AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Candy Candy.........

Candy Candy.........

7 Vastausta 991 Lukukertaa
Itselläni on kaikki 11 kasettia ja nyt olen katsonut netissä japaniksi/espanjaksi Candyjä. Kyllä se on vaan niin ihana sarja! Kyyneleet vaan loppuu silmistä. Tietääkö joku mihin "Clean" on hävinnyt? katson nyt jotaina 100. jaksoa eikä ole näkynyt vähään aikaan. Muita Candy-faneja?

Minä taas..........

Jakso 102.

...

(Clean) eli Kurin jäi muistaakseni Ponikotiin Candyn mennessä opiskelemaan sairaanhoitajan alaa. Luonnollisesti sairaalaan olisi ollut mahdotonta ottaa lemmikkiä mukaan.

Itsellä on lähes kaikki suomessa julkaistut Candy Candy VHS-kasetit ja sitten ulkomailta tilattu DVD-boksi jossa on kaikki 115 jaksoa. Täytyy sanoa että sarja kyllä vähän lössähtää loppua kohti, ehkä 115 jaksoa on vain niin paljon katsottavaa :D Itse pidän enemmän esimerkiksi myös suomessa VHS-kaseteilla julkaistua Setä Pitkäsääri -sarjasta, tai Lady Oscarkin oli oikein hyvä =)

DVD Boksi???

millä kielellä Candyt on? Rakastan tätä sarjaa mutta en vaan pääse yli siitä ettei Candy ja Terry päädy yhteen. Olen oikeesti ihan kiukkunen. Tuntuu kuin ei olis muuta elämää kun vaan kiukutella ja itkeskellä sitä. Tosi normaalia, taidan eläytyä ehkä hieman liikaa... :o)

Tilasin..

Tilasin boksin Ebaysta. Boksissa on puhe japaniksi ja tekstitykset englanniksi. Hintaa boksille tuli 120$ + postimaksut + tulliverot. Joillakin on ollut vaikeuksia saada boksit kuulemma tullin läpi, mutta itse säästyin ongelmilta :/

Minua Terry ei ole kyllä koskaan viehättänyt, vaan Anthony ja Albert tuntuvat olevan parempia miehiä Candylle :D Tosin kaikista ihanin on tietysti Stear... Ihana älykkö, ja silmälasipäiset miehet vievät minulta jalat alta ;)

Olen kateellinen!!

EBAYstä muuta kuin espanjankielisiä, joissa ei ollut tekstitystä. Tekisin mitä vaan et omistaisin samanlaisen boksin kun sä! Nyyh.

Huuto.netistä

Löytyy samaa boksia myös. Sieltä löytyy myös suomidubbauksella varustettua boksia jossa on 35 ensinmäistä jaksoa.

Suomidubbauksilla 35 jakson setti
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=89653994

Japanidubbauksilla + Englanninkielisellä tekstityksellä 115 jakson boksi:
http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=89258046

Myös videoita löytyy silloin tällöin myynnissä. Niiden hinnat on tullut aika rutkasti puolen vuoden sisällä alaspäin, joten nyt kannattaa huutaa jos ne aikoo ostaa! Itselle noilla videoilla on enemmän tunnearvoa kuin DVD:llä, ja täytyyhän ne hyllystä löytyä kun keräilen muutenkin noita animekasetteja :)

Ostin sen!!!

avusta!!! Sitten vaan odottelemaan, että paketti saapuu.... KIITOS KIITOS KIITOS! Hyvää jatkoa sinulle. :o)
 /   /  /  / Candy Candy.........

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta