AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Rasvaimu

Rasvaimu

10 Vastausta 1 739 Lukukertaa
Kuinka tiukat tukihousut teillä on ollut reisien rasvaimun jälkeen ja kauanko niitä käytitte? Minulle tehtiin muutama päivä sitten rasvaimu reisiin ja ylälantion jenkkakahvoihin. Sain mielestäni liian suuret tukihousut. Ovat kyllä napakat, mutta kuvittelin että niiden tulisi olla todella piukeat, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä.

tosi piukat

Ihanaa, että pääsin niistä eroon ;-) ! Oli jopa hieman vaikeuksia pukea niitä päälle juurikin johtuen tuosta tiukkuudesta. Lääkärin ohjeiden mukaisesti pidin niitä 6 viikkoa yötä päivää.

Minkä merkkiset

Kiitos vastauksesta! Minkä merkkiset tai kenen valmistamat sinun housusi olivat? Otettiinko sinusta mitat, joiden perusteella housut valittiin? Ja kun pesit niitä, niin oliko sinulla jalassa jotkut varahousut, vai tuuletitko vain "paikkoja" niiden kuivuessa?

Lymed

Olivat Lymed merkkiset ja mittojen mukaan tehtiin. Sillä välin kun olivat pesussa käytin ihan tavallisia perustrikoita.

Sama tehty

Itse kävin samassa operaatiossa reilu 3 kk sitten. Tukihousuja kehotettiin käyttämään 1 kk yötäpäivää ja toinen kk päivisin. Käytin kaksi kuukautta lähes yötäpäivää, vasta viimeiset pari viikkoa jätin yökäytön pois. Tukihousut olivat aluksi todella tiukat ja niiden päälle pukeminen oli tuskan takana (onneksi oli se aukko vessareissuja varten :)). Mitat otettiin niitä varten, merkkiä en muista, joku saksalainen. Turvotus ja mustelmat olivat mahtavat. Pikkuhiljaa housut kävivät jos ei nyt väljiksi, niin helpoiksi pukea. Koin, että olo oli tukevampi ja tuetumpi niiden kanssa, sen vuoksi käytin yölläkin niin pitkään. Mielestäni käsiteltyjen alueiden tunnottomuus oli varsin epämiellyttävää (on edelleen) eikä tuntunut ollenkaan niin paljon, kun tukihousut oli jalassa.

Tulos alkoi näkyä hyvin pian ja nyt olen jo todella tyytyväinen. Selvästi vieläkin on lievää turvotusta ja tunnottomuutta, mutta ero entiseen on huomattava!
Tsemppiä sinulle! Onko muuten kovin kipeä olo? Omalla kohdallani mustelmat olivat kyllä erittäin kipeät koskettaessa, mutta muuten suurempia kipuja ei ollut. Jalat aivan kirjavat!

Ei kipuja

Minulla ei ole mielestäni näkyvää turvotusta ollenkaan, mustelmia jonkin verran. Kipuja tai tunnottomuutta ei myöskään esiinny, ainoastaan jonkinlaista kihelmöintiä. Minulta poistettiin vain 0,6 litraa rasvaa, joten pääsen varmaan helpommalla kaiken kaikkiaan. Menetelmällä voi myös olla merkitystä. Minulle tehtiin ns. vesisuihkurasvaimu, joka on uudehko menetelmä.

Tiedän menetelmästä!

Olen lukenut tästä Water Jet Liposuction. sta.(vesisuihku rasvaimu)
Menetelmä ei aiheuta turvotusta, eikä kudosvaurioita normaalien, perinteisten rasvaimujen tapaan. Lopputulostakin ajatellen menetelmän pitäisi olla hyvä, koska kirurgin ei tarvitse poistaa rasvaa summamutikassa, vaan tilanteen pystyy näkemään paremmin toimenpiteen aikana. Millä klinikalla kävit, niitä on kait vasta kahdessa paikassa Suomessa tällä hetkellä.

Tampereella

Vesisuihkurasvaimu (WAL) tehtiin minulle Tampereen Terveystalossa.

tuore tapaus

Mut operoitiin eilen päivällä, reisistä katosi 1,8 litraa rasvaa. Vaikka jalat ovat turvoksissa, eron näkee jo nyt. Epätasaisuuttakin on nähtävissä ulkosyrjien yläosassa jonne ratsupaikat ylettyivät. En aio huolestua siitä vielä, monen kuukauden toipuminen edessä.
Pääsin aamulla kotiin, olen kiivennyt rappusia, ollut jalkeilla ruuan valmistuksen ajan, käyn itse vessassa, puen(jopa sukkahousut sain jalkaan!), riisun jne normaalit toiminnot sujuvat ilman avustusta, kipulääkkeitäkään ei ole tarvinnut ottaa. Istuminen ja sängystä ylösnouseminen ovat hieman haastavampia toimenpiteitä.... Tunnottomuus on epämiellyttävää ja tukihousut on sen puolesta oikeastaan ihan miellyttävät. Ne pitävät lihat koossa ja ovat jonkinlaisena suojana. Eivät ole häiritsevän tiukat, mutta napakat kyllä. Minäkin kuvittelin ensin että mun pitää sulloutua johonkin xs-kokoiseen makkarankuoreen, mutta jälkikäteen ajateltuna liian tiukat housut estäisivät kunnon verenkierron. Siitä eivät ennestäänkin hematoomaiset koivet pitäisi :)
Olen onnellinen kun kaikki kävi niin helposti, nopeasti ja vaivattomasti. Sitten vain malttia toipumiseen.

Toipumisia kaikille!

En ole vesirasvaimusta kuullutkaan... itselleni tehtiin perinteisesti ja reisien&lantion alueelta lähti yli 3 litraa rasvaa! Muuten en ole lihava, mutta tuonne alavartaloon oli suurin osa läskistä kertynyt. Varmaan suuri määrä oli myös syynä runsaisiin mustelmiin ja turvotukseen. Mutta siedettävää kaiken kaikkiaan, Buranalla pärjäsin kipulääkkeenä. Edelleen esim. kävellessä tärähdys tuntuu vähän epämiellyttävältä. Yli 3 kk sitten siis tehty operaatio.
Huvittavaa muuten, kukaan ei ole huomannut mitään: turvotus tavallaan "korvasi" rasvan, ja vaikka jalat oli pahimmillaan kuin pölkyt, sai peitettyä normaaleilla housuilla, jotka olivat heti väljät...

Vesisuihkuimu

Vesisuihkurasvaimusta kerrotaan viimeisimmässä Jade-lehdessä. Sillä on paljon etuja perinteiseen verrattuna. Tehdään myös muualla kuin jutussa mainitulla klinikalla.
 /   /  / Rasvaimu
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta