AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kotiruoka-ohjeita!!

Kotiruoka-ohjeita!!

8 Vastausta 4 791 Lukukertaa
Eli tiedän mitä koiralle saa antaa ja mitä ei, mutta olisi kiva saada valmistusohjeita ja muutenkin erilaisia ruokaohjeita koiran kotiruokaan. Sekoitan lihan yleensä raakana johkin riisiin tms. lisänä saattaa olla kasviksia ym. erunaa vältän, mutta sitäkin tulee joskus annettua muusin muodossa, ihan hyvin on maha kestänyt. Olisi kiva tehdä isompi satsi kerralla ja kiireellisempänä päivänä ei tarttis miettiä "pikaruokaa" koiralle kun olis mistä ottaa. Eli siis ruokareseptejä kehiin, kiitos!!
Niin ja onkos sellaista kirjaa esim. olemassa, missä on reseptejä koiralle?

Eilen tuli

sellainen ohjelma kuin "Hienosti hihnassa" 20.50 siinä annettiin ohjeita koiran ruokinnasta. 14v kokemuksella itse allekirjoitan ne ohjeet. En tiedä tuleeko se uusintana. Vai näkyykö se jostakin YLE Areenasta tai sitten ei.

joo

Katsoin sen jakson, ja olen samaa mieltä koirien ruokinnan kanssa, se vain, että Tommin ruokaohje ei jäänyt mieleeni niin hyvin, että uskaltaisin sen toteuttaa.. =)
Olisi kiva löytää ihan reseptillä ohjeita, ettei se ruoka olisi aina niin ykstoikkosta.. (Kuten tuo liha-riisi-seos) Vähän hei tylsä ruoka. Jotakin muutakin välillä.

Eli kertokaahan hyviä reseptejänne!!

googleta

kuin Yrjölän puuro, siinä oiva ohje ruuan pohjaksi, helppo tehdä isompikin määrä valmiiksi. Vaihtelua saat kun sekoittelet joukkoon eri raakatuotteita eri päivinä.

minä kokkaan

jatkuvasti jotain pientä lisuketta.moni on sanonukkin et mun koirat syö monipuolisemmin kun minä... vaikka perus ruoka on ihan siis papuja, riisii,raakaa lihaa.. mutta riisin seas keittelen porkkanaa,ja aina ripaus valkosip.jauhetta. toisinaan laitan lihaliemikuutiosta 1/5 osaa tms. ja joskus riisin sekaan pakkasen sulatuksennyhteyes mm.he-ma-pa... myös perunoita,aina heitän kuoret mukaan kiehumaan. ihan kaiken mitä meilt jää,laitan yhteen isoon kattilaan.ja kiehautan kerralla. ja tietty kananmunan joukkoon hurjaan. kesällä kun saa haukia paljon,pilkon ja vuioden aikana heittelen paloja sekaan kiehumaan. avot että kelepoo. ei paljo vaihtas koirat tätä coctailia raejuustoon ynnä muuhun tarpeettomaan moskaan. muista että kaikkea voi käyttää. maalaisjärkee etenkin. :)

Näkyy ja tulee....

Näkyy viikon netissä, ja uusintana tulee kakkoselta sunnuntaina aamupäivällä.

Aattelin vaan

kun noilla ohjeilla isokokoinen koirani eli terveenä ja rippaana 14 vuotiseksi.

koiran puuro

ootko ikinä kokeillut hyvää reseptiä koiran puurosta, tää on eräältä kasvattajalta peräisin ja hyväksi havaittu..

1 litra maitoa tai vettä
1 dl puuroriisiä
200 g jauhelihaa, kanaa tai kalaa (mitä vain haluat)
0,5 dl ohrasuurimoita
0,5 dl kuorettomia hirssisuurimoita
1 tl suolaa
1 kananmuna
*sekaan voi pilkkoa vaikkapa pari porkkanaa

1. Laita uuni lämpenemään 200´C ja paista liha.
2. Sekoita uunivuokaan paistettu liha, kananmuna, riisi, ohra, hirssi, suola ja neste.
3. Laita uuniin paistumaan noin 50-60min.

Kalaa koiralle

Jos sulla on tuttua kalastajaa niin kannattaa kysyä perkuujätteitä. Kuulostaa hurjalta, mutta hyvää on kun vain kypsentää kunnolla. Elikkä Ruodot ja nahat kattilaan ja tilkka vettä päälle ja leivinuuniin yöksi. Ruodot pehmenee täysin. Meillä ainakin herkkua ja kissalle maistuu myös. Ainiin ja terävät selkäevät kannattaa poistaa ennen kypsennystä, ne ei aina pehmene uunissa.
 /   /  /  / Kotiruoka-ohjeita!!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta