Operaatio Kaksoiskotka ja Operaatio Kreivi

Blue Max

Venäjän Operaatio Kaksoiskotka 2005-2007



Venäjä ja sen eri omat turvallisuuselimet, kuten FSB ja GRU (Venäjän armeijan kenttätiedustelu) ovat osoittaneet aivan poikkeuksellista kiinnostusta Klaus von Grewendorpin persoonaan erikoisesti vuosina 2005-2007, jolloin Venäjä lanseerasi Pohjois-Eurooppaan erityisen sotilasoperaation, missä Pohjois-Euroopan ei-NATO maiden väitetty tietty asiamiesverkosto piti tuhota.

20.9.2007 päivätyllä kirjeellä Venäjän puolustusministeriö sai kenraalitason ilmoituksen, että näin oli myös tehty eli asiamiesverkosto neutralisoitu yhdessä heidän omien liittolaistensa kanssa. Tätä ennen hänen silloinen tyttöystävänsäkin oli erikoissotilasoperaatiolla, joka tunnetaan operaatio Marie Antoinette - nimellä siirretty Hodinkaan kuulusteluihin, josta hän palasi kuukausien jälkeen Tanskaan takaisin. Operaatio Kaksoikotka käsitti näinä 2005-2007 vuosina alioperaatioina sekä operaatio Marie Antoinetten että operaatio Kreivin.

1990-luvun alussa Klaus von Grewendorpilla oli erittäin hyvät suhteet mm. Kylmän sodan voittaneeseen hyvin erilaisia ideologisia voimia sisällä pitävään saksalaiseen elittiin, joista yksi mm. Habsburg nimettiin aikoinaan N-liiton yhdeksi pahimmaksi viholliseksi, joiden avulla Berliinin muuri lopulta kaatui pois ja sen kerrannaisvaikutuksena koko Itä-Euroopan vapautuminen alkoi, ja lopulta maat tulivat sekä Euroopan Unionin että NATO:n jäseneksi Kylmän sodan voittajien etupiiriin, mihin ko. maiden kansakunnat haluavat vapaaehtoisesti itse kuulua.

Muistona ko muurinkaato - ajasta Klasulla on mm. kirjahyllyssä aito pala kaadettua Berliinin muuria.

Venäjän FSB on vaatinut mm. Suomen sotilastiedustelun ainoan operaatiivisen voiman eli III Valvontaryhmän aktiiviseksi operaatio kreiviin, ja tämä tapahtui vuonna 2006. Samanaikaisesti vaadittiin Moskovan psykoasedivisioonassa saatuja erilaisia oppeja kohdistamaan operaation kohteeseen.


Operaatio Kreivi 2005-2007

Operaatio Kreivi oli Operaatio Kaksoiskotkan alioperaatio, joka oli kohdistettu pelkästään Klaus von Grewendorp-henkilöön.

Tässä operaatiossa on käytetty sekä sotilaallista voimaa että myös poliisivoimaa, mm. poliisi on iskenyt n. 10 hengen voimin eli siis ryhmän koolla Klasun silloiseen asuntoon täysin aseistautuneina syyskuussa 2005. Suomen sotilastiedustelun III valvontaryhmä on vastannut päätoimisesti Klaus von Grewendorpin jäljityksestä vuosina 2005-2007. SUPO on halunnut kuunnella Klasun puhelin ja tietokoneyhteyksiä, jotka ovat taas heidän vaikeudeksi kirjoilla Saksassa, koska hänellä on salakuunteluhakemuksen mukaan yhteydet sekä Viron että Tanskan tiedustelupalveluihin; tuomioistuimen päätöksen salakuuntelusta sieppasi NATO-Intelligence eli NATO-maiden tiedustepalvelut, kun se oli menossa myönettynä sähköpostilla poliisiin takaisin, ja toimitettiin sieltä välittömästi operaation kohteelle. Paperista ilmeni että Klasun väitettiin toimittaneen Suomen puolustusvoimien strategista materiaalia virolaiselle kumppanille, siis tarkoittaa kuinka Suomi puolustustautuu NATO:a vastaan. Tanskan poliisi on toistuvasti ja aktiivisesti varoittanut eri alueista, ansoista ja henkilöistä, joiden avulla operaation kohde saatetaan siirtää ei NATO-alueilta pitkiin kuulusteluihin Venäjälle. Tämä on ollut erityisesti Suomen sotilastiedustelun päämäärä vrt. Klasun ystävättären Venäjän Hodinkaan kaappaus vuonna 2005.

Klaus von Grewendorp on ollut operaatiossa koko ajan altavastaajana, mutta sen pitkän kulun aikana saanut täyden NATO-maiden tiedusteluiden tuen itselleen. Altavastaajana hänet on todettu täysin 100% uskolliseksi NATO-sotilasliitolle Venäjän ja Suomen sotilastiedustelujen aktiivisessa kestopaineessa. Suomen sotilastiedustelu väittää hänen työskentelevän Tanskan ja Viron sotilastiedusteluiden kanssa, ja mm. tuomioistuin uskoo ko. INFO:n. Klasu itse on kertonut omaavansa suhteet myös Saksan tiedustelupalveluun, mutta siitä ei ole jäänyt minkäänlaista todistetta tai johtolankaa, mihin Venäjä tai Suomi olisi voinut jälkiviitata.

Operaatio Kreiviä laitettaessa, rankattaessa ja asetettaessa sotilaallisiin arvo- ja mittasuhteisiin Pohjois-Euroopassa se on ollut Suomen sotilastiedustelun pääoperaatio yhdessä operaatio Marie Antoinettin kanssa ko. vuosina, ja siihen on allokoitu sotilastiedustelun eri määrärahat vuosina 2005-2007. Se on tuonut viidelle-kuudelle eri upseerille ja henkilölle sotilasarvo ylennyksiä ja korkean VR 2 - kunniamerkkijaon. Lisäksi III Valvontaryhmän jokainen kenttähenkilö on saanut VR 3 - kunniamerkin panoksessaan operaatio kreivissä. 20.9.2007 syksyllä Suomen sotilastiedustelun kenraalin arvoinen sotilas on esittänyt ylipäällikölleen eli presidentille 150.000. EUR - erikoisrahaa riippumatta muista ylennyksistä tai palkinnoista koskien operaatio kreiviin osallistuneille aktiiviupseereille. Kaikista näistä on vuotanut virallinen tieto sekä pääesikunnan tiedusteluosastolta että presidentinkansliasta, joka vastasi ko. kunniamerkkijaosta. Erikoisrahan myönnöstä ei olla saatu syksyyn 2008 mennessä kuittia tms.

Venäjällä tehdyt vastaavat ylennykset, palkintorahat tms. ovat toistaiseksi tuntemattomia, mutta Klasun tyttöystävän vapauttamisesta Venäjä sai Tanskasta takaisin itse nimeämänsä henkilön, joka oli saanut Tanskasta itselleen turvapaikan aikaisemmin. Vaihtohenkilön eli vaihdokin henkilöllisyys ei ole toistaiseksi tunnettu.

14

1147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurt Stein, sotilastieduste...

      Tanskan tiedustelupalvelun eräs osasto, jonka komentaja on tiettävästi edesmenneen SS-kenraali Walter Schellenbergin tanskalainen lehtolapsi (synt. 1952), yritti sabotoida perussuomalaisten ehdokkaiden vaalityötä. Ja tarkasti juuri niiden ehdokkaiden, jotka ovat taustaltaan äärinationalistisen Suomen Sisun aktiiveja.
      Myös tiettyjä turkulaisia ehdokkaita vastaan oli samanlaisia suunnitelmia. En tiedä vielä tarkasti, mutta ainakin jostakin jatsarijalkaisesta rotannaamasta oli tietoa ja tiukkaa analyysiä. Samoin mainittiin joku epämääräinen ryhtivikainen rupu, joka pitää yllä kajahtaneen talkkarin peitevirkaa jossaki ruskeaksi sanotussa majatalossa ja on Suomen lerppahattujen tarkasti seuraama henkilö.

      Onko sinulla, KvG, mitään kerrottavaa tästä operaatiosta. Voit kirjoittaa täällä kaiken oleellisen, sillä udmurddiugrit eivät näillä salaisilla saiteilla osaa liikkua. Eiväthän ne osaa edes lukea.

    • Tri Puolimieli

      Pesivätkö edes käytön jälkeen?

    • lomilla

      höpöhuuhaata taas palstalla.

    • Ryssäläinen sikakoira

      Nyt pitäisi tietää onnistuiko operaatio ja millä menestyksellä, kun KvG barbaroineen kerran selvisi "säikähdyksellä". Haluamme lisätietoja!

      Totaalista sotaa -päjäyksen saa esim täältä:
      http://www.megaupload.com/?d=1ANQSLBT

      paketin pw on "obj"

      Ehdotan vuoden kirjallisuuspalkintoa tälle eeposelle.

      • Panzermayer

        Kyllä tällä verbaliikalla pitäisi joku palkinto saada! Sepolle saatava oma kone linnaan.


      • ketkä ovat

      • Älkää avatko!

      • ketkä ovat

      • ei avata ei

      • Apinaeläintarha

        Oi kiitos! Tämä on parasta koskaan!


    • Olivia Rosenberg

      Pähkähullu tietysti, mutta silti loistava!

      • kaikki ihan

        sairaita!


      • Panzermayer
        kaikki ihan kirjoitti:

        sairaita!

        Takaraivosi paistaa silmämunien läpi, olet selvästi säälittävä ugri-udmurtti.

        Isänmaa ei jää kaipaimaan kaltaisiasi tapauksia, -SS


    • häntä tarvittaisiin

      sovittelijaksi Homman vintage-housu skandaaliin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      297
      3276
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1619
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1331
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1240
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1220
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1034
    Aihe