AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / suomalaispaikat

suomalaispaikat

64 Vastausta 14 963 Lukukertaa
Mitä suomalaisia/suomalaisomisteisia baareja, ravintoloita, tanssipaikkoja, kauppoja ja muita yrityksiä Kanarialta löytyy?

Rajaisit vähän

Kanariansaaret on saariryhmä, toistakymmentä saarta. Mistä tarkemmin haluaisit tietää suomalaisyrityksiä?

Kiinnostaa

tietää se että kuinka paljon, minkä alan ja missä kohteessa on suomalaisten "puljuja" saaresta riippumatta. Suomalaisia asuu ja talvehtii hyvin paljon Kanariallakin joten kai ainakin osa jonkinlaista liiketoimintaa harjoittaa. Muutamia nimiä kuten Mummola tai Jorma´s bar tulee esiin aina silloin tällöin mutta on kai niitä muitakin. Ihan silkkaa uteliaisuuttani kyselen.

kanariansaaret

Kanariansaaret on saariryhmä,mutta ei tietääkseni ole toistakymmentä saarta?!Niitä on kaikkiaan 7 saarta,Teneriffa,Gran Canaria,Fuerteventura,Lanzarote,El Hierro,La Comera,La Palma.
Saatan olla väärässäkin......

Näiden 7 lisäksi

On joukko pienempiä saaria: Alegranza, Graciosa, Montaña Clara, Lobos, Roque del Este, Roque del Oeste, Anaga, Salmor ja Garachico.

Mitkä

sitten lasketaan saariksi? Minun oppi- ja opaskirjoissa mainitaan että Kanarialla olisi kaikkiaan 13 saarta, 7 suurta ja 6 pientä. Missä lienee se raja saaren tai kivimötkäleen välillä?

Osa asuttuja

Monasti rajanveto saari/saari on kuin veteen piirretty viiva, joka tapauksessa osassa noista saarista on asutusta, joten ei ne nyt ihan kivimötkäleitä sitten kuitenkaan ole.

Mutta totta on että se varsinainen sivilisaatio ja varsinkin turismi keskittyy isoimmille saarille ja niistä tietysti voittopuolisesti Gran Canarialle, Teneriffalle, Lanzarotelle ja Fuerteventuralle. Omatoimisesti voi sitten mennä myös muualle. Itsellä on kokemusta noiden em. saarien lisäksi myös La Palmalta ja Gomeralta. Fuerteventuran Corralejossa käydessämme kovasti houkuteltiin matkalle lasipohjaveneellä Loboksen saarelle, mutta myyntityyli ärsytti siinä määrin, että jätettiin väliin ja vietettiin aikaa mieluiten dyyneillä tallustaen.

Islas

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kanariansaaret

Täällä kerrotaan asia. Ei tarvitse vängätä sen enempää.

kahdeksan saarta

Saaria on kahdeksan, jos mittarina pidätään sitä, että saari on asuttu. Muutama pieni saari on tosiaan vain puuton luoto, johon ei saa edes rantautua.

Tuolta löytyi jotain kaikista 12 saaresta tai sen tapaisesta:

www.kanariansaaret.net/kohteet

vaihtelee

sesongeittain.mutta tässä muutama:casa finlandia,kuparipannu,apilaniitty,ryysyranta,tiffany,life,berry`s,sakus galley,savo`s,leenan puoti,mummola,lienee jokunen parturi,jne.lisäilkää...

Suomalainen ja

Esim. Apilaniityn OMISTAJAT eivät ole suomalaisia, vaikka pääosa henkilökunnasta talvisin onkin ja nimi on suomalainen, koska kohderyhmänä ovat suomalaiset. Kesällä nimi on englantilainen, kun kohderyhmäkin on toinen. Las Palmasissa ovat suomalaisia paikkoja mm. Suomi-Kerho ja Ankkuri.

suomalainen..

kysymys ei tainnu olla omistajasta,? lukaalit kyllä omistaa joku muu kuin Suomalainen, kysymyshän on missä tapaa muita meikäläisiä, omissa kuppiloissaanhan muunkin maan
kulkiat viettävät iltojaan.
Agate Parkin alakertaan ehkä Matias saa tanssiluvat,ja muuthan on jo mainittu

MUKAVAA TALVEN VIETTOO G.CANARIALLA

Lue

Luepa alkuperäinen kysymys uudestaan! Ei siinä kiinteistöjen omistajia kysytty enkä minäkään niistä kirjoittanut.

d.l. jatkaa

nämä siis inglesin alueella.

Etelä-Teneriffa

Playa de las Americasissa:

1. Pipo-baari
2. Kippis-ravintola
3. www.retket.es-retkimatkatoimisto
4. uusi suomalais-skandinaavinen-ruokaravintola, Columbus-hotellia vastapäätä

Puerto de la Cruzissa:

1. Jorman La Quaqua
2. Scanic-tanssisaluuna
3. Jorman baarin lähellä uusi suomibaari
4. Kampaamo-hironta, linja-autoas. vieressä
5. Xazz-parfumeria, luksuskosmetiikkaa
6. FinnSuntravel, asuntuvuorkaus, matkatsto
7. Herreria, ravintola

Cruzissa

lisäksi karaokebaari La Bamba, kukkakauppa Kielo ja La Ratonera baari/kahvila-ko? Joskus luin Mikon retket.info (saahan sinutella?) sivuilta että jonnekin Teneguian taakse olisi avattu joku suomalainen baari tjtn (muistaako kukaan) ja onhan siellä se Karin baari mutta onko suomalainen muuten kuin nimeltä, en tiedä. Teneguian alakerrassa oli joskus suomalainen kampaamo mutta onko enää?

Gran canaria

Suomipaikkoja löytyy:
-Ankkuri baari(Las Palmas)
-Scantravel matkatoimisto (Las Palmas)
Las Palmasissa myös kiinteistövälitystoimistoja.

-Kuparipannu ravintola (Playa del ingles)
-Berryn baari (Playa del ingles)
-Ryysyranta baari (Playa del ingles)
-Apilaniitty ravintola (Playa del ingles)
-Sirpan putiikki (Playa del ingles)

-Pappatunturi baari (Puerto Rico)

Tässä muutamia mitä minä tiedän, on varmaan muitakin.

Tunnetuin suomalaispaikka

Melkein kolmekymmenta vuotta toiminut Tiffany on ollut ja pysynyt.Paljon on paikkoja tullut ja mennyt.Taidan kuun vaihteessa tsekata onko paikka edelleen iskussa. Pekka ja kaks kaveria..........

TIFFANYSSA EI KÄY KETÄÄN

Juu Tiffany on meistä aikansa mennyt paikka. Kun käväisimme siellä tyhjää oli. Mutta MUMMOLA on erittäin KIVA paikka juuri kun näin 2000 luvulla
voi odottaa. Palvelu erinomaista,paikka viihtyisä ja yleensä kaikki OK. SUOSITTELEN

MUMMOLA PARAS

Mummola on tosi ihana paikka. Style niinkuin tässä jo joku kertoikin. Muut vanhat Suomi kapakat elähtäneitä ja senhän ovat ihmiset jo todenneetkin.

onneksi on MUMMOLA

Kiva, aistikas paikka tämä Mummola. Ja sauna ihan yes. idea varsinkin kun Canarialla oli tämä talvi aikas kylmä kyllä oli Mummolan saunalle käyttöö.

INGLESIN PARAS KAPAKKA MUMMOLA

Hyvä paikka!! Kyllä jo tälläistä uutta kaivattiinkin niiden vanhojen tilalle siellä.
Sitten oli myös kiva nuoremmille kun voivat läppäriä käyttää maksutta ( niitä oli siellä useita koneita )

TIFFANY

Jaa, vai ei käy? Kyllä siellä ainakin tammikuussa oli porukkaa kapakan täydeltä, kun kävimme. Paras paikka Inglesissä edelleen.

Tiffany

... vai on Tiffany paras paikka Inglesissä,
ei mun mielestä, kyllä sieltä läytyy monta muuta
tosi hyvää paikkaa. On Ale, Life, ym.
Mummola on ihan hyvä illanistumispaikkana, mutta siellähän ei ole tanssia, jos sitä joku kaipaa

TIFFANY

Mene sitten sinne mummolaan, minä en ainakaan.

Tiffany on unohtumaton

Ainutlaatuinen kokemus, viehättävä miljöö, kauniita tarjoilijattaria, viina on hyvää ja halpaa, musiikki mukaansatempaavaa. Paikan isäntä on komea ja kuuluisa Jorma Kalevi.

Ette voi pettyä, jos valitsette Tiffanyn lomallanne. Sinne kannattaa suunnistaa joka ilta ja unohtaa heikkotasoisemmat suomalaisbaarit. Tarkistakaa ennen lähtöänne, että hotelli sijaitsee vaivattoman matkan päässä Tiffany ravintolasta.

Säälittävää

Palstalla pyörii parikin ketjua, missä nimenomaan Inglesin kapakoijat rusikoivat toisiaan ja kehuvat itseään. Pohjakosketus on juuri saavutettu.

PLAZALTA

NÄILLE TULIKIN LENTÄVÄ LÄHTÖ POIS

tiffany

..kerrot, että paikan isäntä on komea ja kuuluisa JORMA KALEVI
Et ole tainnut nähdä komeeta miestä.
Olen käynyt 20 vuotta, nyt olen 6-kymppinen, eikä JOrma Kalevi ole mielestäni nyt eikä silloin alkuaikanakaan komea, ei herranen aika.

ÖHÖM,.....

Mitä hittoo Te arvostelette toisten ulkonäköä...Jormakalevi on ikäisekseen sutjakassa kunnossa ja ei juo eikä polta ja töitä tekee kuin viimeistä päivää..Ei kai tuo arvostelija vaan ole kaljamaha örisijä jota suututtaa toisten menestys...Kauneushan on katsojan silmissä joten annetaanpas Jorman ihailijoiden pitää mielipiteensä... Oli taas ruusuja Tiffanin pöydällä uskollisilta ihailijoilta kun siellä viime viikolla poikkesin,.. Tottakai Sinullakin on oikeus mielipiteeseesi mutta negatiiviset mölinät on parempi pitää omana tietonaan,..Siis joukolla vaan Tiffaniin tanssimaan ja hauskan pitoon,.... Ja se KOMEA JORMAKALEVI.........

moro...

Kyllä,paras mesta,ainakin näin meidän porukalle. Tiffanyssa kävimme kaksiviikkoisen lomamme aikana viisi kertaa. Lauloimme äänemme käheäksi ja pidimme todella hauskaa. Baarissa oli hauskasti suomea puhuva tumma Espanjalainen ja karaokessa reipas naisihminen josta tykkäsimme kovin. Jorma kalevi lauloi itsekin muutaman kerran ja kyllä elävä musiikki siellä välissä oli kiva mauste. Takuulla menemme seuraavallakin kerralla ja kerromme kaikille ystävillemmekin... Hyvää jatkoa vaan Jorma Kaleville ja tiffanylle....

MUMMOLASSA EI KÄY KETÄÄN

Mummola on tullut ja kohta mennyt.Kaksi kertaa kävimme katsomassa ja paikalla ei ollut kuin henkilökuntaa.EI YHTÄÄN ASIAKASTA. Ei se näytä auttavan vaikka muista paikoista kehittelee paskavalheita ja samaan syssyyn kirjoittaa Mummolan ylistystarinoita muutama ihan yhteen pötköön. TORKEEN LÄPINÄKYVÄÄ JA ALA-ARVOISTA. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kuka lienee skriivaillut?????????????????????

Oliko tuo vitsi

Näyttää olevan viime talvelta nuo viestit, joita haukut. Suomalaispaikat ovat melkein jokainen touko-syyskuussa kiinni, avataan lokakuun puolimaissa. Ei heinäkuussa ole muissakaan suomalaispaikoissa ketään Kanariansaarilla.

Totta

Lisäksi ihmettelen sitä että kun suomalaispaikoista puhutaan aina on esillä vaan ne Inglesin Tiffanyt, Ryyskät ja Apilaniityt.

Mutta kiinni ne on tai toimii toisella toiminimellä kesäaikana palvelemassa eurooppalaisia turisteja. Suomalaisia tietysti asuu saarilla läpi vuodenkin, ei kaikki lähde kotimaahan, mutta kielitaitoisina pärjäävät siellä kyllä paikallisten pitämissä paikoissa.

Tulipahan käytyä.

Kun oltiin emännän kanssa maalis-huhtikuun vaihteessa Inglesissä, niin tuli tuokin paikka käytyä katsomassa; Ihan siisti ja hyvä paikka ja positiivisinta oli ilmainen langaton nettiyhteys!! Asiakkaita ei noin loppukaudesta paljoa ollut niinä iltoina mitä tuli siellä istuttua. Saunakin olisi tarjolla, mutta mielestäni aika "rasvaiseen" hintaan.

jos tanssi

kiinnostaa niin kylän paras HELL_SINKI
ja eilen Ässä orkesteri
Oulusta,hyvää tanssittavaa musiikkia,ja tavaraa riitti..
niiku Jussi sano vanhas Ryyskäs,nyt siellä on HYVÄ
karaoke joka ilta,on ollu laadukkaita laulajia,ja
tanssiakin voi jos siltä tuntuu,ja J P hyvä" koneenhoitaja.."
ja en viläkään saa ilmaisia DRINKEJÄ...

kauanko

kauanko aiot siellä olla, pahus, mieli tekis tulla, no ainakin maaliskuussa, ellei jo tammikuussakin äkkilähdölle. Ingles on kiva aikuisen piletyspaikka.

Minäkin haluan

tuonne! Pärjää suomen kielellä ja saa suomalaista ruokaa. Paradise!

Kah, eikun menoksi!

Juuri nyt olisi edullisinta pinkaista Inglesiin, miksei Teneriffallekin. Jos hakee kesälämpöisen suomalaisuutta, tuolta sitä löytää! Ja halvalla menee, mutta menköön; 200-400€ ja eikun pöytään. Kyllä on työtömällekin mahdollista näillä hinnoilla, jos ei ole juonut jo tiliään.
Voi teitä luusereitä!

vapuks

Someen,et kohta alettava pakkaamaan., vitsi vitsi
niiku poro Pekka sanoi
tännehän pääsee lentämällä,
tai laivalla tai soutamalla

Voih..Pavi..aani

Kyll sull huonosti asiat ku joka hetki mainostat Hesaa +Ryysist Auttaa hiukan ilmaiset ja puoli-ilmaiset drinksut Muit paikkoi haukut ku ei tuu ilmasii Esim, Jamin bisneksii !!!!!!Naurettava esitys : Asun Kanarialla Jos ei tuu puoleen hintaan niin boikottiin.Ei oo ite Kanarialaiset kertomass.. ravintoloiss ett asuu Kanarial ... he maksavat hinnan ja antavat viel tippii.... Lopeta Suomalaisten nolaaminen ja mee duuniin..)

joopa

olin MATTI&JOPEN avajaisissa pieni vesipullo 2€
enkä hauku muita kapakoita vaan kehun mitkä
on MINUNmielestä parhaita......

APINANIITTY kALLIIMPI

multa rokotettin apinassa kalliimpi vesi, joten ole iloinen kun sun vesi maksoi vain 2€

joo ja vielä

Apinassa me vakit maksetaa vedestä1.90 € mikä
on kallista mut on edullisempii juoma paikkoi.
mut en sano ,menee mainostamisen puolelle ja kun
jotku luulee et saan provikaa näist viesteis niin
voin sanoo et en omistamitään täällä enkä oo kenenkään
palveluksessa vaan sanon oman mielipiteeni asioista,
jotka tiedän ,Sotikselle terkkuja ja Don, ille
ja muille ,ja TEDOKSI Berry pubia ei enää oo,

+24.8 just nyt

Hienot kelit siellä

Kiitos vaan terkuista. Täällä jatkuu tasaisen harmaana, vettäkin on sadellut...
Jos olisin kunnossa, ostaisin oitis äkkilähdön johonkin hevonkuuseen, mutta ei auta kuin kärvistellä joulun yli.
Leppoisia aurinkopäiviä Inglesiin!
Sotis

ensikäden tietoa

on tullut parina viime viikonloppuna.tuttavat(kaksi pariskuntaa)olivat inglesissä 3 ja 5 viikkoa ja tutustuneet nykymenoon.eli tilanne on suurinpiirtein hallussa.itseasiassa työkaveri on puerto ricossa tälläkin hetkellä,tuntumaa siis on.
Joko maksa vinkuu leipää?

pavin tietotoimisto?

olipa edullista kun jostain apinasta sait veden 10 sentiä halvemmalla kuin matti-jope pubista mikä hinta on hellingissa paville vesi ja mikä hinta muille meitä on kaksi pariskuntaa jotka on lähdössä Playa Del Inglesiin joulukuun puolivälissä ja emme käytä kun vettä ja tanssilattiaa ahkerasti kiitoksin etukäteen!!
Joo se on pirun iso tekijä jos vedessä on 10 centin ero!
Kannattas varmaan olla kotona säästämässä vielä muutaman vuoden jos se on noin tiukkaa!

Sulla se vasta värssy!

Juuri sinun tyylisi on sitä mitä muun maalaiset katsoo hiukan kummeksuen.

Annahan kenkäänpissattu

meille muille ohjeet, miten meidän tulee käyttäytyä, että muunmaalaiset meidät hyväksyvät. Pitääkö meidän miellyttää näitä kummajaisia. Mikä on se keskiarvokäyttäytymismalli, jolla saa matkustaa ulkomaille.

Keskustelun sivusta

En ymmärrä ollenkaan, miksi muunmaalaisten hyväksyntä pitäisi jotenkin erityisesti hakea. Itsellä suhteessa kanarialaisiin rajoittavana tekijänä on oma ontuva espanjankielen taitoni. Silti on pärjätty mainiosti, kun vastapuoli osaa usein muutaman sanan englantia. Pari viikkoa sitten päättyneellä lomallani seurustelin myös ihanien brittien ja norskien kanssa, eikä kukaan katso pitkin nenänvarttaan. Eiköhän se oma avoin asenne ole kaiken a ja o. Ei vierasmaalainen ole mikään kummajainen, tavallisia mukavia ihmisiä siinä missä suomalaisetkin. Rohkeasti vaan ottamaan kontaktia, aina voi vaihtaa muutaman ystävällisen sanan; ei sen tarvitse olla mitään väkisin miellyttämistä. Normaalia kanssakäymistä, josta jää itsellekin ihan hyvä fiilis.

Niin se sanoi; Mull on euroi

Kaveri että hänen on kaikki viisaus ja ylpeys. Hänelle tarkoitettu osoitus millä tyylillä esiintyen muut katsoo pitkään. Ei Pavi, eikä moni muukaan, vaikka suomalaisuus näkyy kauas. Vastavedosta vaikea päätellä kenen kenkään ei ole kustu.

mull on

just senverran euroi et pääsen tänne
ja omillani elän, tai minähän kuluta lasteni
perintö rahoja eikä kukaan oo kussu kenkään,,
ja toiekseen en oo Suomen kansalainen,
mutta oon syntyny Suomessa

NO VOIHAN VILEDA,....

No mummola on mikä on ,ehkä just vanhempien saunatonttujen paikka mutta siinä melko lähellä oli Paavon paikka casa finlandia canaria joka oli kyllä ehta mesta, Paavo itse paras isäntä ja ruoka oli hyvää ja hinta kohdallaan,.. Tanssia sai alakerrassa ja siellä oli aivan hulvaton karaoke emäntä mimmi. Laulettiin äänemme käheiksi kaksi viikkoa ja mimmi jaksoi olla aivan ihana meille tunareille.Parempaa parivaljakkoa ravintolan työntekijöitä saa hakea kuin oli Paavo ja Mimmi ja muu henkilökunta . Missähän mahtavat olla tänä vuonna?

TIFFANYSSA EI OLE ASIKKAITA JA RUOKAPAIKKA MYRKKY-MESTA

MYRKKY RUOKA PAIKKA. JA MIES KAMALA PUKKI JA JOS PEDOFIILI NIIN KAMALEMPAA.
MUIJA ON JUOPPOJEN-JUOPPO VOI VOI ALAS ON MENNYT JORMAN TOUHUT JA LIFE.

anna olla

ja keskity johonkin mistä ymmärrät jotain.

:)

Itse minä tiedän jorman baarin ,mummolan,kuparipannun,apilaniityn ja hell-sinki baarin (voi suositellla hell-sinki baaria juomat on hyvät ja vakilaulajat rami välimäki ja seppo vetävät komeasti ( sepon sukunimeä en nyt muista))

Mikä saari? Mikä kaupunki?

Nimimerkki TO kertoisitko missä päin ovat edellämainitut Suomi baarit?

Nimimerkki to

ei ole näköjään linjoilla. Hänen mainitsemat baarit ovat kaikki Inglesissä, mikäli Jorman baarilla tarkoittaa Jorma Kalevin Tiffany. On vielä muitakin, esim. Ryysyranta ja Ale-pub.

Tietäiskö kukaan ilmoittaa Las Palmasissa olevan Ankkuri-baarin osoitteen ? tai vaikka kadun nimen.
Toimiiko suomi-kerho ? Onko Las Palmasissa muita suomi-paikkoja tai suomalaisten suosikkipaikkoja ?
Vuonna -75 Las Palmasissa oli Tango-baari, joka ei ollut suomi-paikka eikä tanssittu tangoja. Sen
jälkeen en ole viettänyt Las Palmas-lomia. Käynyt olen kyllä monta kertaa Inglesistä ym. käsin Canterasin
rannalla, kierrellyt kaupungilla ja Santa Catalinan puistossa.

El Ancla

Siis Ankkuri on Las Palmasissa on Calle Sagastan varrella hotelli Luz Playan alakerrassa. Calle Sagasta on suoraan Santa Catalina -puistosta tuleva katu, joka kulkee Canterasin rannan sivuitse. Samassa talossa on myös suosittu kiinalainen ravintola. Tarkka osoite on Calle Sagasta 66.

Uskon, kun tuolla kyseltiin yleisesti Kanarian Suomipaikkoja, tarkoitetun sitä paljon puhuttua Jorman baaria, joka sijaitsee Tenerifen pohjoisosassa, Puerto de la Cruzissa.

Las Palmasissa toimivan Suomikerhon paras asiantuntija lienee palstalla ahkerasti kirjoittava Vilperi.

-70 luvulla

las palmasissa oli ainakin helsinki ja finlandia baarit sekä maxim iltapaikka,jossa kävin kuuntelemassa anita hirvosta silloin muinoin.vilperin kartasta päätellen ankkuri on rannan"perällä"ilmeisesti canterasin laidalla.

juuri näin

Eli rannan pohjoisosassa. Siinä lähellähän on myös monien suosima Imperial Playa -hotelli. Kiinnekohtana voi olla myös samansuuntaisella kadulla oleva kauppahalli (Mercado Puerto), mikä kertookin jo sen, että ollaan lähellä satama-aluetta.

Ankkuri on kiva pistäytymispaikka, mutta nyt kun ollaan kartalla, siitä kun suoraan jatkaa eteenpäin rannan tuntumassa, kannattaa myös katsastaa pieniä paikalliskuppiloita. Hintataso ei päätä huimaa. Löytyy myös ihan ruokaravintoloita, tapas-paikkoja etc.

Myös rannan toisessa päädyssä, lähempänä Alfredo Krause -konserttitaloa ja Arenasin ostoskeskusta on enemmän paikallisasutusta on muista(kin) kuin turistikuppiloista kiinnostuneelle kivoja pistäytymispaikkoja.

Ankkuriin

löydän nyt vaikka suoraan bussilta. Kiitos myös muusta infosta ! Siitä ei olekaan pitkä matka enää
päivisin niin rauhalliselle (luukut kiinni-) alueelle, jossa yöllä on vilkasta (luukut auki-)yritys -toimintaa ja kilpailu kovaa ! Vieläköhän 35 vuotta vanhentuneen blondi-miehen perään olis yhtä kova huuto kuin silloin ennen ja Palmasin kellareihin kaksikin miestä sisäänheittämässä "halvoille drinkeille".
Onko sotaventollakaan tietoo paikan ilmeen muuttumisesta ? Muistaakseni aika rähjäistä aluetta oli,
varmaan asemakaavassa suojeltua ja muuttamatonta aluetta.

Kyllä Vilperi varmaan on tietoinen suomi-kerhon tilanteesta, mainitsi jossakin tunnelman kerhossa muuttuneen - olikohan hänen matkakertomuksessaan. Liekö muuta sanomistakaan ettei joutuisi riitakumppaniksi. Lueskelin 2006-2007 juttuja seuran kirjoittelusta, lie vieläkin sukset ristissä. Liekö sauna käytössä ja muuta toimintaa ? Teneriffan suomi-seuralla on myös ollut luotamuspulaongelmia johtoon viime vuosina. Taitaa olla molemmissa käräjät kesken.
Teneriffallahan Puerto de la Cruzissa on Jorman baari, jota ei Jorma enää pidä, myynyt pois jollekin kuubalaisellekohan ?
Tällaiselle lomakävijälle seurojen toiminnan kitkoista ei niin suurta haittaa ole kuin siellä talvet tai jopa vuodet asuville. Kieltämättä seuran sauna ja tanssit zipana parkissa ja muut palvelut täydensivät paikkojen antia turisteillekin.
 /   /  /  /  /  / suomalaispaikat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta