minkä ikäsenä voi HOMOSTELLA ???

ja kaikkee...

pitääks tosiaan olla 20 v??? ei jaksa oottaa.... miks tmmoset ikärajat!!!

39

8813

    Vastaukset

    • woud

      ikäraja on 16 vee, jos et sitä muka tiedä!

    • ei se numeraalinen ikä

      vaan henkinen kypsyys!!!!

    • fdgfbggfngf

      Ihan minkä ikäisenä tahansa, mutta jos on alle 16, ei kannata jäädä siitä kiinni ;)

      • gay

        Mitä tarkoittaa "HOMOSTELU"?


      • tietoa on ja kokemusta
        gay kirjoitti:

        Mitä tarkoittaa "HOMOSTELU"?

        HOMOSTELU tarkoittaa yksenkertaisesti kivaa puuhastelua kivan kaverin kanssa.


    • Micke880

      Ei oo ikärajaa. Alle 16-v. kunditki voi ihan vapaasti 'homostella', jos molemmat on suunnilleen samanikäsii. Tai jos toinen on 15 ja toinen 17, ni tuskin siit mitään sanktioo tulee... 15- ja 17-v. on loppujen lopuks aika samal tasol henkisesti. Tai no, seki on yksilöllist.

      18 täyttäny ei kuitenkaan saa homostella alle 16-v. kaa. Sen kieltää ihan jo lakiki.

    • aktivisti vieläkin

      Minä aloitin homostelun 8-vuotiaana.Nyt olen 68-vuotias,joten takana on 60 aktiivivuotta.Välillä on ollut hiukan rauhallisempaakin muiden kiireidentakia.

      • sillon se oli

        meidän nuorrudessa ei just paljoo tunnettu ees sanaa, homoseksuaali, vaan kun halut ja himot sellaseen oli niin sitähän tehtiin, usein se vanhempi poika oli murrosiän himoissaan (sillon noin 16-17v) ja minäkin olin sellasen runkkarina aluks ja siitä luonnollisesti sitten muutakin, eikä oo koskaan tullu mieleenkään syytellä et olisin niitten taikia tullu homoks, olin tietysti sitä ihan tietämättäni. Kaikista niistä pojista on tullu kumminkin aikuisena ihan täys hetskuja; tunnen vieläkin niitä, eikä asiasta oo koskaan edes keskusteltu, heillekki se aika nuoruudesta oli ihan luonnollista kokeilua.


      • sillon se oli kirjoitti:

        meidän nuorrudessa ei just paljoo tunnettu ees sanaa, homoseksuaali, vaan kun halut ja himot sellaseen oli niin sitähän tehtiin, usein se vanhempi poika oli murrosiän himoissaan (sillon noin 16-17v) ja minäkin olin sellasen runkkarina aluks ja siitä luonnollisesti sitten muutakin, eikä oo koskaan tullu mieleenkään syytellä et olisin niitten taikia tullu homoks, olin tietysti sitä ihan tietämättäni. Kaikista niistä pojista on tullu kumminkin aikuisena ihan täys hetskuja; tunnen vieläkin niitä, eikä asiasta oo koskaan edes keskusteltu, heillekki se aika nuoruudesta oli ihan luonnollista kokeilua.

        Voi, kuinka oikeassa, "Silloin se oli", oletkaan! Nuoret pojat temmeltävät keskenään spontaanisesti ilman mitään taka-ajatuksia seksuaalisuudesta, vaikka se olisi jo herännytkin. Siinä painitaan, kosketellaan muutoinkin, ehkä hyväillään ja leikitellään toistemme penisten kanssa. Runkkausleikit ovat vissiin ihan yleisiä, vaikka en näin täysheterona sitä tiedä. Pojista tulee ajanmittaan sitä mitä tulee, heteroita tai homoja, eikä näistä asioista nykypsykologitkaan mitään tiedä, vaikka asia olisi todella mitä mielenkiintoisin tutkia. Mutta yhdestä asiasta olen varma; jos poikakavereista toinen antaa tai haluaa suudelman suulle, on se jotenkin signaali liian läheisestä poikakaveruudesta. Silloinkun minä elin poikuuttani, siis viiskytluvulla; ei näistä asioista ymmärretty yhtikäs mitään. Saattoi olla, että johonkin pussaukseen oltais suhtauduttu vähintäänkin kauhulla. (Nyt täytyy jättää pois laskuista Breznevin ja Honeggerin suusuudelmat Berliinin muurin murtumisen aikoina!). Seuraavassa videossa, joka vissiin on pieni pätkä jostain pitkästä elokuvasta, käy tämä hyvin esille. Siinä toinen osapuoli ei haluakaan jatkaa intiimiä kaveruussuhdettaan pidemmälle. Itse olen sitä mieltä, että kummastakin saattoi tulla heteroita tai homoja, sen saattoi aika sitten näyttää. www.youtube.com/watch?v=XGVTSq77f3M . Seuraavassa videossa asia on taas täysin selvä; siinäkin markeeraa suusuutelu jotain: www.youtube.com/watch?v=btH-Ypc3a4w . Video nosti melkein tipan silmään meikäläiselle heterolle. Summa summarum: kukaan ei tiedä, miten poikien seksuaalinen kehitys menee, eikä siinä ainakaan geneettiset seikat tai jotkut esileikin meinaa yhtään mitään. Koettakaamme siis ymmärtää asioita, ainakaan poikien vanhemmat eivät saisi olla kauhuissaan tai edes huolestua asioista.


    • Tessu1973

      Itse aloitin homostelun kahdeksankymmen luvun lopussa. Pari komeaa kollia menetti minulle poikuutensa. Ikinä en ajatelut ikärajoja. Nuorin hoitoni oli 12 vuotias ja vanhin on ollu jo eläkeiän korvilla.

      • Ei kukaan

        kärsi vapaaehtoisesta seksistä, osa vaan haluaa rahastaa, tytöt lähinnä ja jos jää kiinni, niin sen selvittelystä voi jo kärsiäkin.


    • ei kannata

      Ei minkään ikäisenä kannata homostella se on luonnotonta vaikka simpanssi kuulemma voi homosella niin ei se kannata. Niin olen lukenut ettei se kannata koska se ei ole normaalia se homostelu.

      • Hyvä harrastus

        Homostelu on täysin normaalia, ja sitä esiintyy kaikilla lajeilla.


      • gay is okay

        Siis homosteluhan on täysin luonnollista. Sitä esiintyy kaikilla eläinlajilla. Vain yhdellä eläinlajilla esiintyy homojen vastaisuutta. Enpä ole erityisen ylpeä olla ihminen. Toki kannatan tasa-arvoa :) (toisin kuin eräät 0n0


      • -82

        Kyllä mä ainakin voin tehdä homojen hommia vaikka mulla on nainen.


    • laki ja järjestys

      Alle 16 vuotiaatkin saavat olla toistensa kanssa, ihan laillisesti.

    • Vähän avarammin

      Täytyy muistaa että homostelu ei välttämättä tarkoita seksiä vaan kaikkea muutakin mikä liittyy rakkauteen ja seurusteluun. Esimerkiksi suutelu halailu ja käsi kädessä kulkeminen voidaan tulkita myös homosteluksi, ja niissähän ei tunnetusti tunneta mitään ikä rajoja.

      • taksim

        Islamilaisessa kulttuurissa esim. ainakin ennen nuoret miehet kävelivät käsi kädessä mm. Saudi-Arabiassa joka näytti oudolta länsimaisista maassavierailijoista. Mutta sikäläisessä uskonnollisessa kulttuurissa olisi ollut, en tiedä onko vieläkin, säädytöntä jos poika ja tyttö olisi kävelleet käsikädessä koska se olisi ollut merkki siitä he ovat paritelleet ilman Allahin siunausta ja siten myös häpäisseet perheensä.


    • Mittapoika

      Ainakin 18 pitää olla (siis senttimetriä)

    • .......

      Suojaikäraja on 16 v.

    • vm-89

      Eka kerran , herkästi ihastuvana 'baby-facena' päädyin sänkyyn mun pari vuotta vanhemman broidin kaverin kans. Broidi ei vieläkään tiedä luultavasti, että sen kaveri on homo. Mä olin sillon 14-v ja se kundi oli 18-v.
      Olin mä ollu ihastunu siihen jo vähän yli 12-vnä koska se oli mun silmissä komein ilmestys mitä saatoin kuvitella. Ja mulla oli hormoonit hyrränny siihen malliin jo hyvän aikaan ja tiesin, että mä oon homo. Tosin uskoin kaikenmaailman lässytyksiä siitä, että se on mahdollisest ohimenevää. Vain sen ikäisen epätietosuutta omasta 'identiteetistään'.
      Mitä tyhjää! Vaikka rukoilinkin rystyset valkosena, ett muuttusin "normaaliksi" tylsäksi keskinkertaiseksi heteroksi niin eikö mitä.
      En oo muuttunu miksikään vaan nyt jo kalkkiksena 24-vnä on ollu melko monia suhteita. Joista ärsyttävimmät on olleet nämä kaksoiselämää viettävät biseksuaaleiksi itseään kutsuvat.
      Eka kerran ku 18-vnä menin kapakkaan ihan tietosesti hakeen seuraa niin eiköhän siihen ilmestynyt, kieltämättä hyvännäkönen jotain yli 30-v kundi jonka ei paljoo muuta tarvinnu tehdä kuin tarjota juotavaa koko ilta. Ja sen jälkeen mentiin, kuinkas muutenkaan jatkoille sen luo. Se asu melko lähellä ja mä olin siinä vaiheessa semmosessa "villikissa" -tilassa että se sai mitä halus ja mä myös.
      Enkä voi moittia sen sänkytaitoja ja iteki olin ilmassa leijuva seksilelu ku vielä olin humalassa ja ihastunu kiimanen jätkä. Sinä yönä ei kovin paljoo nukuttu vaan tehtiin kaikkea syntiä. Ja se tuntu nii hyvältä että toisaalta nolottaa ku mä oon sellanen kuumakalle.
      Ei näille tunteille oikeen voi mitään vaikka niitä on yrittäny hallita tavalla tai toisella. Kun se sopiva ihastus sattuu kohdalle niin mä yksinkertasesti sytyn ja en lepää ennenkuin saan 'tripla-annoksen' annoksen tai vähän enemmänki seksiä.

      • vanempi gay

        Seksi on mukavaa, mutta muista suojautua, että terveys säilyy.


      • vanempi gay kirjoitti:

        Seksi on mukavaa, mutta muista suojautua, että terveys säilyy.

        joo niin on ainakin gay seksi toisen gay miehen kanssa eikö sinustakin


    • ihan mink ikäsen vaan( oon 14)

    • Mikä vaan

      Minä aloitin 11 vuotiaana. Oon nyt 25

    • ikä 11/5/75

      seksiin ei vaadita mitään tiettyä ikää mutta minkä ikäisen kanssa sitä harjoitta se on eri asia...

    • Ikäonjoskusvainnumero

      Ei ole ikärajaa homostelulle. 16 vuotta on laissa säädetty suojaikäraja, eli useampaa vuotta vanhemmat eivät saa harrastaa seksiä alle 16-vuotiaan kanssa, mutta eihän poliisikaan mikään kaikkitietävä ole eikä poliisi voi tietää jokaisesta rikkeestä automaattisesti, puhumattakaan että jos käry käy niin tuomioon vaaditaan aina vähintään jommankumman tunnustus. Oma eka kerta oli 14-vuotiaana silloisen 21-vuotiaan poikaystävän kanssa, rakastin häntä suunnattomasti ja kyseinen päivä on vieläkin elämäni parhaimpia päiviä.

    • 13 ja 15 pojat

      Saa alle 16 vuotiaat harrastaa keskenään seksiä,joten ole olemassa ikärajaa seksille ks ikä 11/5/75
      Ainoastaan minkä ikäiset saavat harrastaa sitä keskenään,ne onkin jo tulleet aikaisemmin esille.

    • Infooooo8888888888888

      Suojaikäraja eli ikä milloin voi olla seksuaalisessa kontaktissa 18vuotta tai vanhemman kanssa on homoilla sama kuin heteroillakin eli 16 vuotta, tosin sillä tarkoitetaan henkistä ja / tai fyysistä ikää.

      20 vuoden ikä vain merkitsee sitä, että voit toimia aikuisviihde ammattilaisena (esim: pornonäyttelijä tai alastonmalli jne.)

      Se minkä ikäisenä SINÄ voit "homostella" on sinusta itsestä kiinni, vaikka olisit 50 vuotias, ei ole suositeltavaa lähteä kokeilemaan mitään mitä et oikeasti halua.

      Ei sinun sovi mitenkään hoputella seksin harrastamisen suhteen, sillä se kyllä tapahtuu kun olet siihen valmis.

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe