AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Vogue sauna

Vogue sauna

69 Vastausta 15 300 Lukukertaa
Osaako joku kertoa millainen paikka on Helsingissä tuo Vogue sauna ? Elikkäs mitä siellä tapahtuu ja onko itse pakko tehdä mitään jos haluaa vaikka vain katsella muiden touhuja...? Onko siellä käyvät kaverit siistejä ja fiksuja ? Miten ensikertalaisen olisi hyvä siellä toimia ?
Kiitos !!

Kyllähän tietoa

Täsyä pääsee alkuu: http://itsetyydytys.org/keskustelu/index.php?topic=7462.0
Lisäksi vöi Vogue-saunan tietoja etsiä: www.ranneliike.net
Vogueen sisäänmeno on oma lukunsa. Sinun on ensin soitettava summeria alakerrassa ulko-ovella. kuulet hyvässä lykyssä liikenteen melun yli summerin äänen, jolloin ulo-oven voi avata. Menet käytävässä eteenpäin ja hissillä 5:een kerroskeen. Siellä kohtaatkin vastaanotto-ovimiehen. Häneltä voit kysyä muista käytännön toimista tarkemmin. Kuitenkin kun kiertelet ja katselet niin löydät kyllä kaikki kolot ja paikat siellä.
Pääosin olen tavannut siellä ns. siistejä tyyppejä. Muutamia tyyppejä löytyy, jotka antavat itsestään epäsiistin kuvan. Yleensä heidät jo haistaa kun käyttävät poppersia.
Ikähaarukka on hyvin laaja. Olen tavannut varmaankin 80v ukon ja ehkä 20v pojan väliltä kaikkea. Pääosin kävijät ovat keski-ikäisiä. Olen käynyt vain kerran muulloin kuin viikonloppuna. Silloin elämää oli tosi vähän..vain muutama keski-ikäinen. Viikonloppuisin..pe - su on vilkasta ja löytyy joka lähtöön.
Älä ensikertalaisenakaan unohda kortsun käyttöä. Talohan tarjoaa kortsun ja liukkaria. Ne ovat valmiina kaapissasi. Et tarvitse omia pyyhkeitä yms.. talo tarjoaa ne.
Käytävillä ja ns. yleisillä alueilla on näköjään tapana liikuskella pyyhe lanteilla. Muutama rohkea on liikuskellut nakusillankin joka paikassa - se on sallittua.

Toivottavasti viihdyt siellä.

Vogue

Jep.

Kävin viikko sitten, arkena. Suht hiljaista, olisko ollu kymmenkunta miestä. Paikka sinänsä hiukan nuhjuinen ja kaipaisi kyllä ehostusta, toki jos porukkaa on enempi ni kyllä se siitä. Jäähdyttelytilassa höyrysaunan tienoolla voisi olla vaikka uaseampia ja isompia telkkuja, nyt ylhäällä seinällä vain yksi aika pikkuruinen.

Toki alhaalla sitten oli enempi ohjelmaa ;) Höyrysaunassa istuskelin lämmiteltyäni ensin huolella oikeassa. Muutamia miehiä siellä istuskeli, yksi pari intoutui toisiaan hyväilemään ja siirtyivät sitten vastaikkaiselle penkile suusexsessioon mitä oli mukava seurailla, eteeni tuli kaveri melkoisella aisalla varustettuna mutta en siihen tarttunut.

Tuolla viilentelyosastolla sitten (oluen juotuani) oli mukavan tuntuinen kaveri, kalu kovana omassa kädessään. Menin viereen istumaan ja ihailemaan, annoin pyyhkeeni valahtaa hiukan; kaveri ymmärsi vinkin ja alkoi hyväilä kaluani, minä vastavuoroisesti hänen. Omani on melkoisen paksu ja klani, kaverilla ohuempi ja suipompi. Hetken siinä kahden touhuiltiin ja höyrystä tuttu isokalu tuli alas, katselemaan. Ympärileikattu kalunsa alkoi aika äkkiä nousta omissa käsissään; sitten tuli hoikka tumma kaveri joka imaisi ison suuhunsa, katselivat meidän hyvilyämme. Isokalu irrottautui suusta ja työntyi kohti kaveriani, suihin ottanut alkoi hyväillä käsin meidän kalujamme...iso laukesi melkein heti kaverini poskelle ja olkapäälle kun tämä hyväili sitä käsin.

Yleisöäkin taisi olla, vieressäni joku hetken runkkaili. Imijä ja isokalu poistuivat, me jatkoimme ristiin hyväilyä. Lennätin hetken päästä, kaveri hieroi tuoksuvan lastin huolellisesti kaluni varteen ja kasseihin. Jatkoimme kohta löylyihin...

Ihan ok paikka kuitenkin, menen uudestaan ;)
Moi haluisin tavata sut. Oon 54v. 187,100 ,ja se n.12cm,oon ihan kiva avoin ja rehellinen kamu itä-suomesta.
Voivoi... Onpa sedällä pieni pippeli. Kyl sen täytyy olla vähintään 30cm että saat muhun sen työntää. Ja ikää 30w vähemmän, eihän sul varmaan enää ees seiso.
ei seiso, mut perä on tiukka
Tykkään vanhemmista miehistä, vei mut saunaan eikä ujostellut vaikka oli muita paikalla. Muut vaan katseli kun nai, kun lähti niin toiset halus jatkaa naimista. Sit olin (yleisessä) käytössä, sain monenmoista kullia.
moi,otas yhteyttä sakarilaakso@rocketmail.com
en oo koskaan käynyt,mutta mieli tekis mennä,jotenki vaan tuntuu oudolt mennä yksin.pist viestii niin saat puh numeroni,sovitaan tapaaninen,mennään yhdes vogueen
Teillä on hyvä mesta
Vogue oli tosi hyvä mesta. Sain kaverin ja toisenkin.Ei tarvinnu vongata.Oon itse avoin ihminen,henkilökunta nyös avointa.Onanoin baaripöydässä,otin bissee.Ihan OK PAIKKA
Onko asiakkailla mitään tuntomerkkiä mistä nerottaa topin ja bottomin ?
Itse olen BTM ja haluaisin että muut sen heti huomaavat.
Suurin osa on bottomeja. Olen havainnut, että topit ovat paljon harvinaisempia.
Itsekin olen bottom.
Hyvä saunapaikka, aina saa uuden kiksin ja mielestäni melko turvallinen. Mukava kun paikalla myös ulkomaanlaisia, Kiina, Korea, Japani, tuo vähän vaihtelua. harmi että kundit yleensä ei oikein halu puhua saunassa tai kun kattoo niitä ikuisia "pane mua takaa" videoita. Onko joku löytänyt täältä jonkun poikakaverin? Kiinnostaisi löytää hyvä saunakaveri vähän muuhunkin touhuun.
Moi vaan.mäkin haluaisin löytää saunakaverin ja muuhunkin touhuun,ota yhteys sakarilaakso@rocketmail.com
saat sitten puh numeroni,oon versatile,vapaa gay mies.Ammatiltani kokki,42-183-77-17-18cm,luotettava,hellä,rehellinen.ota yhteys.
En ole vielä uskaltautunut vierailemaan mutta osaako kukaan sanoa onko paikka myös pyörätuoli ihmiselle sopiva ? Eli pääseekö sinne pyörätuolilla ja onko sisällä helppo liikkua. Sauna voi olla hankala kuten ne yleensä on mutta onko siellä myös paikkoja missä voin liikkua ja tavata miehiä ?
Sisällä on asennettuna pyörätulirampit joka paikkaan, joten ei kannata hätäillä! Homoilu onnistuu CeePraltakin siellä!!
Ihan mukavan tuntuinen paikka. Olen muutaman kerran käynyt ja koskaan ei ole tehty mitään, mitä en olisi halunnut. Viime kesänä istuin terassilla vilvoittelemassa ja viereen tuli miellyttävän tuntuinen siinä 50-ikäinen herrasmies. Meillä oli pyyhkeet ympärillämme ja juteltiin paikasta.Totesin, että olen vasta toista kertaa käymässä kun on ollut iso "kynnys" tulla, koska ei ole juuri kokemusta sellaisesta ja on niin pienikin peli :). Hän sanoi olleensa muutaman kerran aiemmin. Sitten hän avasi pyyhkeensä ja tunnusteli kaluaan, joka oli puolikovana. Tein samoin ja hän kysyi, saisiko koskea minuun. Suostuin ja niin vedeltiin toisiamme ja juteltiin kaluistamme. Hetken kuluttua hän sanoi, että mennäänkö privakoppiin ja tehdään toisillemme loppuun asti. Sovittiin, että ihan vain käsin, ei imuakaan eikä panoa.

Suostuin siihen ja niin mentiin, jossa sitten "tyhjennettiin" toisemme, toinen lavitsalla maaten ja toinen auttoi ja päinvastoin. Mentiin suihkuun ja juotiin vielä yhdet oluet baarissa ja lähdettiin kumpikin. Harmitti, kun ei tullut baihdettua esim. mailitietoja, niin olisi voinut sopia tapaamisen uudelleenkin.
en ole koskaan käynyt, mutta tekis mieli tutustua paikkaan.
hyvä mesta, ole rohkea niin saa seuraa.
oon ajatellut mennä vogueen,mur miten sinne pääsee,onko sielä joku oviokello mitä pitää soittaa.avaako joku oven et pääsee sisään.
Alaoveb lähellä on voguen soittokello ja ovi avataav sähkölukolla. Sitteb vaan käytävään ja hissilla 5 kerrokseen.
Aika jänniä nää teidän homojen fantasiat. Varmaan raiskaisitte alaikäsiä jos semmosia teidän saunaan tulis, sairaat pervot.
... ja silti luet näitä, ite oot...kaapissa?!
siellä voguessa harrastaa seksiä aikuiset ihmiset, ei sinne alaikäiset pääsekään.
Eivät kaikki homot alaikäisiin sekaannu ja ei homot ole yhtään sen pervompia kuin heterotkaan, sukupuoli jonka kanssa harrastaa seksiä on vain eri.

Ja tosiaan, jos kerran et halua homojen kanssa olla tekemisissä, niin kannattaa vain pysyä homo paikoista, keskustelu foorumeista ja chateistä poissa, sillä et tule enää nykyään saa yhtäkään homoa hetkahtamaan parjailua, etenkään jos käytät anonyymiä ja/tai kuvatonta nimimerkkiä.
mitä sinä heteromies,teet meidän homojen chatissä,ei mekään tulla teidän heterojen chattiin,mene pois,mene puis.ite oot kaapissa ku luet näitä
kuulehan sina heromies sinä et tiedä mitään kunnon panoista jos et ole koskaan nainnu miestä. taitaa mielesi tehdä kun näitä sivuja luet kalu pystyssä
En ole homo mutta poikaystäväni on
Ihan sam mutta tunnelma on hyvä ja leffa pyörii. Olen bi ja sekin toimii hienosti.
Olen naimisissa oleva 32 v Bi-mies. Kiinnostaisi todella paljon mennä käymään mutta ensikertalaisena kynnys on todella iso. Siis ensikertalaisena Voguessa ja muutenkin miehen kanssa. Onko paras paikka kokemattomalle. Ensimmäisellä kerralla haluaisin vain käsipeliä ja suihinottoa siistiltä ja hellältä mieheltä;) Vinkkejä ensikertalaiselle? Ota yhteyttä jos olet siisti 25-40v ja haluat opastaa kokematonta. Itse olen 180/90. Onko mitään muita samantapaisia kohtaamispaikkoja pääkaupunkiseudulla, missä voi mennä loppuun asti? Pikaiset paikat erityisesti=) Kotonani en voi tavata.
tarkennus edelliseen. S.postini on pekkat79@suomi24.fi
Sama täällä. En ole käynyt, mutta kiinnostaisi. Olen aika uusi näissä asioissa. 175/85.
Juu, ja ikä on 35 v, asun Helsingissä :-) hesakrille@gmx.fi tai hesakrille@suomi24.fi
Minkäs ikäisiä ihmisiä ihmisiä sielä käy? olen 19v poika ja etsin huomattavasti vanhempia niin sanottuja "pedo" pappoja :)
Jes, sut syötäisiin siellä jos vain sitä haluisit. Ite oon 45 ja just sunlaisiis haluisin sinne.
Tule tänään sinne .Kaikessa löytyy
Wiking Linen laivalla Isabella on kannella 2 ns. rahtarisauna, jonka saa varata käyttöön, oliko se nyt 20€ tunti, itse kutsun tätä paikkaa homosaunaksi, siellä olen joskus nuorempana nuolekellut
terve 87k millanen se rahtisauna on?käykö siellä rekkamiehiä???pist mul viestii sakarilaakso@rocketmail.com
Itsen kävin ensimmäistä kertaa parisen viikkoa sitten. Siis sunnuntaina, koska silloin on kuulemma paljon porukkaa. Menin seitsemältä ja lähdin ysiltä. Olihan siellä väkeä noin 40 henkeä ja ikähaitariltaan kahdestakympistä seitsemäänkymppiin, Suurimmaksi osaksi 40-50 vuotiaita. Ehkäpä sunnuntaina vois mennä uudestaan
Kiinnostaisi käydä,mutta löytyisi toista 35-45 v. kaveria jokalähtisi joku "hiljaisempi"päivä käymään siellä? Olen 175/ 78, siisti hetero-/ bi- henkinen kaveri joka haluaisi tutustua paikan menoon. Voisiko joku kertoa lisää paikasta? Mitä sinne maksaa sisälle? Baari?Omat juomat? jne.....
Moi, voin tulla opastamaan olen juuri sun ikärajan yläpäässä. Saunamaksu on 18,00 € ja baari löytyy. Sopiiko vaikka keskiviikko? Kerro sun nettimesta niin jutellaan tarkemmin. Käyn yleensä syksyllä ja talvella hakemassa rentoo fiilistä.
Moi ensikertalaisena kysyisin hiukan Vogue saunasta että onko lauantaisin ja yleensäkkin viikonloppuisin siellä paljon porukkaa ja jos on niin kuinka paljon noin suurin piirtein ja minkä ikäistä porukkaa meinaan ois kivaa jos löytys tälläselle 20 vee bi pojallekkin sopivan ikäistä seuraa tarpeen tullen vanhempikin seura kelpaa ja toinen asia on että mitenkähän meikeläiseen mahdetaan suhtautua kun olen hiukan erillainen ihminen sillä olen pituudeltani vain 120 cm pitkä, olen posliini kroppainen alapää pois lukien, melko hyvän ja nuoren näköinen, kalunikin on melko iso ja tosiaan olen vielä neitsyt.
Tjaa, vaikea sanoo kun en oo enää vuosiin käynyt. Mutta kyllä sieltä muutama muikea kokemus tuli:

Alkuaikoina, silloin sen höyrysaunan paikalla oli vielä iso uima-allas yks mies otti multa suihin altaan portailla ja itse otin siltä. Oli rivo puheistaan, mistä sain kicksejä kun en ole suomenkieleen juuri tottunut seksin aikana.

Toisen kerran olin kolmen miehen kanssa siinä höyrysaunan viereisessä suihkutilassa, otin kaikilta suihin ja yks olis pannut peppuun, mutten antanut kun ei ollut kortonkia missään käsillä.

Sitten olin siellä pienimmässä saunassa perällä usean miehen kanssa, minulla oli polvet viereisten miesten polvilla ja vetelin käteen. Saunan ovi oli selällään ja katsojia kävi..

Mutta oli siellä kyllä sitten monta turhaakin vierailua, koko paikka melkeen tyhjä jne.
Moi. Olisin kiinnostunut kyseisestä paikasta ja haluaisin jonkun 30+ topin opastamaan mua sinne, Vähän et mitä siel o ja just et paljo maksaa ja noin... Ja milloin ois paras aika käydä siel
No moi se on Anonyymii joka tässä kirjottelee en tiiä yhtään ketä karjuja siellä Voguen saunassa ke 13,02 oli mutta jos tunnistat minut Vogue saunasta joka olin se posliini kroppainen, pieni ja nuori kaveri sieltä niin tässä joillekkin tai jollekkin en tiedä vielä rupeanko antamaan persettä useammallekkin mutta tosiaan tarkoitukseni olisi mahdollisesti tulla huomenna uudestaan saamaan vähän kokemusta peppu seksistä, mutta sinulla tulee olla liukuvoidetta mukana jos haluat peppuuni kajota ja kokkoni puolesta sinulla tulisi olla melko pieni kalu joka mahtuisi hyvin minun pieneen ja tiukkaan peppuun sekä melko hellä liikkeissäsi sillä olen vielä neitsyt ja kullin kokoon vielä viitaten niin en näin aluksi huoli muuta kuin maksimissaan 4 cm paksun ja 18 cm pitkän kullin.
Moi anonyymi jos haluat sauna seuraa bi-miehestä niin olen 27v 185 ja kalu on juuri peppuusi sopiva 17cm. Kropaltani olen urheilullinen. laita mailia jos kiinnostuit. miikka.siikala@gmail.com
Moi, ajattelin perjantaina kokeilla saunaa, mulla aika saman kokoinen.
juu toi vogue sauna on hyvä paikka itse sain sieltä myös 28v kundia ensin höyrysaunas ja sit siiryttiin koppiin touhuamaan kävin siel sunnuntaina 10.3. Sunnuntait on kyllä tosi parhaita päiviä käydä siellä.
Onko arki-iltaisin porukkaa? Saako maksulla pyyhkeen yms tarvittavat rensselit jos sattuu paikalle pistäytymään ihan ohikulkiesssaan?

Onko siellä vaan kireäkroppaisia äijiä vai miestä kaiken mallista ja kokoista?
pyyhe kuuluu hintaan se on jo kaapis kortsu ja liukkari myös. siellä on kaikenlaista porukkaa. arki iltaisin on kuollutta.
Ite oon 19 v inttikundi Pohjosesta. Kävin Voguessa helmikuussa, ja täytyy sanoa et vaikka porukka olikin vähän vanhempaa, niin hyvät panot sieltä sai. Olin vähän kiireessä, nii menin vaa saunaan ja siellä oli joku baut 30-35 ihan hyväkroppanen mies jolle ilmoitin, että nyt pitäs saada nopeesti peppuun. Noh, sitä ei hirveesti tarvinnu suostutella! ;) Mentiin koppiin ja se liukasti reiän ja alko jyystää kunnon rytmillä! NAM! Sit joku koputti oveen, baut 40 karvanen lihaksikas mies, pyysi päästä mukaan. No ei ku mukaan vaan! Toinen pani peppuun ja toinen nuoli munaa/kasseja. Oooh!

Eli nuori jannu, joka tykkää vähän vanhemmasta - suosittelen! Tuun kyllä toistekin. Pitää vaan ottaa mukaan joku nuorempi fb. (Saa sit vähä pappoja härnätä saunaesityksellä;))
Onko siellä näkynyt koskaan transuja vai onko Vogue puhtaasti mies-paikka ?
Jos joku tietää mistä Hesassa löytää shemaleita niin kerro mullekin joko täällä tai suoraan femuscle@hotmail.com
Terve, koska saunassa on tapana riisuutua, ei tranut juuri saunassa viihdy. Mielestäni drag ihmisiin törmää varmimmin dtm raflassa Mannerheimintiellä. Ja kiitos tasapuolisesti kaikille kokemuksiaan jakaneille, minulle Vogue edustaa rakkauden Woodstockkia, johon menen vapautumaan tänä perjantaina, haluan maistella munaa. Parisuhteeni on päättymässä ja käyn saunassa sinetöimässä poikamiehuuden alkamisen.

Joku kysyi, että miten erottaa topit ja bottomit, topeilla on yleensä passiivinen vastaanottavainen läsnäoleva fiilis, kenties pidäteltyä kiimaa, bottomit seurailevat, mistä löytyy panosarvea, ja heillä niinkuin topeillakin on mahtava pössis kun saa vapaasti rakastaa..

Ja heterolle heitto, että on aivan eri asia olla homo kuin pedofiili.
huomenna maanantaina menossa taas nuori 33v bi kundi.... vaikka aika hiljanen mesta oli kyllä viimeksikin kun maanantaina kävin.... toivoisin lisää 25-35v kundeja paikalle koska viimeksi imin yhtä noin kolmekymppistä ja oli ihan jees ;)
Moi,

Oon kaksvitonen lihavahko kaveri. Olisin kiinnostunut lähtemään saunomaan mukavan miehen kanssa. Olen ehkä enemmän btm mutta voin myös n*ssia :)

Laittakaa mailia: hkivers@hotmail.com
Olen 75-vuotias timmissä kunnossa oleva 178/80 bi ukkomies, jolla 0n 17 cm erektiossa paksukyrpä. Kannattaako tämän ikäisen tullasinne tyrkylle?
kysyy Petteri
Tule ihmeessä! Itse ainakin tykkään vanhemmista miehistä.
Tarkoitus mennä nyt torstaina illalla saunomaan vogueen, toivottavasti on joitakin muitakin. Vanhat on mieleeni...
Nyt lauantaina 33v bisse menos klo 16 kieppeil katsastamaan oisko samanikäst seuraa imuihin...
Itse asun vakituisesti ulkomailla, tulossa hesaan pariksi päiväksi työkomennukselle hesaan kuun lopussa. Missähän tämä Vogue sijaitsee?
Aivan mainio paikka! Olen käynyt pari, kolme kertaa. Joka kerta olen harrastanut suuseksiä ja käsihoitoa. Kaikki käy iisisti ja luonnollisesti fiksujen miesten kanssa. Siellä saa myös saunoa ja katsella ihan vapaasti, kukaan ei pakota mihinkään. Suosittelen!
Olisihan kiva päästä kokemaan tuo mesta sillä kuulostaa aivan mahtavalta, mutta matkaa on useita satoja kilometrejä...
Onkos vastaavia paikkoja muualla suomessa? Pirkanmaalla asun, ja olis mukava mennä joskus katsomaan, ja ehkä kokeilemaankin. Tällaiselle lihavalle ukm:lle vois maistua suihinotot nuoren karvattoman pojan kanssa ;)
4.1. tarvittais toppeja vogueen. Turistipoika tulossa seksiä hakemaan.
löytyisikö sieltä minulle hyvää seuraa etsisin noin 18-25 vuotiasta miestä/jätkää. Olen itse 18v 181/80/17. laittakaa s-posti osotteita niin laittelen viestiä ;P
Onko maanantaina 13.1 ketään menossa saunomaan?
maanantaisin suljettu ^
Käyn aina Voguessa Helsingissä käydessäni jos se suinkin sopii aikatauluun ja sopiihan se kun passaa.Ja aina on ollut ihan kivaa,vaikka olenkin jo hiukan kauemmin elänyt kaveri.Mutta olen pitänyt kunnostani hyvää huolta ja se tuntuu levan nuorempienkin mieleen.Kuka nyt kaipaisi vanhan ylilihavan ja huonokuntoisen ukon seuraa. En erikoisemmin etsi minkään määrätyn ikäistä seraa,mutta tuntuu sille ,että siellä on jokaiselle jotain.Kun ei tunkeudu kenenkään seuraan väen väkisin.
Mutta minulle oli yllätys se ettei paikka ole auki maanataisin.Ehkä silloin on vähän kävijöitä.ettei kannata.Mutta hyvä kun paikka pysyisi toiminnassa kuitenkin,koska se on suomen ainoa tietääkseni.
.
Todella idiootti kysysmys, mutta mikä on paras aika ja tapa löytää Sauna Voguesta seuraa ja toimintaa?
 /   /  /  / Vogue sauna

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta