AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  /  /  / DNA Arvo puheajan lataus

DNA Arvo puheajan lataus

7 Vastausta 5 178 Lukukertaa
Harmi, että sinänsä edulliseen ja toimivaan DNA Arvoon ei voi ladata puheaikaa Tapiola Pankin tai S-Pankin verkkopankista:

https://www.dnaprepaid.fi/wrc/

Lataus onnistuu vain Nordean, OP:n, Sampopankin ja SP/Pop/Aktian verkkopankin kautta.

Ei satu olemaan tiliä noissa mainituissa pankeissa. :( On vain Tapiolassa ja S-Pankissa.

Myöskään Otto-automaateista ei voi puheaikaa korteillani ladata. On käytävä R-kioskissa latauttamassa tai ostettava latausseteli.

Saisi DNA täydentää pankkivalikoimaansa.

laittakaa palautetta

Laittakaa Tapiolan ja S-pankin asiakkaat palautetta dnalle niin sitten voi olla että ehkä tuleekin se latausmahdollisuus myös teidän pankkiyhteydellekin.

S-pankki ja Tapiola on kasvavia pankkeja joten niiden asiakkaat kannattaisi kyllä huomioida.

Palaute lähti

Kiitos neuvosta. Laitoin saman tien palautetta asiasta DNA:lle.

Muut S-Pankin ja Tapiola Pankin asiakkaat, laittakaa tekin palautteenne DNA:lle!

http://www.dnaoy.fi/Sivut/Yleinenpalaute.aspx

Harvemmin..

palautteet aiheuttaa toimenpitoa. Prepaind-liittymän haltijat katsotaan luottonsa menettäneisiin eli persaukisiin. Ikävälseni voin sanoa olevani itsekin sellainen joten turha vittuilla.

Asialla on puolensa

Itselläni on pääliittymänä Kolumbus-liittymä, jota laskutetaan normaalisti. Varaliittymäksi lopetettuani tavallisen Elisan laskutettavan liittymän olen hankkinut vähän koemielessäkin DNA Arvon, jolle on välillä käyttöä. DNA:n kankeus puheajan latauksissa ihmetyttää. Esimerkiksi Veikkauksenkin pelitiliä voi ladata Tapiolasta.

Puheajan lataus saisi toimia myös luottokortilla normaalina verkkokauppana.

Niin - en laske itseäni persaukisten porukkaan, vaikka prepaidin käyttö useimmilla tarkoittanee sitä. Useille on varmaan tärkeätä se, että ovat päässeet eroon operaattoreiden laskutusepäselvyyksistä.

Aina oppii uutta

Minulla on myös latausliittymä ja sen takia että pääsin vapaaksi laskun vastaanottamisesta ja myös siitä kiinteästä maksusta.haluan myös tarkkailla menojani.Eipä ollut käynyt mielessä että tämä järjestelmä on vain "perseaukinaisille".

tollo.......

toiset vaan haluu päästä helpommalla eikä tuu laskuja kotiin... kato ku ei sen tarvi olla mikään laskutusliittymä että olisi varakas tuo on vaan helpompi tapa hoitaa puhelinasiat kun se etukäteen maksetaan.. mun mielest ainakin helvetin kätevä toi dna arvo ilman että olen persaukinen.. vieläkun tulisi ns. "prepaid laajakaista" ni ei tarvis laskuist murehtii jälkeenpäin ja latais sen nopeuden minkä haluu tulevalle kuulle.. ei kaikkien ihmisten tarvi mennä saman kaavan mukaan..

niin ja lisäystä vielä....

"Useille on varmaan tärkeätä se, että ovat päässeet eroon operaattoreiden laskutusepäselvyyksistä."

toi on juuri se asia minkä takia itse pidän latausliittymän koska oli tullut laskutusliittymästä aivan käsittämättömiä laskuja ja sai aina jännitellä laskujen kokoa (elisa).. ja tulin siihen lopputulokseen et jos haluu päästä helpolla eikä tarvi murehtii mistään eikä vaivata päätänsä luuriasioiden kaa niin dna arvo on hyvä..    
 /   /  /  /  /  /  / DNA Arvo puheajan lataus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta