AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / ace tapaturmavakuutus

ace tapaturmavakuutus

4 Vastausta 2 895 Lukukertaa
otin tuossa lokakuun ensimmäinen tapaturmavakuutuksen redcats- perheturva tapaturmavakuutuksen. lupasivat lähettää vakuutuskirjat 2vko sisällä,mutta eipä kuulunut mitään. sähköpostiakin laitoin mutta ei vastattu. oletin että vakuutus ei ole tullut sitten voimaan ja jätin asian siihen. nyt sitten maanantaina 5.1 tulivat vakuutuskirjat ja ehdot, kirje oli päivätty 22.12.2008, ja lapussa luki että on 14pv aikaa irtiSsanoa vakuutus ilman eri maksuja kirjallisesti. nyt se aika kuitenkin on mennyt ja tänään on pyhä joten asiakaspalvelussa ei kukaan vastaa. en todellakaa ala maksaa 75euroa siksi että saan kirjeen 2 vkoa päiväyksestä!! tietääkö kukaan onko pakko maksaa? tämähän ei kuitenkaan johtunut minusta vaan täysin heidän oma vikansa, en halua kyseistä vakuutusta enää lainkaan. Ärsyttää jo valmiiksi kun muutenki tiukkaa ja sitten tulee tämmösiä juttuja eteen..

Vakuutussopimuslaissa

Vakuutussopimuslaissa lukee, että asiakas voi päättää vakuutuksensa milloin haluaa siihen päivään kun on irtisanomisilmoituksen merkinnyt. Kohtuus kaikessa. eli ei nyt sentään 3 kuukauden taakse. Eli voit päättää vakuutuksen kirjallisella ilmoituksella vaikka heti. Vakuutuksen alkamispäivästä lähtee maksu ja päättyy päättymispäivään. Eli jos vakuutus on alkanut 22.12 ja päätät sen tänään niin maksu on noin 1/2 kuukautta eli noin 3€. Sen verran voit varmaan ottaa omalle kontolle kun olet kuitenkin sopimuksen tehnyt.
Kuluttajana en maksaisi penniäkään ja irtisanomismahdollisuus 14 päivää alkaa siitä päivästä kun olet tiedon saanut eli 22.12.2008 plus 14 päivää.
Kai sä näillä ohjeilla pärjäät?

Oma maa mansikka...

Pieni sarkasmi on kai kohdallaan. Suosittelen siis samantien sijoittamaan Kailajärven ehdottamiin kohteisiin ja kaikkiin muihinkin luotettaviin pyramideihin. Anteeksi ja hei...

joop

jep homma hoitui ei tarvi maksaa. käskivät vaan laittaa pikaisesti postissa irtisanomisilmoirus. varmaa sinne tullu muiltaki sanomista ku eivät ees kysyneet sen kummemmin mitään.. mut joo parempi näin.
 /   /  / ace tapaturmavakuutus

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta