AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Auton katsastus

Auton katsastus

11 Vastausta 1 532 Lukukertaa
Jokin aika sitten täällä oli juttua, että Torniossa pitäs käydä tankkaan, mutta käykää hyvät ihmiset samalla reissulla myös katsastamassa auto.

Otetaanpa esimerkiksi bensiini käyttöinen -01 tai uudempi henkilöauto. Kemissä A-katsastuksessa tai K1:llä kummallakin sama hinta, 83€. Tornion Katsastus Oy veloittaa samasta hommasta 70€ ja mahdollinen jälkitarkastus on siellä ilmainen. Kemissä siitä saa pulittaa vähintään 20€.

Lähde: http://www.katsastushinnat.fi

Auton katsastushinnat ovat kyllä karanneet käsistä. On se kumma, aina kun joku asia vapautetaan kilpailulle, niin hinnat alkavat vain nousta.

Siksipä

suomen paska-aivot ei rajojen ulkopuolella pärjääkkään.

Rajojen ulkopuolella :)

Miten tuo kommenttisi liittyi auton katsastukseen? Rajojen ulkopuolelle ei olla nyt menossa. Haaparannalla olisi kyllä halvempaa, mutta se katsastus ei kelpaa Suomen viranomaisille.

hinnat

Katsastus 67 e jälkitark. 18 e Kemissä

Millä konttorilla

Millä konttorilla tuollaset hinnat?

Täällä...

A-katsastuksella Wetterin vieressä. Paras palvelu Kemissä muuten, kannattaa käydä...

Joensuu

Joensuu näyttäs näin itäsuomalaisen kannalta varteenotettavalta vaihtoehdolta. Toki polttoainekulut ym.-kulut vaikuttaa mutta periaatteessa en ryöstöhintoja maksa.

Ei kannata mennä

K1-katsastusasemalla rikotaan autoja. Monen tonnin remontti tuli eikä asema ota vastuuta. Eli ajakaa vaikka Tornioon katsatukseen! On muuten halvempikin siellä. Tai ylipäätään maksakaa vaikka enemmän siitä nimittäin kallis tikki tuli!!

jaa-a

Olikos tässä käynyt juurikin niin että autoasi etä ole ikinä huollattanut saati sitten jakoremppaa tehnyt ja pakokaasutestiä otettaessa kone kilahti? :)

Ei kun

Eivät älynneet, ettei nelivetoautoa saa laittaa jarrudynamoon.. ja laittoivat siihen niin automaattivaihdelaatikko täysin sökö

Neliveto

Ilmeisesti jatkuva neliveto kyseessä. Kai sanoit ennen testiä, ettei voi yhden akselin dynamossa testata? Minusta tuossa olisi oikeusjutun paikka.

Kaverille korvasivat dieselin perässä olleen automaattilaatikon, joka kilahti savutuskokeessa. Hän kyllä kielsi etukäteen huudattamasta autoa vapaalla ja tätä kieltoa ei tietystikään uskottu.

Oikeusjuttu

Odotetaan vielä viimeistä lausuntoa ja sitten pitää laittaa asia eteen päin. Ei sitä ihan purematta niele sellaista, että rikkovat auton. Etenkin kun remontti ei ole halvimmasta päästä. Suosittelen kaikille, että harkitsette todella mihin menette. Ei ne hommiaan osaa ja vahingon sattuessa eivät ota vastuuta.
 /   /  /  / Auton katsastus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta