AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Armeija ja työkokemus

Armeija ja työkokemus

8 Vastausta 2 865 Lukukertaa
9kk:n miehet ja AUK/RUK -miehet saavat kait 9kk edestä työkokemusta, mutta saavatko perus 6kk rivimiehet työkokemusta tililleen ollenkaan? Joskus muistan kuulleeni, että 6kk:sta ei saisi käteen mitään. Osaako joku valaista?

rejtglol43e

Spadet, eli kenttäkeittiö miehet saavat kuulemma pari kuukautta keittiöalan työkokemusta ja pioneerit jotain pientä raksa-alan..

eli

jäävätkö jääkärit nuolemaan näppejään?

juuu

Ellei sitten jääkäri ole se sotilasarvo, esim vaikka se "spade" voi olla sotilasarvoltaan tykkimies tai jääkäri

Ei mitään hyötyä siviilissä

Milloinkohan joku päättäjä olisi valmis myöntämään tämän: ajasta intissä sekä siellä hankitusta taidoista ei ole siviilielämässä IHAN OIKEASTI mitään hyötyä.

joo hyvä.

Ei ookkaan mitään hyötyä. Jotain ensiapua hengenpelastusta siellä opetettiin esimerkiksi, joka oli tosi törkeetä. Myöskin säännöllinen päivärytmi on huono. Yöt on tehty netissä olemiseen. Rikottiin ihmisoikeuksia kun sillain ruvettiin tyrkyttää turhia taitoja.MITÄ HYÖTYY ESIM JOSTAI TELTASSA NUKKUMISESTAKI ON!!! Sen lisäksi oli tosi ikävää kun joutui tekemään niinku joku 40 vee luti käski ku eihän se oikeesti tiiä maailmanmenost yhtää mITÄÄ!!!

voi vittu...

Eihän niillä skappareilla mitään todellisuudentajua olekaan, kun elämä pyörii tuon sotaleikin ympärillä. Enkä nyt oikeasti kutsuisi työkokemukseksi jotain veksissä päivystämistä, leireillä makaamista ja yksinkertaisia ensiaputaitoja jotka oppii parissa päivässä. Olin sentään siellä 9 kuukautta, saatanan saatana!!!

opiskelupaikkaan

Esim. ammatti/korkeakoulussa kannattaa ehdottomasti vongata, että josko sillä armeijalla saisi edes muutaman opintoviikon työharjoittelusta korvattua. Saattaa onnistuakin, jos opintosuunnitelmaan kuuluu sellainen työssäoppimisjakso jossa ei tarvitse mitään sen kummempia näyttöjä tehdä valvovalle opettajalle tahi vastaavaa.

Työhönhakiessahan taas kannattaa siitä palveluajasta ainakin mainita.

Just joo

Korkeakoulu opintoja voi korvata vain muilla korkeakouluopinnoilla, ainoana poikkeuksena OMAN alan työtehtävissä toiminen, jolla voidaan korvata OSAN työharjoittelusta. Höpöhöpö, voi mun kultapalleroita.
 /   /  /  / Armeija ja työkokemus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta