AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Uudelleenkoulutus ja vakuutusyhtiö

Uudelleenkoulutus ja vakuutusyhtiö

14 Vastausta 3 856 Lukukertaa
Hei kenellä on kokemusta?
Oletteko tietoisia miten vakuutusyhtiö tukee rahallisesti uudelleenkoulutusta ?
Jos olet saanut vakuutusyhtiön kautta uudelleenkoulutuksen, kertoisitko miten korvaavat ja mitä?tiedosta ja vinkeistä olisi apua.

Enpä

Oikeastaan ainoa, mikä tulee mieleen, on että olet loukkaantunut jossain siten, että et pysty jatkamaan vanhassa ammatissasi ja vakuutusyhtiö osallistuu silloin uudelleenkoulutuksen kustannuksiin. Tuskin missään muussa tapauksessa.

selvennys

Vak.yhtiöltä on jo päätös, mutta vasta tulossa,olen menossa uudelleen koulutukseen,ja nyt halusinkin kysellä jos joku olisi itse jo aiemmin saanut/ tai tietää mitä kaikkea vak.yhtiö korvaa koulutuksen aikana????
eli käytäntöä ja kokemusta kellä on tietoa

Vakuutuskuntoutus

Itsellä kanssa sama homma vireillä vakuutuskuntoutuksen kanssa. Minulla on todettu ammattitauti ja en pysty enää työskentelemään samassa ammatissa. VKK:lla on www-sivut ja sieltä saa aika hyvin tietoa korvauksista koulutuksen aikana.

annatko osoitteen

laitatko tuon miulle mitä tarkoittaa VVK?
pelkällä haulla en löytänyt

VKK

Sori, taisin laittaa väärin se on VKK...

VKK

VKK- Vakuutuskuntoutuskeskus

ainakin

Ainakin nuo kaksi tuttavaani, jotka opiskelevat, ovat saaneet kohtuullisen korvauksen (mikä se sitten kenenkin mielestä on) lisäksi rahaa mm tietokoneeseen ja tukea myös kesän ajalta.

tapiolan uudelleenkoulutus?

Onko kellään kokemusta vak.yhtiö TAPIOLAN uudelleenkoulutuksesta? Itse jouduin jäämään työelämästä pois n.2v sitten selän takia. edellä mainittu yhtiö lupasi tukea/maksaa uudelleenkoulutuksen, mutta en ole edelleenkään päässyt yhtään mihinkään vaikka olen käynyt pääsykokeissa ja läpäissyt ne erinomaisesti. Työkokeilua sentään raaskivat maksaa 1.5kk: ) Ainoa tapa selvitä' tästä ONGELMASTA on ilmeisesti TAPPAA ITSENSÄ!!!
PS. ja penniäkkään en saa kuntoutustukea! Toivottavasti pyhähenki täyttää minunkin mahan!
oli pakko kirjottaa kun itekkin tappelen just ton kyseisen vakuutusyhtiön kanssa...pelkkiä vitun hylkäyskirjeitä vaan tulee kokoajan postiluukusta...ei tod. kuntoutustukeakaan myönnetä...mulla ikää 32 vuotta ja käsi ja hartia niin paskana et just pystyn vesilasia kallistaan...uudelleenkoulutus olis kai mullakin edessä vaikka tapiolan mukaan pitäis pystyä tekeen omaa työtä...lääkärit on kyllä kovasti eri mieltä kun vakuutusyhtiö asiasta...Mielelläni kans kuulisin kokemuksia jos joku on joskus päässy uudelleenkoulutukseen...
Tuttuni opiskelee uudelleenkoulutustuella. En tarkkaa summaa muista, mutta jotain 1200-1300e saa kuussa, ja lisäksi opinnot aloittaessaan sai 1000e bonuksen "tietokoneen hankintaan".
Mää taitaisin kyllä jo tolla rahalla lähtee opiskeleen jos siihen vaan annettais mahdollisuus...huonolta vaan näyttää...nooh jospa se viä tästä iloks muuttuis...:) huomasin muuten et tossa aikasemmassa kommentissani sanoin olevani 32 vee,oon kuiteskin jo 33...:) taitaa ruveta toi dementiakin vaivaan...
tulotason mukaanhan se menee.

itellä 1270€/kk brutto ja koulun alussa 1000€ opintoihin liittyvien tarvikkeiden hankintaan, jatkossa sitten lukuvuoden alussa 300€ opintomateriaaleihin,

maksu tulee 11kk vuodessa, heinäkuussa ei maksua tipu.
kovin paljon joutui tappelemaan että suostuivat tukemaan AMK opintoja.
No mulla taas semmosia kokemuksia, että eläkevarma maksaa 2000 kuussa, semmoselle alalle joka ei mulle yhtään sovi. Koulussa käyn kun on pakotettu, mutta koskaan en työllisty. vituttaa ihan huolella. Turhaa pelleilyä, kun sairaus sitä luokkaa, että eläkkeelle pitäs päästä. Tuskin elän 15,vuotta pidempään.
 /   /  /  / Uudelleenkoulutus ja vakuutusyhtiö

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta