AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Alle 200 eurolla digikamera?

Alle 200 eurolla digikamera?

4 Vastausta 629 Lukukertaa
Tarvitsisin apua digikameran valitsemisessa. Tarkoituksena olisi hankkia edullinen alle 200 euron digikamera lomamatkoja varten ja muuta sellaista kuvaamista varten.

Minua miellyttäisi Canonin Ixus -mallit, mutta osaisiko joku hieman valaista mikä näistä olisi paras malli? Ixus90IS on pärjännyt ainakin MikroBitin testissä, mutta taitaa muiltakin löytyä menestystä testeissä.

Kiitoksia, jos osaatte auttaa.

Lomakuvaukseen suojattu malli

Rantalomakuvaukseen kannattaa hankkia suojattu malli. Joku, jossa on muutaman metrin vedenpitävyys, pitää myös hiekan ulkona. Muutenhan lomakuvauksessa järkkäri hyvällä normaalilla on kyllä paras vaihtoehto. Taskuun mukaan vielä joku pikku tele, niin pääosasta kohteista saa kuvat.

Canonilla ei tuollaista rantalomakameraa tällä hetkellä ole. Canonin ratkaisu on erillinen kotelo, joka jo sinällääm maksaa tuon pari sataa. Vaihtoehtona voisi olla esimerkiksi joku Olyn SW-malleista, joista halvimmat näyttävät olevan alta kahden sadan.

Tässä joitain

sitten ostin Ixus 90. "ammattilaiset" tietenkin moisen vempaimen lyttävät tyystin, mutta tälläinen "näppäilijä" ei oikeastaan enempää vaatia. Ainoastaan laajakulmaa kaipailee joskus, mutta ilmankin tulee toimeen. Loistavaa jälkeä kuvien suhteen,loistava akku, nopea käynnistymään ja helppo käyttää. Pienikokoisena mahtuu aina mukaan, mitä muuta vielä voisi vaatia.

Seuraava ostos sitten on jonkunlainen järjestelmäkamere, mutta se on kokonaan eri juttu.

niin ja sen

on tällä hetkellä reilusti alle tuon 200 euron esim. Gigantin nettikaupassa 159e.
 /   /  /  / Alle 200 eurolla digikamera?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta