AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Löytyykö verotiedot netistä?

Löytyykö verotiedot netistä?

61 Vastausta 121 126 Lukukertaa
Onko yksityisten ihmisten verotiedot julkisia? Löytyykö ne siis esim. netistä?

ei löydy netistä.

mutta maksaa ja jää tieto kuka kysellyt tietojasi eli se saa tietää jonka tietoja kysyit.

Ja jos

tulot ja omaisuus kiinnostaa niin kännykällä

vero etunimi sukunimi paikkakunta (esim.Sipoo) ja lähetä numeroon 16400.
Selvisi minulle pari vuotta sitten kun olin jo pitempään ihemetellyt miten konttoriakat tiesivät minun ja muitten päälliköiden/johtajien tulot.

saako

tässäkin tietää, mikä nro kysynyt tiedot?

palvelunumero

Ei siitä mihinkään tieto lähde. Sen kun vaan kyselet.

saa

Verotietojen kysyjien puhelin numerot saa kun vain niitä kysyy.

vitunko vällii sillä

kysyvä ei tieltä eksy!!!!!!!!!!!!

kysyjien tiedot

kysyjien tiedot ovat yhtä julkisia kuin verotiedot

kysyjien tiedot

Jos joku tietää, että kysyjien numerot saa selville, niin oletko hyvä kerrot että miten? Kiinnostaisi vaan tietää, kuka minun tulojani on mahdollisesti udellut.

buum

buhahahaa, ostakaa prepaid liittymä että saatte kysellä naapurien tulot,.. ei hyvää päivää

Ei auta prepaid

utelut saa aina tietää. Itse ainakin otin selvää, kuka on kysellyt tietojani. ja yllätys yllätys, utelias naapurini ihan oudolla prepaidnrollaan.
Eli siltä tietojen kyselijältä kysytään henkilötunnus, ei se prepaid siihen auta, sen voi selvittää tuossa tapauksessa.

mites

mistäs kyselit, että kuka on kysellyt tietojasi?? tahtoisin tietää itsekin....
Voi tyhmä mitä sä sinne omaa sotuas tyrkytät.
utelut saa aina tietää. Itse ainakin otin selvää, kuka on kysellyt tietojani. ja yllätys yllätys, utelias naapurini ihan oudolla prepaidnrollaan.
Eli siltä tietojen kyselijältä kysytään henkilötunnus, ei se prepaid siihen auta, sen voi selvittää tuossa tapauksessa.

Haluan tietää mistä saat repaid numeron omistajan tiedot
Et mistään.
pöljä oot
niitä ei viranomaisetkaan saa tietoon
Ja verotiedot saa netistä ilmaiseksi kun osaa hommat
Olen jo monen tutun tulot katsellut ja naureskellut.
Eletään ku maailman omistajat ja tulot alle 30000€
Naurattaa
Jos menee verotoimistoon, siellä on hyllyjä täynnä kansioita, siellä on KAIKKI saman maa kunnan vero ja tulotiedot. Ja niitä voi mennä katselemaan ihan vapaasti ilman mitään henkkareita ynnä muuta.

Tämä on fakta sillä katselin omia tietojani huvin vuoksi jonottaessani.

ei pitäisi

eikai nyt toisen omaisuutta sentään, palkkatiedot tietenkin..

multa löytyy

multa löytyy lähes kaikkien toimeentulevien verotiedot vuodelta 2006.Netti

buhahah

eipä oo mahdollista, piste.

Miksei löydy

valtion hallinnossa. Kuinkas saisi omat verotiedot julki?

Saat hetkessä

noin 2 sek. tiedot kännykkääsi. vero etunimi ja sukunimi ja paikkakunta ja lähetätä' 16400 numeroon. Ja johan piipaa parin sekunnin kuluttua. Mutta mitäs haluat tietää?. Kateellisena naapurin tulot?. Voi sitä aikansa paremminkin käyttää kun miettiä naapuria. Vaikkapa omien asiotten parantamisessa.

entä jos

haluatkin selvittää sen, että kuka on kattonut sun tietoja.... mites se onnistuisi???

Onko kelllään oikeasti tietoa???

Niin, kertokaapa nyt mistä taholta saan tietää kuka urkkii verotietojani!?! Kohtahan ne taas tulevat julkisiksi. Haluan tietää.

Faktaa

Osa verotiedoista on julkisia. Saat tiedot kun soitat verohallinnon vaihteeseen.

Muutama "yrittäjä" laskuttaa sitten hölmöjä uteliaita. Ensin utelias naapuri tekstaa maksulliseen numeroon kysyäkseen naapurinsa verotietoja maksua vastaan, jotka siis ovat ilmaisia.

Sitten rikas naapuri on utelias ja haluaa tietää kuka naapurustosta on udellut hänen verotietojaan ko. palveluntarjoajalta ja maksaa toisen maksun edellisen perään.

= "yrittäjä" laskuttaa kahta hölmöä, kaksi yksi hölmö maksaa turhasta ja toinen maksaa siitä että saa tietää kuka naapurustosta on utelias.
Minulta pyydettiin vuoden 2009 verotietoja. Miten voisn ne itselleni saada mustana valkoiselle? Mistä haen? Pitäisi kai olla virallista..
"Verotuspäätösten postitus on alkanut. Osa asiakkaista on jo saanut korjatun verotuspäätöksen vuodelta 2009. Viimeisetkin verotuspäätökset ovat asiakkailla lokakuun loppuun mennessä."

Veropäätös 2009 lomakkeen lopussa on verotodistus 2009, josta näkyy verotettavat ansiotulot jne.
Verotoimistosta erikseen annettava verotodistus on maksullinen.

ja pa...t

Vastaus on "veropalvelu on suljettu". Kirjoitteletteko te kaikki tänne aina kahvipöytäjuttuja? ettekö koskaan itse kokeile/tee mitään?

Etpäs saa

Ei onnistu toi 16400 numero - palvelu on nimittäin lopetettu.
vitun paskapäät, ettekö tajua että monet haluaa tietää esim. omat vuositulot menneiltä vuosilta jos on sattunut katoamaan omat veropaperit ja eläkesellaiset mistä ne näkyy! Ei kaikkien tarvitse olla kateellisia naapureita jotka haluaa tietää muiden tulot. Ja yleensä hyvätuloiset rikkaat kusiaiset haluaa pimittää tietonsa, joten jokainen joka reagoi negatiivisesti tuollaiseen kysymykseen, on itse veroja kiertävä nilviäinen joka itkee jokaista senttiä jonka joutuu maksamaan valtiolle.
Nopein ja edullisin tapa kaikkien tuttujesi verotietojen urkkimiseen asuinalueellasi (esim. pohjois-karjala) on ehdottomasti http://www.satamedia.fi/nettipalvelu.php

Saat tiedot kätevästi PDF tiedostona koneellesi. Ja on kattava !

urkkijalle...

tosin viimeksi valmistuneen verotuksen 2008 tietoja ei saa, vaan siellä on vanhat 2007 tiedot...

Ostin uuden lehden

ja kyllä löytyy 2008 vuoden tiedot

Veropörssi

Tästä linkistä apua ongelmaasi ..
http://www.satamedia.fi/nettipalvelu.php
Maksullinen tosi mutta erittäin kattava jos kiinnostaa tiedot!

Kateliset paskanaamat.

Ne "naapurit" jotka tiedustelevat naapurin tuloja ja mahdollisesti käräyttävät mahdollisesta naapurin sivutoimentulosta, ovat kusipäitä joilla ei olee omaa elämää, ja ovat niin laiskoja ja aivottomia idiootteja jotka ei halua nähdä vaivaa saadaakseen toimentulonkasvua. Monessa maassa "käräytäminen" on jo lapsuudessa noloa ja häpeää.. ja jos lapsena ei ole oppinut tätä niin sen tietää miten siinä sit käy aikuisiässä:)

Ystävällisin terveisin kaikille katelisille paskanaamoille.

PS: hankikaa elämä! Tai lopettakaa se jos siihen eitte kykene.
Ekaks, käräyttäminen on oikein. Myös lapsille pitäisi opettaa, että käräyttää pitää. Jos sun lastasi esim. kiusattaisiin koulussa, varmaan haluaisit, etteivät luokkakaverit piilotelisi tekijää. Jos sun vaimos raiskataan, varmaan haluaisit, että joku syyllisen käräyttää. Uhrillakin on oikeuksia, ja uhrin kannalta olisi aina oikein, että syylliset käräytetään.

Sama pätee veronkiertoon. Mun verovaroilla ei ole syytä muiden elellä. Kyse ei ole kateudesta, vaan tasapuolisuudesta. On väärin niitä kohtaan, jotka veroja maksaa, etteivät toiset maksa. Se on muilta veronmaksajilta varastamista. En ole kateellinen niille, jotka veroja jättämät maksamatta, vaan koen, että he varastavat henkilökohtaista omaisuuttani (jos maksaisivat veronsa, mun verot olis pienemmät), enkä pidä siitä, että multa varastetaan. Käräytän, jos voin (myöskin kierrän verot, jos voin, koska se on mulle henkilökohhtaisesti hyödyllisempää, mutta käräytän silti, varsinkin kilpailijoita - helpottaa vielä lisää omien businesten tekoa).

Sen lisäksi minä ainakin olen lähinnä kiinnostunut sekä nykyisten työkavereiden että potentiaalisten uusien työpaikkojen palkkatiedoista, en siksi, että olisin kateellinen, vaan siksi, että varmistan saavani vähintään riittävästi palkkaa. Jos joku sa enemmän, pyydän lisää.
Et sitten äidinkielen tunneilla päätäsi vaivannut vai pitäisikö sanoa vaivanut. Olen vaivaantunut.

Download

Saakohan tota veropörssi pdf:ää ladattua josain, esim torrenttina tms.

Opiskelijat riistävät!

Niitä pitää kysellä palveluista, jos ei ole tarpeeksi tuloja että olisi ylen tms. netissä.

Miten nuo opiskelijat muka vetää pokerista noin paljon verottomana?
http://www.verokone.com/pokeri-toi-huikeat-pokerimiehille/

Pitäisi ehdottomasti olla verollista tulot!! Johan on törkeää. Ja sitten me pienipalkkaiset yksinhuoltajat maksetaan vielä opintotukea noille verojen muodossa. Hyi!

ÄLÄ Kadehdi!!

Älä vaivaudu edes miettimään miten saat toisen tulot pienemäksi!! Huolehdi omista!

Tollasta asenetta inhoan!!

oleppas nyt.

robin hood tukippas turpasi jo hetkeksi...ei jaksa kattoa tommosta ulinaa mitä päästelet

oho.. Kuningas itse

Mahtaako teidä korkeuteenne perusteella moisen mielipiteen, vai näittekö itsenne tässä minun kuvauksessa? Perusteelka olkaa hyvät.

robin hood puhuu

kerrankin asiaa! en ole yleensä jaksanut tavailla suomi24 fuulaa, mutta täälähän onkin myös älyllistä elämää! välillä ihmetyttää miksei omilla asioilla ole merkitystä, pääasia että naapurilla menee huonosti. minä ainakin pyrin olemaan iloinen toisen puolesta jos hän on pystynyt onnistumaan ja menestymään!

Mainitut pokerivoitot ovat verotettuja!

Mistä hyvä ihminen päättelet, että Kelopuron ja Sahamiehen mainitut ansiot ovat verottomia?! JOS ne verotiedoissa on, niistä on maksettu kuule verot ihan normaalisti! Eli todennäköisesti kaksikko on maksanut viimevuonna veroa enemmän kun sä tuut tienaamaan 10 vuodessa =)

TOKI pitää muistaa, että nuo summat ja määrät ovat vain niitä, jotka miehet ovat voittaneet turnauksissa ETA-alueen ulkopuolella, eli peleistä joista voitot eivät ole verottomia. Äijät siis ovat varmasti tienanneet paljon enemmän, mutta niitä ei mainita koska verotiedoissa mainitaan vain verotettavat ansio- ja pääomatulot =)

Ja muutenkin turha meidän pokerinpelaajien tuloista on kitistä. Sitä saa pelata kuka vain, ja mielelläni "uusia kykyjä" vastaan pelailenkin =) Ja mitä tulee pokerin verotukseen, niin kai sitten tappiot saadaan vähentää verotuksessa, eikö totta..? :)

Entäs pimsloora ?

Mites jos epäilee melkeinpä tietää, että rapussa yks nainen jakaa pimslooraa, onko verotettavaa tuloa ja saako ilmottaa poliisin vihjepuhelimeen vai suoraan verottajalle ?

On nimittäin yökylässä useampikin auto peräkkäin vähän joka yö paitsi kerran kuussa vissiin öljynvaihtopäivinä rauhallisempaa.

Olis kiva kanssa tietää, että saavatko tehdä tästä perCllä ansainnasta työhuone- ja työkuluvähennyksen ? Paljonkohan työkalussa on poisto vuodessa ? Kyllähän se aika hyvänä kai kummiskin pysyy jos ei ole luonnostaan hirvee horo eikä kauhean isolla neegeripelillä joka yö jyystetä ?
Ei nuo kuule taida mitään opiskelijoita olla, aivot käyttöön! opiskelisitko sinä jotai jos sulla on jo ammatti jolla tienaat miljoonia vuosittain, omistat pari asuntoa ja muutaman luksusauton? :DD
Jos olet noin kateelinen voit itse mennä pelaamaan nettikasinoihin. Tai voisit panostaa enemmän uraan kun valittamiseen niin voisit saada parepaa tuloa. Tai sit hankit itsellesi rikkaan miehen tai naisen ja voit pysyä pientuloisessa työssäsi.

Tuolta löytyy jotain

http://www.kaleva.fi/verot

perhanan julkilista

näkyyhän tuossa varallisuus. ihmekös kaikki tutut sanoo mua rikkaaksi.
Verotietoja voi tilata nyt helposti netin kautta:

http://www.verotiedot.com

Maksu hoituu kätevästi esim. luottokortilla...
On toooosi luotettavaa...

ei palvelun tarjoajan tietoja, ei yhteystietoja..g-mail osoitehan on niiiin luotettava..heh.
Verotoimistosta löytyy kaikki verot koneelta maakunnittain. Nimi ja syntymäaika vaan tuttiin.
Itse testasin kirjoittaa nettiin( itse löysin etsimäni). Eli kirjouta googleen: vero (etunimi) ( sukunimi)
Sen jälkeen painat enteriä ja vero tiedot saattavat tulla ensimmäisen tai toisen netti sivun tietoihin mitä siitä näkyy. Huomaa älä avaa sivua
Mulla oli tänä vuonna n. 33800€
Ja siis en ole mikään puku/kauluspaita pelle, vaan ihan täysi duunari työmaalla/verstaalla. Sellanen joka on paskaisilla haalareilla 16 aikaan ruokakaupassa. Ja nuo tulos on siis ihan puhdasta palkkatuloa, muita minulla ei ole.
sö oot aika köyhä
Loysin sivuston josta loytyy seka yritysten etta yksityishenkiloiden verotiedot:
http://verotiedot.yritystieto.us
Elämään jännitystä pimittämällä kaikki verot mitä ikinä pystyy!!Jihaa
Onnea valitsemallasi laittomalla tiellä.
"Verovuoden 2013 tuloverotuksen julkiset tiedot ovat nähtävillä verotoimistojen asiakaspäätteillä maanantaina 3.11.2014."
http://www.vero.fi/download/Verotoimistojen_asiakaspalvelupaatteet_2014/%7B7D7294F5-576A-4ACA-AA03-70FBFB26B8A9%7D/10020
Miksi mennä verotoimistoon asti? Täältä voi tilata:
https://holvi.com/shop/yritystieto/product/06142d8e17236b8a2c8c51e74099146e/
Eipä taaskaan kukaan kertonut, mistä netistä ne verotiedot saisi anonyymisti ja ilmaiseksi.

Vastaus on siis ettei mistään. Ainoa mysteeri onkin enää, että mistä näitä tietoja myyvät firmat saa tietonsa...
http://www.vero.fi/fi-FI/content/34587/9511

Toimituksellinen tarkoitus
Henkilötietolaki ei rajoita tietojen keräämistä toimituksellisia tarkoituksia varten. Henkilötietoja voidaan antaa toimitukselliseen tarkoitukseen myös massamuotoisesti.

Toimituksellisesta tarkoituksesta tulee verotoimistolle antaa liitteenä olevan lomakkeen mukainen selvitys. Selvitystä voidaan pyytää mm. tietojen käyttötarkoituksesta, toimittajasta, tiedotusvälineestä ja vastaavasta päätoimittajasta. Free-lance toimittaja voi esittää selvityksenä esimerkiksi toimeksiannon tai tilauksen, jonka perusteella hän kerää tietoja toimitukselliseen tarkoitukseen.

Säännöksen soveltamisesta on Korkein hallinto-oikeus antanut päätöksen 23.9.2009 KHO:2009:82.
Pystyykö verotoimiston kautta selvittämään myös yksityishenkilöiden saamia lahjoituksia tai perintöjä tai niihin liittyviä maksettuja veroja?

Olen itse saanut ihan sievoisen summan lahjoituksena ja maksanut niistä juuri verot. Onneksi ne ei näy missään perus verotiedoissa, joita uteliaat ihmiset esim. naapurit tai työkaverit, pomo yms. kyttäävät.Näissä marraskuun "verotilastoissahan" ei näy kuin ansio- ja pääomatulot..
 /   /  / Löytyykö verotiedot netistä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta