AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / linja-auton kuljettaja

linja-auton kuljettaja

3 Vastausta 1 582 Lukukertaa
pääsimpä töihin kuskiksi joo. ei pekkasia eikä takuupalkkaaa.lukee työsopimuksessa, siinä atk lle tätä päiväää.paljonko ootte siellä liitossa saanu fyrkkaa näiltä työnantajilta kun ette tällassiin kusetuksiin puutu? työnhän piti olla valtiovallan erityisesssä suojelussa?uudenmaantyösuojelupiirikin taitaa olla ostettettu kun eivät mitään tee? aika outoa eu valtiossa.taannoin luki jossain lehdessä että poliisi tutkii tjp, linesin pimeitä taksi kyytejä..mihis juttu unohtunu?silikkaa paskaa kukaan ei tee mitään ja homma jatkuu lääninhallitus myöntää lupia rikollisille katu tason poliisi ei ymmärrä asiasta mitään...helsingissä liikkuu kymmeniä pimeitä takseja pikkubusseja kiinalaisine ym. maalaisine kuskeineen raha puhuu ja suomalaiset virkavaltaa myöten kumartelee kaikenmailman pelleille työn nimissä.vitun taulapäät tehkää jotain johan lakikin tästä rangaistuksen määrää.suomessa saa näköjään tehdä ihan mitä vaan ja idioottikansa tottelee, työstä kun on kysymys,minä ainakin siirryn svedupetterix ei tartte enää tällasta paskaa katella.

Ota liittoosi yhteys

Miksi ei herra Rädyn kuljetusalan liitto valvo teidän oikeuksia. Miksi siis maksaa liiton maksujakaan?
Tee valitus liittoon! Asiasi ei kuulu työpaikkakiusaamisen palstalle.
Tosin liittokin, tai niiden herrat kuten toimitsijat lakimiehineen voivat jotakuta kiusata.
Puolueellisia kun ovat.
Sitä kun pitää on joko demari tai kommari, mutta omasta puolestani sanon että en ole sitoutunut mihinkään. Siitä huolimatta pitäisi hommat hoitaa liiton jäsenistölle.

Olet pelkkä provopetteri

ei pidä paikkaansa. Ensinnäkin puhut atk.sta kun se on AKT. Toisekseen pekkaset (työajanlyhennykset) muodostuu automaattisesti = 16-18 pv/vuosi, sikäli jos kyseessä on yksityisen puolen yhtiö. Kunnallisissa liikenneyhtiöissä työajan lyhennykset tapahtuu eritavalla. Takuupalkkaa ei ole missään yhtiössä, vaan palkka muodostuu tuntipalkan mukaan, ja kaksiviikko jaksoissa. 40 tuntia viikko /80 tuntia kaksviikkoa.

provo petteri

tuossa uskossahan on hyvä elää..atk tai ktk ymmärsit mistä kysymys...entäs kun lisätkin jää maksamatta kun ylitetään 80h ekat 12h 50% sen ylimenevät 100%tunteja taidat edustaa työnantajapuolta heh heh.miksköhän tjp ja kovasella on niin hirveä "työvoimapula" turussa andersssonhan makseli näitä sitten jälkeen päin..sun mielestä ilmeisesti pitää ilmaseks ajella kunhan saa ajella.
 /   /  /  / linja-auton kuljettaja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta