AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Hyviä pukeutumisneuvoja naisille

Hyviä pukeutumisneuvoja naisille

17 Vastausta 3 047 Lukukertaa
Lueppa:
http://muotijatrendit.blogspot.com/2007_07_01_archive.html

Siellä on erilaisille naisen vartaloille sopivat ohjeet, voiko olla helpompaa?

Lisää linkkiä

http://www.happywomanmagazine.com/

Tuolla on naistenlehtiparodia. Esimerkkivinkkejä (vapaasti suomennettuna):
-Miten olla tyytyväinen omaan vartaloonsa? Seiso alasti peilin edessä ja totea, että olet täydellinen. Jos tämän päätelmän tekemiseen tarvitaan valojen himmennystä tai paria vodkapaukkua, ne ovat sallittuja apukeinoja.
-Miten päästä rantakuntoon? Ota mukaan iso auringonvarjo ja piiloudu sen alle.
-Miten näyttää hoikemmalta? Käytä armeijan keinoa: naamioituminen. Pukeudu samoin kuvioituun mekkoon kuin on se sohva, jolla aiot istua. Taikurit puolestaan käyttävät hämäystä. Lähde ulos yläosattomissa, kukaan ei huomaa jenkkakahvojasi/kaksoisleukaasi/allejasi.

<<<<

MUN NAINEN OIS SELLAINEN JOKA PUKEUTUISI TYYLIKKÄÄSTI JA VÄRIKKÄÄSTI

en oikeen niele guruna tota

on ihan pakko kysyä, et onko tyyliguru mies, joka on nähnyt jotain hankalaa naisen päällä ja nyt huolissaan, että naisten pitäis opetella pukeutuun. Anteeksi kaikkien naisten puolesta ja nöyristellään tässä nyt oikein urakalla jos ollaan satuttaneet silmiäsi tai särkeneet sydäntäsi taas jollain miehisesti käsittämättömällä vaatteella. ;)

Äkkivilkasulla tuossa ei mitään niin kovin uutta ollut, mimmi suorii pillifarkkuja ja reilunkokoisia yläosia, laukuissa ja kengissä ei ollut mitään uutta. siinä mielessä että noita tuontyylisiä on viidellätoista tusinassa, joka vastaan kävelee.

Ei sinänsä mitään vikaa, ihan kauniita. Mutta tyyliguruksi en nyt mitenkään ehkä lähtisi ensimmäisenä arvioimaan. Toisaalta mimmin blogi nyt oli täynnä sitä mitä kaupatkin, eli ei niin kovin uutta ja ihmeellistä. Missään mielessä ei pahoja, mut harmaa ruskee musta. vähän ankeeta ehkä.

Toinen ongelma on se, että naiset ei oikein ole pelkästään jotain mallia, vaan voi olla noista hankalia yhdistelmiä. Esimerkiksi on aivan eri asia olla S M tai L kokoinen v mallinen nainen. Veemalli olis kroppa, mut ei niille voi samantyylisiä laittaa. Ei myöskään A-mallisille voi kuvitellakkaan samoja kamppeita, jos koot on ässä tai vaikka ällä.

Nuo nyt oli sinänsä rankkaa yleistystä, vaan suuntaviivoja, jotka kaikki naiset tietää, mut käytännössä paljon hankalampaa. esim mun A-vartalotyyppiin kun yhdistää leveelahkeiset housut, tulos on +10 kg näköinen. Jos yhdistää kapeet housut, tulos on levee lanne. Aina jotain tämäntyyppisiä hankaluuksia.

VAatteet tehdään nykyään pötkömallisille pienen koon naisille hirveen pitkälle. Periaate on se, et pötkönaisilla mikään ei oikeestaan näytä kaameelta. Käytännössä isot yläosat ja pienet alaosat on heti ongelma jos olet yhtään erimallinen kuin kapea ja laiha pötkylä, jolle ne muodot tulee sit tiukkaakin tiukemmista tai löysääkin löysemmistä kuteista kun ei niitä muuten ole.

Vois olla helpompaakin, sitä ei oo vaan vielä nähty.

Tuo on kyllä totta.

"VAatteet tehdään nykyään pötkömallisille pienen koon naisille hirveen pitkälle"

Itselleni ongelmia tuottavat mm.

- housut (Lahkeet AINA liian pitkiä ja vyötärö takamuksesta hyvin istuvissa housuissa liian leveä.)
- kauluspaidat (Siihen pienillä muotoleikkauksilla luotuun tilaan on turha yrittää tunkea A-kuppia isompia rintoja - rinnan kohdalta sopiva paita on muuten muodoton säkki.)
- biletopit, kaikki v-aukkoiset, yleensä useimmat puserot (En halua/voi kulkea koulussa/töissä tissivako vilkkuen, mutta en haluaisi pukeutua pooloonkaan joka päivä. (Sitä paitsi poolo se vasta korostaakin tissejä..))
-mekot (Rinnan kohdalta sopiva on muuten säkki, takamuksesta sopivaan ei saa tungettua rintoja.)

Tuntuu, että kaikki vaatteet on tehty n. 170cm pitkille pieniperseisille vyötäröttömille A-kuppisille kapeaharteisille.

arjessa

on paras, juhliin voi olla hankalammat vaatteet.

Hmph

Aika tavallinen kaavoihin kangistunut. Pienirintainen ei voi olla vartalomalliltaan X, muhkeat munkit omaavan naisen pitäisi piilotella varustustaan, lyhyet jalat ovat auttamatta paksut ja pönäkät...jne.

metsään meni

rintojen koolla ei ole mitään tekemistä x-vartalon kanssa.

Niinniin

nuo vartalonmallit, nim.merk. teininä A, nuorena-aikuisena alapainotteinen X, nykyisin alapainooooootteinen H, lisänä töppöjalat ja lörsöhkö maha, että eipä ole ollut milloinskaan vaatevalinnat kovin helppoja.:) (onneksi on verkkarit keksitty)

eihäntämä

palsta toimi enää ollenkaan

Tissit esiin pukeutimisella!

Kunnon cleavage esiin! Liiat makkarat on treenattava pois.

Voi

Muoti on niille, jotka eivät omista mielipiteitä tai omaa makua. Jotka eivät tiedä paremmasta tai uskalla erottua, olla muuta kuin mihin pakotetaan.

Nope

Valitan, olet väärässä.
Frozen, eih. Aikuistuisit, hyvä ihminen, ja ymmärtäisit tulla ulos siitä omasta saamarin laatikkomaisesta ajatusmallistasi, jos olet tosissasi. Ihan tarpeeksi lapsellista selitystäsi on jo tuolla palstalla goottimaisesta tyylistä. Mutta eipähän jaksaisi tätä vammaista provosointipaskaakaan, kun en osaa millään uskoa, että niin tyhmiä ihmisiä on, jotka sanoo tollasta tosissaan. xD Minäkään en muotia seuraa enkä ymmärrä siihen syydetyn rahan ja turhuuksien määrää, mutta ei minulta paljon ymmärrystä heru myöskään kellekään imagopellelle, joka pukeutuu perunäsäkkeihin ja huutelee muille isoon ääneen ettei välitä mitä muut ajattelee. Teennäistäkö, ehei...

Maailmassa olisi niitä isompiakin ongelmia, tiedätte sen ihan hyvin.

You wish, wish wish!!

Toivo toivo, sitä saatki harrastaa hamaa hautaas asti.
Sitä iloa en teille anna, että lakkaisin vaikka vittuilallaksenikaan laukomasta mielipiteitäni, kun se niin teitä kiihottaa. Syökää päänne, saastat!
Jatka toki mielipiteidesi "laukomista" Ainakin meikäläistä naurattaa kovin aina kun pikku nirppaneiti frozen avautuu teiniangstistaan :D Onhan se nyt kamalaa jos seppäläverkkarit jalkaansa vetäsee, jösses, sellasella ihmisellä mitään mielipiteitä ole... :D
Taas tulee esiin tuo ajatusmallisi, että näet ihmiset vain persoonattomana harmaana massana, etkä yksilöinä vaatteiden perusteella.

Ihmisen persoona tulee niin monesta muustakin asiasta, kun vaatteista (sitähän et suostu koskaan ymmärtämään). Jos viitsisit tutustua ihmisiin syvällisemmin, voisit ehkä ymmärtää että kaksi samanlaiseen tylsään asuun pukeutunutta ihmistä ovat uniikkeja persoonia, vaikka näyttävätkin tylsältä ja samalta. Jos juon kahvia niin kuin n. 5 miljoonaa muuta suomalaista juo, ei se tarkoita, että olen täysin homogeeninen noiden 5 miljoonan suomalaisen kanssa muissa suhteissa.

Huomaan, että itse korostat omaa erikoislaatuisuuttasi vaatteillasi, olet ottanut ulkonäön persoonan ylimmäksi mittariksi. Ei siinä mitään, mutta ehkä olisi aika jo aikuistua ja tajuta, että sille seppälästä kuteensa hakevalle harmaavarpuselle erikoislaatuisuus tulee muista asioista elämässä, kuin vaatteista.

Itse pidän yksilöllisistä vaatteista, mutta juuri nyt elämässä on tilanne, jotta vaatteet eivät niin kiinnosta. Siksipä minua ei varmaan erottaisi seinästä tällä hetkellä:)
Ja oikeastaan vaatekulttuuri on myös kulttuuria. Täytyykö kulttuuri kieltää kokonaan, ettei vain kaksi ihmistä muistuta vahingossa missään määrin toisiaan?

Muotiahan eivät ole vain vaatteet, vaan monet muutkin asiat ihmisen elämässä. Se voidaan nähdä laajemminkin, esimerkiksi nuorisolle muodissa ovat eri asiat kuin eläkeläisille. Hienoa, että uskallat olla pukeutumisen suhteen omalaatuinen, muttei se kuitenkaan tee sinusta niin hienoa, että voisi kohota johonkin ideologiseen norsunluutorniin vain vaatteiden perusteella :)
 /   /  / Hyviä pukeutumisneuvoja naisille

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
29 v. V-Suomi
29 v. Uusimaa
27 v. Uusimaa
42 v. Kymenlaakso
50 v. Uusimaa
44 v. K-Pohjanmaa

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta