AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pedrinas

Pedrinas

10 Vastausta 3 852 Lukukertaa
Olisiko kellään tietoa mistä saisin ravintola Pedrinasin omistajan yhteystiedot. Sain tuossa pari viikkoa sitten siellä huonointa palvelua mitä ikinä missään, jonka johdosta lähetin nettisivujen kautta palautetta, ja eivätpä ole vaivautuneet siihen vastaamaan.

eipä ole tietoo

mutta luulenpa etteivät piittaa, palvelun taso laskenut aivan käsittämättömästi vuosien varrella, lautaset paiskataan eteen ja hyvä jos olet ennättänyt syömään annoksen loppuun kun tarjoilija kiertää korpin lailla pöydän vieressä että joko lähdet..
mutta onneksi on muitakin paikkoja missä voi käydä ja saa kunnon palvelua sekä oikeat annokset.

Laita

oikein kirje, kyllä sen silloin joku "hallintohenkilö" avaa.

soita

Soita sinne, ja pyydä saada sellaisen henkilön puhelinnumero joka on pomona. Eiköhän se sitä kautta löydy.

Mee

siellä saatanan pelle!! Kaks viikkoo miettiny asiaa ja sitte avaudut täällä.Helppo täällä kitistä tai sähköpostin välityksellä.vittu mikä paskahousu!!!!!!

Älä viitsi

Olet luultavasti joku itseänsä aivan liian täynnä oleva nulkki, jolle ei mikään palvelun taso kelpaa. Palautekin oli todennäköisesti joku ala arvoinen vuodatus, johon ei varmaan kannatakaan reakoida..

Viitsi vaan

On se kumma ettei saa mielipidettä esiin tuoda .

Alkuperäinen viestin kirjoittajahan oli kiinnostunut antamaan palautetta omistajille , mikä on aivan oikein .

Todella lapsellista ruveta haukkumaan siitä.
Etpä sinäkää näytä olevan perehtynyt asakaspalveluu .

Ei kuule mene niin että on OK että ravintolassa on " JONKINLAINEN " palvelu vaan.Johan siinä asiakkaat kaikkoaa jos palvelu on "kakkoslaatua".

.,.,,

.,.

lpko

Joo, ihan asiallisesti nuo nyt sitten loppujen lopuksi asian hoitivat, vaikkakin hieman kesti. Soittivat ja pahoittelivat, oli ollut hieman miehistövajausta kyseisenä iltana. Lahjakortillakin aikoivat muistaa.
Niin ja paskahousuksi haukkujalle vaan tiedoksi, että 400 km on ainakin minulle suhteellisen pitkä matka mennä valittamaan paikanpäälle, ymmärrän kyllä että jotkut varmaan viitsivät nähdä tuollaisen vaivan
 /   /  /  / Pedrinas

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta