AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kuinka tulla kipeäksi?

Kuinka tulla kipeäksi?

5 Vastausta 3 204 Lukukertaa
Kuinka tulla nopeasti esim. kuumeiseksi? Onko kellään teistä tietoa tai niksejä?

Tilanteeni on se, että tarvitsen töistä perjantain vapaaksi koska järjestän miehelleni yllätystä, ja sairastumiseni pitää olla niin vakuuttava/hyvä, että saan sairastodistuksen lääkäriltä, ja vapaa päivän.

Eikö

muu syy olisi parempi?

Rehellinen palkaton vapaapäivä?
Palkallinen pekkasvapaa?
Tuntien teko takaisin myöhemmin?

Älä ole lintsari!

onni olla terve

Kerro pikemmin, miten pysyt niin terveenä, ettet saa kuumetta! Itellä ollut koko syksyn kuumeilua ja se vie voimat. Tosi kiva olla aina poissa työpaikalta, kun työt kasautuu ja työkaveritkin alkaa kohta epäillä lintsariksi.
Ole onnellinen että olet terve, älä hanki mitään flunssia kun niistä on vaikea päästä eroon. Ainakin mulle on.
Musta on hieno juttu, et haluut yllättää sun kultasi ja toisi näin : mene tulikuumaan suihkuun ja seiso siellä 1 min. sitten kääriydy pyyhkeeseen heti ettei lämpö karkaa. laita vielä ennen lääkäriin lähtöä punaista poskipunaa ;)
Helpoin tapa on mennä lääkäriin ja väittää, että olet oksentanut koko viime yön eikä mikään pysy sisällä, mitä nyt vettä pystyis muka aamulla vähän juomaan, kerro että olo tosi heikko ja sitä rataa niin kyllä se siitä. Ite käytän tätä jos tarviin vapaata, on toiminut omalla kohdalla:P Tosin olen käyttänyt tätä kikkaa viimeisen 10 vuoden aikana vain kahdesti ;)
Jep. Kuume ei nouse poppakonsteilla siitä yksinkertaisesta syystä, että ihminen ei ole lisko eikä kala - vaan tasalämpöinen.
Siksi ruumiinlämpö pysyy suht koht samoissa lukemissa vaikka kuinka sitä koittaisi nostaa. Eli kuumassa suihkussa tai saunassa seisominen ei nosta ruumiinlämpöä, ainoastaan pintalämpötila nousee.
Kuume aiheutuu aivojen lämpökeskuksen reagoimisesta immuunipuolustukseen esim. virustartunnassa. Kuumeen saamiseksi sinun pitää oikeasti olla sairas. Ts. valkosoluarvo koholla ym.
 /   /  /  / Kuinka tulla kipeäksi?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta