Mistä halvin vakuutus?

Mandiana63

Osaako kukaan lonkalta heittää mistä saisin halvimman mahdollisen yhdistetyn auto-ja kotivakuutuksen?Auto on vm -02, siinä on pakollinen kasko ja minulla on täydet bonukset. Kotivakuutus ei tarvitse olla kovin ihmeellinen, tavalllinen rivitalokaksio normaaleine kodinkoneineen vuokratalossa. Tällä hetkellä maksan vakuutusmaksuja 4 krt vuodessa noin 190 euroa, eli liki 800. Se on mielestäni aika paljon.
Tapiolan hyväksi vertailussa voitas laskea, että kaksi koiraani on vakuutettu ko. yhtiössä sen suorakorvausmenettelyn ansiosta, enkä sen takia halua sitä vakuutusta toiseen yhtiöön siirtää.

Missä yhtiössä pääsisin halvimmalla?

11

6491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ......

      Veikkaan että saisit aika helposti ihan alle 500euronkin vakuutukset itsellesi. pakollista kaskoa ei ole olemassakaan, autovakuutuksen hinta riippuu aika paljon onko kyseessä bemari, mersu vai fiat. Jos sinulla on kodissasi pelkkä palovakuutus niin senkin saa todella halvalla.

      Ei kukaan pysty kertomaan mitään noilla tiedoilla mikä olisi halvin. Taitaa lähes kaikissa vakuutusyhtiöissä olla nykyään nettisivuilla laskurit joilla pystyy laskemaan noin hinnan, sitten vaan vakuutusedustajan puheille joka tekee tarjouksen.

    • Avensis itsellä

      Noilla tiedoilla ei kukaan voi vastata tähän.
      Huono uutinen on se että joudut itse kysymään tarjoukset eri vakuutusyhtiöistä. Hyvä uutinen on se että vakuutusten vertailusta ja kilpailuttamisesta löytyy hyvää tietoa. Uskon että ainakin Vakuutusvertailusta on sinulle iloa. Osoite: http://www.vakuutusvertailu.info

    • lkölkkk

      Ei osaa.

      1) auton vakuutushintaan vaikuttaa käyttöönottovuoden lisäksi mm. auton merkki ja malli, asuinpaikkakuntasi ja joissakin vakuutusyhtiöissä ilmeisesti myös omistajan/haltijan ikä. Näistä et kertonut mitään. Vakuutuksia keskittämällä ja maksamalla vakuutusmaksut yhdessä tai kahdesa erässä vuosittain säästää myös.

      Jokaisen vakuutusyhtiön nettisivuilla on laskuri, joilla voit laskea itse vakuutustesi hinnan.
      Oma kotivakuutukseni rivarikolmioon on n. 215 €, auton liikennevakuutus 160 € ja kaskovakuutus 230 €. Yhteensä 605 €/vuosi. Kotivakuutukseen sisältyy 2 tapaturmavakuutusta ja kaskoon lasivakuutus. Autovakuutusten bonukset on 70 € molemmissa, kotivakuutuksen bonus on 25 %. Vakuutusyhtiö on Pohjola ja osa kotivakuutuksesta hoituu OP-pankin bonuksilla.

      Suorakorvausvakuutukset, eikös ne ole kalliita?

    • Tarkka 

      Unohda heti kättelyssä ainakin Fennia. Raha heille kelpaa, mutta odotas kun käy toisinpäin. Heillä on tuo liikeidea hieman eri kuin muilla vakuutusyhtiöillä.

      Itse suosittelen OP-Pohjolaa. Keskittäminen kannattaa.

      • vakuutusyhtiö

        johon ei kannata erehtyä on Lähivakuutus. vaikka vakuutusmaksut olisivatkin huokeat niin hukkaan heität nekin rahat, koska vahingon sattuessa korvauksia et tule saamaan. vahingon satuessa 100% varmuudella joudut ongelmiin Lähivakuutuksissa. järki käteen vakuutus -asioissa. maksa enemmän niin saat taattua turvaa!!


    • Mandiana63

      Auto on siis Renault Megane farkku 1,4 -02.Paikkakunta on Tampere. Kasko on kai pakollinen tällä hetkellä, koska auto on rahoituksella ostettu, eli siis Nordea Rahoituksen nimissä niin kauan kuin on velkaakin.

      Op-Pohjolasta joskus soitettiinkin ja tarjottiin vakuutusta, koska palkkapankkini on Op, mutta se jäi vain sit puheeksi.. täytynee harkita uudelleen.

      Elikoittan vakuutus on todella kallis, mutta kun kyseessä on kilpailevat vinttikoirat ja toisen rahallinen arvo alkaa olla kohtalainen meriittiensä takia, niin siksi maksan ne pitkin hampain. Kilpailevat koirat loukkantuvat ehkä muita helpommin ja ainakaan mulla ei ole varaa lähteä hoidattamaan kinttunsa katkaissutta koiraa, se on useamman sadan, ellei tuhansien eurojen juttu. Se on suorakorvauksen etu, että lääkäri laskuttaa onnettomuustapauksessa suoraan vakuutusyhtiötä. Muuten olis äkkiä koiralla piikin paikka. Ja Tapiola on käsittääkseni ainoa yhtiö joka tämän palveluin tarjoaa.

      • Renaultilla oli halpa merkkivakuutus. Osoitteessa www.renaultvakuutus.fi. Koirat ja kotivakuutuksen voit pitä siellä tapiolassa.


      • asdfasdfddff
        misterifvi kirjoitti:

        Renaultilla oli halpa merkkivakuutus. Osoitteessa www.renaultvakuutus.fi. Koirat ja kotivakuutuksen voit pitä siellä tapiolassa.

        juu ehkä halpa aluksi, mutta puolen vuoden jälkeen hinta pompsahtaa pilviin. nimim. kokemusta on!


    • local

      Mitä turhia kyselet. Mainostatko koiravakuutuksia?

      Kirjoitat itse, ettet halua vaihtaa pois nykyisestä yhtiöstäsi koiriesi vuoksi.

      Se tarkoittaa sitä, että nykyinen yhtiösi on ainoa vaihtoehtosi. Pysy siellä vain. Ja tarkista vakuutuksesi. Tuo vakuutusten yhteenlaskettu vuosimaksu on niin alhainen, että tarkistaminen voisi kyllä olla paikallaan.

      Kaikkien kannattaa muutenkin ainakin joka toinen vuosi käydä läpi kaikki vakuutuksensa. Niin nopeaa on omaisuuksien ja olosuhteiden muutosvauhti.

      Välttyy monelta pettymykseltä.

      Vakuutusten vertailu pelkän hinnan perusteella johtanee aina huonoon tulokseen. Mukana valinnassa tulee ehdottomasti olla vakuutusehtojen sisältö ja niiden merkitys korvaustilanteessa.
      Ota ammattilainen - vaika oman yhtiön myyntimies selvittämään sinulle vakuutusehtojen sisältö. Yhtiön toimihenkilön antamat neuvot ja tekemät vakuutukset sitovat yhtiötä korvaustilanteessa. Vaadi siis kaikki, ihan kaikki tarjousasiatkin paperilla. Aina.

      Viisaasti teet, jos lopetat koiravakuutukset ja käytät senkin rahan kotisi ja sen irtaimen turvaksi - tai ihmisten. Ne on pakko hoitaa vahingon tapahduttuakin, koirat eivät sen sijaan sitä välttämättä vaadi - tai ole ensisijaisia asiassa.

      Joku kuluttajien vakuutustoimisto tms. on tehnyt vertailuja eri yhtiöiden vakuutuksista. Etsi sieltä.

    • vertailulinkki

      http://www.vertaa.fi/t/autovakuutus.html

      Sinänsä olisivat saneet helpommalla, kun yhteen kaavakkeeseen olisi kirjoittanut auton tiedot ja painanut enteriä.
      Nyt hieman sekavaa, antaa kuvan kn täytät tiedot ja haluat samalla verrata, tilaat samalla vakuutuksen.

      • Syötä oman auton tiedot oman yhtiön laskuriin ja kato mitä tulee.
        Syötin omat autoni laskuriin ja hintaero halvimman nettitarjouksen ja nykyisen hinnan välillä on 150€ per auto. Vaikka olenkin henkilökuntaa niin henkilökunnan alennukset on huonommat kuin alennusvaltuuksien maksimi, joten en saa sen halvemmalla kuin tavalliset asiakkaatkaan.

        Syöttäkää oman auton tiedot ja verratkaa tarjousta omaan vakuutuslaskuun. Mitä näytti?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3441
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1498
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1267
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1142
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      815
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      792
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      779
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      46
      765
    Aihe