oinaasta

oinas

luin tuossa joitakin juttuja..ja tuntuu et oinas on se vaikein luonne:)???kaikista horoskoopeista??
itse kyllä olen myös oinas ja aika vaikee kyllä olenkin:) oinas ja skorppioni sopii hyvi yhteen sekä vaa´an kanssa.

5

807

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikea pässi

      Oinas on aina muiden mielestä "vaikea". Muiden on hankala tajuta oinaan räjähtävää tempperamenttiä, energiaa, rehellisyyttä ja suoruutta. Monen muun merkkisen mielestä on parempi kun ollaan ystävällisiä kaikille mutta selän takana puhutaan pahaa, oinas on se joka sanoo suoraan, eikä kiertele. Oinasta ei siis ymmärretä :) Oinas on luonnonlapsi joka kiukkuaa välillä ja tahtoo tehdä asiat omalla tavallaan. Oinas ei mene mukaan muiden kanamaisiin kotkotuksiin. Oinas ei hakemalla hae muiden hyväksyntää mielistelemällä, oinas on aito oma itsensä. Oinasta joko rakastaa tai vihaa, monet vihaa mutta jotkut myös arvostaa ja rakastaa oinaan piirteitä. Ollaan oinaita ylpeänä! Ei meidän tarvitse olla niinkuin muut eikä tehdä asioita niinkuin muut. Vihatkoon tai rakastakoon, hyvä että oinas herättää edes jonkunlaisia tuntemuksia. Ajatelkaa jos meidät tavatessaan ihmisellä ei heräisi minkäänlaisia tuntemuksia. Sehän tarkottaisi että olisimme tylsiä, yök! Sehän kamalaa olisi!

      • mä vaa..

        oinaat ovat johtava tyyppisiä ja osaavat todellakin sanoa mielipiteensä!! mutta monissa kirjoissakin kerrotaan että oinas olisi itsekäs. musta se ei ole aina totta. riippuuhan se oinaastakin, mut aina niin ei kuitenkaan ole. oinas on kyllä vaikein luonne, se on totta! mä ainakin olen todella vaikea ja harvat ymmrtää mua! pitää olla tyytyväinen että on edes pari jotka ymmärtävät! mä en ainakaan esitä mitään (olen itsekin oinas) vaan olen millainen olen, enkä välitä muiden mielipiteistä mitään!


      • Vielä yksi oinas
        mä vaa.. kirjoitti:

        oinaat ovat johtava tyyppisiä ja osaavat todellakin sanoa mielipiteensä!! mutta monissa kirjoissakin kerrotaan että oinas olisi itsekäs. musta se ei ole aina totta. riippuuhan se oinaastakin, mut aina niin ei kuitenkaan ole. oinas on kyllä vaikein luonne, se on totta! mä ainakin olen todella vaikea ja harvat ymmrtää mua! pitää olla tyytyväinen että on edes pari jotka ymmärtävät! mä en ainakaan esitä mitään (olen itsekin oinas) vaan olen millainen olen, enkä välitä muiden mielipiteistä mitään!

        Itse rakastan olla oinas. Enkä tod. välitä mitä muut ajattelevat, koska tiedän itse olevani hyvä ihminen suoruudestani huolimatta. Ja muistan puhua itsestäni aina myös ;).
        Oinas ei todellakaan ole itsekäs vaikka päällisin puolin siltä voi vaikuttaakin, kaikki ei tietenkään sitä tajua saati osaa arvostaa oinaan suurta sydäntä. Mutta heille ketkä ovat oinaan ystävyyden arvoisia oinas antaa kaikkensa ja enemmänkin!
        Siinä mielessä oinaat ovat kyllä vaikeita että ovat monissa asioissa niin ehdottomia. Itse en pysty yleensä antamaan anteeksi petturuutta ja sehän on sitten kerrasta poikki, ei ole enää tulemista meikäläisen "reviirille" sen jälkeen..


    • Oikku4

      Puhuitte kaikki asiaa oinaan suoruudesta . olen itsekin oinasmies enkä hyväksy sellaista, että ollaan olevinaan oinaan ystäviä ja sitten kun silmä välttää ollaan niin muille ystävällisiä ja eikun kohta taas ollaan niin teennäisiä etttä oksettaa hyi hitto sanon minä. sellaisesta oinas ei pidä . oinas ei ikinä anna anteeksi jos hänen ylpeyttään loukataan , kuten aiemmista kirjoituksista käy ilmi, mutta olen kaikesta huolimatta tyytyväinen oinas merkkiin. olemme sentään aitoja ihmisiä, joka tuntuu nykyään puuttuvan monilta ihmisiltä. pitäkäämme oinaat yhtä ja kunnioittakaamme jaloja arvoja ja rehtiä mieltä, joka on nykyään monesti hukassa. Olemme kaikesta huolimatta tutustumisen arvoisia ihmisiä , mutta pettämistä ja huijausta emme suvaitse.

    • MrJuha82outolintu

      Onkoha minussa oinasta, koska olen VAIKEA luonne???
      Tosin nouseva merkkini ja kuumerkkini ei oo kummassakaan oinasta ja aurinkomerkkini on härkä.
      Tuntuu, ettei ihmiset ymmärrä oinasta, ku lukee kommentteja täällä.
      Ite en siedä pahuutta, kuten selän takana puhuminen tai muu kiusaaminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe