AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / huhtikuussa Alanyassa?

huhtikuussa Alanyassa?

4 Vastausta 2 972 Lukukertaa
Oisko kukaan ollut lomailemassa huhtikuussa Alanyassa? Onko lämmintä jo? Kesäsesonki kun ei ole vielä alkanut, vaikuttaako se jotenkin eloon? Tarkoituksena olisi viettää 2 vkoa. Olen ollut kerran aiemmin Turkissa, elokuussa.

Samalla otan mielelläni vastaan hotellisuosituksia tuolle ajankohdalle. Finnmatkat on melkein ainut ketä tekee matkoja Turkkiin tuolloin.

Kiitos

Olen...

Olen lomaillut jo useamman vuoden huhtikuun puolen välin jälkeen Alanyassa. Päivällä kelit on mitä mahtavimmat, illasta sitten viilenee todella paljon. Siellä kyllä pärjää hyvin kun ottaa mukaan pitkähihaista paitaa. Päivällä lämpötilat huitelee +30, illasta sit viilenee tuonne +15. Mereltä tuleva tuuli viilentää ilmaa paljon. Turistikausi ei ole viel täysillä päällä joten osa baareista/hotelleista on vielä suljettuna. Menoa ja meininkiä silti löytyy ja tykkään matkustaa Turkkiin juuri tuon takia et turistikausi alkaa vasta täysillä toukokuun lopulla. Kaikki paikat eivät ole tupaten täynnä, luonto on vielä vihreää kun helteet eivät ole niitä polttaneet. Ensi vuonnakin olen matkalla sinne huhtikuun puolen välin jälkeen, paljoa ennen sinne ei kannata mennä.

MYÖS MINÄ

Huhtikuussa olin minäkin ja voin suositella niille jotka kaipaa vähän rauhallisempaa menoa. Kyllähän silloinkin riitti lämmintä sopivasti. Olen aina mennyt joko Kreikkaan tai Turkkiin huhtikuussa, paras kuukausi jos ei tykkää makoilla rannalla. Taas ensi keväänä sinne.

tarkenee

Paras kuukausi mielestäni lomailla Turkissa on juuri tuo huhtikuun n.2 viimeistä viikkoa taikka ihan toukokuun eka vko.Itse olen perheineni viimeiset kymmenen vuotta valinnut juuri tuon ajankohdan.Päivät ovat lämpimiä,mutteivät tukahduttavia,merivedessä tarkenee hyvin uida joten rantaelämäkin onnistuu eikä rannalla ole kuitenkaan ahdasta,öisin on helpompi nukkua kun on hieman viileämpää ja luonto on vielä ihanan vehreä.Matkojen ja palveluiden hinnat ovat juuri huhtikuussa edullisimmillaan.

Kesä ollut myöhässä

Monta vuotta peräkkäin on kesä ollut myöhässä Alanyassa.Eli vasta ihan huhtikuun lopussa lämpötila ollut 30c tai toukokuun alussa.
 /   /  /  /  /  / huhtikuussa Alanyassa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta