AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / kultaisen noutajan pentuja?

kultaisen noutajan pentuja?

9 Vastausta 2 588 Lukukertaa
Mistä kautta löytyisi kultaisen noutajan pentuja Etälä-Suomen alueelta? Ja minkä hintaisia? Koiraa ei ole ajateltu näyttelykoiraksi vaan ihan kotikoiraksi.

www.goldenring.fi

Katso Kultaisten noutajien rotujärjestön sivuilta yhteystietoja. Kultsit on joo kyllä ihania, mutta yllättävän isoja ja kovasti karvaavia koiria...

onko asunto liian pieni?

onko 51,5 neliön kaksio liian pieni kultaiselle noutajalla? Tuli mieleen ku sanoit että ne on yllättävän isoja.

ei ole..

Ei reilun 50 neliön asunto pieni ole jos koiralla on tarpeeksi virikkeitä. Siihen voit vaikuttaa vain Sinä omalla aktiivisuudellasi. Lenkkeilytä, leiki yms. Meilläkin on kultsu ja asunto on 58 neliöö ja hyvin on viihtynyt (paitsi ehkä välillä yksin ollessaan on varmaan tylsää)..mutta parhaamme olemme tehneet ja hyvin näyttää voivan. Zemppiä koiran hankintaan!!! =)

Karvanlähtö

Taitaa olla yksilöllistä sillä meidän uroskultsistamme ei kyllä juurikaan karvaa lähde. Onkohan syynä sitten ruokinta (kotiruoka + kuivamuona). Koiramme ei myöskään ole kennelkoira vaan hommattu lehti-ilmoituksen kautta. Saimme tosi hyvän, kiltin ja terveen koiran. Emme myöskään halunneet näyttelykoiraa. Hinta oli viisi vuotta sitten 1500 mk.

onko kultaisen noutajan pentuja

jos onlöytynyt niin kertokaa ihmeessä,ostan heti nartun suoraan perheestä,ei mistään pentutehtaasta ,meinaan on kokemusta näistä kenneleistä

Kultasennoutajan pentu oli kyl todella hakusal

Hankimme viime vuonna kultasennoutajan pennun. Ei kennelist, mut paperit on. Oli halvempi mitä kenneleis ja silti hyvä sukuinen. Koiramme on nyt reilun vuoden. Olis tarkotus teettää pentuja ens kesänä.

mee osoitteeseen...

... www.koirat.com
eiköhän sielt löydy jotai=)

Noutaja on hieno luonne

Ota koira, jos mahdollista, niin sellaisesta kennelistä, jossa arvostetaan muutakin kuin näyttelykehissä ravaamista. Noutajan hieno luonne on nimittäin kehittynyt pitkän ajan kuluessa sen jalostamiseta metsästyskoiraksi ja olisi suotavaa, että tällainen perimä jatkuisi... Siis hieno luonne tarkoittaa sitä, että koira on ihmisystävällinen, palvelualtis, iloinen, sitkeä, kuuliainen, älykäs, oppivainen, kiltti ja tulee toimeen muiden koirien ja kotieläinten kanssa. Siis koira, jonka kanssa voi tehdä ja harrastaa käytännöllisesti ihan mitä vaan.

Nämä ominaisuudet ovat kehittyneet siis pitkän ajan kuluessa hyvän jalostustoiminnan ansiosta. Siis noutajaksi. Mitäpä käy rodulle, jos näitä kehitettyjä vaistoja ja ominaisuuksia ei oteta huomioon koiria "tehtailtaessa" näyttelyesineiksi ja sohvaperunoiksi... Niiden nuppi vinksahtaa ja ne tulevat vihaisiksi, hermostuneiksi ja purevat. Siis ihmistä pureva noutaja, jotain on pahasti pielessä. Ei koirista tarvitse eikä pidä tehdä metsästyskoiria, toki ihan tavallisia perhekoiria, mutta niiden jalostuksessa on otettava rodun ominaispiirteet huomioon sekä annettava koiralle mahdollisuus näiden viettiensä kaltaiseen toimintaan silloin tällöin. Vaikka vain hanskan kantelua...
me saimme hyvän koiran anne virtaselta ja se on humpilassa forsan lähellä
 /   /  /  / kultaisen noutajan pentuja?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta