Millainen eläinlääkäri on Tuhatjalka?

kissanmarja

Hei!
Te kaikki jotka olette käyneet lemmikkienne kanssa Pallokatu 3:n pieneläinklinikka Tuhatjalassa, millaisia kokemuksia on jäänyt? Minkä hintaista on, esim. pennun rokotus? Onko kalliimpaa verrattuna Kuopion eläinlääkärinvastaanottoon Neulamäessä? Yritän tässä etsiä omaa eläinlääkäriä Kuopiossa jossa alkaisin sitten käymään koirani kanssa...

Kotisivut http://www.tuhatjalka.fi/kuopio/

72

8829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kilo80

      Vie rakkin ja kattiin siellä hyvä lääkäri!suosittelen!!

      • gdjksdkldkl

        mene kyseiseen paikkaan. Tuhatjalassa on tosi ammattilainen.


    • 3koiraa

      Tuhatjalassa on tosi hyvät eläinlääkärit, Jalkanen on hoitanut kaikkia meidän koiria, leikannut kasvaimet ym. Meillä on ollut kalliita operaatioita, tietääkseni hintataso on melko sama kaikissa kuopion yksityisissä, ollaan ennen asioitu muuallakin, mutta tuhatjalka on paras.

    • Kokemusta on

      Kuopion Eläinlääkärikeskuksen ell Pekka Halonen on ehdottomasti paras ja luotettavin!

    • höntöntönttö

      höntöntönttöö

    • Metsästyskoirat

      Kyllä Halosen Pekka ja Miettisen Puavo ovat ehdottomia ykkösiä nyt, kun Haran Erkki vetäty eläkkeelle. Lääkärillä pitää olla kokemusta ja näkemystä mitä kannattaa hoitaa ja mitä ei - ja osaa sanoa sen ääneen. Turhia hoitoja - kiitos ei!

    • Aivot

      Miten Halosen Pekasta Ja Miettisen Paavosta voi edes puhua samassa lauseessa???? Pavella ei nimittäin vedä hissi ihan vitille asti. Mukava setä, ei siinä mitään, mutta eläinlääketieteestä aataminaikainen tietämys. Että tuskin kannattaa yrittää saada esim atopia- tai allergia- taikka vaikkapa hiivatulehdusdignoosia, sedällä ei ole edes mikroskooppia. Krooniseen korvatulehdukseen aina vaan sama Canofite, joo hyvä ei ainakaan tullut. Meidän koiran korvakäytävät ovat nyt rustottuneet umpeen, kiitos Paavon!

      • assi k.

        Kuinkas niitä rustottuneita korvakäytäviä hoidetaan?
        Kurjaa jos noin kävi koiralle. =(


    • errerr

      Tuhatjalassa sain ihan ok palvelua, joskin oli aavistuksen hoono soomi lääkäri. Pirun kallishan se Tuhatjalka on, mutta on sentään Tapiolan suorakorvauspalvelu.

    • EiKaiSinne

      Jos voi mitenkään välttää, niin älkää hyvät ihmiset viekö ystäviänne suden suuhun, Tuhatjalkaan. Sinne on moni ystävämme jäänyt ikiajoiksi väärän diagnoosin ja hoidon takia.

      • ippoliina

        voi kun olisin tämän aiemmin lukenut niin minulla olisi vielä kissa. nesteyttivät vain nahan alle vaikka oli kauan juomatta ollut kissa joka olisi pitänyt ehdottomasti laittaa tiputukseen jotta kuivuneet suonet alkaisivat taas toimia jota en itse vielä siinä vaiheessa tiennyt vaan luotin vain heihin.


    • Koiran omistaja

      Minä käytän eläimeni Paavolla. On erittäin pätevä eläinlääkäri ja myös tohtoriksi saakka kouluttautunut. Diagnoosi ja hoito selviää yhdellä käynnillä. Puhelimessa saa myös lisäohjeita. Paavo on monesti löytänyt oikean diagnoosin kun muut ovat olleet aivan hakoteillä.

    • Pätevin hakija.

      Minkö alan tohtori se puavo oikein on?

      • wilma6

        Puavo kyllä taisi koirani nukutuksen, mutta aiemmasta rokotuksesta jäi jäljelle vain nahkaan vääntynyt neula. Siilinjärvelle Karvaiseen kaveriin seurasin eläinlääkäriä, joka aiemmin toimi Tuhatjalassa. Tosi taitava!! Kannattaa ajaa, vaikka välimatkaa vähän onkin.


      • ihmetelijä

        tuhatjalka on nyt omalääkäri. Olipa tosi kurja palvelu ja sähköpostiini laitettiin hinta , mutta se oli aivan muuta laskuamaksettaessa. En mene enää, en suosittele.Epäluotettava toimintaa. Kuluttajalautakuntaan lähtee .


      • Anonyymi
        ihmetelijä kirjoitti:

        tuhatjalka on nyt omalääkäri. Olipa tosi kurja palvelu ja sähköpostiini laitettiin hinta , mutta se oli aivan muuta laskuamaksettaessa. En mene enää, en suosittele.Epäluotettava toimintaa. Kuluttajalautakuntaan lähtee .

        Meillä kanssa huonot kokemukset, mutta päivystysaikaan ei vaihtoehtoja ollut. Vainajia reissulta ja hinta sovitusta pompsahti lääkärin vaihtuessa vielä 500e extraa, huono ja ammattitaidoton jälkihoito leikkauksen jälkeen ja valitettavaa että hoitajatkaan ei hommaansa taitaneet. Lähtee myös eteenpäin juttu. Kun tietoja etsii, kyseisestä paikasta paljon kanteluita lähtenyt ja lisää tulee varmasti.


    • Kissanomistaja

      Tuhatjalka oli ok, vaikka eläinlääkäri oli Virosta ja vähän huono suomi mut selvää sai. Se kyllä vähän pisti silmään, kun kuitissa luki hoitavan eläinlääkärin nimi niin nimen perässä luki eläinlääketieteen yo. Silti sanottiin, että aika eläinlääkärille. Luulin, että sellaista saa sanoa vain valmiista eläinlääkäristä. Hoito oli silti hyvä, ja diagnoosi oikea. Mukana oli myös joku opiskelija jolle eläinlääkäri (yo) selitti toimenpidettä.

    • orava21

      Ehdottomasti kannattaa viedä Rakkiin&Kattiin Paavolle. Paavo on ihhimillinen, eläinrakas ja luotettava. Koirani on saanut monesti hyvää hoitoa. Tuhatjalasta en ole kuullut kuin epäilyttäviä kokemuksia, vaikuttaa täysin rahastukselta. en suosittele tuhatjalkaa....

    • Lissukka445135

      Pisteet täältä myös Paavolle. Harmi vaan että se jää eläkkeelle kohta. Harvinaisen empaattinen ja lämmin ihminen. Siellä kun käy niiin saa samalla myös itse sielunhoitoa :-) Välillä se on kyllä vähän hönelö ja ihme höpöttäjä...

    • Paavo on paras

      Paavo on niitä menneen talven erinomaisia Herriotteja, jotka tekee mitä haluaa, ei mitä opuksista on lukenu pelkästään, vaan käyttäen ja yhistellen harmailla aivosoluillaan mitä uskomatto impia juttuja oikeiksi paketeiksi, jotka vielä toimivat. Näitä ei näe enää kauaa maailmassa. Onnea vaan eläkkeelle, jos sinne maltat -mitä en kyllä ikänä usko- Paavo paras lekuri.

      Tuhatjalka on muuten ala-arvoinen bisnesfoorumi tarkoituksena rikastuttaa perhettä, jossa hidalgo on usean lapsen isi eri naisille, jotka siitetty aina kun naikkonen on about 19-22v. Hidalgo nyt 61v.

      • minikatti

        Minä olen myös saanut Rakin ja Katin Paavosta hyvän kuvan, vaikuttaa tietävän asioista oikeasti. Tuhatjalassa olen käynyt vain ostamassa ruokaa mutta sain silloinkin hyvää palvelua, vaikutti ihan hyvälle paikalle ainakin asiakaspalvelun osalta mutta taidoista ei ole kokemusta. Paavo ei ole rahastaja vaan päinvastoin ja vaikuttaa osaavalle, taitaa hän olla tohtorikin... Kissani ei myöskään tiennyt piikin pistoksesta mitään kun osasi niin taitavasti laittaa, yleensä on heti kääntynyt ja yrittänyt karkuun että millä sitä pistetään... Myös sopiva ruoka löytyi, josta tiesi että sopii paremmin kuin eräs ruoka, mitä monet eläinlääkärit yrittävät aina myydä kun on kovemmat katteet... Paavolta saa kyllä tietävää palvelua ja on tullut nauraen lähdettyä pois kun hän on rallatellut ja vitsaillut. Jos näin voisi sanoa niin on kuin jokin komediahahmo, niin koominen ja omituinen tapaus ettei oikein hänestä ota selvää. Ystävällinen mutta välillä kyllä jokseenkin "ei niin korrekteja" letkautuksia:D Suosittelen kuitenkin:)


    • Ei enää Tuhatjalkaan

      Samaa mieltä, kun edelliset kommentoijat. Käytimme kääpiökaniamme päivystysaikaan Tuhatjalassa (hintakin sen mukainen...) Hoono soomi lääkäri oli sitä mieltä, että kanimme on vakavasti sairas ja tulisi kuolemaan parin vuorokauden sisään. Suositteli piikkiä samantien. Emme tätä kuitenkaan halunneet uskoa, koska kanimme oli kovin nuori. Otettiin kipulääkkeet ja antibiootit mukaan. Kotiinpäästyä juotettiin kania ja rupesi kans itse syömään (sairaat kanit yleensä lopettavat ensimmäisenä syömisen).

      Odotettiin 3 päivää, ja kyllä, kani oli edelleen hengissä, ja lähes oma itsensä. Käytettiin Paavolla ja Paavo totesi, ettei kanissa ole mitään vikaa! Nyt kani syö ja juo itse, ei kuitenkaan mielestäni aivan samoja määrin kuin aiemmin. Ja siis kyseessä oli todennäköisesti "vain" ummetus, jonka Tuhatjalan lääkäri tulkitsi kasvaimeksi röntgenkuvan perusteella.... -.-

      • Minä vuan

        Jep, raha niille ainakin kelpaa. Jos koskaan enää eläin esittää sairastumisen merkkejä arkipäivänä, vien Jynkkään tai vaikka Paavolle ennemmin. Kissan silmätulehdukselle tuli hintaa 149€ kun nyt lauantaina päivällä käytin. Toki sisälsi lääkkeet, mutta toimenpide (silmän tutkiminen) vei 5-10 minuuttia ja käyntimaksu tuosta summasta 90€. Saisi kaupunki järjestää päivystyksen vähän edullisemmin.


      • kfjALFKLkkf
        Minä vuan kirjoitti:

        Jep, raha niille ainakin kelpaa. Jos koskaan enää eläin esittää sairastumisen merkkejä arkipäivänä, vien Jynkkään tai vaikka Paavolle ennemmin. Kissan silmätulehdukselle tuli hintaa 149€ kun nyt lauantaina päivällä käytin. Toki sisälsi lääkkeet, mutta toimenpide (silmän tutkiminen) vei 5-10 minuuttia ja käyntimaksu tuosta summasta 90€. Saisi kaupunki järjestää päivystyksen vähän edullisemmin.

        Todella suolainen hinta.
        Törkeetä kiskontaa heiltä. :/


    • loiste2

      Jynkässä on hyvä eläinlääkäri, tuhatjalassa käytin, ulkomaalaistunut paikassa henkilökunta, eivät tunne kunnolla sairauksia :/ halusin tarjota lemmikilleni hyvän hoidon ja vaihdoin parempaan, hyvin mennyt ja ei kaduta :)

      • voihan-nenä

        Tuhatjalassa ulkomaalaiset eläinlääkärit epäpäteviä...Töpeksivät minunkin ja tuttavan koiran kanssa..Mutta onneksi Kuopiossa on valinnanvaraa valita HYVÄ eläinlääkäri..


    • kisumirrinen

      Olen saanut kissalleni aina hyvää hoitoa Tuhatjalassa ja asiallinen/ystävälllinen palvelu (myös eläinlääkäri). Kallis tosin, mutta rakkaan lemmikin hoitaa maksoi mitä maksoi.

    • 2koiraaa

      Tuhatjalassa on muutaman kerran käytetty meijän koiria päivystyksessä, mut me ollaan saatu jotenki tympeetä kohtelua sieltä.. En tiiä kuvittelenko tai jotain mut nii. Mutta jynkässä on eläinlääkäri niin kannattaa viedä Halosen Pekalle vaikkakin on tosi hankalaa päästä sille vastaanottoon, mut se jos joku osaa auttaa!! Tosi asian tunteva:)

      • Ei koskaan Tuhatjalk

        Viime viikonoppuna jäi monta koiraa Tuhatjalan pöydälle...siellä potilaita vaan makuutettiin kun ei osattu tehdä mitään...haloo tämä on päivystävä lääkäri. Röntgen koneet yli kuumui jne. Koiramme on nyt avattavana ja jos hoito virheestä on näyttöä....


      • Anonyymi
        Ei koskaan Tuhatjalk kirjoitti:

        Viime viikonoppuna jäi monta koiraa Tuhatjalan pöydälle...siellä potilaita vaan makuutettiin kun ei osattu tehdä mitään...haloo tämä on päivystävä lääkäri. Röntgen koneet yli kuumui jne. Koiramme on nyt avattavana ja jos hoito virheestä on näyttöä....

        Ikävä kuulla. Harmi, kun ainoa päivystävä ja niin ala-arvoista turhankinpäiväistä vetkuttelua ja vitkuttelua, ilmeisesti hengittämisestäkin kyseisessä puljussa saa maksaa Näin méilläki nyt avauksessa,tulokset tulivat ja kovin näyttää hoitovirheeltä. Eteenpäin...


    • Mummeli

      Ainakin tällaiselle herkemmänsorttiselle ihmiselle eläimen vieminen lääkäriin on aina stressaavaa ja pelottavaa. Itse uskon siihen, että koulutetut eläinlääkärit osaavat kyllä pääsääntöisesti työnsä hyvin, mutta minulle on todella tärkeää myös se, miten lääkäri kohtaa asiakkaansa, eläimen ja jännittävän tai pelokkaan ihmisen. Siksi arvostan ihan erityisesti sydämellistä, inhimillistä lääkäriä. Aina ei voida parantaa mutta vaikeakin tilanne on helpompi ottaa vastaan, kun läsnä on lääkäri joka uskaltaa ja osaa kohdata ihmiset ihmisinä murheineen ja pelkoineen ja eläimet eläiminä oliuvatpa ne sitten "paperillisia" tai paperittomia, vanhoja tai nuoria, kissoja tai koiria jne. Mukavaa myös on, jos eläinlääkärin kanssa voi avoimesti ja myönteisesti keskustella miten mennään eteenpäin, vaikka vaivoja nyt onkin. Jo vuosikymmenten pituisella eläinkokemuksella meille on kertynyt paljon kokemuksia eläinlääkäreistä, valitettavasti myös niitä kylmäkiskoisia, mutta kukapa niitä haluaisi muistella. Mukavimpina eläinlääkäreinä minulle ovat jääneet mieleen Erkki Hara, jonka inhimilliset kissajutustelut olivat mieleenpainuvia ja kissaa arvostavia sekä Pekka Halonen, jonka olen myös kokenut rauhallisena, myönteisenä ja ystävällisenä eläinlääkärinä.

    • koiruli1

      Rehellisesti sanoen kuopiosta ei Halosen Pekkaa parempaa eläinlääkäriä löydy. Pätevä ja ystävällinen niin eläimille,kuin omistajille.

    • kissan omistaja

      Tuhatjalka on kallis. Jo sinne soittaminen on kallista.
      Rakki ja Katti on paljon halvempi, mutta osaaminen parempi.

    • semmoinenvain

      Kaverin kanssa juteltiin eilen Tuhatjalasta ja siellä hänen kaverinsa perheen koiranpentu kuitenkin määrätty lopetettavaksi aikoinaan, omistaja ei ollut suostunut ja käyttänyt toisella eläinlääkärillä ja eläinlääkäri sanonut että ei todellakaan lopeteta että pentu saadaan hoidettua kuntoon. Ja niin saatiinkin:) Ei muuten tosiaan tietoa mitä pennulla on ollut.

    • juunu

      En suosittele Tuhatjalkaa enää. Aikoinaan sieltä sai ihan asiallista ja ammattitaitoista hoitoa kissakavereille, mutta nyt kun henkilökunta on ulkomaalaistunut niin ei edes enää ymmärrä, mitä eläinlääkäri yrittää hoonolla soomella sanoa.

      Olen myös kuullut juttua, että jättävät harjoittelijoita yksin esim. kastroimaan eläimiä, vaikkei tekijällä olisi pahemmin kokemusta toimenpiteestä. Kuulopuheita vai ei, en tiedä mutta en aio ottaa selvääkään.

    • sinidiful

      Käytin kissaa pissavaivan takia tuhatjalassa ja eivät ottaneet mitään kokeita, vaan määräsivät antibiootin ja koko reissussa kesti n 15min ja tuli maksamaan 153e ...... Normaalisti olen käyttänyt Rakissa ja Katissa ja käyn siellä jatkossakin. Puijonlaaksoa on myös paljon kehuttu !

    • Poikotoin

      EN suosittele. Toinen eläinlääkäriasema hoiti heidän jälkensä. Eli koirani pelastui pätevämpien ell ansiosta!

    • siskojohanna

      Juupa. Olisi pitäny täältä lukea ennenkuin Tuhatjalkaan vein... Kyll tuli kissan kusettamiselle ja sen tutkimiselle hintaa. 200e!! Ja käytetty pistos sekä mukaan annetut lääkkeet tuosta oli siis vain murto osa. Luulis tuolla hintaa saavansa edes ystävällistä palvelua lääkäriltä (tiskin tytöt olivat kyllä mukavia), mutta ei, ei kuulunu hintaan. Ei luoja. Ei enää ikinä sinne! Julmettua rahastusta!!

    • Ei näin

      En suosittele Tassutohtoriakaan kenellekään. Itse vein kissani verikokeita varten sinne, sillä aikaisemmissa verikoikeissa eosinofiliset -solut olivat olleet koholla. Kissalla on ollut todella sitkeitä korvapunkkeja, joten kohonneet soluarvot voivat johtua niistä, tai sitten ne voivat olla merkki astmasta.

      Käyntiin kului aikaa reilu tunti(?!), ja hintaa kertyi lähemmes 100€. Eläinlääkäri otti pumpulipuikolla näytteen korvasta, katsoi sitä hetken mikroskoopilla ja totesi ettei tässä nyt näy punkkeja mutta kyllä niitä silti on. Hoitona oli loishäätö niskaan (hinta 12€).

      En ymmärrä miten 12 euron lääkkeistä ja epäammatimaisesta kohtelusta voi velottaa 100 €, olisin voinut hakea apteekista samat aineet ja tehdä hoidon kotona. Verikokeita en uskaltanut antaa tehdä.

    • hui kauhistus

      Piipahdin Jynkän Tuhatjalassa. Pikkuruisessa asiakastilassa-aulassa-kassalla oli porukkaa kuin pipoa. Ei minkäänlaista havaintoa, missä on jono, kuka odottaa minnekin jne. Tilannetta eivät helpottaneet itseriittoiset kaakattavat koiraihmiset.

      Henkilökunta ei tervehtinyt tai mitenkään ottanut tilannetta haltuun. Olivat vielä asiakaspalvelussa töykeitä ja ylimielisiä.

      Enää en mene moiseen paikkaan!

      • 8+2

        Ei Jynkässä oo mitään Tuhatjalkaa.


      • vaihtoon meni

        Sama fiilis Jynkästä. Ahtaat odotustilat ja tympeä asiakaspalvelu tiskillä.


      • asiakaspalvelu4

        Nöyrimmät anteeksipyyntöni. Olen ulkopaikkakuntalainen ja käyn joskus Kuopiossa. Kävi totaalinen sekaannus yrityksen nimestä.

        Eli kritiikki kohdistui KUOPION ELÄINLÄÄKÄRIKESKUKSEEN, joka siis sijaitsee Jynkässä.


    • henzku1

      Oi voi tuota Tuhatjalkaa. Viikko sitten koiramme leikattiin yöpäivystyksessä (lasku 862e), diagnoosina krooninen haimatulehdus ja suolistotulehdus, joka on hoidettavissa eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti lääkkeillä ja ruokavaliolla. Eilen viimeksi koirasta soiteltiin Tuhatjalkaan leikkaavan lääkärin kanssa. Tänään kaivettiin hauta :( lasku maksamatta vielä, ei enää koiraa, mut kasa lääkkeitä ja haimapotilaalle soveltuvaa ruokaa.. En voi suositella Tuhatjalkaa, Puijonlaaksossa Sirje on hyvä eläinlääkäri, Paavollakin olen kissoja käyttänyt, ja Halosen Pekkaa tulen peukuttamaan aina :) Erkki Hara oli ehdottomasti suosikki-eläinlääkärini Kuopiossa, mutta tämä Tuhatjalka...

      • voi harmi

        Laita koira Eviraan avattavaksi, jos todetaan hoitovirhe niin klinikka korvaa eli tässä tapauksessa Tuhatjalka. Eihän se koiraa tuo takaisin, mutta kuluja saa pois.


    • Hauhauhauh

      Juu ei ole enää entisellään. Ennen oli mukavaa käydä, mut taso laskenut eikä enää käydä. Palvelu ja osaaminen laskenu merkittävästi. Onneks löytyy riistavet ja hallikaisen pasi.

    • yks kokemus

      Kävinpä kuvauttamassa 12v koiran nisäkasvaimien takia Tuhatjalassa Kuopiossa. Kasvaimet olikin kuvien perusteella pienin paha, joskin yksi kuudesta on kova, ja voi olla pahanlaatuinen. Kuvissa löytyi laajentunut perna 8*8cm ja tuomio oli käytännössä pikainen lopetus. Päätöstä leikkauksen ja lopetuksen kohdalla ei saisi kuulema viivyttää paria päivää pitempään koska perna voi revetä ja aiheuttaa massiivisen verenvuodon ja silloin hoito olisi vielä kalliimpaa. Ja lopettamien käytännässä ainut vaihtoehto.
      Tilasimme tälle päivälle paikalliselle kunnanell:lle ajan piikille. Pyysimme kuitenkin vielä häneltä toisen mielipiteen: koira on virkeä, kovakaan nisäkasvain ei arista, kuumota ym ja laajentunut perna voi toki revetä joko ensiviikolla... tai ensivuonna TAI EI KOSKAAN!! Hänen mielestään lopettaminen tässä vaiheessa olisi noin virkeälle koiralle turha!! Että en voi tuhatjalkaa suositella kyllä kellekkään. Ainakin toinen mielipide kannattaa joltain toiselta pyytää.

    • skigge

      Tuhatjalka kallein ja paskin kaikista. Virolaisia ell suurinosa, joskus päivystysaikaan soitettiin (makso varmaan kympin ellei enemmänkin) ja vastasi joku ulkomaalainen joka ei edes ymmärtänyt suomea! Yritäppä siinä sitten kertoa että koiralla on niitä ja näitä oireita. ELI EI TUHATJALKAAN :D

      Ollaan käytetty meidän koirat perus rokotuksissa Päivärannassa Rakissa ja Katissa, Paavo on aina niin hellyyttävä koiruuksia kohtaan :) Muuten (lonkka/kyynär silmätarkastuksissa kolmen eri koiran kanssa) ollaan käyty Jynkässä Kuopion eläinlääkärikeskuksella tai Puijonlaaksossa Kuopion Yksityisellä Eläinlääkäriasemalla. Ainakin Jynkästä saa Tapiolan korvaustsydeemin tosi helposti, kun meillä on vakuutukset koirilla.

    • VieläElossa

      Tuhatjalka Kuopio.. ei koskaan ikinä enää.. se oli eka ja viimenen kerta!

    • kiitollinen

      Kyllä ne meidän koiran ainakin kuntoon siellä saivat....kiitos siitä.

    • Ilovemydog

      HUONO!!! Älä mene!! Soitin päivystykseen kun koiraltani taittui/katkesi kynsi tosi pahasti ja se pitäisi saada leikattua ihan juuresta. Nyt on joulu ja muut paikat kiinni Kuopion seudulla. Tuhatjalasta neuvottiin että jos en halua maksaa yli 300eur tästä toimenpiteestä, voisin tehdä tämän itse kotona KEITTIÖSAKSILLA?!?! Ai että leikkaan tylsilläkeittiösaksilla koirani kynnen pois juurineen, hermot ja kaikki? Enpä taida! Neuvoi myös että kannattaa laittaa kuonokoppa ettei koirapure?!? Mikä ohje tuo on???? Sitten neuvottiin että voin antaa koiralle Panadolia ja ketorin särkylääkettä. Annoin poloiselle sitten Panadolia ja vasta sen jälkeen luin netistä että Panadolia ei saa antaa koirille, koska niiden maksa ei kestä sitä. Sitten soitin paniikissa Helsinkiin tuttuun lääkäriin jossa tämä vahvistettiin, mutta onneksi sanottiin että kertaluontoisesti antamani määrä ei ole hengenvaarallinen. Sitten kysyin Ketorenista, josta kerrottiin ettei sitä saa missään tapauksessa antaa koiralleni laisinkaan hänellä olevan haiman vajaatoiminnan vuoksi!! Että kiva Tuhatjalka, kun ihan etänäkin melkein onnistuivat tappamaan koirani. Heidän ohjeiden mukaan olisin antanut useampana päivänä noita lääkkeitä koiralleni!!! Sairasta!! Ja muutenkin, kuka hullu haluaa kiduttaa koiraansa keittiösaksilla??? Tuonne en koiraani vie, vaikka mikä olisi!! Jos puhelin ohjeet on tätä tasoa niin millaista itse hoito mahtaa olla?? Hoidetaanko leikkauksetkin Fiskarseilla ja Ketorinilla, kysynpä vain. Tämä paikka boikottiin!!!

      • Eehyväneaeka

        Hieno tarina hermanni, lisää vähän avaruusolioita.


    • Järkyttynyt

      PS. Pelkkä soittaminenkin maksaa 5,01eur 2eur/min
      Ja antavat tappavia ohjeita

    • ainavuton

      Voi tätä uusavuttomuuden määrää, jos ei osata omalta koiraltaan kynttä leikata. Ei kai se sitten muu auta kuin maksella se 300 euroa koiran kynnenleikkuusta . Hahahaha

    • Yrmyrwaltrood

      Minusta kaikki ovat ihan asiallisia ja mukaviakin ainakin minusta, minulla ei o kettään vastaan mittää enkä aattele kestään mittään pahhoo enkä muutenkaan ole sellanen kiäkkä, oon koko ikäni tallustellut tällä koopiossa.

    • 22111199990000

      No sinä oot sitte ihku poikkeus!

    • 22111999000000

      Kylläpäs oot! et ole mikään motkottaja!

    • 4576762323

      Nuin sitä pitääkin olla eikä ihan aina valituslistan ja vikoja etsien mennä jokapaikkaan!

    • sadanpäänmies

      Sillä on tuhat jalkaa mutta vaan yks pää.

    • tahv

      Tarina olisi pitkä, mutta lyhennetty versio on ei ikinä tuhatjalkaan. Yli tonni paloi rahaa ja koira oli menettää henkensä. Hyvä ettei joulupukki ollut hoitamassa, kaikki muunlaiset veijarit pyöri ja arvaili potilaan vointia. Kielitaidon puute on pikkuasia kun ei kohtutulehdusta lääkäri ymmärrä. Soittavat viikon päästä ja kyselevät vieläkö koira on hengissä. Kun ei ymmärretä kohtua tyhjentää synnytyksen jälkeen on vuorossa tulehdus jne. Luojan kiitos löytyi se oikea lääkäri joka tunnisti jo puhelimessa mikä on tilanne ja kutsui potilaan luokseen. Jalostusarvo meni näiden poppamiesten sähläilyn myötä. Jatketaan joskus tulevaisuudessa tätä keskustelua. Olkaa varovaisia minne ystävän viette.

    • Maaninka

      Ei ikinä tuhatjalkaan!
      Mutta onko vaihtoehtoja jos viikonloppuna akuutti hätä?
      Ympäryskunnat?

    • Eutanasiaa

      Varmasti monta turhaa lopetuspiikkiä annettu siellä jos ei osata hoitaa.

    • 13041979

      Tuhat jalkaa ja sen mukainen veloituskin. Vein karvakamuni sinne, kun tappelun jäljiltä oli haava selässä. Toimenpide kesti 5 minuuttia. Kaiken lisäksi eläinlääkäri juoksi toiseen huoneeseen karkuun, kun hauva hiukan urahti kipukohtaa tutkittaessa. Katselin hämmästyneenä eläinhoitaja tyttöä ja häntä ilmiselvästi hävetti. Hyvä, ettei pitänyt väkisin hakea sitä lääkäriä toisesta huoneesta. Hiippaili sitten seinävieriä pitkin hoitohuoneeseen, laittoi tikit ja pelkäsi koko ajan. Hah! Koira on Suomenlapinkoira ja kiltti, kuin mikä. 10 minuuttia meni eläinlääkärin rauhoittamiseen ja toimenpiteeseen 5 minuuttia. Koiraa ei tarvinnut rauhoittaa... 270 euroa. Samaiselle koiralle tuli märkäkohtu ja se piti leikata. Puavo sen leikkasi onnistuneesti ja lasku isosta operaatiosta oli 320 euroa. Rakki ja Katti on ainakin minun kohdalla antanut todella hyvän hoitovasteen joka käynnillä ja hinnat ovat todella kohtuuliset. Mistä löytyy seuraava Puavo, joka tekee työtä sydämellään? Halosen Pekkaa voi myös huoletta peukuttaa.

      • tottavie

        Joo mikäs se olikaan se eläinlääkäriasema ,josta saa koiran korvatulehukseen lääkkeet mukkaan ilman että on eläinlääkäritäti edes paikalla?.???? Kaveri kerto näin käyneen kerran jos toisenkin.


    • vanhakoira

      Minulla oli 11-vuotias narttu koira. Yhtä'äkkiä sen tila huononi; se laihtui, ei syönyt, oli alakuloinen ja oksenteli. Joi vettä ja pissi kuitenkin. Yhtenä pyhäpäivänä hänellä ei pitänyt enää jalat. Ainoa päivystävä oli siis tuhatjalka, ja en halunnut viedä sinne koska en ole kuullu muuta kuin huonoja kokemuksia paikasta. Joten soitin juankoskelle eläinlääkärille, hän sanoi sitten että koira tarvitsisi hoitoa mahdollisimman pian. Kuitenkin koira huononi vielä entisestään joten ietiin se tuhatjalkaan. Kun päästiin, nostin sen hoitopydälle, niin eläinlääkäri heti ehdotti jo eutanasiaa koiralle. Halusin kuitenkin tietää että mikä sitä koiraa oikein vaivaa, niin huokaillen eläinlääkäri otti sitten verikokeet ja laittoi tippoihin. Sen jälkeen otettiin vielä röntgen. Röntgenkuvissa näkyi sitten että maksa on pieni, suolisto kaasuuntunut ( lisäksi siellä havaittiin pieniä luunsiruja/kiviä), kohtu ei ole näkyvissä, virtsarakko pieni. Tulehdusarvot koholla, verihiutaleet koholla, aksa-avot koholla, albumiini ja totaali proteiini matalat, kalkki hieman matala ja sokeri hieman koholla.
      Eläinlääkäri totesi sitten koiralla olevan maksan vajaatoiminta ja että koiran ennuste on huono voinnin ja tutkimuksen perusteella.
      Eläinlääkäri oli venäläinen nainen (n.t.). Hänelle ei kannata viiä. Jos jotain kysyin jostain asiasta, vastattiin tosi töykeästi tai viisasteltiin. Ei ollu yhtään empatiaa.

    • lonkkakipu

      Tutulla oli koira jäänyt auton alle. Tuhatjalassa oli otettu röntgenkuvat jossa oli todettu että luita ei ole rikki ja lonkka on nätisti paikoillaan. Jalkapakettiin ja särkylääkkeet päälle. Hoito-ohjeeksi että jos ei viikossa tokene niin viekää toiseen eläinlääkäriin tai piikille. Laskua reilut 400€ päälle
      No ei tullut kuntoon viikossa. Laittoivat röntgen kuvat toiselle lääkärille, joka totesi kuvista n. 3 sekunnissa että lonkkanivel pois paikoiltaan. On saattanut koira olla aika kipeä viikon ajan.

    • liisukka99

      Sirje Salmela on asiantunteva sekä omistajaa kuunteleva eläinlääkäri. Suhtautuu eläimiin lämmöllä ja paneutuu asiaan tarkasti. Suosittelen lämmöllä. Tuhatjalassa olen myös saanut koiralleni hyvää hoitoa ja päivystysajalla tapahtunut koiran lopetus sujui empaattisesti ja rauhallisesti.

    • tietoinensa

      jos tietäisitte kuka on johto päässä ette työntäis rahojanne hän on entinen ............?

    • Lissu678

      Älkää missään nimessä viekö lemmikkiänne kyseiseen paikkaan! Koiramme kävi italialaisen kardiologin luona jolla oli kauhea kiire junaan ja koiralta olisi pitänyt tyhjentää sydänpussista nestettä. ( katsoi ultraäänellä ja teki diagnoosin syöpä ) No eihän tohtorilla ollut sitten välineitä tehdä toimenpidettä, lasku 250€, ei mitään lääkitystä saati hoito-ohjetta, hyvää jatkoa! Seuraava päivänä etsittiin apuja muualta ja saatiin , koiralla ei syöpää. En ikinä vie koiraani enää kyseiseen paikkaan, raha kyllä kelpaa mutta apua et saa.

    • Jenniii8

      Eikö tuhatjalkaan päivystä lääkärit vuorotellen? Eli siellä voi olla vaikka muiden eläinlääkäriasemien lääkäreistä? Vai olenko käsittänyt väärin? Mä oon käyttänyt siellä vaan kissaa rokotuksessa. Ihan hyvä palvelu. Kekistä oon tykännyt.

    • Iutukka

      Kun kierrät tuhatjalan kaukaa ja valitset esimerkiksi katti ja rakki klinikan on valintasi todennäköisesti lemmikkisi kannalta paras vaihtoehto.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe