AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Pyykin kuivaus- niksi

Pyykin kuivaus- niksi

5 Vastausta 1 719 Lukukertaa
Meillä on saunassa laitettu lauteiden yläpuolelle seinästä seinään kolme rautakaupasta ostettua harjan vartta. Niitä varten seinässä on puiset palikat joissa on kolme harjan varren mentävää koloa (kuin U-kirjaimia)n. 15cm:n välein. Ne ovat aika katon rajassa.

Laita vaan varret niihin paikoilleen ja saat kolme hyvää telinettä. Vaatteet kuivaan henkareilla (ei kiukaan päällä!!!) ja pikkupyykit ripustan niiden telineeseen, jona laitan myös ylös roikkumaan.

Lisäksi varsiin saa hyvin pestyt lakanat, täkit ja jopa matot kuivumaan. Varsinkin saunan jälkeen isompikin pyykkimäärä kuivuu hyvin yössä, kun laittaa ne kahdelle oksalle lomittain. Kesällä saatan pitää ikkunaa auki, tulee hyvä tuoksu. Koska meillä on lattialämmitys, mm. farkut kuivuvat yössä ilman saunan lämmittämistä.

On ihanaa aamulla ennen töihin lähtöä viedä kuivat pyykit kaappeihin, ja mikä parasta: kun kuivaat ne henkareilla, niitä ei tarvitse silittää :)

Ainoa miinus on vaatepöly, mutta senkin saa imuroimalla pois.

Vaikka vaihtaisin asuntoa, en koskaan tule omistamaan saunaa ilman keppejä :)

Todella nerokasta

Hesassa oli 80 luvulla liike, joka teki samalla periaatteella alumiinisia "orsia" mittojen mukaan kehikkoon. Teki nerokkaita ratkaisuja sairaaloille. Käytössä kylppärissä edelleen. Ne sai siististi seinänviereen ja helmat ylös - muoviverho päälle, jos kiireinen halus suihkuun. Lakanatkin kuivuu täysleveydeltä silitysiistiksi.Henkareissa kuivatan kaikki paidat.

ei viruvia naruja

Ihmettelen niitä seinään kiinnitettäviä naruvirityksiä, jotka sitten yleensä venyvät notkolle, kun märkiä ja painaviakin vaatteita kuivatellaan.
Tuo vinkki on hyvä.
Minulla on niin pieni sauna, ettei sinne noita varsia mahdu ja kh:ssa on kaakeliseinät.
Tyydyn siis kuivauskaappiin ja kokoontaitettavaan telineeseen.

vaikka kaakelit

Minulla on paneelit, joihin ei kiinnitetään mitään. Fiksuna miehenä kiinnitin oven pokiin toisen pään ja telineen toisen pään pyykkikaappiin. Énää ei tarvitse kuivailla olohuoneessa pyykkiä vaan roikkuvat nätisti kylppärissä pois silmistä.

Mullakin

on kylppärissä kaakelit mutta laitoin sinne ylimääräisen pingotettavan suihkuverhon tangon.
 /   /  /  / Pyykin kuivaus- niksi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta