AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  / Siirsin perjantaina

Siirsin perjantaina

8 Vastausta 1 969 Lukukertaa
klo 15 eri pankin tilille vähän rahaa ja ne eivät ole vieläkään tuleet tilille? Kauanko se oikein kestää? Sen tiedän että jos esim la tekee siirron niin se näkyy vasta tiistaina. Mutta eikös perjantaina rahat lähde vielä liikenteeseen? Onko kellään tietoa?

sdåafpölkö

en tiedä koska lähtevät liikkeelle, mutta pari pankkipäivää siihen menee, ennen kuin rahat näkyy toisella tilillä.
Minulla on tilit kahdessa eri pankkiryhmän pankissa, mutten ole koskaan stressannut parin päivän takia, varsinkin kun tiedän tuon viiveen.

Ei lähde

Siellä pankissä, jossa olin IT-osastolla hommissa, ei ainakaan silloin (2000-luvun alussa) tehty eräajoja tileille perjantain/lauantain välisenä yönä. Eli jos perjantaina tehty tilisiirto, niin se siirtyi aikaisintaan sunnuntain/maanantain välisenä yönä tai mahdollisesti vasta seuraavana yönä. Eli varmasti rahasi on siirtynyt toiselle tilille vasta tiistaina.

Eli käytännössä

on sama maksaako perjantaina tai vasta maanantaina?

Näinhän se

Näin on. Esim Sampo pankissa pankin sisäinenkin siirto menee eteenpäin vasta maanantaina jos siirto tehty pe illan-su aikana. Viikonloppuna ei pankkitapahtumia siirry. Sammolla kyllä siirtyy raha toisen pankin tilille maanantaiksi jos ennen perjantaina klo 17 tekee siirron.

sampo onkin sampo

muorin tilinhoitaja ja op:ssa molemmat.Juuri tänään tarvitsin omalle tilille parisataa joten lähetin muorin tililtä minun tilille ja oli minun tilillä heti kun kirjaannuin sinne.Eli oman pankin siirrot menee heti oli päivä kuin päivä ainakin op:ssa.sammon siirrot varmaan menee tanskan kautta joten kestää sen kolme päivää kuten jos minä lähetän toiseen pankkiin rahaa.

Sammosta Nordeaan päivässä

Kyllä Sammossa siirtyy päivässä rahat toiseen pankkiin arkisin ainakin Nordeaan jos sen tekee ihmistenaikoihin päivällä. OP pankkiin en ole edes koskaan siirtänyt ja en tiedä meneekö sinne kauemmin.

nyrkkisääntö

Nyrkkisääntönä tilisiirto kestää 2 arkipäivää (toki jos maksun laittaa pe-iltana, niin voi mennä pe, ma, ti)

Jos tilisiirto on yhden pankin sisällä, niin pitäis näkyä samana päivänä.

Poikkeuksena näistä laskun maksamiset, missä saattaa kestää päivän pidempään, että ne maksut kirjautuu vastaanottavan osapuolen pankkitililtä itse laskutusjärjestelmään.

Nyrkkisääntö on 2, mutta siirtyy

Nyrkkisääntö on tosiaan 2 arkipäivää, mutta hyvinkin usein jos tilisiirto on tehty aamulla maanantaina näkyy maksu toisen pankin tilillä jo tiistai iltapäivällä. Itse siirtelen rahaa kymmeniä siirtoja viikossa ja saan itse omaan pankkiin kymmeniä siirtoja viikossa ja jos tosiaan se maksu tehdään heti aamusta, näkyy jo seuraavana iltapäivänä toisella tilillä.
 /   /  / Siirsin perjantaina

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta