AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Neste Imatra 24h 6-tie

Neste Imatra 24h 6-tie

49 Vastausta 8 213 Lukukertaa
Sattumalta poikkesin ko. asemalla kahveella ohikulkumatkalla. En roskaisempaa pihaa ja tumppitäyteistä ovensuuta ole nähnyt koko suomen maassa.

Epäsiisti

Täytyy kyllä yhtyä edelliseen viestiin. Ollaan kavereiden kanssa mietitty miten Neste Pikkolo voi olla noin epäsiisti paikka. Luulisi noin suurella ketjulla olisi selvä konsepti kuinka homma hoituu. Täytyy kyllä sanoa että kun ABC-asema joskus rantautuu Imatralle, niin kyllä Pikkolo tyhjenee äkkiä jos parannusta asiaan ei tule!

päälikköä

Kunnnon päälikkö sielä Nesteellä tarvitaan, kuka organisoisi hommaa ja henkilökuntaa.

Ruokamyrkytys

Kuulin mie semmosenkin jutun että täti oli saanu sieltä ruokamyrkytyksen.Oli syöny lounasta seisovasta pöydästä.Valitti asiasta niin ei kukaan ottanut mitään kantaa.todettiin vaan että olet ainoa joka on valittanut.
Onko muilla ollut oireita siellä syömisen jälkeen?

Ettei

ois täti menny sinne seisovaan pöytään SINUN paskakäpälän jälkee ottamaan ruokaa. Lain mukaan keittiöhenkilökunnalta vaaditaan esim. hiukset piiloon kokonaan (mitä et yleensä missään näe), silti siitä seisovasta pöydästä saa ottaa ruokaa jos jonkinlainen turjake. Kyllä siinä hiuksiakin lentää ruokaan ja henkilökunta parka saa syyt niskoilleen.

haista

En ollut minä siellä syömässä!Olen muutaman kerran käyny ni ei ollu maittavaa.ja kerran tilasin 15 min ruokatauolla paninin siinä meni puol tuntia ja se oli poltettu...joten ei ne turhaa marise em.paikasta!

faktaako?

ei pitäis pelkkiä kuulopuheita laitella tänne nettiin....tais tätillä olla vähän muutakin,vai??

on yritetty hoitaa

No kuules kun täti oli soittanut sinne saman vuorokauden aikana,hänen tiedot oli otettu puhelimessa ylös.
mitään ei kuitenkaan koskaan kuulunut.niimpä hän oli sanonut tankkausreissulla vielä asiasta kassalle.Johon oli saanut tympeän vastauksen:ei ole muut valittaneet.Että niin otetaan palautetta vastaan.
mutta oli kuullut että samana päivänä oli joku muukin sairastunut siellä syötyään.
epäilivät jonkun majoneesimössön tehneen sen.

Jos tarkoitat

olisi ruokamyrkytys, niin viranomaisten lakien mukaan pitäisi olla 10 tapausta että tilannetta alettaisiin tutkia ruokamyrkytyksenä. Niitä oireita voi tulla esim. jostakin ruoka-aineesta. Se on niin helppo sanoa että sain sieltä pöpön. Niinkun jo aiemmin oli kirjoitettu niin se pöpö voi olla tullut myös jostakin muualta kun keittiöstä.
Ne seisovat pöydät!

kovat syytteet

ohhoh, kovat on syytökset... pitäisköhän terveystarkastajien syynätä toi paikka jos noin on... iso haloo tästä nousee, toivottavasti kuka ruokamyrkytys epäilyn on laittanu tänne julki on ihan tosissaan ja sanojensa takana.

meeppäkattoo

samallainen sikolätti,hyiii....

Eikä

palvelua saa kuin kaljan juojat kahvilan puolella. Seuraavan kerran JOS eksymme sinne kahville jää kahvit maksamatta jollei myyjää ilmesty 5 min sisällä.
nimim. kahvin kassalla jäähdyttänyt

ei nyt aivan...

1. henkilökunta ei sotke itse sitä pihaa (kuten ei myöskään sisältä) kenen jälkiä siellä korjataan AINA? sitä paitsi piha siivotaan yleensä joka aamu, roskat ja tumpit pois, mutta tiedättekö siihenkin saattaa olla rajoitettu aika
2. kahvin voi ottaa vasta maksamisen jälkeen niin ei ainakaan jäähdy
3. heitä (henkilökuntaa) on rajoitettu määrä töissä ja heillä on muutakin tehtävää kuin siivoaminen.
4. välillä on kuulkaa ihmiset vain niin kiire etteivät he todellakaan kerkeä siivoamaan.
5. vkl:ppu öinä tytöt siivosivat sieltä AIKUISTEN ihmisten jälkiä, joka ei todellakaan ollut mitään siistiä touhua kun ketsuppia oli ikkoinoissakin, eikä asiaa auttanut lauantain aamuyön pään aukomisetkaan.

VOIMMEKOHAN ME ASIAKKAAT VAIKUTTAA ITE TÄHÄN SIISTEYTEEN? VOIMMEKO?

Henkilökunta on mitä parhainta ja aina iloista, kiitos siitä heille.

Naulankantaan

Tätä olen seurannut tupakoitsijoissa: Kun mennään jonnekin (seuraatte missä tahansa, niin sama käytäntö) sisätiloihin, niin ulkona poltetaan ja juuri ennen sisäänmenoa heitetään tumppi 2 m eteenpäin ja ohimennessä tallataan se sammuksiin ja jätetään siihen. Eikä siinä vielä kaikki: Se tallattu tumppi jättää kengän pohjaan "hiilet" jotka sitten kulkeutuvat sisälle.

Kyllä

muilla huoltoasemilla voi kahvin ottaa normaalisti ensin ja maksaa sitten ja vieläpä suoriutua koko hommasta minuutissa.
Ei onnistu Imatran Nesteellä. Onneksi meillä on muitakin vaihtoehtoja, joten emme käy enää kahvilla ko. Nesteellä. Mutta omia kokemuksia SAA kertoa.
Vierestä seurasimme (juodessamme jäähtynyttä kahvia) kun lievässä laitamyötäsessä tyhjä kaljatuoppi kädessä asiakas hoippui kassalle ja tadaa... myyjä saapui välitömästi!!!
En todellakaan maksavana asiakkaana ala miettiä kahville mennessäni miten työntekijät selviävät helpoimmalla tai miten tällä huoltoasemalla kannattaa kahvit ottaa, ennen vai jälkeen maksamisen. Otan itse kupin korista ja kaadan siihen kahvin ja ODOTAN että henkilökunta vaivautuu tulla siitä "palvelusta" veloittamaan!

Olenpa minäkin

tällä kyseisellä huoltoasemalla useasti asioinut ja en kyllä niillä asioimiskerroilla kovin useasti odottamatta ollut.

Tuntuu että työntekijöitä on ihan riittämiin, mutta missä v*tussa ne aina piileksii? Varsinkin jos siitä kaupasta jotain ostaa ja sattuu olemaan hiljaisempi hetki?
Kaakaotako ne siellä keittiön puolella kittaa..?

TAI

Haluat ostaa vaikkapa topan tupakkaa, niin niitä työntekijöitä on siinä sumpussa ainakin 5 mutta kaikki tuntuvat olevan niin h*lvetin kiireisiä ettei kukaan jouda siihen kassalle..

Toki olen saanut hyvääkin palvelua, mutta useammin olen odottanut että yleensä saisin sitä palvelua.

eiköhän

tolle henkilökunnalle oo sama, että onko siinä kupissa kahvia kaljaa vai hitto kuravettä.. ei siitä kyl riipu palvelun nopeus, jossa kyllä tosin on yleisesti petrasmisen varaa.. Etenkin mieshenkilökunta on kyllä tosin mukavaa, mutta esim pari vanhempaa naistyöntekijää voisi välillä hymyilläkin?

kerrotaan

kävin itse kerran ostamassa ruokatauolla evästä. Olin tiskillä eväitten kanssa kun nuori mies myyjä pelleili pahvilaatikko päässä(yritti tehdä vaikutuksen nais myyjään) Olihan se vähän nolona kun huomasi että kaupassa on asiakkaitakin.

Toivottavasti

noin hyvällä huumorilla edes irtosi tuolta naismyyjältä siellä keittiön puolella...

Juo Kahvis

ruokas jossain muualla luuseri! Vedä hame päälle pelle..HAHHAHAAAAA

Vakio asiakas, ja tyytyväinen palveluun, Vaikka henkilökunnalla onkin välillä kiire.

Jos

kannattasko kirjottaa palautelaatikkoon enemmi ko valittaa täällä ni saattas tulla muutostakin!

Enkä nyt ihan jaksa uskoo että tämä miespuolinen myyjä(varmaan arvaankin kenestä kyse) on yrittäny tehä mitään vaikutusta kehenkään, kai siellä saa vähän hassutellakkin välillä vai pitäisikö heidän vain seisoa eri kulmissa odottamassa että josko sieltä nyt joku tulisi.

Ja tiedättekö kuinka ärsyttävää se varmasti on kun asiakkaat tuijottaa carrolssin väliköstä aika vaativan näköisinä kun joku valmistaa ruokaa. Ihan kuin hän voisi siitä kesken kaiken lähteä palvelemaan!

Ja onhan neste nyt vähän isompi paikka kun muut huoltoasemat täällä, joten hommaakin on enemmän.

Eikä yksi henkilö voi sillä välin keretä joka ikiselle kassalle kun muut ovat tekemässä jotain muita hommia, kuten esim. tiskaamassa tai purkamassa kuormia, vaihtamassa puolta yms.

Mutta hyvähän meidän on täältä tiskin takaa valittaa!

Bändi ja kaikki

Siis Nesteellä oli sunnuntai aamuna ihana bändi ja kaikki. Ja palvelu parasta A-luokkaa.

ai ni

se on ihan paskanen

t: sokoksen pälikö
ongelmahan tossa pihan siisteydessä on se että kun pikkolo on auki 24/7 niin siellä pyörii yöllä tosi paljon nuorisoa ja rekkakuskeja (ja muitakin) joten meinaan sillä vain siis sitä että sinne kertyy niin paljon kahvikuppeja ja tupakan tumppeja yms jo tunnissa ettei henkilökunnalla ole yksinkertaisesti aikaa siivota sitä jatkuvasti. joko te liiottelette tai nuo asiat on jo korjattu pikkololla (koska kirjoitettu 2008 noi ylemmät) koska minulla ei tuommosia ongelmia pikkololla tule juur koskaan vastaan.

kannatan pikkoloa !
Itsestäni paikka on myös todella epäviihtyisä
"ongelmahan tossa pihan siisteydessä on se että kun pikkolo on auki 24/7"

Käyhän siellä muulloinkin ihmisiä kuin heinäkuun 24 päivä.
Onneksi kohta saadaan ABC sinne viereen.Saattaa asiakkaat kaikota nesteeltä.
Taitaa kuivahtaa sitten Imatralla kaikki muut "bensikset", kun ABC avataan. Paitsi tietenkään ei L-tien Teboil..Paras paikka Imatralla.
En tiedä onks tb paras, mutta haluan tukea omalta osaltani paikkakuntalaista naisyrittäjää.
mie kans, en taatusti lähe lihottamaan eekoon jo ennestään pulskaa pussia,
Minun mielestä Nestaallä on saanut hyvä ruoat joka kerta.
ABC:llä on ylihintaista sontaa ja vältän niitä aina.
En nesteestä tiiä mutta abc:n ruoat ympäri suomen aika kuraa kyllä.
tietysti samaa kuraa, safkathan tulee yhestä isosta keskusvarastosta, paikallinen kokki voi tietysti maustaa omalla tavallaan.
Kyllä Lappeentien Teboilinkin myyjät osaavat kiukuta nätisti... Tosin itse olin syyllinen kiukutteluun, mutta myyjän pitäisi osata hillitä itsensä...

Sorry kuitenkin minun käytös aikanaan...
Ei pitäisi olla niin vittumoinen, että tarvitsisi pyytää anteeksi...
Mutta onneksi sieltä saa sentään Sitä BONUSTA
Korvenkylä pyörii vuokratyöntekijöillä, joten työn laatu on sen mukaista. Kukapa viitsisi hirveästi huhkia, kun työnantajakin on joku" tuntematon",
Tulipahan mieleen että kuka ihme menee syömään huoltoasemalle laadukasta ruokaa,itse ainakin valitsen ihan oikean ravintolan jos haluan hinta/laatu suhteelta hyvää ruokaa..Ja toisekseen ollaan täällä Imatralla ehkä totuttu hieman liian hyvään palveluun,kyllä tuolla maailmalla saa ihan oikeasti oottaa sitä palvelua,koska asiakkaitakin on hieman enemmän :) Huoltoasema on huoltoasema,en itse lähde sieltä laatua hakemaan :D
Ei sitä matkan päällä aina kerkiä ettimään kylistä ja kaupungeista parasta ja halvinta gourmetpaikkaa. Silloin pitää tyytyä huoltiksien röhnään tien varsilla.
Laatu on mitä on.
Up
Uliskaa idiootit.
Kerran söin en enää toista kertaa..

Rokka oli aivan vetistä ei lihaa ollenkaan.

Letut oli loppu kesti 15minuuttia ennenkuin ne sai letun tehtyä ja sitten ei ollut koko putiikissa hilloa ...

No eikös se ole venäläisten omistuksessa...

Luulen että henkilökunta tekjee parhaansa, mutta venäläinen jälki rupeaa omistajan kädenjälki näkymään.

Haalitaan kaikki voitot itselleen henkilökunnan kustannuksella.
Kyllä se ihan edelleenkin on suomalaisten omistuksessa.
Up
''Korvenkylä pyörii vuokratyöntekijöillä, joten työn laatu on sen mukaista. Kukapa viitsisi hirveästi huhkia, kun työnantajakin on joku" tuntematon", ''

Mikä w1tun Korvenkylä?

Se on KorvenKANNAN Neste.
Ei nyt kehata heti syyttää vuokratyöntekijöitä ja "tuntematonta". Kuka haisevan tupakantumpin suustaan sylkee, niin miettiköön mihin sen haisevan tiputtaa ja roskansa myös. Rapatessa roiskuu.
Kyllähän jokainen kyrvänkolon tietää eli asiayhteys tuli varmasti jo selväksi tuossa...
Vaikka jokainen tietäisikin kyrvässäsi olevan kolon, ei nyt ollut kyse siitä, vaan KyrvänKANNASTA.

Onkos se muuten läpikäymättömän karvainen, kun nyt puheeksi otit?
Olen ollut aina liian laiska opiskelemaan joten en nytkään jaksa käydä asiaa sen enempää läpi, mutta kun itse tunnut olevan aktiivinen tuonkin asian suhteen niin toki suosittelen sitä sinulle...
Nostatusta
 /   /  /  / Neste Imatra 24h 6-tie

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta