Jousimies+ Rapu ????

just me..

Haluaisin tietää et mitä on odotettavissa rapu-pojan ja jousimies-tytön yhteisellä tiellä. Sopivatkohan yhteen?

40

16609

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jousimies
      • jousimies

        suhdetta ei kuulu katsoa horoskooppien perusteella!!


    • honeybee

      itse kahden vuoden kokemuksella voin sanoa sen, että alussa menee ihan jees.. kaikki on hyvin ei mitään ongelmia. Mutta kun aikaa kertyy yhdessä, niin loppujen lopuksi jutusta ei tule mitään. jousimies on liian menevä ja äkkipikainen, kun taas rapu haluaa olla vain. Molemmilla on eri mielipiteensä joka asiasta yleensä. Itse kestin kaksi vuotta ja toisaalta olisin kyllä EHKÄ voinut olla pidenpäänkin, mutta molemmat taisi mennä vähän eri suuntiin ja riitelyitäkin alkoi olla usein. Jo ensimmäinen riitamme oli jo 2 kk seurustelun jälkeen...! (Rapupojat ovat herkkiä ja suuttuvat myös herkästi) Ja jotain tämmöistä. Mutta en kyllä hirveästi suosittele, ellei vain halua parin kolmen illan juttua. Eli pitkäaikaiseen seurusteluun noup.

      • mimmu...

        hei toi on niin totta siis ei onnistuu millään !!!!!!!!!!


      • Mini

        Ihan oikeesti rapu ja jousimies eivät sovi yhteen, jousimies on suora, rapu ei anna itsestään mitään, on herkka, silkkihansikkain käsiteltävä. Jousimies on ulospäöin suuntautuva, rapu koti-ihminen. Sanotaan että vastakohdat jne, mutta tässä tapauksessa se ei toimi.


    • Susi

      Mulla on ollut 4½v. suhde rapu-pojan kans, alku meni hyvin, mut loppu vaiheessa kun mä halusin mennä ja toinen halusi olla kotona. Luonteetki oli niin erinlaisia, toinen se kiltti ja toinen se "ilkiö". Se on kans ku rapu-pojan jättää niin se on aika tuskainen vaihe. No en mä oppinut tosta ekasta rapu-pojasta vaan seurustelin 11 viikkoa toisen ravun kans ja sit vasta totesin että ei tuu koskaan toimimaan ravun ja jousimiehen suhde.

      • Höh!

        mielipiteitä!
        Jokainenhan meistä on yksilöitä. Onko järkevää rakentaa itselleen keinotekoisesti tällaisia lokeroita ja sulkea piiristään tietynmerkkiset ihmiset. Tiedä vaikka menettäisit siinä elämäsi tilaisuuden monessa suhteessa.


      • girlie

        en usko tuollaiseen hömppään.. olen itse jousimies ja seurustellut ravun kanssa 5 vuotta.. ongelmiakin on mut so? jokaisessa pitkässä parisuhteessa niitä tulee eteen.. make love-not war...


      • Mini
        Höh! kirjoitti:

        mielipiteitä!
        Jokainenhan meistä on yksilöitä. Onko järkevää rakentaa itselleen keinotekoisesti tällaisia lokeroita ja sulkea piiristään tietynmerkkiset ihmiset. Tiedä vaikka menettäisit siinä elämäsi tilaisuuden monessa suhteessa.

        Tässähän kerrtotaan vain kokemuksia, rapu/jousimies-liitoista. Jokainen tekee omat valinnat, eikö totta?


    • rapu75

      Olin avoliitossa jouskari miehen kanssa 4v.Ja ero tuli. Meni vuosia eteenpäin ja nuoleskelin haavojani, ja enkös onneton mennyt ja rakastuin uudestaan jouskari mieheen, ja pieleen meni. Sydän jälleen pirstaleina!!! Paitsi, et mä olin molempien kans se menevämpi osapuoli. Fakta: jouskareil on mustasukkasuus ja tunteiden näyttämis ongelma!!

      • Jousimies

        Sen verran täytyy omasta puolestani jousimiesnaisena vastata sulle, että tunteita on kyllä vaikeempi näyttää, mutta mustasukkainen...ei ikinä:))


      • chill
        Jousimies kirjoitti:

        Sen verran täytyy omasta puolestani jousimiesnaisena vastata sulle, että tunteita on kyllä vaikeempi näyttää, mutta mustasukkainen...ei ikinä:))

        Mä taas olen jouskarinainen ja olen mustasukkainen. Tässä nähdään kuinka erilaisia olemme, vaikka olemmekin samanmerkkisiä.
        Itse seurustelen rapumiehen kanssa, ja toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin. Vaikka riidelläänkin, ja paljon.
        Ketjun aloittajalle sanoisin, että älä nyt ihmeessä horoskooppia katso, kun kumppania valitset.


      • Jouskarinainen!
        chill kirjoitti:

        Mä taas olen jouskarinainen ja olen mustasukkainen. Tässä nähdään kuinka erilaisia olemme, vaikka olemmekin samanmerkkisiä.
        Itse seurustelen rapumiehen kanssa, ja toistaiseksi kaikki on mennyt hyvin. Vaikka riidelläänkin, ja paljon.
        Ketjun aloittajalle sanoisin, että älä nyt ihmeessä horoskooppia katso, kun kumppania valitset.

        Sama täällä.

        Minäkin olen jouskarinainen ja kyllä olen todellakin mustasukkainen, mutta sekin riippuu asiasta.


    • ansku

      Moi vaan!
      Rapu on hyvin tunnolinen ihminen,jopa poikana,vaikkei sitä näytäkään.Jousimiehen pitää vain hyväksyä ravun tunnolisuus ja se,että rapu on parantumaton romantikko,niin kyllä uskon että siitä jotain tulee.Jos vielä muuta voit mailata mulle:[email protected] (tiedän tämän,olen itse rapu

    • alainor

      Uskon itse jossain määrin horoskooppeihin, mutta muistan yleensä, että luonteen piirteet määräytyvät geeniperiymän mukaan. myös saman horoskooppi merkin omaavat voivat olla erilaisia, tietysti geeniperiymän, mutta myös syntymäajan perusteella. oletko syntynyt aamulla, paivällä vai illalla, jakson alussa, keskellä vai lopussa?
      yrittänyttä ei jätetä.
      onnea.

      • Larmia

        Minäkin haluan jotain omista kokemuksistani sanoa.
        En todellakaan usko horoskooppeihin.Mielestäni ne ovat kovin ympäripyöreää potaskaa, joista jokainen löytää väkisilläkin itselleen sopivia ominaisuuksia..Itse seurustelin aikoinaan rapu pojan kanssa puolitoista vuotta, mutta lopulta suhde kuivui vain kasaan ja kiinnostus toista kohtaan sammui.Mielestäni emme juurikaan riidelleet,ainakaan kasvotusten.
        Minun kohdallani ainakin voin allekirjoittaa Alanoirin mielipiteen siitä että luonteenpiirteet määräytyvät geeniperimän mukaan.Tämä ex-rapuni kun oli syntynyt samana päivänä kuin hyvä ystäväni, ja he kyllä erosivat toisistaan kuin yö ja päivä.


      • Nikita

        Alainor hyvä... itse aurinkomerkillä (syntymäkuun merkki)on osuutta ihmisen käyttäytymiseen vain 1/4. Muut osat tulevat kasvatuksesta, geeniperimästä ja ympäristöstä.

        Joka "horoskooppimerkki" on myös jaettu kolmeen luonteeltaan erilaiseen "aikaosaan".

        Olen toinen kaksosista, ja meidän kaverimme on syntynyt samana päivänä ja vuonna samassa sairaalassa kuin me, ja silti me kaikki ollaan ERITTÄIN erilaisia skorpioneja. Ainut mikä yhdistää on kunnianhimo, suuret tavoitteet, äly sekä huumori. Ota siis selvää melkein eniten vaikuttavasta nousevasta merkistä ( kuumerkin vaikutuksesta) joka meillä kaikilla on muuten eri... :) ja btw, aurinko- ja nousevien merkkien on myös todistettu periytyvän..

        Silti saman horoskoopin ihmisillä on paljon yhteistä. Osalla luonteenpiirteet ovat vain enemmän pinnassa kuin toisilla, johtuen heikommista ja vahvemmista nousevista jne. merkeistä, tietoo löytyy lisää kirjoista.Horoskooppimerkit ovat yleistystä, mutta jos jaksaa laskea itelle syntymäkartan, ollaan jo todella lähellä ihmisen syvintä sisintä... Ite vihaan Kuu kauriita... Materialistisempaa ja rahanahneempaa saa hakee..


    • Raputyttö-78

      Heippa!
      Oli pakko vastata tähän toiselta kantilta eli olen itse rapu ja seurustelen jousimies-miehen kanssa. Meillä ainakin on suuria ongelmia sen suhteen, että mieheni on mustasukkainen ja hänen on vaikea hyväksyä miespuolisia kavereitani. Sosiaalisena ja avoimena ihmisenä tämä on aika hankala tilanne, koska en jaksaisi riidellä turhanpäiväisistä asioista hänen kanssaan. Selvinpäin ei ongelmia ole, mutta auta armias jos menemme yhdessä ulos ja juttelen miespuolisten kavereideni kanssa, niin seurauksena on hirveä riita. En tiedä jaksanko sitä loputtomiin. Olen myös hyvin romanttinen ja ostelen miehelleni yllätyslahjoja ja lähteän kortteja ja toivoisin saavani itsekin niitä, mutta ei! Raivostuttavinta on, että hän ei ole aktiivinen hellyydenosoittaja eli suukottelua tai halaamista ei juurikaan tapahdu..En tiedä onko suhteemme tuhoontoimittu??

      • Rapu

        hahahha! Tuo on niinku niin meikäläisen elämästä, että piti ihan miettiä, oonko joskus ton kirjottanu!!! Sano nyt vielä, että se ukko on semmonen jurokki ettei osaa kiittää niistä lahjoista??!! Ja pikkutuntien keskustelut yksinpuhelua?? On se kun sitä vaan rakastuu, vaikka ukko on semmonen vastakohta ettei kyl mitää rajaa...Meidän suhde ainakin on pystyssä vain, kohka meikäläinen antaa sille jatkuvaa tekohengitystä;)


    • Satu Porista

      Ei taida oikeen sopia toisilleen, kokemusta on kahdesta rapu miehestä ja kumpikin liian omistushaluisia menevälle ja vapautta rakastavalle jousimiehelle. Ei rapu miehissä mitään vikaa ole jos löytävät sellaisen joka heille paremmin sopii....mutta se ei todellakaan ole jousimies nainen. Rapu haluaa sitoa ja vangita kotiin, aliarvioi ja pitää lievästi sanottuna hulluna tai jokseenkin typerinä jousimiehen ystäviä. Toki ei voi aina yleistää..

    • Jouskari

      Olen lukenut luonnehoroskooppeja vuosia ja voin siis sanoa, että jousimies ja rapu eivät sovi yhteen! Aivan erityyppisiä ihmisiä ja toinen alkaa varmasti ärsyttää pidemmän päälle..jousimies on avoin, rapu ei. Rapu on ainoa joka kuorellaan pystyy torjumaan jousimiehen suorat nuolet, mutta sekin kertoo siitä miten erityyppisiä merkit ovat. Tuli ja vesi eivät sovi yhteen..hankaluuksia tiedossa..

    • mimmu...

      noo ravulle sopii neitsyt ja sit taas jousimiehelle sopii kaksonen =)

      • rapu ja neitsyt

        ei muuten sovi. olen 9 vuotta elänyt neitsyt miehen kanssa. ja koko aika yhtä helvetin vääntämistä. neitsyt loukkaa rapua koko ajan tahtomattaankin, eikä voi ymmärtää ravun loukkantumista ja herkkänahkaisuutta. myös 2 läheisintä ystävääni ovat neitsyitä ja samanlaisia ongelmia, mutta ei yhtä voimakkaana. ehkä toisilleen sopivia siinä mielessä etteivät eroon toisistaan pääse, vaikka haluaisivatkin.


    • liftari

      olen jousimies ja nouseva rapu ja tunnen aikamoista ristiriitaisuutta sisäisesti ja olen kyllä huomannut suhteissani että jouskarit ja ravut on parhaimmillaan vain kavereina....mutta miten pärjäisin itseni kanssa???EN HALUIS OLLA RAPUNOUSUINEN, se rajoittaa ja yrittää rauhoittaa minua liikaa ja tekee minusta pitkävihaisen ja kotihiiren

    • jousimies-nainen

      Minä olen elänyt jo vajaat kolme vuotta aivan uskomattoman ihanassa suhteessa rapumiehen kanssa. Ei riitojakaan juuri ollenkaan ja tulemme uskomattoman hyvin toimeen keskenämme.

      Ei ne luonnehoroskoopit kaikissa asioissa pidä paikkaansa, jos pitävät ollenkaan, ovatko edes todellisia?!

      Rapumieheni on kyllä romanttinen ja kotiihminen, mutta niin olen minäkin, vaikka pitäisi olla menevä ja vauhdikas jousimies...

      että sillä tavalla. Homma siis toimii minunmielestä oikein hyvin!

      • lp

        Avioliitossa melkein 30 vuotta, hyvin toimii!


    • Jousimies-nainen

      Olen 3kk tapailtut rapumiehen kanssa. Intohimoa on! Ja samanlaiset ajatukset elämästä, samanlaiset haaveet jne. Rapua vaan on tosi vaikea saada sieltä kuorestaan ulos. Tuntuu olevan tosi tunteellinen tyyppi, vaikkei ulkokuoresta arvaisi. Tykkää läheisyydestä. Päätöstenteko tuntuu olevan vaikeaa. Tässä ollaankin viime aikoina mietitty, että ollaanko vai eikö olla. Tämä rapu tuntuu haluavan vapautta, joten sikäli sopii jousimiesnaiselle hyvin. Kaverit on tälle ravulle tosi tärkeitä.

    • Rapu ja tunteellinen

      Oli pakko kommentoida myös tähän. Olin yli 2v parisuhteessa skorppiooni miehen kanssa. Olen itse siis rapu ja voin sanoa että suhde oli yhtä helvettiä vaikka ravulle yks sopivimmista kumppaneista on skorppiooni.
      Itse uskon paljon planeettoihin ja niiden vaikutus voimiin mutta tuo on jo liikaa. Nykyinen mies on jousimies ja suhde on aivan ihanaa olemme jo olleet ydessä jo puolisen vuotta ja uskomatonta miten joku voi vaan ymmärtää. Hän suunittelee häitä ja muita yksityiskohtia meidän tulevaisuudelle kun taas minä rapu naisena olen se tunteellinen ja perhe ihminen en edes kykene ajattelemaan asioita niin tunteelisesti. Jousimies on minua 4 vuotta vanhempi ehkä sekin vaikuttaa asiaan. Olen 23 ja mieheni 27v. Hän on hyvin kypsä eikä enää lainkaan menevä. Päin vastoin minä haen enemmän haasteita ja menoja elämästä kun taas hän voisi makaa koko päivän kanssani sängyssä tekemättä mitään.

      Jokainen ihminen on oma yksilö. Pieni esimerkki voimmeko me puhua mistään horoskoopista että mikä niistä valehtelee eniten? emme se on persoonasta kiinni kasvatuksesta elämän näkemuksestä.

    • JK

      EIVÄT SOVI

    • Rapu ja tunteelinen

      Mitä kuuten nyt sit kävi? Onnistuko teidän suhde koskaan?

    • Dafug

      Itsehän olen rapumies ja emäntä jousimies. Meillä on kyllä se ongelma että emäntä haluaa saavuttaa kokoajan jotain, ku ite haluaisin olla vaan, kuten ura, ja kuntoiluasioissa.

      Meillä se kumminkin menee niin, että minä rapumies haluaisin mennä jokapaikkaan ja viettää aikaa kavereidenkanssa, kun taas emäntä jousimiehenä haluaa vaan olla kotona viikonloppuisin.

    • Jousimiesnainen-82

      Hah. Nyt tuon alun katsomalla voin jo todeta ettei todellakaan päde jousimiehissä tuo menevyys jne. Vastaan paljon enemmän koti-ihmis-rapua. Eli turha sitä on horoskooppeja tuijotella, ainakaan tosissaan, ne ovat vain kuukausien mukaan jaoiteltuja ihmisten lokerointitapoja. Ajankuluksi kannattaa lukea, mutta ei nyt elämänohjeeksi herrasaatanasentään...

    • kokemuksella

      Vinkkejä rapu-jousimies-pariskunnille

      - Jousimies tarvitsee tilaa ja omaa aikaa, mutta on huomaavainen eikä sitä välttämättä ilmaise. Tilaa pitää siis antaa.
      - Rapu haluaa nähdä kavereita ilman puolisoaan, eikä siitä pidä olla mustasukkainen.
      - Rapu on romantikko, jousimiehen kannattaa olla tyytyväinen ravun hellittelyyn.
      - Rapua ei kannata arvostella sanattomasti, rapu huomaa kaikenlaiset vivahteet
      - Keskustelu auttaa ymmärtämään toista.
      - Jousimies nauttii tulevaisuuden suunnittelusta, ravun kannattaa joskus heittäytyä jouskarin haaveiluun.
      - Jousimies paksunaihkaisena ei välillä tajua ravun herkkyyttä loukkaantua.
      - Molemmat ovat sosiaalisia, ja nauttivat seurasta, pyytäkää ihmisiä kylään, olette mainion viihdyttävä isäntäpariskunta.
      - Älkää yrittäkö muuttaa toista, vaan hyväksykää toinen sellaisena kuin hän on. Älkää arvostelko.
      - Jousimiehelle on ehdottomasti oltava rehellinen. Ravulta ei sen sijaan voi salailla mitään.
      - Avoimuus ja keskustelu pitää suhteen kasassa ja ajan tasalla.
      - Kehu rapua, tue jousimiehen haaveilua.
      - Anna lahjoja joissa on joko tunnearvoa tai ajatusta, kumpikaan ei ole materian tai rahan perään.
      - Jousimies ei siedä mustasukkaisuutta ja loukkaantuu jos häntä edes kehtaa epäillä.

    • SagittariusLady

      Vaikka siitä ei tuu mittään, niin silti olisi hyvä tietää miten nuiden välissä usein käy. Olisin vain löytänyt uuden miehen, muttei se ole minulle viitattu - tuo mies "rakastaa" minua.

    • MasterZeromus

      Hmm olen aivan erimieltä useampien teidän kanssa. On otettava huomioon semmoiset tekijät kun Nousu merkki ja Kuumerkki. Vai että itsenäinen ja riippumaton? No ei ainakaan sovi Jouskareille joilla on Nousu Härkä ankkurina sillä he päinvastoin ovat rakkaudesta ja puolisostaan erittäin riippuvaisia. Semmoisia viehättäviä Ruhtinattaria yrittäen tehdä vaikutusta. Huonoja puolia saattaa olla nalkutus mutta kyllä heidän viehätysvoima aina voittaa lopuksi.

      Mitään parempaa Houria Paratiisista en voisi melkein kuvitella kuin moisen Jouskarin. Kuolemattoman ikuisen viattoman tyttelin hedelmällisyyden ja valosalama raiskauksen Houri antaen minulle höyryveturi kyytiä. Uskontoni salaperäisessä salatussa muodossa on jopa kiellettyä Jouskari naiselta mennä naimisiin kenenkään alemman kastin miehen kanssa joihin kuuluu kaikki muut paitsi Rapu ja Neitsyt miehet.

      Tietenkään kaikki eivät ole Nousu Härkiä joten on pitäydyttävä uskontoni julkisessa aatteellisessa siivessä. On ero täydellisellä musliimilla ja epätäydellisellä. Minä vannotan tähtien asenteitten kautta - mahtavan valan, jos te vain tietäisitte - että tämä on totisesti jalo Koraani(Koraani 56:75-77).

      • SagittariusLady

        Hei,

        Minä olen jouskari niin kuin nimimerkkini kertoo.

        Minun nousumerkkini on vaaka

        Kuu kaksosissa.

        Eräs rapumies kärsii liitossa, koska hänen jouskarivaimonsa ei anna kunnolla seksiä. Minä antaisin sexiä hänelle runsaasti, koska itsekin olen sen tarpeessa.


      • MasterZeromus
        SagittariusLady kirjoitti:

        Hei,

        Minä olen jouskari niin kuin nimimerkkini kertoo.

        Minun nousumerkkini on vaaka

        Kuu kaksosissa.

        Eräs rapumies kärsii liitossa, koska hänen jouskarivaimonsa ei anna kunnolla seksiä. Minä antaisin sexiä hänelle runsaasti, koska itsekin olen sen tarpeessa.

        Olet siis aika ilmava kevyt tuulella käyvä Jouskari.

        On se ihme jos ei Jouskarille josta kerroit maistu seksi ollenkaan kun semmoista tammaa on varmaan muuten niin ihana nussia? Itselleni on tullut esityksiä Jouskareilta joilla on Nousu Skorppari ja vieläpä syntyneet vuonna 1982 mikä on pahimmasta mahdollisesta päästä. Epäilyttävästi saatta olla hänellä mainitsemallasi Mars Neitsyt merkissä kun pärjää ilman seksiäkin.


      • SagittariusLady
        MasterZeromus kirjoitti:

        Olet siis aika ilmava kevyt tuulella käyvä Jouskari.

        On se ihme jos ei Jouskarille josta kerroit maistu seksi ollenkaan kun semmoista tammaa on varmaan muuten niin ihana nussia? Itselleni on tullut esityksiä Jouskareilta joilla on Nousu Skorppari ja vieläpä syntyneet vuonna 1982 mikä on pahimmasta mahdollisesta päästä. Epäilyttävästi saatta olla hänellä mainitsemallasi Mars Neitsyt merkissä kun pärjää ilman seksiäkin.

        On minullakin Mars Neitsyessä. Venus skorpparissa. Nousuna vaaka

        Minä ja rapumies tykätään toisistamme erittäin paljon. Haluaisimme sexiä harrastaa muttei se niin vaan käy.

        Jostain tuntuu, että kyllä me vielä joskus ollaan yhdessä. ♥

        Minä tykkään niin pirusti hänestä että ihan sattuu.


    • taikauskossa voimaa

      Kaikki on täyttä puppua! Olet minkä merkin kanssa tahansa, jokaisessa suhteessa on onnistuneita ja epäonnisia pareja. Tähdet on galakseja ja aurinkoja avaruudessa, eivätkä ne muodosta todellisuudessa lähimainkaan mitään eläinkuvioita. Saati vaikuttaisivat ihmisen persoonallisuuteen.

    • Lolface112

      Lol

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5790
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3667
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      227
      1921
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1772
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1222
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1177
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      290
      955
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      50
      948
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe