AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Kestävin kondomi

Kestävin kondomi

9 Vastausta 5 176 Lukukertaa
Mikä olisi paras ja kestävin kondomi, kun ei tiedä mitä tauteja naisilla nykyään on, varsinkin thai-hierojilla. Tunnokkaan ohut mutta kestävä pitäisi olla että myös anaali onnistuu kumin hajoamatta.

Jos naisella on anaalissa

...mitkä rikkovat kumisi, niin onko se pyllyseksi edes vaihtoehto. Tai jos edes epäilet että hänellä on jotain teräviä kumia puhkovia esineitä ahterissa.

Thaihutsuilla

hampaat perseen sisällä! Mikään kumi ei auta!

Ehkä juuri ja juuri 5 okeidoa päällekkäin, 1 paketti elmukelmua, märkäpuku lyijykenkineen ja sen jälkeen seksiä ainoastaan snorkkelin välityksellä viereisestä huoneesta yhdellä kädellä tökkien.

Pää kannattaa suojata alumiinifoliolla etteivät täit, punkit tai sattarit tartu.

Liian paksukin repeää

Okeido taitaa olla vahvin tavallisista kondomeista. Gay-kansalle on tehty omia tavallaista paksumpia kondomeja peppuseksinn, mutta niitä ei myydä R-kioskeissa.

Liian paksu kondomi ei veny tarpeeksi, ja hajoaa siksi. Siksi yläraja kondomin paksuudelle on noin 0.1 mm.

Tärkeää on käyttää oikean kokoista kondomia, niiden koot vaihtetelevat.

http://puute.com/a/kondomikoot.htm

Kondomi luiskahtaa myös pois paikaltaan yhtä usein kuin hajoaa. Muista tämäkin riski.

Kondomi ei myöskään kestä öljypohjaisia liukasteita, vaan todella hajoaa niistä. Käytä peppuseksissä aina vesi- tai silikonipohjaisia liukasteita.

hei,

hyt ja.....

Kokeile

Itse jouduin allergian takia vaihtamaan tavalliset kortsut lateksittomiin, joita saa apteekista. Oli niin ohut, että epäilytti käyttää, mutta yksikään ei ole tähän päivään mennessä (10 vuotta käyttöä) mennyt rikki, toisin kuin kävi nuoruudessa lateksikortsujen kanssa.
Ovat kyllä kalliimpia ja tarvitaan vähän liukastetta mukaan, että saa rullattua päälle, mutta käytössä ovat olleet mukavia ja kestäviä.

Oma mielipide

Eli oma mielipide asiasta on Sultan. Ei ole hajonnut kertaakaan ja niitä on pakettisotalla tullut käytettyä. Suki-suki ehkä huonoin mitä olen käyttänyt. Joka kerta pitää tarkastaa, enne ku laskee rojut, että kortsu on ehjä. Suoraan sanottuna, epäluotettava.

Mitä lie ne varilliset tuulipussit olikaan, eurokondomeja? Niitä mennyt myös muutama rikki. En suosittele. Liekö niitä enää tehdään? Sitä paitsi äärettömän typerän näkösiä, ku millo panee minkäkin värisellä mulkulla.

Magic-kortsuja mennyt pari satunnaista rikki. Joten en suosittele sitäkään.

Sultaneita ei ole hajonnut yhtään. Joten ainakin oma valintani on se. Ja tuskin se olisi muuten Suomen suosituin, tai ainakin suosituimpien joukossa. Kyllä noissakin jonkinlainen myyntievoluutio on ehtinyt tapahtumaan.

No halooo

Miten te sen molonne kanssa oikein heilutte, jos kumit hojoilee vähän väliä :) Aika monta vuotta olen kumeja käyttänyt, ja kumpaankin reikään on pantu. Yhtään "rengasrikkoa" en muista kohdanneni.

Hahaaaaaa

Hahaaaa!! Sä aiot nussia!! Oot säälittävä...
nuha lähtee nussimalla jos et tiedä
 /   /  / Kestävin kondomi
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta