AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Aivojen puristus/pahoinvointi

Aivojen puristus/pahoinvointi

4 Vastausta 1 395 Lukukertaa
Elikkä nyt yli 6 viikkoa on ollut heikko olo, joka päivä yltyy huimaus/puristus/pyörtymisen tunne (en ole vielä pyörtynyt)/oksettaminen (enkä ole vielä oksentanut) päässä eri puolilla, ei varsinaista särkyä, hiljenee illanmittaan, tulee joskus öisin. Lääkärissä kävin ja sanoivat sen johtuvan niskoista (jotka ovat jumissa, mutta niitä voi liikuttaa) ja poskiontelot ovat turvonneet. onko tässä lääkäriin uskomista, eli voiko minulla olla jokin kasvaimen tapainen vai onko se niskoista kiinni? :D o´ttaa vaan voimille peruskoulun lopussa jaksaa kun kunto on huono.

Mulla samantyylistä

Mullekin sanottiin, että niskat jumittaa..ja sain hierontaan lähetteen. No niskat on tosi jumissa fysioterapeutin mukaan ja kyllä jonku verran hieronta auttaa. Nyt tehdään ohjelma salille, jossa liikkeellä koitetaan saada auki kireyttä. Ongelmaa on esiintynyt mulla aiemminki, joka on diagnosoitu silloin hyvänlaatuiseksi asentohuimaukseksi, mutta tällä kertaa huimaus on erilaista. Menieren tauti on poissuljettu kokein. Kuten kuvasit itsekin puristavaa, heikko olo, etoo, ja paineen tunnetta nenän ja silmien takana. Ainoastaan aamuisin on hyvä olla. Kuvat otettu ja ontelot on puhtaat, eli ei tulehdusta. Silti ihmetyttää, sillä tää on kestäny jo viidettä viikkoa. Että kuinka kauan tätä pitää kestää ja maksaa ittensä kipiäksi hieronnoista, vesiterapioista, ja muista lääkkeistä ennenkuin suunnitellaan jatkotutkimuksia. Jos tää ei tästä ala selkenemään, niin pakko se on yksityiselle mennä niin kauan, että selviää mikä mulla on...ja joo... on käynyt mielessä, että päässä olis kasvain. Elikkä samassa veneessä ollaan.

jep

Jaa, mulla vaan ei oo painetta nenän/silmien takana vaan aikalailla takaraivossa, pään yläosassa ja poskionteloiden kohalla. hieronnassa oon käyny vasta kerran, fysioterapeutin aika oottaa ja oon nytte vähä vähentäny tietokoneella istuskelua. niskat ovat kyllä jäykät ja lihakset kipeät, mutta niitä voi silti liikuttaa. enkä usko että odessa74 sinulla on kasvainta, koska meidän oireet on lievemmät kuin esim migreenissä... ja yleensä mulla paha olo seuraa huonosta asennosta/tietokoneesta.

näppis skulaa

ja nyt typotan vielä nimimerkitkin :D

Niskajumi

Sinulla on niskat ja hartiat jumissa ja hieronnassa pitää käydä ainakin 10 kertaa ja kuntosaliharjoitus on hyvää jos on asiantuntijan tekemät ohjeet,voimistelu,lenkkeily ,venyttelyt ovat hyvä apu ja ..kun kerrot että aamulla on hyvä olo ,se on hyvä merkki ,(koska yleensä kasvaimen aiheuttama päänsärky on jo aamulla )mutta kuntonsa hoitaminen vaatii hiukan vaivannäköä ,mutta palkitsee vaivan.Lisäksi suosittelen mangnesiumin ja b-vitamiinien nauttimista lisäravinteena myös kalkki ja c-vitamiini olis hyvä. nimim .kokemusta on
 /   /  /  / Aivojen puristus/pahoinvointi
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta