AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Sähköinen autotallin oven avaaja??

Sähköinen autotallin oven avaaja??

6 Vastausta 3 822 Lukukertaa
Kertokaas minkä merkkisistä ja hintaisista
on kokemuksia, hämeenlinnassa oli jossain
marketissa Einhell-merkkinen avaaja
ja tais maksaa n.150 € eli tosi halpa.

Osta nyt kuitenkin kunnon laite...

Elikkä Crawfordin avaaja. Pikkasen parempi!

Kuin niin ??

Perustele miten se on parempi,
Einhell tekee kuitenkin laadukkaita
työkaluja, olisko avaaja sitten paska ??
Kiitos !

toimii

mulla on ollut pari vuotta einhellin avaaja ja on tuo asiansa ajanut.minäkään en ymmärrä miksi toinen ois parempi kuin toinen. tietysti voi olla että toinen avaaja kestää paremmin, mut piruko sitä tietää.onhan saman merkkisissäkin eroja ( ns. maanantai kappaleet )ja avaimet voi tietysti olla erilaisia, mut käytön kannaltahan ne on samanlaisia. ovi menee kiinni-ovi aukenee.sama kun sanois että 100 euron kahvinkeittimellä tulee parempaa kahvia, kuin 10 keittimellä. jos on ostanut 100 keittimen, niin onkait se pakko uskotella ainakin itselle, et kyllä tämä on parempi.
mars kauppaan vaan. oon itse ollut tyytyväinen oven-avaajaan, vaikka ensin tuntui, et ei edes kehtaa kellekkään sanoa sellaisen hankkineensa, kun kaikki ajattelee, et mitä turhuutta, mut kyllä se on rahansa arvoinen kapistus.
Onko kellään, koskaan pompannut ne ketjut pois paikaltaan että onko niitä vaikea laittaa takaisin?
Edellisessä asunnossä minulla oli Hörmann ovi ja samanmerkkinen avaaja. Nykyisessä asunnossani on tuo Einhell vastaava järjestelmä ja ero on niinkuin yöllä ja päivällä. Einhellin äänet vastaa lähinnä maansiirtokonetta kun Hörmann oli lähes äänetön. Lisäksi oven avautumisnopeudessa on miltei samanlainen ero. Toki Hörmannini oli se kallein malli (hammashihnaveto) ja tuo nykyinen näyttää malliston halvimmalta
Einhellin heikkous on muoviosat. Ketjun vetoratas, vetovivun kytkinlaite ym, Minulla oli em. laite käätöovessa ja oli nähtävästi liian raskastoiminen ko laitteelle. Muuten hyvä peli.
 /   /  /  / Sähköinen autotallin oven avaaja??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta