AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Elivo kirkas iho vai Astavita?

Elivo kirkas iho vai Astavita?

17 Vastausta 2 163 Lukukertaa
Mietin tässä että kumpi luontaistuote olisi parempi?
Onko kellään kokemuksia? Jos on niin olisi kiva kuulla miten ne ovat vaikuttaneet. Kummankin pitäisi toimia samanlailla, mutta kai se on myös ihan persoonasta kiinni

yksi tutkittu ja tehokasaine

Astavita sisältää riittävän määrän yhtä vaikuttavaa ainetta, astaksantiinia, jonka teho ihon hyvinvoinnissa on tutkimuksin osoitettu. Mielummin maksan yhdestä tehokkaasta ainesosasta kuin useiden yhdistelmästä, joista mitään ei ole kapselissa riittäviä määriä. Omegat syön erikseen.

tutkittu

ja niistä tutkimuksista. löysin täältä aika hyvän yhteenvedon:

http://keskustelu.suomi24.fi/terveys_show.fcgi?category=97&conference=4500000000000324&posting=22000000035463656

Hyviä tuotteita

Molemmat varmasti hyviä tuotteita, mutta itse olen päätynyt Astavitaan. Annoksena 8 mg päivässä eli kaksi kapselia. Finnit ovat pysyneet nyt jo vuoden loitolla ja toinen positiivinen vaikutus, jonka olen huomannut on että olen välttynyt flunssilta. En tiedä laittaako tätä Astavitan "piikkiin" mutta näin ei aimmin ole tapahtunut, kun talvisin sairastelin yhtenään.

Jaana 23 v

PASKAA

Palstat ovat täynnä tuotteiden takana olevien markkinoitsijoiden mainosviestejä kuinka "vuosien aknetaistelu loppui" milloin milläkin sianpaskauutteella ja perään keksitty etunimi ja ikä. Kuitenkaan mitään oikeita, puolueettomia, tutkimuksia näiden luontaistuotteiden tehosta ei ole olemassa tai on korkeintaan jotain epämääräisiä todisteluita asian vierestä. Tuntuu että nämä luontaistuotteiden käyttäjät täällä kuukaudesta toiseen ravaavat valittelemassa aknestaan, ja ne oikeata apua (lääketiede) hakevat katoavat vähin äänin kun ovat sairaudestaan eroon päässeet.

Unohda siis nämä hömppätuotteet ja hae oikeata apua, mikäli haluat ongelmistasi oikeasti eroon.

jusst..

enpä usko että kyseessä olisi markkinoitsijat. Ja ei kuule kaikilla auta ne lääkkeetkään, itse söin roaa VUODEN ja akne palasi jo 3kk kuluttua kuurin loppumisesta, että revippäs siitä. Sitten söin vielä toisen kuurin ja lopettamisen jälkeen aloitin Astavitan, toistaiseksi iho kunnossa...

lisäys

en nyt tarkoita että nyt tää Astavita varmasti auttaa kaikilla, ku en tiiä vielä auttaako ees mulla, mutta kyllä sitä haluaa kokeilla jtn miedompia hoitoja, kun että söisi vahvoja lääkkeitä koko ajan jos ne auttaa vaan kuurin aikana, noita luontaistuotteita voi sitten syödä vaikka loppuelämän jos ne auttaa.

Jonkinlaista tasapainoa?!!

Aknesta vuosia kärsinyt ja niin moniin lääkkeisiin pettynyt. Roat syönyt 1001 kertaan ja antibiotteja enemmän kuin kilokaupalla. Milestäni on vain hyvä että vaihtoehtoja tarjotaan. Itse ainakin kokeilen kaikkea, josta tiedän monen saaneen avun. Ja kyllä tuosta astaksantiinista näyttää olevan ihan tieteellistä julkaisuakin. ei tarvitse käydä lihottamassa ihotautilääkärin pussia, maksamassa marginaalisesti vaikuttavasta Roasta ja testauttamassa toimiiko maksa vielä vai ei. Ei kaikki kaikkia auta - se vain on hyväksyttävä, mutta äärimmilleen mennyt tuomitseminen on ihan järjetöntä!

Perehtyjä

Katsokaa nyt oikeasti kriittisellä silmällä vaikkapa tuota ylempänä linkitettyä Aksantiini-ketjuakin. Vuoron perään joidenkin keski-ikäisten sankaritarinoita kuinka vaiva kuin vaiva on parantunut ja urheilutulokset kohonneet näillä ihmetuotteilla, joiden tarkat nimet toki mainitaan. Lisäksi tietenkin flunssat, allergiat ja päänsäryt katoavat, hiukset kasvavat takaisin kaljulle, nuorenet 20 vuotta ja saat uskomattoman vartalon - vain popsimalla näitä ihmepillereitä. Just...

On totta, että esimerkiksi sinkki tai jotkut vitamiinit voivat hieman auttaa aknen hoidossa, mutta ei niillä ketään paranneta. Toki jos lääketieteen tehokkain keino eli Roaccutan ei auta, alkaisin minäkin epätoivoisena kokeilemaan milloin mitäkin tuotoksia, mutta etsisin sitä apua paljon ennemmin paremmin valvotussa ja asiantuntevammassa yhteisössä kuten Acne.orgissa:
http://www.acne.org/messageboard/forums.html

no hemmetti

anna muiden rauhassa kokeilla mitä ne haluaa , onkse sult pois vai?! Et tainnut itse kokeilla tuota valmistetta ja tuomitset muuten vaan periaatteesta?

samaa

kaikki saa kokeilla mitä haluu, ja mun mielest ainaki parempi jos esim selviäis ilman roaa jonku muun tuotteen avulla koska roa on oikeestaan vaan jos mikään muu ei toimi ja aika myrkky, joka ei edes toimi välttämät pysyvästi...........

Kokeilkaa

Kokeilkaa ihan rauhassa, ei se multa ole pois, oma on ratkaisunne. Mutta todennäköisesti tuhlaatte vain rahojanne, itse luotan mieluummin tieteeseen kuin uskomushoitoihin.

no mikä on sit

sun ehdotus meille? syömään loppuelämän roaa ja kuolemaan johonkin maksasairauteen? Kalaöljy? Vitamiinit? Kaikki kokeiltu jo aikoja sitten ennen kuin edes menin ihotautilääkärille, ei mitään apua noista! Ja mitä se sua haittaa jos joku tuhlaa rahojansa, tuskin nyt kukaan vuosikausia tota syö jos ei se auta, 2-3 kk ja se siinä. Varmaan hyödyttää noita sun mainitsemia "markkinoitsijoita" et joku kokeilee astavitaa 2kk ilman tuloksia.
"itse luotan mieluummin tieteeseen kuin uskomushoitoihin. "

Jotkut on täällä kirjoitellut esim. vhh-ruokavaliosta ja muualtakin netistä löytyy paljon hyviä kokemuksia aknen hoidosta, niin onko nekin sun mielestä vaan keksittyjä juttuja? Missäänhän tutkimuksessa ei ole todistettu ruokavalion vaikuttavan akneen. Mutta on ihmisiä joita se vhh on oikeasti auttanut, vaikka moni ei uskokaan siihen. Itse aion kokeilla sitä jos ei muu auta, on vaan paljon helpompi ottaa yks pilleri aamuisin, kuin koko ajan valvoa mitä suuhunsa pistää..

alkuperäseen..

viestiin vastaisin.. =) eli oon kokeillu molempia, söin joskus astavitaa purkin, en huomannu siitä mitään tosi suurta eroa iholle, tosin iho oli muutenki suht hyvässä kunnossa. (roan oon syöny aikasemmin)
Nyt oon syöny jonkun aikaa elivo kirkas iho kapseleita ja se on ollu must hyvä tuote, iho on selvästi puhdistunu lisää.

Myös vitamiinien popsiminen pillereinä on varmasti ollu hyödyks, esim c- ja b-vitamiini, d-vitamiini, sinkki ym..
oon sellases paikas töis mis valmistetaan ravintolisiä ni tullu kokeiltua vähän kaikennäköstä =)

kokeilla kannattaa

Ostin 2 kk sitten Sestosta Elivon kirkas iho -kapseleita. Ei ole kyllä mulla toiminut. Sinkki ehkä paras lisä + b-vitamiinit. Astavitaa en ole kokeillut mutta aiompa nyt tehdä sen jo pelkästä mielenkiinnosta

Astavita toimii

Mulla alkoi akneiho parantumaan jo 3-4 viikon Astavitan käytön jälkeen. Otan sitä 2 kaps. päivässä. Enää en ihmettele, miksi Kiira Korvella ei ole finnejä :)
Itse tilasin iHerbistä. Näitähän pitää useampi viikko käyttää, että uskaltaa sanoa, onko vaikutusta. Parin viikon käytön jälkeen olen kuitenkin huomannut, että finnejä tulee vähemmän kuin aiemmin.

Tuon pitäisi kuitenkin olla markkinoiden parhaimpia tuotteita.

60 kps / 4 mg

http://www.iherb.com/Nutrex-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin-4-mg-60-Gel-Caps/5929?rcode=gsw705

120 kps / 4 mg

http://www.iherb.com/Nutrex-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin-4-mg-120-Gel-Caps/22408?rcode=gsw705
Lopetin itse astaksantiinin, kun sitä ei ole saatavana kovin paljon veggie-kapseleina (ainakaan suosituimmat eivät ole). Muutenkaan en kyllä huomannut mitään vaikutusta ihossa, niin ettei ollut sikäli suuri menetys.
 /   /  /  /  / Elivo kirkas iho vai Astavita?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta