AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Minne matkustaa yksin?

Minne matkustaa yksin?

4 Vastausta 2 440 Lukukertaa
Mulla on lomaa 1-2 viikkoa marraskuussa ja kaikki kaverit ovat kayttaneet lomansa tai sitten ovat varattuja. Todella tylsaa matkustaa yksin, mutta tuntuu olevan todella vaikeaa loytaa mukavaa ja sopivaa matkaseuraa. Pelkaan etta kyllastyn totaalisesti. Onko kenellakaan ideoita minne menna, johonkin missa jaksaa itsekseen viikon verran. Olen lahella kolmeakymppia, haluan aurinkoon, en tykkaa clubeista, mutta kivoista baareista ja ravintoloista kylla, tykkaan maata rannalla, kayda vahan shoppailemassa ja katsella ymparille. En ole tosin mikaan suuri museoiden ym. ystava. Kuulostaa ehka hankalalle mutta olisiko jollain ideoita. Euroopan ulkopuolelle lahtisin mieluiten. Hinnalla ei niin valia, 500-1000 €.

Heip

Suosittelen Gambiaa, itse menen yksin sinne 6.11. mahtavat rannat,edullista, takuuaurinkoista ja ystävälliset paikalliset.. lähde ihmeessä!! voin olla oppaana välillä

Suosittelen

Samaa ikäluokkaa olevana, paras paikka yksikseen on USA. Siellä ei tarvitse olla yksin, jos ei halua, ihmiset ovat ystävällisiä ja ottavat helposti mukaan.
Gambiaa en todellakaan suosittele yksinäiselle naiselle! Ellet sitten ole "todella" avaramielinen. Ainut mahdollisuus että pystyt siellä kulkemaan, on se, että heti ekana päivänä valikoit yhden niistä kymmenistä tyypeistä, jotka tarjoavat opaspalveluita, ja liikut sen kanssa loppuloman. Kertakaikkiaan, ihmettelen edellistä kirjottajaa...hänellä varmasti mies siellä. Tietysti, jos haluat miesseuraa, siellä saat sitä takuuvarmasti. Ranta siellä on kyllä tosi ihana.

Sadekausi Gambiassa

minä myös ihmettelen ekaa vastaajaa. seuraan änkeävien miesten lisäksi siellä on marraskuussa sadekausi, ja miljoona malariaa levittävää moskiittoa.

eka vastaaja

Marraskuu takuuaurinkoista,jokaikinen päivä, ja ei,olen mies, Gambiassa pärjää loistavasti jos osaa sanoa englanniksi ei...käsittämätöntä saamattomuutta jos siihen ei pysty, tiedän että paikalliset miehet tykkäävätb tehdä tuttavuutta turistinaisten kanssa,mutta niin se on myös kreikassa ja turkissa, Gambiassa kun sanot ei, se riittää,
 /   /  /  / Minne matkustaa yksin?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta