AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Futispeliin lippuja

Futispeliin lippuja

7 Vastausta 2 385 Lukukertaa
Hei, olemme menossa Milanoon keväällä ja tarkoituksena olisi mennä myös Serie A futispeliin. Onko tietoa, kannattaako ostaa liput etukäteen vai paikan päältä? Muita vinkkejä? Kiitos

No mun mielestä

Ennen matkaa. Olimme mieheni kanssa Roomassa pari vuotta sitten ja meinasimme mennä katsomaanfutispeliä,mut lippuja ei enää ollu. Eikä siis ollu kyse serie a:n pelistä. Olisko ollu serie B? Jos sellasta ees on:D mä en tiedä noista futisjutuista. mutta kuitenkin ei päästy.

Ainakin

mahtuu, vaikka ostaa lipun vasta Roomasta. Lippuja tosin ei myydä enää ottelun alla stadikalta ja lippumyymälätkin lopettavat 4 tuntia enne ottelun alkua.
Stadikka täyttyy,jos vastaan tulee Lazio, Milan, Inter, tai Juventus.
Kokeile myös http://www.listicket.it/

Onnea San Siron lippujen metsästykseen

joo

Lippuja sai San Sirolta vielä tuntia ennen pelin alkua ihan hyvin Milan-Torino peliin. Kulkuvälineeksi suosittelen metroa (pysäkki Lotto), raitiovaunu tosi hidas.

Lippuja netistä

AC Milanin matseihin saa lippuja ihan seuran virallisilta sivuilta.
Liput tulevat myyntiin noin 10 päivää ennen matsia. Paremmat pelit menevät päivässä. Huonompia vastustajia vastaan lippuja kestää useamman päivän ajan.
Maksu luottokortilla ja lippujen nouto tositettva vastaan stadionilta muutamaa tuntia ennen peliä.
Itse sain pienellä kyyttäämisellä AC Milan - AS Roma peliin liput AC:n kotisivujen kautta.
Jos myöhästyy tästä (tai haluaa ostaa aikaisemmin - tosin liput saa vasta samaan aikaan) niin välittäiä löytyy paljon netistä. Isommat toimistot ovat OK, mutta hinnat kaksinkertaiset (tai yli) virallisiin hintoihin nähden.

Vihreä katsomo

Jostain suomalaiselta futissivustolta luin, että liput kannattaa ostaa vihreälle puolelle, siellä on kotijoukkueen kannattajat.
Ja PASSI mukaan peliin!

Lisätietoa

Niin tässä on se sivusto:
http://foorumi.paitsio.com/showthread.php?t=2248

ja San Sirolla pelaa Inter ja Ac Milan, vuoroviikoin.

Aina ei onnista...

Olimme syyskuun lopussa menossa katsomaan Ac Milanin peliä Napolia vastaan. Ikävä yllätys selvisi vasta San Sirolla; lippuja ei myyty lainkaan maakunnun ulkopuolelta tuleville, ei siis turisteille, Napolilaisille... Henkkarit pitää näyttää ostovaiheessa. Syynä oli mahdolliset mellakat ja siitä, että lippuja ei myydä ulkouolisille oli päätetty samana päivänä.
 /   /  /  /  /  / Futispeliin lippuja

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta