Vogue sauna

TuristiHKI

Osaako joku kertoa millainen paikka on Helsingissä tuo Vogue sauna ? Elikkäs mitä siellä tapahtuu ja onko itse pakko tehdä mitään jos haluaa vaikka vain katsella muiden touhuja...? Onko siellä käyvät kaverit siistejä ja fiksuja ? Miten ensikertalaisen olisi hyvä siellä toimia ?
Kiitos !!

40

21261

    Vastaukset

    • kotka top

      Vogueen sisäänmeno on oma lukunsa. Sinun on ensin soitettava summeria alakerrassa ulko-ovella. kuulet hyvässä lykyssä liikenteen melun yli summerin äänen, jolloin ulo-oven voi avata. Menet käytävässä eteenpäin ja hissillä 5:een kerroskeen. Siellä kohtaatkin vastaanotto-ovimiehen. Häneltä voit kysyä muista käytännön toimista tarkemmin. Kuitenkin kun kiertelet ja katselet niin löydät kyllä kaikki kolot ja paikat siellä.
      Pääosin olen tavannut siellä ns. siistejä tyyppejä. Muutamia tyyppejä löytyy, jotka antavat itsestään epäsiistin kuvan. Yleensä heidät jo haistaa kun käyttävät poppersia.
      Ikähaarukka on hyvin laaja. Olen tavannut varmaankin 80v ukon ja ehkä 20v pojan väliltä kaikkea. Pääosin kävijät ovat keski-ikäisiä. Olen käynyt vain kerran muulloin kuin viikonloppuna. Silloin elämää oli tosi vähän..vain muutama keski-ikäinen. Viikonloppuisin..pe - su on vilkasta ja löytyy joka lähtöön.
      Älä ensikertalaisenakaan unohda kortsun käyttöä. Talohan tarjoaa kortsun ja liukkaria. Ne ovat valmiina kaapissasi. Et tarvitse omia pyyhkeitä yms.. talo tarjoaa ne.
      Käytävillä ja ns. yleisillä alueilla on näköjään tapana liikuskella pyyhe lanteilla. Muutama rohkea on liikuskellut nakusillankin joka paikassa - se on sallittua.

      Toivottavasti viihdyt siellä.

    • manueelo

      Teillä on hyvä mesta

    • manueelo

      Vogue oli tosi hyvä mesta. Sain kaverin ja toisenkin.Ei tarvinnu vongata.Oon itse avoin ihminen,henkilökunta nyös avointa.Onanoin baaripöydässä,otin bissee.Ihan OK PAIKKA

    • BTM41

      Onko asiakkailla mitään tuntomerkkiä mistä nerottaa topin ja bottomin ?
      Itse olen BTM ja haluaisin että muut sen heti huomaavat.

    • Paavo M

      Suurin osa on bottomeja. Olen havainnut, että topit ovat paljon harvinaisempia.
      Itsekin olen bottom.

    • ToF_28,5

      Hyvä saunapaikka, aina saa uuden kiksin ja mielestäni melko turvallinen. Mukava kun paikalla myös ulkomaanlaisia, Kiina, Korea, Japani, tuo vähän vaihtelua. harmi että kundit yleensä ei oikein halu puhua saunassa tai kun kattoo niitä ikuisia "pane mua takaa" videoita. Onko joku löytänyt täältä jonkun poikakaverin? Kiinnostaisi löytää hyvä saunakaveri vähän muuhunkin touhuun.

    • Tim.HKI

      En ole vielä uskaltautunut vierailemaan mutta osaako kukaan sanoa onko paikka myös pyörätuoli ihmiselle sopiva ? Eli pääseekö sinne pyörätuolilla ja onko sisällä helppo liikkua. Sauna voi olla hankala kuten ne yleensä on mutta onko siellä myös paikkoja missä voin liikkua ja tavata miehiä ?

      • BTM-Pekka-BMW-BRU

        Sisällä on asennettuna pyörätulirampit joka paikkaan, joten ei kannata hätäillä! Homoilu onnistuu CeePraltakin siellä!!


    • selväpeli

      hyvä mesta, ole rohkea niin saa seuraa.

      • ana

        oon ajatellut mennä vogueen,mur miten sinne pääsee,onko sielä joku oviokello mitä pitää soittaa.avaako joku oven et pääsee sisään.


      • bippeli
        ana kirjoitti:

        oon ajatellut mennä vogueen,mur miten sinne pääsee,onko sielä joku oviokello mitä pitää soittaa.avaako joku oven et pääsee sisään.

        Alaoveb lähellä on voguen soittokello ja ovi avataav sähkölukolla. Sitteb vaan käytävään ja hissilla 5 kerrokseen.


    • JouMan77

      En ole homo mutta poikaystäväni on

      • torstaisin ok

        Ihan sam mutta tunnelma on hyvä ja leffa pyörii. Olen bi ja sekin toimii hienosti.


    • 24w

      Itsen kävin ensimmäistä kertaa parisen viikkoa sitten. Siis sunnuntaina, koska silloin on kuulemma paljon porukkaa. Menin seitsemältä ja lähdin ysiltä. Olihan siellä väkeä noin 40 henkeä ja ikähaitariltaan kahdestakympistä seitsemäänkymppiin, Suurimmaksi osaksi 40-50 vuotiaita. Ehkäpä sunnuntaina vois mennä uudestaan

    • Kokeillaan

      Kiinnostaisi käydä,mutta löytyisi toista 35-45 v. kaveria jokalähtisi joku "hiljaisempi"päivä käymään siellä? Olen 175/ 78, siisti hetero-/ bi- henkinen kaveri joka haluaisi tutustua paikan menoon. Voisiko joku kertoa lisää paikasta? Mitä sinne maksaa sisälle? Baari?Omat juomat? jne.....

    • Anonyymi

      Moi ensikertalaisena kysyisin hiukan Vogue saunasta että onko lauantaisin ja yleensäkkin viikonloppuisin siellä paljon porukkaa ja jos on niin kuinka paljon noin suurin piirtein ja minkä ikäistä porukkaa meinaan ois kivaa jos löytys tälläselle 20 vee bi pojallekkin sopivan ikäistä seuraa tarpeen tullen vanhempikin seura kelpaa ja toinen asia on että mitenkähän meikeläiseen mahdetaan suhtautua kun olen hiukan erillainen ihminen sillä olen pituudeltani vain 120 cm pitkä, olen posliini kroppainen alapää pois lukien, melko hyvän ja nuoren näköinen, kalunikin on melko iso ja tosiaan olen vielä neitsyt.

    • 6+15

      Onko arki-iltaisin porukkaa? Saako maksulla pyyhkeen yms tarvittavat rensselit jos sattuu paikalle pistäytymään ihan ohikulkiesssaan?

      Onko siellä vaan kireäkroppaisia äijiä vai miestä kaiken mallista ja kokoista?

    • j.m2

      pyyhe kuuluu hintaan se on jo kaapis kortsu ja liukkari myös. siellä on kaikenlaista porukkaa. arki iltaisin on kuollutta.

    • Aivan mainio paikka! Olen käynyt pari, kolme kertaa. Joka kerta olen harrastanut suuseksiä ja käsihoitoa. Kaikki käy iisisti ja luonnollisesti fiksujen miesten kanssa. Siellä saa myös saunoa ja katsella ihan vapaasti, kukaan ei pakota mihinkään. Suosittelen!

    • Olisihan kiva päästä kokemaan tuo mesta sillä kuulostaa aivan mahtavalta, mutta matkaa on useita satoja kilometrejä...

    • kovakalle

      maanantaisin suljettu ^

    • kauan elänyt poika

      Käyn aina Voguessa Helsingissä käydessäni jos se suinkin sopii aikatauluun ja sopiihan se kun passaa.Ja aina on ollut ihan kivaa,vaikka olenkin jo hiukan kauemmin elänyt kaveri.Mutta olen pitänyt kunnostani hyvää huolta ja se tuntuu levan nuorempienkin mieleen.Kuka nyt kaipaisi vanhan ylilihavan ja huonokuntoisen ukon seuraa. En erikoisemmin etsi minkään määrätyn ikäistä seraa,mutta tuntuu sille ,että siellä on jokaiselle jotain.Kun ei tunkeudu kenenkään seuraan väen väkisin.
      Mutta minulle oli yllätys se ettei paikka ole auki maanataisin.Ehkä silloin on vähän kävijöitä.ettei kannata.Mutta hyvä kun paikka pysyisi toiminnassa kuitenkin,koska se on suomen ainoa tietääkseni.
      .

    • 45BiSaunaan

      Todella idiootti kysysmys, mutta mikä on paras aika ja tapa löytää Sauna Voguesta seuraa ja toimintaa?

    • ChadHunt

      aina kortsulla

      • Anonyymi

        Mikä aika on sunnuntaina paras aika ? Onko kimppajuttuja yläkerran avoimessa tilassa ? Tykkään touhuta porukassa muiden katsellessa


    Ketjusta on poistettu 64 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe