AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Missä olisi hyvä kansanparantaja

Missä olisi hyvä kansanparantaja

53 Vastausta 7 167 Lukukertaa
Tietäisiko joku kokeneen ja hyvän kansanparantajan minulla on todella kipeä kaularanka ongelma turvautuisin jo perinteisiin hyviin konsteihin kun koululääketieteestä ei tunnu apua löytyvän.

Ainakin me

mieheni kanssa suuresti Kaustisen Kansanparantajilta, tai paremminkin henkilöltä, joka hoiti meitä kuten Kaustisen Kansanparantajat, mutta pidemmän aikaa, eli reilun tunnin.
Miehelläni oli skolioosi selkärangassa, joka parantui kerta hoidolla kokonaan. Itse sain suuren avun selkääni ja polviini.
Hoito on melkein kivutonta ja suuria vääntelemisiä ja rajuja otteita ei tässä hoidossa käytetä, kuten monet kansanparantajat käyttävät.
Jos tänne saisi, laittaisin tähän sinulle puhelinnumeron jonne voisit soittaa ajan varaamiseksi, mutta mainostaminen on käsittääksei täällä kielletty.
Kaustisillakin hoito on hyvää, mutta se kestää liian vähän aikaa, joten apu ei ole niin tehokas.
Suosittelen lämpimästi tätä hoitomuotoa sinulle!

kiitos

Onhan se väärin että tässä ei voi numeroa antaa vaikka niin kipeästi apua tarvisin,Kaustisellako tämä parantaja kuitenkin ottaa vastaan vai lähistöllä,kiitos kuitenkin kovasti vastauksesta.

voisitko

laittaa vaikka nimikirjaimet tuntuu tuo hakeminen niin toivottomalta.

Meillä on

joka saatiin jäsenkorjaajalta. Siinä on saman ammatin harjoittajia muutamilta paikkakunnilta. Mistähän paikkakunnalta sinä olet?
Me saimme hoitoa Lahdessa, mutta tämä sama jäsenkorjaaja ottaa kyllä vastaan myös muuallakin, Heinolassa ainakin muistaakseni.
Olemme käyneet aikaisemmin myös joillakin muilla korjaajilla, mutta tämä Ari P. oli aivan omaa luokkaansa!
Toivon sinun saavan apua ongelmiisi häneltä, kuten mekin saimme!

Täältä

useita jäsenkorjajia, myös Ari P:n
http://kotisivu.dnainternet.net/markkula/hoitajat.html

Matkustan

kyllä hyvän parantajan luo muutaman sata kilometriä,olen pohjois pohjanmaalta.Kiitos vastauksista.

älä viitti

pohj.pohjalaisen kannattaa matkustaa tietenkin kaustiselle. Karppinen ja muut vastaavat on tehnyt rahaa oveluudellaan ja luonut oppeja jotka ovat falskeja. Loppupeleissä kaikki on mobiolisaatiota ja se että kelle matkustat on yhdentekevää. Hoitojen määrä ja laatu raktaisee. Kaustisilla saat hyvän hoidon ja kuka tahansa hieroja joka tekee työtä näpeillään ja osaa kaivaaa lihasta on myös erittäin hyvä.
"pohj.pohjalaisen kannattaa matkustaa tietenkin kaustiselle. Karppinen ja muut vastaavat on tehnyt rahaa oveluudellaan ja luonut oppeja jotka ovat falskeja. Loppupeleissä kaikki on mobiolisaatiota ja se että kelle matkustat on yhdentekevää. Hoitojen määrä ja laatu raktaisee. Kaustisilla saat hyvän hoidon ja kuka tahansa hieroja joka tekee työtä näpeillään ja osaa kaivaaa lihasta on myös erittäin hyvä. "

Oletko idiootti vai muuten vain vähä-älyinen? Ainakin kommenttisi on vähintäänkin idiootin tasilla!
Sinä et siis välitä yhtään siitä kelle lekurille meet, vaan kaikki kelpaa!?
Lääkäreissäkin on hyvin suuria eroja osaamistasossa!
Jos meet vasta valmistuneelle lekurille, niin se ei välttämättä saa tautiasi selville, kun taas vanha kokenut lääkäri voi ensisilmäyksellä tehdä oikean diagnoosin.

Helpostipa kävi

Vai parani skolioosi kertahoidolla kokonaan. Varsin vakuuttava tapaus, toivottavasti olette raportoineet asiasta eteenpäin. Tämä hoitaja nimittäin ansaitsisi tulla todella tunnetuksi, jos hän pystyy näin vakavan haitan korjaamaan suitsait sukkelaan.

Helposti

Silloin kun homma on hanskassa, niin käyhän se helposti!

...> Varsin vakuuttava tapaus, toivottavasti olette raportoineet eteenpäin...

Kuten olet sivuja lukiessasi varmaan huomannutkin, onhan tällaisista "ihme"parantumisista kerrottu myös näilläkin sivuilla runsaastikin, mutta kuten oletettavasti olet myös havainnut, raportoinnit ovat menneet suurelta osin "kuuroille korville" ja hukkaan.
Ovat saaneet tällaisten käsittelyjen vastustajat hereille, ja hiomaan "pilkkakirveitään", ja leimatakseen ne vain humpuukiksi, puoskaroinniksi, rahastamiseksi ym.ym.
Sen sijaan, että tapahtumat ja hoitojen, käsittelyjen tulokset olisivat ne todelliset kiinnostuksen kohteet!

Niin hyvää

Kukapa ei haluaisi uskoa, että on niin pystyviä itseoppineita tai muiden opettamia parantajia, että tuosta vaan hoitelevat yhdellä istunnolla vakavatkin sairaudet. Sehän olisi upeaa!

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.
Ja silloin tarina ei yleensä olekaan totta.
Kyllä muuten olisi suuremmankin yleisön tiedossa tällaiset mestarit. Enkä usko, että lääketiedekään malttaisi tällaista taituruutta ohittaa olankohauksella, vaan ottaisi opit käyttöönsä...

Niitä oikeita ja tutkittuja tapauksia, todennettuja ja tutkimuksein varmennettuja vain kaivataan, eivätkä ne ole yhtä kuin anonyymit ihmetarinat luontaishurmoslehdissä tai -palstoilla.

Ei mitään anonyymejä

"kuin anonyymit ihmetarinat luontaishurmoslehdissä"

Jaa, vai niin. Mistäpä sinä pystyt asioita kommentoimaan, kun et edes lehtiä lue. Sen näkee tuosta jutustasi, tai sitten olet valehtelijä.

Lehdissä ei ole mitään anonyymitarinoita, vaan aivan nimellä esiintyviä ihmisiä. Joten etpä näytä lukeneen lehtiä.

Se on kuule lääketieteelle suuri ihme, kun tällaisia tapahtuu. Oletko koskaan ollut tilanteessa, missä tällaista on tapahtunut, ja miten lääkäri asiaan suhtautuu?
Ei kannattaisi puhua siitä mitään, jos et ole ollut katsomassa.

Niin

...> Enkä usko, että lääketiedekään malttaisi tällaista taituruutta ohittaa olankohautuksella, vaan ottaisi opit käyttöönsä....

Mistä tällaisia mietteitä?
Eikö sieltä lääketieteen puolelta olla juuri kyseenalaistamassa tällaisia hoitoja ja käsittelyjä?

Niinhän minäkin ennen luulin

Voi kuule, niin sitä minäkin luulin, vaan kun törmäsin toimivaan hoitoon, putosipa suomut silmiltäni.

Lääketiede ei ole kiinnostunut mistään sellaisesta, mistä se ei voi tahkota rahaa. Usko se hyvän sään aikana, näin se vaan on. Se on nähty mennen ja tullen henkilökohtaisen kokemuksen kautta.

Niin ne

Kyllähän lääketiede paljoon pystyy, ei sitä pidä kieltää, mutta taitaa suurin osa lääkärikunnasta olla osakesalkkulääkäreitä. Niillä on lääketehtaiden osakkeita, ja mitä paremmin tropit käy kaupaksi, sitä paremmat pörssikurssit - ja osingot.

helvetin mulkero

SINÄ TAAS OLET NIN PAHA(A) ETTEI SANOTUKSI SAA
EI VAAN RIITÄ NOI KIROSANAT
HYPPÄÄ KAIVOON
SINÄ ASIOIDEN VÄÄRISTELJÄ JA VALHEIDEN LEVITÄJÄ

Aito paraneminen voi olla

Niinkin yksinkertaisella konstilla kuin verenpainelääkkeen käyttämisellä saa vuosien mittaan skolioosin aikaiseksi. Tällöin lääkkeen on vaikutettava munuaisentsyymien tuotantoon. Kun tuotanto vuosien myötä romahtaa, seuraukset tuntuvat muuallakin kuin munuaisten toiminnassa. Apteekista voi kysellä, mihin toimintoihin korkean verenpaineen alasajo perustuu. Koska verenpaineen nousun syytä ei ymmärretä, sen alentamiseksi suistetaan elimistön normaalit toiminnot pois raiteiltaan ja näin ollaankin jo aivan toisenlaisten kysymysten edessä.

Tavallisesti sanotaan, että aivoinfarktin välttämiseksi verenpaine on saatava keinolla millä hyvänsä alas ja keinoja on monia. Katastrofia on mahdollista siirtää lääkkein myöhemmäksi, mutta samanaikaisesti lääke vaikeuttaa muita elintoimintoja, eikä niitä, kuten olen havainnut, haluta yhdistää lääkkeen sivuvaikutuksiin. Lopulta aivoinfarktikin on täysin mahdollinen, vaikka alun perin juuri tätä koetettiin välttää.

On todella

kun löytyy hmisiä, jotka todella osaavat parantamisentaidon. Olen kiitollinen siitä ettemme kulkeneet ohi meille tarjotusta mahdollisuudesta parantua niin skolioosista kuin itseni kohdalla polvista ja kauan vaivanneesta selänkivusta. Sitä en voi tietää, kuinka pysyvää paratuminen on, mutta juuri samaa kansanparannustaitoa aiomme tarvittaessa käyttää edelleenkin.
Onneksi olemme avarakatseisempia kuin monet muut paikalleen ajatusmaailmaltaan pysähtyneet ihmiset.
On hienoa, ettemme kokonaan ole lääketieteen varassa, että on ihmisiä, joilla vastustuksista huolimatta löytyy tahtoa ja uskallusta auttaa kanssakulkijoitaan.
Sydämellinen kiitos juuri näille rohkeille ihmisille!

huuhaatako?!

Skolioosi, on useimmiten quadratus lumborum-lihasten aiheuttama suoja-asento kun lantiorangan alueella on tapahtunut nitkahdus (esim kaatumisen aiheuttama). Ihmisten puhekielessä skolioosi taipuu moneksi, mutta juuri näihin lihasten aiheuttamiin skoliooseihin hieronta ja etenkin jäsenkorjaus auttaa. Kyse ei ole mistään ihmeparantumisesta, ei huuhaasta, tai muustakaan sellaisesta. Kyse on yksinkertaisesti pehmeästä manipulaatiosta, jossa käytetään lihaksia, asikkaan tekemiä liikeratoja ja painelutekniikoita hyväksi. Olen saanut itse avun monivuotiseen, tapaturman aiheuttamaan selän-ja lantioalueen kipuiluun ja opiskellut itsekin jäsenkorjaajaksi sen jälkeen, ihan vain ymmärtääkseni mistä on kyse ja miten tekniikka toimii. Ällistyttävän yksinkertaista ja helppoa hoitoa, hyvin hoitotuloksin. Suurinpaan osaan vaivoista auttaa, mutta ei tietystikään kaikkiin.Mikä sopi yhdelle, ei välttämättä toiselle. Olen siis kokeillut kiropraktikot, naprapaatit ym mutta tämä oli ensimmäinen kokonaisvaltaisin hoito, jossa pureudutaan ongelmaan ja sen aiheuttajan hoitoon, ei oireeseen.
Taas skeponen "KÄRSII", kun toiset paranee ilman skeposen lääkityksiä!

Mestariparantajat

"Tietäisiko joku kokeneen ja hyvän kansanparantajan"

Tässä yksi vinkki:

http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-mestariparantajat.html

voi hyvät ihmiset

Kyllä tuntuu että ei tämä paraneminen ole yksin lääketieteen käsissä eikä niiden lääkkeiden joita lääkärit määrää miltä lääketehtailta saavat parhaat palkkiot , kyllä parantajat tomivat aivan eri opettajan taidoilla ja auttavat ihmisiä Jumalan antamilla lahjoilla siis mikään ei ole mahdotonta.

Näin

ja pysyy.

Voinko olla avuksi ?

Voisin lähettää sinulle (ja muillekin avuntarvitsijoille) parantavaa energiaa uudella osin itse kehittämälläni menetelmällä. Idea perustuu siihen, etten välitä energiaa itseni kautta kuten yleensä kaukoparannuksessa tehdään, vaan suoraan sieltä mistä se tulee.

Kirjoita tänne etunimesi tai lempinimesi, ja asuinkuntasi niin ohjaan sinulle energiaa.

saisinko

Minulle saa välittää energiaa? Olen masentunut ja kärsin alaselän kivuista.

Nimeni on Hanna ja asun Vantaalla.

No niin!

Eilen välitin sinulle voimaa kahden aikoihin iltapäivällä. Mikä on ollut vointi?

kenelle?

Hanna-nimisiä on Vantaalla useita satoja. Oletko varma että lähetys meni oikealle Hannalle?

Oikea/ko osoite?

Hyvä kysymys!

Minulla on aiempaa kokemusta kaukoparannuksesta jossa tiedossani on ollut vain vastaanottajan etu- tai lempinimi - ja perille on mennyt.

En tiedä itsekään miten se on mahdollista, mutta se toimii. En tosin tiedä onko se aina varma. Ikivanhan uskomuksen mukaan "noidalla" pitää olla hallussaan jotain mikä kuuluu kohdehenkilölle. Omat kokeeni ovat kuitenkin osoittaneet ettei se aina ole välttämätöntä.

Haluaisitko sinä kokeilla? Onko mitään vaivoja?

jotain

Eilinen iltani oli rento ja tunsin mieleni aika hyväksi. Tänään on ollut jotenkin raukea olo, eikä selkäkipuja ole juuri tuntunut paitsi nyt illanmittaan taas uudelleen. Uskon että energiasi auttoi. Kiitoksia paljon! Lisääkin saa lähettää:)

Tuolla ylempänä...

Tuolla ylempänä käsitellään samaa asiaa, muttei selvästikään ymmärretä täysin voiman lähdettä.

http://keskustelu.suomi24.fi/terveys_show.fcgi?category=97&conference=4500000000001093&posting=22000000039589981

http://www.iltalehti.fi/terveys/200808288023088_tr.shtml

Se ei ole mytologioiden enkeleissä eikä muussakaan "yläkerran väessä", vaan kosmisissa Luonnonvoimissa jotka virtaavat kaikkialla. Näitä voimia minäkin välitän, mutten itseni kautta vaan suoraan jolloin ne vaikuttavat paljon tehokkaammin. Eli "enkelihoito" on tehokkaampaa kuin ihmiskäsien kautta välittyvä reiki.
hei, sinun energiaasi tarvitaan kovasti juuri nyt. hauisjänteeni putosi taas paikaltaan ja kivut tulivat saman tien. tällä kerralla pysyi paikallaan vain 2 päivää. tietääkö muuten kukaan sellaista kansanparantajaa jonka hoidon jälkeen se pysyy paikallaan eikä putoa saman tien ? nimim. pirjuska helsingistä

kansanparantaja

Nettuyhteys :Kaustisen Kansanlääkintäkeskus! Siellä maan parhaat parantajat. Ja edullista myös.

Kansanparantaja Sakari Virkkala

http://www.puttaankartano.fi/index.php

Tätä kannattaa kokeilla...

Tätä kannattaa kokeilla, itselläni oli ollut alaselän vaiva jo lähes 15v ja sinä aikana olin kerinnyt koluta vaikka minkälaisissa hoidoissa, ennenkuin sain vinkin tuttava lääkäriltä, joka itsekkin oli saanut avun kyseiseltä kaverilta, kun koululääketieteestä ei ollut tullut apua. Kyseinen kaveri on todella ammattitaitoinen ja pätevä joka löytyy netistä jäsenkorjaaja.com ja vastaanotto helsingissä.
http://www.akupunktioklinikka.fi

Minun luottohoitaja.
Yhtä tämän ajan parhaista kansanparantajista yritetään laittaa vankilaan... Miksi? Koska hän on niin hyvä! Kateus vie kalatkin järvestä. Todellisuus on taruakin ihmeellisempää.

Vetelistä löytyy ja vastaanottaa kyllä, sillä asia on menossa hovioikeuteen.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9387388
Vaikuttaa pätevältä kaverilta. Onnkesi kansanparantajilta ei vaaditä mitään lupia. Toiminta saa jatkua tuomioista huolimatta, jos on vapaalla jalalla.
Tosi pätevä kaveri. Onnkesi ?
Ei kai ne häkin kalterit estä toimintaa? Sieltähän sitä on hyvä lähetellä etunimen perusteella energioita Vantaalle ja Turkuun.
Koko maailma on kateellinen tuommoisille Jeesuksille ja löytyypä niitä joitakin typeryksiä, jotka jopa uskovat tuommoisia huijareita.
Eipä lähettele energioita, tekee jäsenkorjausta. Energiahoitajat on asia erikseen. Edelleenkin totean, että kateus saa suuria aikaan, valheita ja perättömiä ilmiantoja. Ja te uskotte, höhlät! Tottakai, onhan hän kansanparantaja! Syyllinen joka tapauksessa. Juupa juu, syyllinen, mutta ei siihen mistä häntä syytetään. Syyllinen monen sadan ihmisen terveyden korjaamiseen...

Teidän mielestänne on siis ihan uskottavaa, että neljä naista (mikä luku on noin puolet kurssin naisista) tulee uudelleen ja uudelleen hyväksikäytettäviksi, jopa 30 kertaa? Jos ei todella taitavat hypnotisoijatkaan hallitse sellaista, niin miten yksi kansanparantaja, joka ei ole päivääkään opiskellut sitä alaa?! Tehän uskotte hänen olevan TAITAVA! Taitava hän onkin, mutta eri alan, nimittäin jäsenkorjauksessa.

Olette valmiita uskomaan, että hän ei hoidoillaan saa mitään aikaan, mutta silti uskotte, että hän kykenee saamaan valtaansa naisia vain silmiin katsomalla ja lumoamalla kuin joku vampyyri tv-sarjassa?!?! Miettikää vähän!

Kaikesta mustamaalaamisesta huolimatta mies on Suomen parhaita. Mutta eihän Suomessa saa olla hyvä! Korkeintaan hyvää keskitasoa.

Oikeudentajuisimmat meistä käyvät edelleenkin hoidossa, jossa ei koskaan ole ollut mitään vikaa tai joka olisi ollut asiakkaan itsemääräämisoikeutta loukkaavaa. Eikä näissä hoidoissa tarvitse alvariinsa juosta! Mies ei roiku netissä mainostamassa itseään, ei edes puolustamassa itseään.
Kokeile Liisa Sulkakoskea. Usko on vahva ja bisnes luistaa.
Jäsenkorjaaja ei ole mikään "puoskari", vaan se laittaa esim. luskahtaneen nikaman paikoilleen ja apu tulee samantien, ilman pilllerien "popsimista" ja viikkojen kipujen kärsimistä.
Sen parempi mitä nopeammin saadaan nimama paikoilleen sen parempi on tulos.
Itse olen saanut avun Karppisen hoitolaitoksessa (Helsinki) jo monenlaiseen vaivaan vuosin varrella. Siellä on koulutetut jäsenkorjaajat ja lääkäreitäkin on töissä.
Isälläni on "synnynnäinen" skolioosi parannettu kansanparantajalla ja se ON LÄÄKÄRILLÄ TODETTU röngten-kuvista ettei mitään skolioosia siellä ole enää.

Korjaajia löytyy. Esim. seinäjoella on yksi erittäin taitava.

Kansanparannus-mobilisaatio on niin loogista että luulisi että ihmiset tajuaisivat sen olevan paljon rationaalisempaa kuin kemiallisilla aineilla lihasten korjaaminen. Onhan se päivänselvää että jos olkapää menee kaatumisesta sijoiltaan niin se sairaalassa vedetään paikoilleen. Eikä kortisonipiikkiä työnnetä olkapäähän ja parilla kipulääkkeellä toivotetaan hyvää jatkoa. Jos kerran jänteet ja lihaksetkin voivat mennä pois paikoiltaan niin tottakai ne sieltä manuaalisesti paikalleen laittamalla korjataan! Eikä millään pillereillä tai kortisonipiikeillä.
En halua lääkäreitä tai heidän taitojaan vähätellä vaan tuoda julki kuinka sitä seikkaa että kivut voivat oikeasti johtua siitä että siellä on jokin poissa paikaltaan kuin että maagisesti kipu johtuu aina jostain muusta syystä.
Matti "Matias" Turunen Juankoskelta.
Vieläköhän toimii se Kaustisten kansanparantajakeskus? Siellä oli aikanaan paljon monen vaivan parantajaa.
Kaustisen kansanlääkintäkeskusta varmaankin tarkoitat? Kyllä se toimii edelleen. Tosin sieltä ovat lähteneet jo pois ne alkuperäiset hyvät, jopa seuraavat hyvät lähtivät ja en tiedä mikä "sukupolvi" siellä nyt hoitelee. Pois lähteneet toimivat yksityisesti, Penttilä tietysti on jo edesmennyt.

Kansanlääkintäkeskuksella on ollut ongelmia löytää hyvä tai hyviä opettajia Penttilän jälkeen. Kansanparantajia sieltä ei siis tule, vaan jäsenkorjaajia ja he osaavat vain jäsenkorjauksen, ei juuri muuta kansanparannusta kuten nämä vanhat tekijät.
Itse olen käynyt Seinäjoella eräällä Kamisella. Ainut henkilö joka on ollut vaivoilleni avuksi.

Itse menin sinne ensimmäisen kerran hyvin epäluuloisena ja ajattelin että varma huijari se on. Olin epätoivoinen koska kipuni olivat jatkuneet vuosikausia eikä lääkärit osanneet tehdä muuta kuin ottaa rahat.

Paitaa tai housuja ei tarvitse riisua, ei vääntele raajoja vääriin suuntiin, toimenpideaika muutaman minuutin eikä ole ylihinnoiteltua toimintaa. Mutta kas, se auttoi!

Jos on jatkuvaa kipua niin se yleensä katoaa käsittelyssä heti, mutta sitten voi olla parin seuraavan päivän ajan sellaista erilaista kipua, mikä kertoo vain siitä että jotakin on tehty. Viikon pitää ottaa rauhallisesti toimenpiteen jälkeen.

Suosittelen.
http://www.kansanlaakintaseura.fi/
Tuolta löytyy koko suomen Kalevalaiset jäsenkorjaajat + kisällit.
Ainoa oikea, alkuperäinen kaustislainen kansanparannus, eli nikamanniksautus kulkee suvussani, eli Känsälän suvussa ja on lähtöisin Alavetelistä. Mummustani se kaikki aikoinaan alkoi, ja hänen suosiostaan asti melkein kaikki muut kopiot ovat kautta rantain halunneet olla edes jotenkin joko sukua tai oppipoikia/tyttäriä hänelle, vaikka ei me suvussamme oltais heitä koskaan nähtykään... Että näin se maailma nykyisin pelaa, karu totuus... :P
Olet kyllä oikeassa. Tosin mummusi ei sitä itse keksinyt. Iinastako puhut?
Oppia sai hänkin jostain eikä se oppi kokonaan ole kadonnut muiltakaan. Mutta tämä kaustislainen kansanparannus, sieltähän se. Sitä se Raimokin puhuu.

Nyt kaikki ovat olleet muka Penttilän Pentin opissa, vaikka ovat kerran vilaukselta hänet nähneet...
Turussa on Käsityöläiskatu 3 B ovat isä ja poika . Minä kävin eilen Heikin käsiteltävänä ja nyt en tarvitse yhtään kipulääkettä ne jäi hoitopöydälle.
Olen käynyt hänellä useamman kerran ja aina avun saaneena ja pois olen lähtenyt kivuttomana.
Heikki Luoma 0500-592511
Harri Luoma 045-6324276
Tarvitsetko vielä apua?
Jos joku tarvitsee vielä hoitoa, niin minä voin auttaa. Asun Joensuussa, mutta osaan myös parantaa etänä. Teen sen Skype:n kautta.
 /   /  /  /  / Missä olisi hyvä kansanparantaja
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta