AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Missä voi maksaa ruoan kännykällä?

Missä voi maksaa ruoan kännykällä?

30 Vastausta 11 675 Lukukertaa
Nälkä on ja tilipäivään aikaa, joten tietääkö kukaan Helsingissä mitään paikkoja Kotipizzan lisäksi missä ruoan voi maksaa kännykällä?

Enpä tiedä

Ai joltain lapselta pöllityllä?

Sehän ei nyt tähän kuulu..

...jos ei ole vastausta kysymykseen niin sitä "Lähetä viesti" -nappia ei tarvitse painaa...

Rahalla

Taitaa olla todella harvassa kaupat tms. joissa voi maksaa tavaralla. En tarkoita 'tavaraa'.

'Ostan tämän pizzan, maksan tällä kumisaappaalla.'

Oletko oikeasti

harjoitteletko vasta?

Kännykällä maksaessa ei harrasteta vaihtotaloutta, vaan ostamasi tuotteen hinta laskutetaan puhelinlaskun yhteydessä. Maksutapa on rinnasteinen luottokortilla maksamiseen.

Eihän kortillakaan maksaessa vaihdeta korttia tuotteeseen, vaan kortti on väline, jolla identifioidaan maksajan tili, josta veloitus suoritetaan. Kännykällä maksaessa puhelinyhtiö toimii "luottokuntana", joka laskuttaa kuluttajaa.
Hahaa!!! Kiitos sait hymyilemään...Vaihtotalous kunniaan. Sit muuten maksellaan oikeesti kumpparilla kunhan kaupasta rivahtaa sähköt poikki. Meillä oli viime talvena harvinaisen paljon sähkökatkoja, eipä toiminut netit tai kauppojen kassat. Lähi K-kaupan setä välillä hyppi jo lippahatun päällä kun alkoi pakasteet sulamaan ja kylmiöt lämpenemmään. Mut toisaalta-- eihän sitä olis kyllä saanut pizzaakaan kun pizeroiden uunit jäähtyy.

Tästä viisastuneina nyt on hankittu aggrekaatti, reilu satsi kynttilöitä ja mökiltä putsattu hormit, moottorikelkassa on aina bensaa. Puita riittää.

Niin että jos seurava talvi tulee olemaan samanlainen, vaihetaan kaikki kumpparit, aino ja reinotossut, löpökkäät ja lipokkaat sen K-kaupan sedän pizzoihin, lämmäytettään puu uuni ja aletaan pitämään kotipitseriaa siinä. Toimitus vaikka sillä moottorikelkalla, maksuista sovitaan, katotaan mitä asiakkaalta löytyy....

limua

Limuautomaatista saa kännykällä

Vegemesta

Siellä voit maksaa kännykällä.

Ravintolaruoka

...kallista verrattuna tavallisiin kotiruokiin, että ihmettelen, miten ihminen jolla on selvästi rahasta pulaa viitsii edes hätätapauksessa sellaiseen turvautua. Ja ensi kuussa sitten taas sama juttu, kun makselet tämän kuun "puhelin"laskua? Pitkällä tähtäimellä helpompi olisi kai yrittää päästä eroon tuollaisesta kierteestä.

Olisiko sinulla mahdollisesti kaveri tai sukulainen, jolta voisit lainata vaikka 5 euroa? Sillä saa jo kilokaupalla vaikkapa pastaa ja tomaattikastiketta, kaurapuuroa, juureksia, kaalia jne., joilla nälkä pysyy varmasti poissa useammankin päivän, toisin kuin pikaruoalla. Jos lainarahaa löytyy esimerkiksi niinkin paljon kuin kymppi, niin sillä voi jo loihtia useammaksi päiväksi aterioita, joissa on vaikka soijarouhetta tai jauhelihaakin mukana.

Joojjoo

Älä ny vittu moralisoi.. työnnä sukulaises sinne mis aarinko ei paista ÄITI

Olet typerä

nuorisoidiootti!

Pahoitteluni...

...jos ehdotukseni ei miellyttänyt. Mielestäni ei vaan ole oikein reilua, että haaskaat työssäkäyvien ja rahan arvon ymmärtävien kansalaisten maksamat opintotuet/työttömyystuet/tms. tuollaisiin asioihin, jotka ovat täysin luksusta useimmille pienituloisille. Jos rahaa ei ole, niin silloin pitää elää sen asiaintilan mukaan.

Sinun kaltaisillesi ymmärtämättömille olisi hyväksi viettää muutama kuukausi jossain sellaisessa maailmankolkassa, jossa yhteiskunnan turvaverkko ei suojaakaan niitä jotka eivät välitä pitää huolta itsestään.
Ja millä tavalla sun rahoja käytetään jos omalla puhelimella maksaa???? Huutaisit samaa joka ilkalle jolla on luottokortti, ssma juttu se on.

Dinosaurus

Varsin tyrmistyneenä availin näitä viestejä - taidan elää jossain dinosaurusten ajassa. Yo. viesti taisi olla järkevimpiä vastauksia asiaan vaikka oli joku muukin responsi kai melko oikeaan osunut.

Voi, Pyhä Sylvi, onneksi minulla on on ise säästetty eläkevakuutus; tulevaisuuden maksajista kun taitaa tulla pula!
pre-paid liittymä, valmiiksi maksettu

suosittelen kyllä

TÖITÄ,AKAN JOKA LAITTAA KUNNON RUOKAA!! HYI helvetti.

Mikä ettei?

Minunkin mielestäni on typerää jos on vähissä rahoissa tuhlata viimeiset pennosensa pikaruokaan joka haihtuu ruuansulatuskanavasta seuraavan pieraisun mukana. Tulee vähän mieleen pikavippi-kierre jos safkaa velaksi ostaa...

MUTTA, mikä ettei kännykällä safkan ostaminen. Joskus olen ollut baanalla tili täynnä rahaa, mutta hiluja tahi korttia ei sattunut juuri sillä hetkellä olemaan mukana. Mikäs sen helpompaa kuin tekstiviestillä tilata purilainen ja sitä bittivirtaa sitten nakerrella. Kyllähän sitä on maksuvaihtoehtoja aina lounasseteleitä, luottokortilla, käteisellä jne. miksei siis myös kännykällä. Jos puhelimella pystyy kerran laskemaan laskuja, katsomaan viideoita ja pelaamaan pelejä, miksei myös ostamaan safkaa?

Voihan sitä netistä tilata sapuskat kotiovelle ettei tarvitse läskiä ruhoa siirtää. Eikö se ole typerää myös? Ai niin, voihan vanhukset sitä palvelua vaikka tarvita.

Yhteenvetona siis mielestäni mahdollisimman useat ja monipuoliset maksuvaihtoehdot palvelevat kuluttajaa, jos rahaa haluaa törstätä. Mitä moninaisemmin muodoin pystyt rahaasi tuhlaamaan, sitä enemmän yritysten johtajat hypistelevät sormiaan.

kotipizza ja skanburger

ja limuautomaatti :) ainakin..

www.maksamobiililla.fi tai cellpay.fi

Helsingissä voi maksaa monessa muussakin paikassa kuin kotipizzassa käänykällä....löysin sivuston missä pystyy varmaan pian katsomaan paikkoja www.maksamobiililla.fi sivusto on näköjään aukeamassa ja lähetin mailia sinne ja vastasivat että helmikuun 1 päivä aukeaa tuollainen sivusto

www.maksamobiililla.fi

Tuolta näkee paikkoja missä voit maksaa kännykällä :)

www.maksamobiililla.fi
Itse olen varaton ja vailla tuloja. Aiemmin dyykkasin ruokani erään ruokakaupan biojäteastiasta. Nyt ovat laittaneet senkin lukkoon eikä oikein rohkeus riitä sitä mennä murtamaankaan. Olen ollut 2 vuorokautta syömättä ja huomasin että mulla on vielä puhelimessa 15euroa puheaikaa kun en soittele sillä melkein koskaan. Onko se teidän varakkaampien mielestä sitten väärin jos sen käytän vaikka pizzan tilaamiseen kun ei kaupassa sillä voi maksaa? Tuolla pitsalla sentään elää taas pari päivää jotenkuten.
Onko pizza paikkoja Helsingin keskustassa jossa voi maksaa kännyllä?
"Mikäli puhelinnumerosi on SALAINEN ja tilaat useammasta kuin yhdestä liittymänumerosta lahjakortteja samaan osoitteseen, pidätämme oikeuden toimittaa kortit ennen kuin toimitat Meille liittymäsopimukset!"

Just joo... Eipä oikein innostaisi lähtee lähettelemään mitään liittymäsopimuksia tommoselle ö-luokan huijarifirmalle... Siis MOBISHOPPI kyseessä.
Eipä paikkoja tai firmoja enää juurikaan ole, koska ne ovat tulleet paranoidiksi ja kohtelevat asiakkaita pääosin kuin rikollisia.

Cellpay taitaa olla harvoja jotka vielä oikeasti tarjoavat mitään kännymaksupalvelua.

Ennen PizzaOnlinesta sai AinaComin kautta maksettua puhelimella, mutta sekin vaihtoehto poistettiin joku pari kuukautta sitten.

Mobiilimaksamisen piti olla suuri teknologinen harppaus jota hehkutettiin vuosituhannen vaihteessa tulevaisuuden maksumetodina, mutta todellisuus on se ettei ihmisille uskalleta antaa edes pieniä luottorajoja. Mielummin lopetetaan koko firman toiminta.
Subwayllä näyttäisi olevan (vielä) kaksi paikkaa, joissa voi maksaa puhelimella, eli Ruoholahden ja Jätkäsaaren toimipisteet. Saa 15 ja 30 cm:n patongit tai koko ateriat.
Verkossa ainaki näissä voi maksaa kännykällä ostokset

http://www.mobishoppi.fi - Lahjakortteja eri kauppoihi
http://www.pizzapuhelin.fi - Pizzaa
http:// www.renkaatpuhelimella.fi -Renkaiita
http://www.lahdenautotuote.fi - Autotarvikkeita ja autohifiä
Seqr applikaatio tulossa kännykkään ja Hese on ensimmäinen missä sitä pääsee kokeileen. Sitten voi kännykällä maksella ruokansa :)
Saat ruokaa kun soitat numeroon 112 ja kerrot, että sinulla on nälkä ja haluat ruokaa.
Hesburgerissa!
Pääkaupunkiseudun pizzerioiden online palvelussa voit maksaa kännykällä-
http://onlineravintola.fi
Mainostaja nosti sitten tämmöisen ketjun.

Tuossa kun on ollut ihmisiä jotka ovat ihmetelleet että mitä järkeä on varattoman tilata kännykällä kallista ruokaa kun joutuu sen kännykkälaskussa kuitenkin maksamaan, niin minäpä annan vihjeen:

Sossu kyllä maksaa puhelinlaskun, vaikka ei anna rahaa pizzeriaan.

Tuo kännymaksu ilmiö näkyy ihan selvästi kotipizzassa, arvatkaapa ketkä AINA maksavat pizzan kännykällä... mannet. Se on niiden keskuudesa ihan ilmiö tiettyyn aikaan kuusta, kun sossu on maksanut edellisen puhelinlaskun ja voivat taas tilata seuraavan kuun laskuun.
 /   /  / Missä voi maksaa ruoan kännykällä?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta