

        Pitää vielä sanoa että olen ujo, mutta puhelias.


      • Minun kokemukseni.
        Minun kokemukseni. kirjoitti:

        Pitää vielä sanoa että olen ujo, mutta puhelias.

        Pääpointtini. Älä yritä siis ISKEÄ! Unohda se koko homma. Ja unohda että nyt yrität tätä ja tätä. Mee baariin vaan pitämään hauskaa ja juttelet vain jos haluavat että juttelet. Kyllä käy flaksi. Jos oot eteläsuomesta eikä toimi. Niin mene pohjoiseen. Siellä naiset uskaltaa lähestyä. Samanlaisia ne on kuin miehet. Pahempia. Aina niillä on vain seksi mielessä. Ja varatut naiset pettävät paljon enemmän kuin miehet.


    • Gary Grousewitz

      Tee käyntikortteja joissa sun kuva ja numba.
      Siinä joku läppä vaikka: "'Soita jos kiinnostaa" etc..
      näitä jakelet naisille ja tunget vielä jotenkin naistenvessaan ja tyhjiin pöytiin.
      Sitten vain odottelemaan josko naikkonen käy pyydykseen:)
      Tämä toimii usko minua.

    • Iskuvinkkejä

      Kokeneena naisten iskijänä voin kertoa, että kannattaa ensin tarkkailla naista ja katsoa, onko hän sen tyylinen että iskuyritys voisi onnistua. Jos nainen vaikuttaa kovin asialliselta ja vakavalta ja on vielä peittävästi/poikamaisesti pukeutunut ja meikitön, niin en vaivautuisi yrittämään. En myöskään yritä naisia, jotka ovat minua paljon nuorempia tai selvästi paremman näköisiä.
      Ei kannata kysyä ensimmäiseksi, haluaako nainen tutustua, se kuulostaa siltä kuin yrittäisit heti takertua häneen. Puheet kannattaa säätää tilanteen mukaan, puhu vaikka siitä musiikista joka sillä hetkellä soi tms.

    • SingleWolf

      Olen ajanut 100km päähän autolla että pääsen baariin tutustumaan uusiin ihmisiin ja vielä yksin. Kävin eka yhdessä baarissa, ei onnaa. Menin tsekkaamaan toisen tilanteen, baaritiskiltä se juttu lähti ja ilta päättyi panemiseen, suikkareihin ja jutusteluun. Aamulla pari leipää vielä naamaan ja kotiin. Nainen sanoi minua todella rohkeaksi kaveriksi joka tulee yksin selvinpäin baariin noin kaukaa ja pääsee naisen luo yöksi. Hyvä kroppa oli naisella ja ok näköinen. Eli jotkut naiset arvostaa myös niitä jotka yksin tulee lievästi sanottuna iskemään. Itse en päällimmäisenä ajatuksena pitänyt edes panemista/iskemistä tärkeänä vaan että löytyykö nainen jonka kanssa on helppo jutella niitä näitä. Sit vasta aloin ottamaan fyysistä kontaktia enemmän kun kiinnostuksen merkkejä tuli lisää. Annoin myös niitä itse.



      Itse pidän tätä hieman tuurina. En ole vielä tähänkään tyytyväinen, jatkan treenaamista kun saan sen naisen tyttöporukasta mukaani. Itseluottamusta kehitän edelleen.


      Olen lukenut neil straussin pelimies kirjan, pleijeri blogia ja täältä saanut myös vinkkejä. Mutta se itse tunto ja hyvä mieli on mun mielestä se tärkein jolla pääsee pitkälle.

    • helmin

      Naisena voisin sanoa, että vaikutuksen tekee, kun ensin ottaa katsekontaktia ja jos nainen siihen vastaa, niin sitten siirtyä niiden pöytään. Kannattaa kysyä saako siihen istua ja esitellä itsensä. Sitten vain jutustella niitä näitä ja olla itsevarma, mutta samalla sellainen, josta on helppo päästä eroon. Pienetkin takertumisen merkit ovat hyvin vastenmielisiä ja pelottavia. Mielellään pienessä porukassa oleville juttelemaan. Itseä myös kiinnostaa enemmän ne, joilla on myös kavereita. Yksinäinen mies tuntuu olevan jotenkin liian iskemistarkoituksissa liikkeellä.

      Ja sitten vain lukea tilannetta oikein. Ja olla kohtelias. Olla vain sellainen oikeanlainen. Kaikki ei tosin kaikkia miellytä vaikka mitä tekisi.

    • PlayTheGame

      Heh. Tämä ketju on hienoa luettavaa :)

      Rehellisesti, jos ikää on -20 ja ollaan yökerhossa niin tässä muutama simppeli ohje:

      Naiset menevät yökerhoon pitämään hauskaa -> jos sinulla on hyvä meno päällä, vetoat naisiin. Sulla on hauskaa, osaat hauskuuttaa muita - hyvä! Älä kysy lupaa, tee niin kuin haluat. Tää on sun maailmasi, johon nainen pääsee mukaan jos niin haluat. Kun menet puhumaan naiselle/tytölle, älä kiertele tai epäröi. Suora lähestyminen, katse silmiin, hymyä naamaan. Sano mitä huvittaa, ei ole suuremmin väliä.

      Noilla alkuun.

    • fhsgf

      Miehen täytyy tehdä ihan saatanallinen duuni jos haluaa naisen mukaansa baarista eikä läheskään joka kerta onnistu sillonkaan. Nainen saa miehen aivan koska haluaa. vitun tasa-arvo saatana

      • Ölökky-Game

        Mullon tapana kumaasta tuoppi kaljaa kiinnostavan naikkosen rinnuksille. Siinä sitten rupean kuivattelemaan kaatelemaani kaljaa. Kyllä sen sitten viimeistään jalkaterien asennosta huomaa, onko yökortteeri tiedossa.


    • Neuvojatyttö

      Älä ainakaan sano, että "mä en nyt mitenkään yritä iskeä sua". Ei tietenkään tarvitse sanoa suoraan, että yrität iskeä, mutta älä sano oma-aloitteisesti ettet yritä iskeä, jos se ei ole totta.

    • Skee

      Mut saa iskettyä juttelemalla mukavia ja naurattamalla. Jos miehen jutut oikeesti naurattaa niin olen mennyttä. Ei mulle tarvi drinkkejä ostaa

    • iel

      Toi juttu on varmaan vaikea monelle miehelle, me naisetkin ollaan kaikki niin erillaisia, en voi neuvoa siinä. Minun mies ystävä ei iskenyt baarista vaan olin ihan kävelyllä ja kyseli numeroani. Siintä on monta vuotta kun hänet ensi kerran tapasin, menimme samalla taksilla kotiin päin kummatkin omaamme. Jaoimme taksin kulut. Kyllä se päivä sinulle vielä koittaa kun löydät oman kullan, tuskin jäät yksin. Toivottavasti et varattua iske, koska kolmantena pyöränä on vaikeata olla.

    • Perusjannu

      Naisen iskeminen baarista ei ole mitään avaruustiedettä vaikka vaikeaa onkin.
      Mene vain juttelemaan ja katso miten tilanne kehittyy, suomalaisilta tämä onnistuu liian harvoin - paitsi tukevassa humalassa. Mitään erityisiä tai ainakaan toimivia kikkoja ei ole.





      http://ikisinkkumies.blogspot.fi/

    • SEIKKAILIJAMÄÄN

      tietenkin tarkkaile jonkin aikaa ja sitten kun olet iskenyt naiseen silmäsi eli silleen että myös nainen huomaa ...mene sitten pyytämään tassimaan .....SANONNALLA ETTÄ .......SAISINKO LUVAN VAI TANSSITAANKOS ENSIN......TOIMII VARMASTI ...SIINNÄ ON HUUMORIA JA SAMALLA ANNAT NAISELLE MERKIN ETTÄ HALUAT HÄNTÄ!!

    • ajomies ei kiirehdi

      mä vedän turvan täyteen ja sitten nyppään jonkun naisen aamulla sitten voi katsella jatkuuko seurustelu vai häviänkö pimeyden myötä.
      kerran heräsin 2 naisen välistä, painoin muistaakseni toista sitä paremman näköistä
      munaa hiersi viikon kun ei ollut kumia

    • ISKEE APUA TUOMO NAINEN

    • dfgfdgfdgsgfgfgfg

      Helppoo heittää näitä suomi 24 vinkkejä MUTTA jos se vaikuttaa kiinnostavalta nii mee juttelee jotain, heitä joku alotus että magee paita tai jos joku biisi soi taustalla nii heitä jotai siihen liittyvää... jos menee noi hyvin nii ite pyytäsin numeroa ja sanosin että ois kiva nähä vaikka kahvittelun merkeissä mielummin kun vaikuttaa mukavalta ihmiseltä.... en tiiä, noilla mä koittasin. tsemiä sulle

    • a200320140504021118a

      SEURUSTELU AVOLIITTO TYTTÖ YSTÄVÄ TYTTÖ KAVERI NAIS YSTÄVÄ NAIS KAVERI SURAKKA VELI SEURUSTELU AVOLIITTO POIKA YSTÄVÄ POIKA KAVERI MIES YSTÄVÄ MIES KAVERI SURAKKA VELI ITSE SIISTII KÄYDÖKSINEN VAIMONA EUKKONA KULTA ROUVA PUOLISO EMÄNTÄ SURAKKA VELI MIEHENÄ SURAKKA VELI PARISUHDE PARISKUNTA RASKAANA SYNYTTÄÄ TYTTÖPOIKA VAUVA VAIMON LAPSI ÄITINÄ SEN MIEHENÄ SEN LAPSEN ISÄ LAPSEN HUOSTAAN OTTO PYKÄLISSÄ LAPSEN TURVALLISUUS LAPSESTAAN TIEDÄÄ PAREMMIN TIEDÄÄ SITTEN PAREMMIN ITSE LASTEN TARHA PÄIVÄ KERHO KOTI ESKARI ESIKOULUTYTTÖ ALA ASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 3216325 YLÄASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 97 KYLLÄ NAISET TIEDÄÄ PAREMMIN LÄHDÖSÄ SIIHEN OTTAA YHDEYTTÄ SURAKKA VELIIN POHJOISAHONKADU 28D9 OUTOKUMPU SURAKKA VELI

    • Mä en osaa iskeä ketään, mutta naisseuraa vaan mudostuu, ja mä mietin, että miksi:
      -Mä tanssin ihan vain tanssimisen ilosta ja groovailen
      -En ole lähtököhtaisesti baarissa hakemassa kumppania, tai seksiseuraa vaan pitämässä hauskaa, muutama moovi ja pari läppää
      -Monet naiset ovat siinä mielessä laumasieluja, että kun yksi kiinnostuu, niin mut tulevat perässä. Se on on hölmöä, en tiedä mitä johtuu mutta, jos meet baarin esim. kahden naisen (ystäviesi) kanssa, niin aika moni muukin nainen kiinnostuu.

      Tällaise kokemukset mulla.

    • a200320140504021118a

      SIE ITSEKKII OLET SEURUSTELU AVOLIITTO TYTTÖYSTÄVÄ KAVERI NAIS KAVERI ITSELLESI SE SEURUSTELU POIKA YSTÄVÄ POIKA KAVERI MIES KAVERI TOISEN POIKA OLLUT SE OIS MORJESTANA JÄTTÄNÄ YKSIN SILLON ON SURAKKA VELI ITSE TÄRKEESTISE VAIMONAEUKKO KULTA ROUVA PUOLISO EMÄNTÄ SURAKKA VELI SITTEN ITSELLESI SE AVOLIITTO MIEHENÄ IKÄVÄ KYLLÄ OOTSE PARISUHDE PARISKUNTA RASKAANA SYNNYTTÄÄ TYTTÖPOIKA VAUVA VAIMON LAPSI ÄITINÄ SEN LAPSEN MIEHENNÄ ISÄNÄ LASTEN TARHA PÄIVÄKOTI KERHO ESKARI ESIKOULUTYTTÖ ALA ASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 3216325 YLÄASTEKUMMUNKOULUTYTTÖ 97 POHJOISAHONKADU28D9 OUTOKUMPU SURAKKAVELI

    • hujujujju

      Mä vaan istun niinkun "vahingossa" tyttö porukan pyötään ja luen tilanteen jos ne on että mitä vittua.fi niin meen takas kavereitten seuraan jos ne lämpenee sille niin tarkeintä on tyttö porukalle puhuessa muistaa huomioida ne kaikki eikä vaan sitä jota yrität iskeä

      Se lähtee rullaan tai sitten ei

    • loveguru

      Jos baarissa isket naisia niin koita katsella ympärille ja löytää se joka kattelee sua (aina on ainakin yksi jos oot edes keskiverto näkönen) sen tunnistaa sillä että se kattelee sua ja kun katseet kahtaa niin katsoo pois ja sitten uudestaan katsoo hymyile ja leiki ennen kun meet jutteleen

      Pysy normaalina sano vaikka että en voinut vastustaa kiusausta tulla moikkaan esittely ja mikä sinun nimesi on? Siitä sitten eteenpäin riippuu ihan susta itestäs

      • Micce52__

        Jotain samanlaista ajattelin vinkata, kun lueskelin tätä vanhaa keskustelua.

        Mutta tuon katsekontakti-vaiheen jälkeen en lähtisi edes juttelemaan, vaan ottaisin niitä katsekontakteja välillä uudelleen. Tavallaan perinteiset miesten ja naisten käyttäytymismallit sekaisin, ja säkällä saalis tulee ottamaan selvää miksi näin on. Ei toimi hyvin parikymppisten kanssa, mutta teinien ja vähän vanhempien kanssa kylläkin ja jos juttelemaan tulee on peli oikeastaan jo pelattu.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe