AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kolesterolilääkkeet

Kolesterolilääkkeet

58 Vastausta 21 520 Lukukertaa
Onko olemassa sellaista kolesterolilääkettä,jssa ei ole sivuvaikutuksena lihaskipuja.Minä haluan saada sellaisen,sillä kivut lihaksissa ovat sitä luokkaa jo,että ilman särkylääkettä en pysty olemaan ja yöllä en tahdo saada nukuttua näiden kovien lihassärkyjeni kanssa.Hieman nousi kuumettakin eräänä iltana.Kävelynikin on muuttunut vähän hankalammaksi,kun niin moukaroittaa reisiä,sääriä ja olkapäitä.Lipcut-nimisen kolesterolilääkkeen haittavaikutuksia siis.

kolestrooli

samaa lääkettä käytän lipuct 40 mg .ei mitään särkyjä johtuuko mahdollisesti jostaki muusta syystä .oletko laihduttanut tai poistunut virtsaamisen yhteydessä hiven aineet.syötkö nesteen poisto lääkeitä ne poistaa hiven aineet tulee myös kramppeja .toivotavasti löydät syyn mistä säryt johtuu

Hei Kalle

Myopatiaksi luokiteltu lihaskipu on niin kova ja se on just näiden simvastatiinien pahin ja yleisin sivuvaikutus.Jos lääkkeen ottamista jatkaa sellaisen sivuvaikutuksen saatuaan,saattaa istua lopun ikänsä pyörätuolissa.Nimittäin myosiitti,myopatia on hyvin vakava juttu.Suomeksi sanottuna se on lihastulehdus,joka pysyvästi vaurioittaa lihaksia ja lopulta seuraa liikuntakyvyttömyys.

sama lääke , erill.sivuvaikutukset

Täytyy ottaa huomioon, että sama lääke eri henkilöillä aiheuttaa erilaisia sivuvaikutuksia. Minä sain Simvastatinin ja viikon käytön jälkeen olin jo vuoteenomana. Sain rajuaja suonenvetoja, todella kovat lihas ja luustosäryt, raajoja kouristeli ja olin todella heikkokuntoinen. Oikea puoli päästä meni tunnottomaksi ja ja sain kaikenlaista muuta vaivaa. Jätin lääkkeen pois, niin muutaman päivän päästä myös nämä oireet hävisi ja tunto pääpioliskoon palasi. Mieheni sisarella on sama lääke käytössä ja hänelle se on alussa aiheuttanut vain suonenveoja. Ts sama lääke voi aiheuttaa eri henkilöillä erilaisia sivuvaikutuksia.Nyt minulla on Pravahcol , jota olen syönyt lähes 3 kk ja nyt olen jo tämän kanssa pulassa. lihas ja luustokivut ovat sietämättömät ja huimaa niin että olin jo viikon sairaalassa. Öisin en saa nukutuksi ja kun menen vuoteeseen, tuntuu kuin kaikki raajat räjähtää kivusta. Siispä sama lääke ei sovi kaikille. Terveisin erik.sair.hoitaja.

Punariisi Q10

Minä sain kolesterolin laskemaan kuukaudessa 5.8:sta 5.0:aan punariisipuristeiden avulla.Eikä mitään sivuvaikutuksia niinkuin lääkärin ehdottamilla simvastatin-pillereillä josta meni jalat alta.

Statiinit

punariisistä.

Kummastakaan ei ole terveyden kannalta hyötyä. Veriarvot voivat muuttua, mutta se ei paranna elämänlaatua tai pidennä elämää.

Tietoa kaipaava

Siis mitä.Onko statiinit lähtökohdiltaa punariisipohjaisia vai.Mitä tarkoitat punariisikopioimisella.Olen hyvin kiinnostunut.Kaipaan vastausta.

Lääketehtaat

kasvin vaikuttavan aineen tai muunnelman siitä teollisesti. On paljon parempi käyttää luonnonlääkkeitä, mutta punariisistä ei ole mitään hyötyä koska kolesterolin alentamisesta ei ole hyötyä.

Täytyy kysästä

Onko Q10 punariisivalmiste.????

Odottelin,

Odottelin,että joku lääkäri olisi kurkistanut puskasta,mutta taitavat olla melkoisen hiljaa,sillä kyseessä ovat lääketeollisuuden suuret rahat.Kolesterolilääke on kova buisness ja sillä tehdään suuret rahat tälläkin hetkellä.Mutta onneksi on omat aivot,millä ajatella.Tavallisella kolesteroliarvolla 5 laitetaan lääke päälle ja kauppa käy.Huh!!!!

Ei ole pakko

Ei lääkäri voi pakottaa!Omilla aivoilla ajattelu sallittua!Minulla todettiin muutama vuosi sitten yli 5 arvot ,enkä aloittanut lääkkeitä JUURI NOIDEN SIVUVAIKUTUKSIEN takia.Olen 34v nainen ja terve.Yliarvostettua on kolesteroli nimenomaan LÄÄKETEHTAIDEN TOIMESTA!!

Kuka muuten,

siis kuka niitä laboratorioarvoja kolesterolille määrittelee ja millä perusteilla?Mikä on muuten kok.kolesteroliarvo,jolla aikuiselle ihmiselle määrätään kolesterolilääke.???

Miksiköhän jokaisella lääkärillä on oma lääkearsenaali,josta he valitsevat lääkkeitä potilailleen?Varsinkin erikoislääkärit pitävät kynsin hampain kiinni tietyistä lääkevalmisteista.Aivan yleisessä tiedossa tämä asia on.Mutta miksi näin?

Lähestulkoon kaikilla saman erikoislääkärin potilailla( esim päänsärky tai depressio) on tuo kyseinen erikoislääkäri kirjoittanut just jetsulleen kaikille depispotilailleen saman depislääkkeen.Unettomille sama unilääke jne.Valinnanvaihtoehtoja kyllä löytyisi.Pharmaca Fennikassakin on nykyään vaikka kuinka monta osaa ja yksi osakin on jo niin paksu ja painava,että.!!!Tarkennan;Pharmaca Fennica on ns.lääleluettelo,jota kutsutaan myöskin nimellä Lääkäreiden Raamattu.Siksi ihmettelen,miksi ei sieltä löydy muuta lääkettä kuin statiinit kolesterolin hoitoon.

kokonaiskolesterolista

Nimimerkki on ymmärtänyt tämän rasvalääkitysasian väärin kuten moni muukin. Ei kokonaiskolesteroli määrää sitä aloitetaanko lääkitys, tärkeimpänä rasvaarvona pidetään LDL-kolesterolia, mutta ei sekään yksinään määrää milloin aletaan lääkitys. Sydän ja verisuonisairauksia aiheuttavat monet eri riskitekijät ja jos mennään nykyisen lääketieteellisen tiedon perusteella määräytyy lääkityksen aloittaminen siitä minkälainen riskitekijäkertymä potilaalla on (vaikuttavia asioita ikä, sukupuoli, tupakka,verenpainetauti, sukurasitus jne) Tällöin tarkastellaan kyseisen potilaan riskiä kuolla 10v sisällä em tauteihin.
Kyse on siis riskistä ja yksilön kohdalla riski on 0 tai 100%.
Kirjoittaja ihmetteli miksi erikoislääkärit aina kirjoittavat vain tiettyä lääkettä vaikka vaihtoehtoja olisi vaikka kuinka paljon. Motiiveja voi tietysti olla monenlaisia, mutta ainakin omalla kohdallani kyse on siitä, että lääkärin pitää tutustua kunnolla yhteen lääkkeeseen joloin saa kokemuksen kautta käsityksen lääkkeen toimivuudesta. Jos kirjoittelisi summamutikassa kaikkia mahdollisia ei koskaan saisi mitään näkemystä lääkkeestä, mikä on tärkeä asia kliinikkolääkärille. Kirjoituksesta paistoi läpi tämä hyvin yleinen käsitys lääkärin ja tietyn lääketehtaan linkeistä.Tämänlaatuinen korruptio on 25v kliinikkouran tuomalla kokemuksella todella vähäistä.

Hei hetkinen

Turhaan olisit aloittanut kol.lääkkeen syönnin.Olen lukenut,että vasta 50-vuotiailla naisilla,siis vaihdevuosien jälkeen on suurempi riski saada veritulppia.Mutta eikö siis niinkin nuorilla kuin sinä,ruokavaliolla ja liikunnalla tulos ole jopa parempi kuin lääkettä käyttävällä.

Ja kun käyttää kolesterolilääkettä on helppo popsia rasvaista,kun ei tavallaan tarvitse liikkumalla eikä ruualla säädellä omaa kolesteroliaan.Saattaa seurata "jämähtäminen paikalleen" ja liikunta jää ja ruoka ei muutu laadultaan sen terveellisemmäksi.Vähän sama juttu kuin on kakkostyypin diabeteksessa.Kun ottaa lääkkeen,niin ei tarvitse pitää niin tiukkaa ruokavaliota/sokerivapaata diettiä.Ja seurauksena on PAINONNOUSU.

Haeppa,

netistä lääkäri Antti Heikkilän(ortopedi) upeita ajatuksia.Hän on ottanut terveellä järjellä kantaa kolesterolilääkkeeseen ja sen käyttöön ja siellä on myöskin kerrottu sivuvaikutuksista ja muustakin.

112112

Buisnes mikä buisnes ja sillä selvä.Kaikilla statiineilla on lihaskivut ym.sivuvaikutuksia,mutta tosiasia on,että niistä ei puhuta potilaalle.

olen käyttänyt

eri nimisiä kolestroolilääkkeitä, lihaskipuja EI OLE TULLUT yhdestäkään.

Ovatko

parantaneet elämänlaatua tai pidentäneet elämää?

oma

vuosien käytöstä ja nautin simvastatiinia. Kolesteroli laski hieman, mutta jämähti sitten paikoilleen ja odotin ja toivoin, että se laskisi kuten muillakin - jopa sinne neljään tai alle.Ja suvussa on rasite sairastua sydän/aivoinfarktiin.

Lääkeannos kaksinkertaistettiin, eikä mitään muutosta. Samaan aikaan vuosien mittaan tuli univaikeuksia - aika pahoja ja jouduin turvautumaan usein nukahtamislääkkeisiin.

Kukaan ei ole sanonut, että simvastatiini aiheuttaa nukahtamisvaikeuksia. Se tieto löytyi sattumalta netistä. Lääkärini vaihtoi lääkkeen lipitoriin ja toivon kovasti, että myös kolesteroli on lähtenyt reiluun laskuun.En ole vielä käynyt kontrollikokeissa. Ainakin univaikeudet ovat huomattavasti lieventyneet ja saan nukuttua ja levättyä kunnolla.

Miksi

kovasti kolesterolin laskua?

Toivotko myös että tulipalosta lähtisivät palomiehet pois?

tietysti

että kolesteroli laskisi alle viiteen, sillä kuten sanoin suvussani on ollut sekä sydän-että aivotukoksia ja korkea kolesteroli kalkkeuttaa verisuonia. Usealla tutulla kolesteroli on laskenut reilusti alle viiteen - yleensä alle neljään. Toki tiedän, että kolesteroli on tärkeää ja välttämätön elintoiminnoille, mutta liika on liikaa.

Mikä

on laskenut alle viiteen?

no,

se kokonaiskolesteroli on kyseessä. Yleensä, olen niin käsittänyt, että kun kyse on Hdl tai Ldl-kolesterolista, ne tuodaan ilmi, mutta puhuttaessa "kolesterolista" pelkästään, niin silloin on kyse kokonaiskolesterolista.

HDL

ovat proteiineja! Eivät kolesterolia!!!

mitä

mutta kun niistäkin käytetään kolesteroli-
nimitystä, niin mitä yritätkään viestiä vai vääntää peräti rautalangasta?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolesteroli

tuossa

olevan linkkiä tutkimuksesta, jossa osoitettiin että simvastatiini aiheuttaa unihäiriöitä:

http://www.sydan.fi/lehtiarkisto/uutisarkisto/fi_FI/simvastatiini_voi_aiheuttaa_unihairioita/

Hei

voisitko kertoa lääkkeiden nimet,joista ei ole tullut lihaskipuja.Ovatkohan ne simvastatiineja vai mitä.???

n. 5 vuotta

crestor 10mg/vrk, sitä ennen pravastatiinia eri lääkenimillä. Ei sivuvaukutuksia.

Miten

hyötynyt lääkkeestä?

Rasva-arvot ovat

nyt normaalit. Pelkkä ruokavalio ei tehoa jos korkea kolestrooli on perinnöllistä sorttia niin kuin minulla.

Millaiset

arvosi ovat nyt?

nyt on

hyvät.
kokonaiskol 4.2

hyvän ja huonon suhde ok ja triglykin hyvä.

Crestor-niminen

lääke on myöskin statiini.Punariisi on statiini.Kaikilla statiineilla kauppanimestä riippumatta on aivan samat sivuvaikutukset.Yleisin ja pahin lähestulkoon on tuo lihaskipu,joka saattaa tosiaan olla kohtalokas varsinkin silloin,kun sen aiheuttaman tulehduksen saa sydänlihakseensa.Joku voi väittää ettei sydänlihas reagoi tuon lääkkeen sivuvaukutuksille,mutta kyllä sydän ja koko ihminen kaikkine lihaksineen statiineihin reagoi.

Kaikille ei tule tuota lihassärkyä eli myopatiaksi luokiteltua sairautta kylkiäisenä.Minulle nyt kävi niin.Kipu lihaksiin tulee niin kovana ettei sitä voi olla huomaamatta.Särkylääke kyllä auttaa sen verran,että liikkeelle pääsee.Ilman särkylääkettä en saanut nukuttua.

Kyselen sellaisen kolesterolilääkkeen perään,joka ei ole statiini.Onko sellaisia,vai ovatko kaikki statiineja.????Statiineilla on todella valtavasti sivuvaikutuksia ja kaikki sivuvaikutukset ovat vaarallisia.mm.maksan meno on yksi niistä.

minulla on

omat kokemukseni: crestorista jota olen käyttänutn. 5v ja sitä ennen pravastatiinia eri lääkenimillä, minulla ei ole ollut lihaskipuja enkä ole huomannit muitakaan sivuoireita.
Alunpern lääkäri kertoi näistä mahd. vaikutuksista ja myös maksa-arvoja on seurattu vuosittain, ovat normaalit GT.alat, asat cdt, afos ym. aivan normaalit ,jopa alakanttiin jos katsoo viitearvoja.
Näin minulla, olen lääkitykseen tyytyväinen, peilaan sitä tämämpäivän tietoon ja asiantuntemukseen, en itse ala asiantuntijaksi koska osaamiseni on aivan muulla sektorilla.

Kannattaa kokeilla myös

mustaherukansimenöljy auttaa alentamaan kolesterolia ja oikeat kasvi ja kalaöljyt!

mustaherukkasiemenöljyä

ei auttanut minulle, myöskään 40mg pravastatiini ei laskenut arvoja riittävästi, tämä crestor 10mg/pv auttaa, arvot hyvät.
Lisäksi syön, tottakai mahd, terveellisesti.
Satunnaisesti voi syödä "mitä vaan", kunhan pääsääntöisesti valikoi mitä suuhunsa laittaa.

Täytyy myöntää,

että sinulle ne sopivat ja hyvä niin.Onko sinulle tullut joitakin muita sivuvaikutuksia(haittavaikutukset luetellaan lääkepakkauksessa olevassa selosteessa).???
Mielenkiintoista, olen nyt itse syönty punariisi-berberiiniä marraskuusta alkaen, kaksi tabelttia illalla. lähtö oli 6, 1, huono 3,9 ja hyvä 1,5.
Nyt helmikuulla otettu, kokonaiskol, 4,5, huono 2,7 ja hyvä 1,49.
Kävin maksakokeissa, ne olivat vielä normaaleja, mutta nousua oli kyllä tapahtunut joten kaikki statiinit kuten tässäkin on hyvä seurata, koska normaali kolesterolilääke kuormittaa myös maksaa eikä punariisi ole yhtään sen huonompi, ei ole mitään oiereita ollut, päinvastoin olen paljon pirteämpi, ei ole minkäänlaisia lihaskipuja. Suosittelen mutta ottakaa ohjeen mukaan ja illalla voi ottaa vain yhdenkin, koska se näyttää tepsivän todella hyvin. Seuratkaa siis maksa-arvoja silloinkin kun punariisiä käytätte.
Punariisi tulee Kiinasta ja sisältää valtavasti myrkkyjä, mm. elohopeaa ja todnäk kenkäplankkia jne. Lisäksi hinta per pilleri on korkeampi kuin apteekin statiineilla.
En syöttäisi edes koiralle punariisiä.

punariisi

Hei. Minulla oli kolesteroli 7,8 ja heti määrättiin lääkkeet ja kuukauden päästä labrat..Hain lääkkeet apteekista ja luin haittavaikutukset kokeilin ja alkoi askel lyhetä ja jalat painaa, joten pistin purkin hyllyyn. Minulla on muutenkin kovat lihas- säryt joihin joudun syömään paljon särkylääkkeitä. Kuulin sitten ystävältäni kokemuksia punariisistä ja kokeilin. Eka labroissa arvo pudonnut 6.2 ja eikun tunnustamaan lääkärille, etten ollut syönyt hänen määräämiä lääkkeitä vaan punariisiä. Sitten sain tietenkin luennon luontaistuotteiden ei lääketieteellisistä tutkimuksista jne. Ihmeekseni lääkäri kuitenkin sanoi, että useat hänen potilaansa ovat saaneet kolesteroliarvot punariisillä kuriin. Lääkäri sanoi, että hän ei voi suositella syömään, mutta ei kielläkkään. Sauraava seuranta kolmen kuukauden päähän ja sanoin haluavani jatkaa punariisillä. Söin yhden tabletin päivässä. Nyt kävin labrassa ja tulos 4,3 ja hyvät ja huonot arvot ihanteellisessa suhteessa. Onpa edes yksi "vaiva" kurissa.

Heipsan

Onko sinulla ollut ennen kuin aloitit punariisin syömisen,lihaskipuja???

Punariisi on myös statiini samalla tavalla kuin on lääketehtaidenkin valmistamat kolesterolilääkkeet.Joten statiinissa on sama kemiallinen yhdiste kysymyksessä ja myös silloin statiini kuin statiini alentaa kolesterolipitoisuutta veressä samoin kuin hyvän ja huonon kolesterolin pitoisuudet muuttuvat.

Jos kerran punariisi on statiini,niin silloin myöskin sitä syövät(ne kenellä on geneettinen taipumus) saavat lihassärkyä.

lihaskipu

Lihaskipuja ollut noin 3 vuotta ennen kun aloitin punariisin käytön. Onko punariisissä todistetusti statiineja? Jos on, niin minun lihaskivut eivät ainakaan lisääntyneet.

vast

Kyllä punariisi on statiini.

Jos on korkea

niin tarkistuttakaa myös kilpirausen toiminta aina! Esim. hoitamaton kilpirauhasen vajaatoiminta (erittäin yleinen Suomessa ja muuallakin) voi aiheuttaa mm. korkeaa kolesterolia ja korkeaa verenpainetta. Kannattaa myös perehtyä omiin verikoetuloksiin eikä aina pidä uskoa, että ne ovat "hyvät", koska viiterajoissa olisi tiukentamisen varaa ja monet jäävät diagnosoimatta lääkärin tiedon puutteen vuoksi.

Tänne foorumille kannattaa kirjautua:
http://www.kilpirauhas.info/foorumi/viewtopic.php?t=5

viiterajoista

Millähän kriteereillä (ilmeisesti maallikko)kirjoittaja näitä viiterajoja muuttaisi?

Ei lääkkeitä

Luin jostain netistä, että kolesterolilääkkeet saattavat aiheuttaa dementiaa. Aivot tarvitsevat rasvaa toimiakseen, mutta kolesterilääkkeet poistavat sitä - ei ainoastaan muusta elimistöstä, vaan myös aivoista.

Aion sietää omat kolesterolini (5,7) ilman lääkkeitä. Ruokavaliolla ja terveillä elintavoilla voinen vaikuttaa kolesteroliarvoihin. Se on se vaikeampi keino. Se pitäisi aloittaa jo nuorena.

Lääketeollisuus vaikenee sivuvaikutuksista, koska kyseessä ovat suuret rahat.

Ei ole

syytä alentaa kolesterolia.

Joulukuussa lääketieteen väitöskirja

julkaistu ja sen mukaan 3 %:lla suomalaisista on geneettinen perimä saada myopatia statiineista, ainakin simvastatiinista. Jos joukko on vain 3 % niin kovin monelle se sopii. Tuskin on siis syytä väitellä, että jos se sopii minulle, niin miksi se ei sovi muille. Itselläni alkoi vajaan vuoden käytän jälkeen lihasheikkous jaloissa ja vähän myöhemmin valtavat lihaskivut lähinnä olkavarsissa ja myöhemmin reisissä. Nukkumaan piti mennä kipulääkkeillä. Käytin vain minimiannosta, joka oli laskenut arvoni alle 4. Jouduin lopettamaan ja nyt parin kuukauden jälkeen arvo on 6.5. En syö rasvaisia ruokia, käytä alkoholia, tupakoi, syön kasviksia ja hedelmiä, Omega 3 ja Omega 6. Muita sairauksista johtuen ei liikkumminen oikein rajusti onnistu.

Ottaen huomioon

statiineja on paljon muitakin kuin simvastatiini,joka kulkee kauppanimellä LIPCUT(SUOMEKSI RASVANLYÖJÄ).Kaikissa statiineissa on haittavaikutuksena MYOPATIA,MYOSIITTI,joita vähätellään kaikin tavoin.Tuo 3% ei riitä hyväksi vastaukseksi,jos ajatellaan kaikkia statiineja.Lihaskipuja ja voimattomuutta ja kipua lihaksissa ja nivelissä kärsii tällä hetkellä moni suomalainen tietämättään.

Todellisuudessa statiinien syönti aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista.Normaali rasvapitoisuus ihmisellä kuuluukin olla.Statiinit ovat vahvoja rasvanlyöjiä.Ja nimenomaan aivot tarvitsevat tottakai niinkuin koko elimistömme rasvaa,mutta ruokailutottumuksillamme ja liikunnalla saamme pysyvämpiä tuloksia ja terveellä , luontaisella tavalla.

Kuka sitten sponsoroi väitöskirjojen tekijöitä,kun kyseessä on lääke.Sitä sopii ajatella.

Ottaen vielä huomioon,että Kelakorvausta niistä lääkkeistä ei juuri monellekaan myönnetä.

Kovaa huutoa lääkäripiirissä tuo statiinit ovat samalla tavalla kuin tuli viagra,ym.ja amerikkalaisia buisnesideoita.Ihmisten pitäisi itse ottaa asioista selvää.Lääkärit määrät kyllä,mutta eivät kerro sivuvaikutuksista.Niistä vaietaan jokaista reseptiä kirjoitettaessa.

Vielä.statiini on saanut aikaan myöskin kuolemantapauksia,mutta niistä vaietaan.!!!!!

Katso

www.anttiheikkila.com

Lue tuolta sivuilta sydän asiaa, kolesteroli
Oletko varmat, että tarvitset kolesterolilääkkeitä? Itse en ainakaan söisi (aiheuttaa mahd. syöpää ja dementtiaa)

Elintärkeät mh-bakteerit ohutsuolen

Sain palautetta että tämä kolmen bakteerin teoriani ei voi pitää paikkaansa, koska useissa tutkimuksissa po bakteereita löytyi terveillä ihmisillä vähiten!? Joten päätin selvittää mistä tämä pitempiaikainen bakteeripula limakalvoilla johtuu.

=>Kadonneiden maitohappobakteerien arvoitus<=

Tässä limakalvojen kolme vaikutukseltaan tärkeintä bakteeria-kiinnitä huomio näiden bakteereiden ominainaisuuksiin:
A.(1.)*** Lactobacillus asidophilus. = limakalvojen tärkein probiootti bakteeri.
Ominaisuus: Elää normaalisti ohutsuolen limakalvoilla * Kykenee estämään haitallisten bakteereiden ja hiivojen lisääntymistä limakalvoilla(!) * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Helpottaa maitosokerin imeytymistä * Korjaa suoliston mikrobi-flooraa antibiootti-hoidon jälkeen(!).

B.(2.)*** Lactobacillus bulgaricus. = luonnon oma turvallinen antibiootti. Tämä on Bulgarialaisten pitkän'iän bakteeri, josta nimikin.
Ominaisuus: Säätelee immuunijärjestelmän toimintaa * Vaikuttaa rasva-aineen vaihduntaan * Alentaa veren kolesteroli tasoja * Tuottaa luonnollisia antibioottisesti vaikuttavia aineita(!) * Estää haitallisten mikrobien lisääntymistä suolen limakalvoilla(!).

C.(7.)*** Bifidobacterium. = ohutsuolen limakalvojen alaosan tärkein bakteeri.
Ominaisuus: Tehostaa ruuansulatus-järjestelmän toimintaa * Säätelee immuunijärjestelmää ja rasva-aineen vaihduntaa * Vähentää kolesterolin imeytymistä * Estää haitallisten bakteereiden kiinnittymistä ja kasvua limakalvoilla(!) * Estää haitallisten amiinien imeytymistä.

Mm. KVHT-altistus aiheuttaa vaurioita kaikissa kudoksissa ja kaikilla limakalvoilla tuhoten tarpeellisia maitohappobakteereita. Aiheuttaen keuhkojen limakalvoilla astman tyyppisen tulehdus tilan. KV-homeiden tuottama antibiootti tuhoaa tarpeellisia maitohappobakteereita, josta seuraa immuunipuolustuksen alenema, josta taas seuraa hormonaalisen- ja hermostollisen-järjestelmän alenema, kunnes limakalvot ovat niin ohuet, että veri irtoaa ja immuunipuolustus romahtaa kokonaan, jolloin elimistö ei pysty enää taistelemaan sairauksia vastaan.

Mystinen yhtälö:
Kun limakalvot eivät ole kunnossa (ei löydy tärkeimmät maitohappobakteerit), niin immuunipuolustus ei ole kunnossa ja sekä hermostollinen-, että hormonaalinen-järjestelmä eivät ole kunnossa.
Ja kääntäen-
Kun limakalvot ovat kunnossa (löytyy tärkeimmät maitohappobakteerit), niin immuunipuolustus on kunnossa ja sekä hermostollinen-, että hormonaalinen-järjestelmä on kunnossa.

Mihin ovat kadonneet hyvät/tarpeelliset maitohappobakteerit:
Ennen vanhaan juotiin vasta lypsettyä lehmän maitoa, jossa oli tärkeimmät maitohappobakteerit. Eikä silloin sairasteltu niin valtavasti kuin nykyisin, ei ollut allergioita, eikä ollut vatsa, eli suolisto sekaisin, jne.
- Olette varmaankin kuulleet tämän mystisen lauseen, jonka on esittänyt laktoosi-intoleranssia tai migreeniä sairastava henkilö: "Kun käyn hakemassa suoraan maatilalta lehmän maitoa niin voin juoda sitä ongelmitta, mutta kun ostan kaupasta meijeriltä tullutta maitoa, niin laktoosi- ja migreeni-ongelmat alkavat heti". Eli syy mm laktoosi-intoleranssi- ja migreeni-ongelmiin on maitohappobakteereiden puutteessa!

Herää kysymys:
- Mihin tarpeelliset maitohappobakteerit sitten katoaa?

Vastaus on yksinkertainen:
- Vasta lypsetty maito sisältää tärkeimmät maitohappobakteerit, jotka tuhoutuvat kuumennettaessa maito yli +50 C-asteen (=pastörointi meijerillä). Ja jos näitä tärkeimpiä maitohappobakteereita ei lisätä maitotuotteisiin kuumentamisen jälkeen, niin tuote ei voi myöskään sisältää maitohappobakteereita. Jolloin ainoaksi keinoksi jää palauttaa po maitohappobakteerit limakalvoille syöden näitä riittävästi- suositus on 10-miljardia bakteeria/vrk.

Esimerkki sairaudesta, joka johtuu tärkeimpien maitohappobakteereiden puutteesta limakalvoilla:
- Esimerkiksi 2-Tyypin Diabetes (T2D), jossa limakalvojen maitohappobakteerit ovat jo "suurelta osin poissa pelistä", jolloin immuunipuolustus on heikentynyt ja siitä seuraa hermostollisen- ja *hormonaalisen-järjestelmän heikkeneminen. Ja *hormonaalisen järjestelmän heikkenemisestä johtuu, että insuliini-*hormooni ei pääse vaikuttamaan kudoksiin, kudosten pinnalla olevien insuliini-reseptoreiden kautta.

- 1-Tyypin Diabeteksenhan (T1D) aiheuttaa jatkuu..........................................

.............................................jatkuu
Maitohappobakteerit tarvitsevat rasvaa suojakseen selviytyäkseen elävänä ohi mahalaukun happojen, joten vältä rasvattomia tuotteita ja homogenoituja tuotteita. Rasvan voit välttää syömällä maitohappobakteereita kapselissa, jossa on kolme tärkeintä bakteeria, joiden saantisuositus on 10'miljardia bakteeria/vrk.

http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Kadonneiden_mh-bakteereiden_arvoitus.html

http://personal.inet.fi/koti/haistahome/Parantavat_bakteerit.html

Pappa hoi!

Tämä on lääke_tiede_ palsta. Häivy horisonttiin myyntipuheittesi kanssa. Kylmäkoneasentajan kompetenssilla ei kannattaisi paukutella henkseleitä tällaisen otsikon alla.

Minulla oli kuukausi takaperin

menossa neljäs statiiniryhmään kuuluva kolesterolilääke,mutta sama juttu.Lihakset ja sitten toisena maksa-arvojen kohoaminen.En käytä alkoa lainkaan.Lopetin ne statiinit enkä suostu suuhuni laittamaan edes väkipakolla.
Kolesterolin määrä ei ole ratkaiseva sydän- ja verisuonisairauksissa vaan AA/EPA -suhde. Lisäksi kolesterolilääkkeet huonontavat entisestään AA/EPA -suhdetta. Lääkäriin ja verikokeilla selville ko. suhde. Kolesteroliläkkeet voi lopettaa kokonaan kun AA/EPA -suhde on kunnossa. Ja sellainen kommentti vielä statiineista, että ne eivät liuota syntynyttä kolesterolikerrosta, vaan pahimmillaan "repii" sitä, jolloin verenkiertoon saattaa joutua isojakin möykkyjä, jotka sitten voi tukkia suonia keuhkoissa, aivoissa, maksassa, munuaisissa, sydämessä jne. Vasta 2009 on otettu Omega-3/Omega-6 huomioon sydän ja verisuonisairauksissa sekä mielenterveysongelmissa. Ei mene enää kauaa kun kolesterolilääkkeet tuomitaan alimpaan helvettiin ja lääketehtaita syytellään ties mistä.
hei! huomasin kirjoituksen vasta nyt.olen syönyt kolestrolilääkkeitä jo monta vuotta,minulla on nyt alkanut olla hirveitä leposärkyjä reisissä ja pohkeissa.nivusista nilkkoihin.en kohta enää uskalla syödä särkylääkkeitä(panacod,burana,ibumax.taidan lopettaa näiden lääkkeiden syönnin kokonaan.simvastatin ratiofarm on lääkkeen nimi.tämä on jo sietämätöntä,kun ei saa nukuttua öisin ja välillä tahtoo särkeä päiväsaikaa,vaikka pyräilen,uin sauvakävelen kohtuullisesti.taidan jo sanoa ja kysyä seuraavalla tapaamisella lääkäriltäni.enkä halua enää pyytää nukahtamislääkkeitäkään.kesäterveisi Krisse
li-lääkettä ilman sivuvaikutuksia ovat:
1.Limakalvojen 3-tärkeintä L-a ja Bif + L-b hyötybakteeria ja
2.Yksi kananmuna aamuin-illoin!
http://pappasmurffi.nettisivu.org/mhb-kolme-vaikutukseltaan-tarkeinta-probiootti-bakteeria-ovat-immuunipuolustuksen-perusta/mhb-rankat-bakteeri-kokeet/
Tästä viestiketjusta nyt selvisi ainakin se että SIMVASTATIN ja saman sisältöiset kolesterolilääkkeet saattavat aiheuttaa kovia lihas kipuja ja niiden käyttö tulee silloin lopettaa. Minulle kävi näin ja varaan nyt uutta lääkäriaikaa. Minulla on perinnöllinen korkea kolesteroli, eli vaikka olen ollut alipainoinen ( paino ollut alle keskiarvon)
niin kokonais kolesteroli arvot olleet seitsemän kieppeillä. Älkää tosiaan jatkako lääkkeen käyttöä jos havaitsette lihaskipuja.
Oikein! Itse sain Simvastatinista kaikenlaisia kipuja jotka loppuivat kun vaihdoin Atorvastatiniin.
 /   /  /  / Kolesterolilääkkeet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta