AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / siivoojien palkat!

siivoojien palkat!

18 Vastausta 4 796 Lukukertaa
Tiedoksi kaikille siivoojille,meillä siivoojan peruspalkka on 1250€ kuukaudessa+50€ likasentyönlisää ja tietenkin ikälisät päälle.
Työaika on 7.00-15.30 urakointi oikeudella,eli tarkoittaa aina 7.00-13.00 työpäivää.Silti aina naristaan pienestä palkasta ja liika duunista.Olisko halukkaita vaihtaa oman työnsä meidän palkka listoille?Työpaikka Helsingissä ja siivous on porrassiivousta.Antakaapa vastinetta meidän henkilökunnalle!niin välitän asian eteen päin.
Kiitos.

P.s unohdin mainita että vaatteet talvikengistä kesätakkiin tulee myös työnantajalta,ja markkinoilla parhaimmat työvälineen ovat kanssa käytössä.

niin

Jos olis muualla kuin Hesassa niin viivana tulisin. Porrassiivous on uskomattoman hyvää reisilihaksille:D. Palkkahan ei hääppöstä ole, saman verran saan itse ja välillä voi urakoida, välillä ei.

tulisin!

jos urakointi aika olisikin esim:klo 9-16 välillä!kuukausiliksa?perustuu vakio alueeseen?vai onko siinä kaikki tuurauksetkin mukana ja muu ylimääränen?jos espoon lähellä on,niin kiinnostunut osaava,kokemukset mukana on kiinnostunut!

ehkäpä..

kyllä oikeastaan kiinnostais jos teillä olisi paikkoja täällä orimattilan suunnassa!palkka on ainakin parempi ku mun entisessä työpaikassa..ja porrassiivous on varmaankin kevyempää kuin loppusiivouksen tekeminen!lisätietoja odotellen!=)

siivoojien palkat !

olin merkannut palkat väärin eli oikee palkka on ilman ikälisiä 1374€ työpaivän pituus 7.00-13.00
että silleen.Tuntipalkka 11,45€

missä toimitte

no hei..kertoisitko löytyykö mistään muualta teidän töitä ku pääkaupunki seudulta??hyvä palkka!!

Haloo onks valoo?

Mikä se olikaan syynä, että yöpäivän pituus on rajattu kuuteen tuntiin???

työnjohtaja vai pomo vaan

Mikäs se tuollainen johtaja on joka ei tiedä palkkoja, että pitää tarkistella asioita pitkin matkaa!!! Mikäs se tuntipalkka olis jos työaika olis 8.00-12.00 ;)

kiinnostaa

mikä firma ja löytyykö klo 1600 jälkeen töitä ja/tai viikonloppuisin.

luulen

ettei työnjohtajalla ole duunia tarjota!kuten näätte kiinnostus täys 0.jos nyt työnjohtaja oli kyseeskään.

siivoojien palkat!

Kuten sanoin ei ole tällä hetkellä yhtään vapaata paikkaa, mutta vuoden vaihteen jälkeen saattaa tulla.Työ on vain päiväsiivousta ei viikonloppu ja ilta.Kirjoituksen olen aloittanut sen takia että henkilökunta valittaa huonoja palkkoja niin siitä olen kysellyt,missä mennään onko huono palkka.

Lol

Aika huono provo, ellei jopa todella huono. Miten muka jollain firmalla on varaa palkata niin tyhmä työnjohtaja joka ei tiedä työehtosopimuksessa määriteltyä minimipalkkaa. Saatikka sitten sitä palkkaa mitä itse maksaa, eikä edes tuntimääriä! Haista huilu, sulla mitään töitä ole. Eikä tuo sitäpaitsi ole edes niin hyvä palkka että sillä kehtaisi leveillä.... lalallaaa....

siivoojien palkat

Hillevi voisitko vähän valasta mitä tekemistä pohjapalkalla on tän jutun kansa???ja noilla sun muilla kommenteilla???Tiedän kyllä mitä meillä maksetaan ja sen takia kyselenkin onko hyvä vai huono liksa,muitten kirjotuksista mitä olen tällä palstalla lukenut niin on hyvät liksat meillä,antakaa kommenttia.

Pöty

The whole affair looksn suspicious to me.
Kaikki se on pötyä.

ei nyt niin...

Pääkaupunkiseudulle ei niin ihmeen suuri palkka, siivoojallekaan.

Ja varsinkaan jos tarkoitus on täältä hakea potkua sille, että voi laittaa työntekijöille "jauhot suuhun" palkkaneuvotteluissa, niin mee iittees...

...

Mistä lie revit noi tietos, ykälisä 10€ ja tulot ilman veroja ja muita vähennyksiä ton n.1200. kun maksaa verot ja muut maksut ni hyvä jos tonni jää käteen!

Minähän tulen lennossa!!

jeps - eli jos on tarjolla töitä niin ota yhteyttä!Etsin nimenomaisesti osa-aikahommia aamusta ja osaa siivota.Tuohan on hyvä liksa, joten porukat älkää urputtako!!

Ota yhteyttä jos tämä työmaa on hgin alueella.

jaaha

Minä helsingissä siivoon, 8.35e/h, ei iltalisii tai lauantailisii. 8-14 työaika. Eikä mitään likasentyönlisii, en oo ikinä kuullutkaan!!
Peruspalkka on aika karsee. Paljonkohan se liksa sitten nettona on suurinpiirtein niitten lisien kanssa..?
Mä en kyllä vaihtais. Nyt tuntipalkka noin 12.50, mitään lisiä ei tule, työ on 7-15.30 arkisin. Päivärahoja kyllä saan, kun ajelen autolla eri kohteissa. Palkka on noin 1700e kk käteen päivärahoineen....tod näk. en vaihtaisi tältä työnantajalta millekkään muulle ikinä. Siis siivoushommissa jos pysyn. Oon tehny tätä nyt 10 vuotta, laikkarin tutkinto on 3 vuotta vanha. Työnantajalta saa työvaatteet ja kengät, työvälineet on nykyaikaisia ja nitä on tarpeeksi. Kaikki on niin hyvin kun vaan voi. Välillä on kiire, mutta sekään ei haittaa.
 /   /  /  / siivoojien palkat!

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta