AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

Keskusteluketju on täynnä. Ole hyvä ja aloita uusi keskustelu
 /   /  / Smartlipo

Smartlipo

500 Vastausta 29 192 Lukukertaa
Harkitsen rasvaimua. Olen kiinnostunut uudesta laserlaitteella tehtävästä rasvaimusta. Sen pitäisi mainosten mukaan olla hellävaraisempi kuin perinteinen eikä nukutustakaan tarvittaisi. Onko kellään kokemusta ko. toimenpiteestä? Lähteekö sillä ylimääräiset rasvat todella pois vai onko ihan humpuukia koko homma...Jos joku on moisessa käsittelyssä käynyt, olisin tosi onnellinen kommenteista ennen tositoimiin ryhtymistä!

smartlipo

Kenellä Suomessa on smartlipo laite käytössä ?

Smartlipo-reissu

Olisin kiinnostunut lähtemään Prahaan, jos halpa matka löytyy. Haluaisin päästä vatsamakkaroista eroon. Kitta

smartlipo-reissu

kuin myös,olen kiinnostunut ja jos vielä kaveri löytys,ni avot!!!!
ClinicEstetic

kkk

Foorumeiden ulkomaalaisten mukaan on toimivaa ja kannattavaa. Myös youtubella löytyy videoita sekä haastatteluita. Myös huomioi videoiden alapuoella olevat kommentit jossa luultavammin pääasiassa USAlaiset ovat kommentoineet siitä kuinka on toiminut heillä. Humpuukia se ei ole, suomalaisia artikkeleitakin olen lukenut tästä läpimurrosta. Laserin käytöstä.

Se ei ole vain siksi niin yleistynyt koska tämä kone jolla se tehdään on järkyttävän kallis. Ehkä tulevaisuudessa enemmän löytyy.

Mutta tässä puolivuotta luettua artikkeleita ja kokemuksia ja varsinkin kuukaisi smartliposta olen vakuuttunut että smartlipo on juttuni ja laitan rahaa siihen. Eikä hinta, arvet sun muut ole läheskään yhtä pahat kuin entisellä menetelmällä. Tästä jää niin pienen pieni "pilkku" joka kyllä katoaa. Katsokaamme videoita sun muita.

-mara

Olen lukenut

Olen kyllä tutustunut tähän rasvaimumuotoon jo muutama vuosi sitten. Olen seuraillut myös jenkkityttöjen keskustelupalstoja jkv. kyseisestä toimenpiteestä. Ovat kai yleisesti ottaen olleet tyytyväisiä.

Wal ja rasvansiirto

Olen ollut samaiseen klinikkaan yhteydessä kuin Mara ja saanut hintatietoa myös Wal (Water assisted liposuction/Body Jet liposuction) -menetelmästä eli tästä ns. vesisuihkurasvaimusta. Siinähän on etuna se, että poistettua rasvaa voi siirrättää haluamiinsa paikkoihin. On todettu, että ko. menetelmällä talteenotettu rasva pysyy perinteiseen verrattuna paremmin, n. 80 % siirretystä määrästä pysyy.

Tässä Wal:in ja rasvansiirron hintoja
1 area 1100 e
2 areas 1800 e
3 areas 2300 e
4 areas 2800 e
5 areas 3300 e.

Huom! 1 alue on esim. jenkkakahvat, vaikka käytännössä poistetaan kahdelta alueelta.

Kysymykseeni rasvansiirron lisähinnasta sain vastauksen 300-800 e, riippuen siirrettävästä määrästä. Alin hinta on esim. siirrosta ryppyihin. Siirto rintohin 500-800 e.

Tuli tuossa mieleeni, että jos saataisiin sopiva ryhmä lähtijöitä kokoon, uskoisin, että saisimme vielä alennustakin. Kannattaisi ainakin yrittää.
Kivan huoneiston saisi vuokrattua 4-6:lle alle 100 e/vrk. Lentolippuja (meno-paluu) saa halvimmillaan 180 e, jolloin saattaa joutua lentämään Saksan kautta.

Smart Lipoa saa myös Suomesta

Hei!

Kyllä tuota Smart Lipoa tehdään myös Suomessa, ainakin Helsingissä toimiva Botuliiniklinikka tarjoaa ko. palvelua ja itse olen käynyt siellä hoitamassa sekä reidet että jenkkakahvat ja alavatsan. Siellä tosin lasketaan alueet niin, että 2 x sisäreisi, 2 x ulkoreisi, 2 x jenkkakahvat ja alavatsa myös kahdessa osassa, joten minulta hoidettiin näin ollen yhteensä 8 aluetta.

Toimenpide hoidetaan ilman nukutusta ns. "lounastauko hoitona" ja hoituu nopeasti. Jalat olivat kipeät ja mustelmaiset jälkeenpäin, mutta vatsa+jenkkakahva-hoidon jälkeen olin jo samaisena päivänä astangajoogatunnilla ilman ongelmia. Alavatsa ei täyttänyt odotuksiani, mutta lääkäri lupasi käsitellä alueen uudestaan ilman lisämaksua. Olen mennossa tähän uusintakäsittelyyn noin kuukauden päästä.

Tämänhetkisestä hinnasta en osaa sanoa, sillä käsittelyssä käydessäni hintataso oli vasta hakusessa. Oli se kuitenkin joka euron väärti ja olen alavatsaa lukuunottamatta ollut tyytyväinen tuloksiin. Ja se vatsahan korjataan ihan pian.... =)

Menossa smartlipoon

Olen varannut ensi viikolle ajan smartlipoon ja voin kirjoittaa kokemuksiani sen jälkeen, jos joku on kiinnostunut. En kuitenkaan uskalla lähteä Prahaan, vaikka sitä täällä on vähän vilauteltu yhtenä mahdollisuutena. Myös aika on rahaa, toivoisin selviäväni tuosta "operaatiosta" parin päivän levolla. Kyllä kieltämättä jännittää, kun en saanut viestiä yhdeltäkään, jolle se olisi henk. koht. tehty!

Odotan jännityksellä kuulumisia!

Ilmeisesti olet siis menossa Hesaan Botuliiniklinikalle kun kerran Suomessa ei vielä muualla tehdä.
Mihinkä kohtaan lipo sinulla tehdään ja millaisen hinta-arvion olet saanut?
Olen itse menossa konsultaatioon helmikuussa ja jännittää kamalasti. Rasvaimua jo vuosia harkinneena yllätyin iloisesti kun luin tästä uudesta menetelmästä. Rasvaimuun kun tarvitaan tuota toipumisaikaa niin paljon enemmän. Ulkomaille en minäkään menisi tekemään yhtään mitään, silti kyllä jonkin verran hirvittää tämäkin kun kerran toimenpiteen tekee yleislääkäri!
Ole kiltti ja laita kuulumisia toimenpiteen jälkeen! Tsemppiä ja onnea matkaan, ja toivottavasti saat hyvän kokemuksen ja lopputuloksen!

Smartlipoon

Kiitos kaikille viestiini vastanneille! Radolle: Sinnepä sinne! En tiedä vielä, kuinka monta aluetta käsitellään ja siitähän se hintakin muodostuu, joka puolella kroppaa on kyllä noita "outokumpuja", joista ehkä pääsisi eroon laihduttamalla, mutta sitäpä minä juuri en haluakaan, etten mene naamasta ja muualta kropasta laihaksi ja ruttuiseksi. Vähän kyllä hirvittää mennä kun en löytänyt ketään kokenutta, joka olisi kertonut kokemuksistaan. Kai se tämä laserilla tehtävä rasvanpoistotekniikka on vielä niin uutta Suomessa, ettei löydy kirjoittelijoita!
Täytyy vaan uskaltaa painella "tulta päin". Kiitos tsemppauksesta, toki kirjoitan kokemuksistani jälkeenpäin!

Smartlipon jälkeen

Hei!
Nytpä on kokemus takanapäin! Eilen makailin hoitotuolilla puolisentoista tuntia. Toimenpide oli erilainen kuin mainosten perusteella olin kuvitellut. Luulin nimittäin, että laserkäsittely tehdään jotenkin ihon pintaa sivellen ja vasta silloin kun imetään rasvaa mennään ihon sisälle!
No, onneksi en tiennyt, sillä olisipa saattanut jäädä menemättä kokonaan!
Minulta käsiteltiin ylävatsa ja alavatsa(6 aluetta - ei voi kerralla käsitellä liikaa). Ensin puudutettiin pintaa muutamalla pistoksella ja jonkun ajan kuluttua laitettiin ihon alle puudutusnestettä.
Sitten varsinainen laserosuus, joka tehtiin liikuttamalla ohutta kanyyliä ihon alla. Sepä ei juuri sattunut paitsi ihan puudutusalueiden reunoilla ja hiukan epämiellyttävälle navan ympäristössä. Lopuksi imettiin osa sulaneesta rasvasta pois ja loput häipy(ne)vät itsestään ajan kanssa.
Operaation jälkeen kävimme ystävättären kanssa (maltillisesti;)) shoppailemassa ja ravintolassa syömässä. Tiesin toki kokoajan että jotain on tehty, mutta olo oli silti ihan siedettävä.
En tietenkään vielä osaa sanoa, kuinka hyviä lopulliset tulokset tulevat olemaan ja varmaan nyt on turvotusta ja ylimääräisiä nesteitä vielä sisällä. Tukiliivit on tiukasti paikoillaan ja mitä olen "uskaltanut" alle kurkistella, alavatsalla on komeita mustelmia, mutta ei ihme kyllä satu lainkaa. Koko käsitelty alue on luonnollisesti kosketusarka mutta en ole tarvinnut särkylääkkeitä lainkaan, nukuin yön hyvin ja pystyn tänään jo puuhastelemaan kotona aivan normaalisti.
Klinikalla tunsin oloni turvalliseksi koko ajan, sain hoito-ohjeet jatkoa varten ja kehoitukset ottaa yhteyttä heti jos tulee kysyttävää. Muutaman kuukauden kuluttua he haluavat minut jälkikontrolliin.
Aika näyttää, tehdäänkö näitä toimenpiteitä myöhemmin lisää jenkkakahvoihin ym. "outokumpuihin" mutta en kyllä tämän hetkisten kokemusten ja tuntemusten jälkeen pelkäisi lainkaan mennä uudelleen. Toki tämä on vain minun kokemukseni, toiselle se voi olla ihan erilainen, me ihmiset kun ollaan muutenkin niin erilaisia!

Moi vaan !

Kiva kuulla, että kaikki meni ok !
Täällä Suomessako se sitten tehtiin, kuka sinulla oli lääkärinä?
Kiitos jos jaksat vastailla.
Hyvää paranemista !

Täällä

Suomessa ei smartlipoa tehdä kuin yhdessä paikassa, joten täällähän se kotimaan kamaralla tehtiin!

Lipon jälkimaininkeja

Mukava kuulla että ei tuon epämukavampi kokemus ollut =) Saitko tukiliivit sieltä vai pitikö hommata jostain muualta? Uskomatonta että puolessa tunnissa oli valmista. Todellakin "lounastauon toimenpide", kuten sitä mainostettiinkin!
Olinkin hiukan huolissani noista välittömistä kivun tunteista kun asun kauempana ja joudun junalla kulkemaan useamman tunnin toimenpiteen jälkeen. Kiva kuulla että ei ole kuoleman kielissä jälkeen päin =)
Paljonko tuli maksamaan, jos saa kysyä?
Harmillista ettei tuloksia näe heti, olisi ollut mukava kuulla oliko toimenpide rahan arvoinen.
Kirjoittelethan vielä kuulumisia! Pikaista toipumista sinulle, ja outokumpujen onnistunutta häviämistä ;-)

Lukuvirhepaholainen

Jaaha, taitaa olla tarve uusille silmillekin kun selvästi luin että puolituntia kesti =(
No mutta eipä toi puolitoistatuntiakaan paha ole, ei kyllä ihan lounastauolla ehdi, tai riippuu tietty että mitä tekee työkseen ;-)

Smartlipon jälkeen

Nyt on rasvanimusta kulunut 4 vrk. Kipuja ei ole, vaikkakin alavatsa on kosketusarka, siellä onkin tosi isot mustelmat. Työni ei ole fyysisesti kauhean raskasta, joten ihan täysin työkuntoinen olisin ollut jo parin päivän päästä operaatiosta.
Tukiliivit ostin itse, niitä on useimmissa tavarataloissa.
Itsellä oli 6 aluetta ja hinta määräytyi sen mukaan ja kuulemma vaihtelee tapauskohtaisesti koska toisilla rasvaa on huomattavasti enemmän kuin toisilla. Tarkan hinta-arvion saa vasta konsultaatiokäynnillä.
Joka aamu kun herään, kipitän toiveikkaana kurkkimaan peilistä, joko tuloksia näkyy, mutta vielä ei juuri voi kehua, enemmänkin nuo tukiliivit kursii "akkelia" kasaan senverran että näyttää tässä vaiheessa jo paremmalta.
Toki lopullisia tuloksia on ootettavissa vasta kolmen viikon ja jopa kolmen kuukauden kuluttua joten malttia tässä on oltava. Multahan imettiin rasvaa pois vain noin 500gr ja jos laskee että on turvotusta tilalla niin ei isoa muutosta voi ollakaan vielä nähtävissä.
Uskoisin, että aivan hyvin voit junalla matkustaa operaation jälkeen ja hätätilanteessa voi ottaa Panadolia. Onnea ja tsemppiä sulle!

jännittää..

Voi, kuinka rohkaisevan kuuloista. Minäkin olen etsinyt aikaisempia kävijöitä mutta ei ole netistä löytynyt.. Minulle tehdään myös lähiaikana ko. toimenpide botuliiniklinikalla. Jännittää ihan kamalasti! En uskaltaisi mennä tavalliseen rasvaimuun ja siksi päädyin tähän.. tuulantei2, olisiko sinulla jotain sähköpostiosoitetta tai muuta mihin voisi olla yhteydessä? Olisi kiva jutella jonkun kanssa kuka on käynyt tän kaiken jo läpi :)

Ei tarvitse

kauheasti kyllä jännitellä. Mutta jos on sellainen tyyppi että puntit tutisee niin nehän pyytää sinua tulemaan aikaisemmin ja saat esilääkityksen. Itse en sitä halunnut, koska tiedän reagoivani lääkkeisiin voimakkaasti ja olisin ollut loppupäivän kanttuvei ja kun sieltä Hesasta piti kuitenkin tänne kotiakin matkustaa.
En voi antaa sähköpostiosoitettani koska se on ihan omalla nimellä, mutta voin vastata jos joku asia sinua ja muitakin askarruttaa.
Operaatio on todellakin simppelimpi kuin voisi etukäteen luulla. Onnea matkaan!

no hyvä...

Minä matkustan todella kaukaa, useampi sata kilometriä mutta yövyn ystävän luona pari yötä ja mieheni ajaa sitten meidät kotiin. Varmaan pitää vielä soittaa, ja käydä hakemassa paria tuntia aiemmin se esilääkitys. En nimittäin uskalla hammaslääkäriinkään mennä jos ei ole pönttö pikkuisen sekaisin :)

Sekin jännittää miltä näyttää toimenpiteen jälkeen. Se tehdään näkyvälle paikalle ja minulla on töitä (mikä liittyy ulkonäköön ja olen ns. vähissä vaatteissa) kuukauden päästä tästä toimenpiteen päivästä. Ja sekin, että en ole kertonut tästä kenellekään muulle kuin avomiehelleni, koska en jaksa ystävien ja vanhempien moralisointia nykymaailmasta ja rahan tuhlauksesta yms. Koska olen ihan nätti, en varmaan monen mielestä tarvisi koko juttua mutta itselleni se on tärkeä asia. Muistan iän kaiken kun joskus ollessani yläasteella minua haukuttiin todella rumasti tästä piirteestä ulkonäössäni. Ja haluan kaiken sellaisen pois mielestäni :) Ja kaipa se on oma asiani mitä rahoillani tai kropallani teen. Onneksi mies on ihana, vaikka sanoi etten kyllä tarvitse tätä mutta hänen sanojen mukaan minun pitää tehdä se jos se tekee mut onnelliseksi :)

hinta?

moi tuulantei2

Olen selannut netistä ja löysin vain sinut jolla on kokemusta Suomessa tehdystä smartliposta :)!!
Kiitos kun olet kirjoittanut tänne kokemuksistasi!

Paljonko tuo sinun käsittelysi maksoi?
Laitettiinko sinulle tikkejä vai olivatko "sisäänmenoaukot" niin pienet ettei tarvinnut ommella?

Kiitos!

Hinta löytyy

botuliiniklinikan hinnastosta ja on sama kuin perinteisen rasvaimun. Kirjoitin siitä aiemmin tässä ketjussa. Parhaiten saat hinta-arvion omalle "pömpöllesi" konsultaatiossa joka on ilmainen eikä sido mihinkään.
Ei niihin pikkuruisiin haavoihin mitään tikkejä tarvita, paranevat pienten laastareiden alla.
Harmi vaan ettei vieläkään näy tuloksia. Toisaalla tässä ketjussa on "konkarit" lohdutelleet rasvaimun tuloksia surkutelleille, että se on turvotusta vain. Tosin smartlipossa ei turvotusta pitäis edes tulla. Minulla se siis täytyy olla sulanutta rasvaa, joka poistuu aineenvaihdunnan kautta vasta ajan kanssa.
Aika näyttää!
Kiitos kaikille vastanneille ja aurinkoista kevättä :)

Tuloksia?

Moi taas! Kolmisen viikkoa kulunut, joko näkyy tuloksia vai vieläkö turvottaa?
Mitkä fiilikset noin muuten? Toivottavasti ei sentään katumafiiliksiä...
Mukavaa kevään jatkoa sulle!

Smatlipon jälkimaininkeja

Hei Rado!
Viikot ovat todellakin vierineet nopeasti. Smartliposta ei muistuta mikään muu, paitsi hiljaa kutistuva maha. Kipuja oli todella vähän, turvotusta on varmaan vieläkin, mutta en pidä enää tukiliivejä. Alavatsasta ehdittiin imeä rasvaa hiukan enemmän toimenpiteen aikana, joten se on jo litteämpi kuin ylävatsa. Smartlipossahan rasva poistuu kolmen kuukauden aikana, joten ei tässä kannata huolestua, jos tulokset eivät vielä ole toivotunlaiset.

En missään nimessä kadu toimenpidettä, mutta olen nyt vain kuullut, että Thaimaassa voisi saman jutun saada paljon halvemmalla ja samalla voisi viettää loman ihanassa lomakohteessa. Olen käynyt siellä lomalla muutaman kerran ja ihastunut maahan.

Jos nyt tästä toimenpiteestä hyvä lopputulos tulee (kuten nyt uskon), niin selkäpuolen ja kylkien rasvapatteja voisi käydä imuttamassa lämpimässä!

Kuulemma palvelua voi saada siellä klinikoilla myös suomen kielellä ja klinikat siellä ovat kuulemma tasokkaita ja lääkärit osaavia. Tämä mahdollisuus täytyy selvittää tässä tulevan vuoden aikana. Hyvää kevättä vain kaikille vastaajille, varmaan kertoilen tuloksista vielä kevään aikana.

Smartlipo

Heippa!

Kiva lukea kokemuksia :) Oon itse menossa Smartlipoon varmaan ensi kuun lopulla. Konsultaatiossa lääkäri sanoi hinnaksi 1740 euroa eli 4 alueen imutus, vatsamakkara ja jenkkikset. En millään malttais odottaa, että saan rahat kasaan! Jostain luin, että lopulliset tulokset näkyy vasta 3-6kk kuluttua. Ehkä kesällä ei tarvitse enää hävetä mahapömppää :)

Minäkin

Minäkin olen harkinnut. Ajattelin lähettää kuvat ja kysyä hintaa niiden perusteella, onko kukaan teistä tehnyt samaa?

Onko tuo neljä aluetta 1740 euroa vakiohinta? Kuinka nopeasti ajan saa varatuksi, kenelläkään kokemuksia? :) Jännittää kovasti pelkkä ajatuskin.

Juuri näin

minäkin tein, eli siis lähetin sähköpostissa kuvia eestä ja takaa ja sivulta ja sen perusteella lääkäri arvioi hintaa. Se oli minulle myös yllätys että esim. koko vatsan alue ei ole yksi eikä kaksi aluetta vaan omalla kohdallani kuusi.
Siitä, kun kuvat lähetin, siihen kun makasin toimenpiteessä ei mennyt kuin muutama viikko.

Kaikkein pahinta tässä koko hommassa on se, kun vatsa ei pienene niin nopeasti kuin haluaisi ja mielen valtaa epätoivo että jos tämä ei onnistunutkaan ja rahat meni hukkaan. Pakko vaan malttaa odottaa!

Imikö ne..

sulta rasvaa pois sulattamisen jälkeen? Mun mahapömpöstä lääkäri sanoi, että tarvii varmaan imaista. Muualta häipyy sitten aikanaan. Jos jenkkikset on vaan yksi alue niin sitten mun mahasta otetaan kolmelta alueelta.

Vain

n. puoli litraa kertoivat imeneensä toimenpiteen yhteydessä. Loput sula(ne)vat omia aikojaan kuukausien kuluessa.

Miksi?

Miksi sulla ei imetty kaikkea sulanutta rasvaa pois? Onko sitä siis jotenkin rajoitettu että paljonko imetään vai mistä on kiinni?

Entä maksu?

Pitääkö maksaa käteisellä vai antavatko laskun? Vähän kauhistuttaa kävellä Helsingissä melkein pari tonnia taskussa..

Rasvan määrä

En tullut kysyneeksi lekurilta, että miksi imaistiin vain niin vähän, mutta itse arvelen syyn olevan se, että toimenpide kesti sen verta kauan että puudutukset alkoi heikentyä ja alkoi sattumaan. Varmaan on ihan yksilöllistä miten nuo jutut menevät. Tietysti alussa toivoo heti että olis kuin pyykkilauta, mutta eipä se taida niin mennä kuitenkaan, koska alussa on turvotusta sen tilalla minkä pois saavat!

Itse maksoin normaalisti pankkikortilla, ei toki ole järkeä lähteä rahatukun kanssa kävelemään. Normaalit maksupäätteet niillä siellä on.

Kuulumisia

Heippa taas! Mitäs kuuluu? Joko "kumpu" on haalea muisto vain? =)
Itse olen nyt sitten viimeinkin menossa lipoon parin viikon päästä. Ei juurikaan jännitä, mutta tietysti se pelko on ettei homma onnistukaan ja rahat menee hukkaan... Kävin konsultaatiossa ihan paikan päällä ja 7 alueen peffan lipo on tiedossa, hinta oli kyllä enemmän kuin olin ajatellut mutta jos tulos on hyvä niin menee silloin hyvään tarkoitukseen ;-)
Onko sulla, nyt kun aikaa on kulunut riittävästi, mitään syytä miksi ajattelisit että ois ollu parempi olla menemättä koko lipoon?

Smartlipoon..

Mä oon menossa ylihuomenna vatsan ja jenkkakahvojen lipoon, 4 aluetta. Vähän alkaa jo jänskättää..

Tsemppiä!

Onnea matkaan! Kirjoittelethan sinäkin kuulumisia ja fiiliksiä kunhan jaksat!

SmartLipo ohi :)

Nyt se on sitten tehty :) Vielä ei näe tuloksia kun maha on niin turvonnut ja täynnä nesteitä. Puudutus ei ole vielä hävinnyt ja mä epäilen, että saattaa joutua ottamaan kipulääkettä kun se häviää. Oli se sen verran rajun näköistä puuhaa. Puudutuspiikit sattui, mutta muuten toimenpide oli kivuton. Lääkäri puudutti niin huolellisesti. Kaiken kaikkiaan ihan miellyttävä kokemus :) Jäämme odottelemaan tuloksia.

Kauhua...

Onnea onnistuneen toimenpiteen johdosta ;-)

Mua ei aiemmin juurikaan jännittänyt, mutta nyt kun mainitsit että ne puudutuspiikit sattuu (myös lääkäri varoitteli siitä) niin johan alkoi hirvittää. Mulle kun niitä survotaan takamukseen joka ei muutenkaan ole kaikkein vähiten tuntevia paikkoja ihmiskropassa =(
Taitaa tulla uneton edeltävä yö...
Antoko ne sulle muuten jotain rauhoittavaa tabua ennen toimenpidettä?

Pikaista parenemista sulle ja kerrohan kuulumisia jahka turvotus hellittää!

Tsemppiä!

Kiitos :)

Mua jännitti ihan älyttömästi kun menin sinne puoli tuntia aikaisemmin ottamaan antibiootit. Hoitaja kysyi haluanko puolikkaan Diapamin. Kannattaa ottaa :D Vartin päästä ei jännittänyt juuri ollenkaan ja operaatiopöydällä ei yhtään. Ne puudutuspiikit sattuu, mutta vaan hetken. Sitten kun pumpataan puudutusainetta ihon alle se ei oikeastaan tunnu enää yhtään. Välillä saattaa kirpaista. Kyllä se hyvin menee!

Varaudu sitten semmoiseen kolmeen tuntiin. Ei ole tunnissa ohi. Puuduttamisessa kestää. Itse laserosuus on nopea, mutta sitten rasvan imemisessä kestää. Kannattaa syödä kunnolla ennenkuin menee sinne. Mä söin vaan yhden sämpylän ja tuli siksi vähän heikko olo. Onneksi mulla oli limua mukana ja isä tuli hakemaan.

Mulla on masu nyt vähän kipeä. Ei mitenkään sitämätöntä kun ei koske kylkiin eikä mahaan. Istuessa tikkien kohtiin sattuu. Voi olla, että et vähään aikaan istu kun peppua käsitellään. Tulee sen verran kosketusaraksi noi käsitellyt kohdat. Mut niinhän ne sanoo, et "kauneudesta on kärsittävä" ;)

Kiitos!

Hyvä kun mainitsit tuosta syömisestä, helposti jännittäessäni jää tuo syöminen vähälle.
Kirjoitit että istuessa tikkien kohtiin sattuu, mihin ihmeen tikkeihin?!
Ymmärsin ettei mitään tikkejä laiteta?!
Juu, arvelinkin että saattaa toi istuminen olla hankalaa jonkun aikaa mutta onneksi käyn operaatiossa just sopivasti ennen pääsiäistä niin saa sitten kotona kärvistellä nelisen päivää. Toivon todella että sitten jo helpottaa!

Tikkejä..

Vitsi kun ei antanut kirjoittaa oikeaan kohtaan..

Eli tikkejä tulee pari niihin kohtiin mistä on menty sisään. Mun tapauksessa semmoiset reilut 6 cm navan molemmille puolille reikiin ja ihan vatsan reunoihin mistä mentiin jenkkakahvoihin. Tikit poistetaan sitten viikon päästä klinikalla ja samalla katsotaan, että kaikki on niinkuin pitääkin.

Tikeistä vielä!

Joku vika noissa meitin kahdessa viestissä kun ei niihin voi suoraan vastata...
Vai tuli sittenkin tikkejä, outoa että Tuulanteille ei laitettu, mistähän se sitten riippuu että laitetaanko vai ei...
Aika pirullista kyllä, meinaan tulen aika kaukaa junalla ja töistä on muutenkin vaikeaa saada vapaata. Yksien tikkien takia joutuu siis ottamaan koko päivän vapaaksi =(
Yllättävää ettei lääkäri maininnut mitään tästä "pikku" jutusta.

Tikkien poisto

Joo, yllärinä tuli tikit mullekin. Kyllä ne varmasti voi poistattaa muuallakin. Mä asun Järvenpäässä ja oon töissä Tikkurilassa niin ei oo ongelma käydä tuolla aamulla. Mun mielestä ne sanoi, että mielellään poistavat tuolla kun voivat sitten katsoa samalla et kaikki on ok. Jos tulee kauempaa niin eihän siinä ole mitään järkeä matkustaa Hesaan viikon päästä takaisn.

Onhan se tietty ihan selvä, että reikä jää kun sitä rasvanpoistotsydeemiä veivataan joka suuntaan. Voi olla et Tuulanteillekin laitettiin, mutta ei muistanut mainita siitä.

hinta

Tisa missä kävit rasvaimussa ja paljonko maksoit? Olen harkinnut botuliiniklinikan smart lipoa ja olen ymmärtänyt että se tehtäisiin tallinassa! Onko vatsa siis ylä ja alavatsa +kahvat 4 vai kuusi aluetta?

Luulisin..

Hei! Kävin Helsingissä ja juuri Botuliiniklinikalla. Tätä toimenpidettä ei tehdä Tallinnassa vaan ihan Hesassa :) Mulla oli jenkat ja alavatsa ja se oli 4 aluetta. Luulisin et ylävatsan kanssa olis 6 aluetta. Hintaa tuli 1790 euroa.

Tuulantei 2

Olen ollut poissa Suomesta muutaman viikon ja huomaan että tämä keskustelu on täällä elänyt sillä aikaa. Olen ollut NIIN lomalla että olen unohtanut nimimerkkini salasanankin!!!
Rasvaimustani on kulunut jo kaksi kuukautta ja huolestuneena tarkkailen mahaani että milloin se oikein kunnolla alkais pienentyä. Kun juuri äsken mittasin vyötärön ympärykseni se on tällä hetkellä vain 3 senttiä pienempi kuin ennen operaatiota. Kolme kuukauttahan se rasvan imeytymisaika on mutta luulisi että se pikkuhiljaa vähenee eikä kaikki kerralla kolmen kuukauden kuluttua. Nyt vielä pelottaa, että joutuuko tässä todellakin reklamoimaan, sillä en kyllä tällä hetkellä ole yhtään tyytyväinen tilanteeseen.

Joku oli saanut tikkejä haavoihinsa, minä en saanut tikin tikkiä vaan pienet ristilaastarit pienten reikien (6) kohdalle. Ne reiät on parantuneet aikaa sitten, pienet pilkut näkyy niiden kohdalla.

Kaipaisin kyllä nyt jonkun tahon vakuuttelua hyvän lopputuloksen puolesta, ettei tuntuisi siltä, että rahat meni hukkaan, sillä osittain sellainen tunne mulla nyt kyllä on, nyyh...

Surullista =(

Olipa surullista lukea tota sun kirjoitusta!Huomenna lipo...
Toi on just se mitä tässä eniten pelkää, että rahat menee ihan hukkaan.
Mulla tulee maksamaan melkein kolme tuhatta joten jos lopputulos on plus/miinus 0 niin voi olla että aika ilkeitä asioita siinä vaiheessa tulee miettineeksi! Kuitenkin aika homma tollanen summa oli säästää =(
Ja mitä noihin tikkeihin tulee, niin missään ei aiemmin oo ollu mainitaa siitä. Ei tunnu kovin kivalta ottaa kokonaista työpäivää vapaaksi sen tähden että pääsee Hesaan poistattamaan tikkejä, joka kestää varmaan noin kymmnen minuuttia. Plus tietty junaliputkin maksaa.
Siis voi itku jos ollaan tultu ihan huijatuiksi. Kieltämättä tuntuu hullulta että sitten yht äkkiä kolmen kuukauden kuluttua rasvaa häviääkin paljon kerralla.
Mut kyllähän 3cm aika hyvä on, jospa sulla ei oo rasvaa enempää mistä lähteä?

Se varmaan..

.. myöskin riippuu siitä paljonko sitä rasvaa on alunperin ollut. Lopputulos meinaan.

Muistaakseni luin jostain, että 1,5kk kestää ennenkö rasva alkaa edes sulamaan joten älä vielä heitä kirvestä kaivoon :) Mä oon ollut ihan tyytyväinen vaikka hommasta on vasta 6 päivää. Pötsi on selkeesti tasaisempi vaikka vielä ihan turvonnut ja mustana. Huomenna aamulla on toi tikkien poisto. Tsemppiä sulle Rado huomiseen!

Rasva sulaa

siinä operaatiossa eikä yhtään jälkikäteen.
Sulanut rasva joko imetään pois tai toivotaan se lähtevän itsestään liikkeelle.

Tuulantei 2

Hei Rado!
Harmittaa kyllä kovasti kun sinulla on toimenpide huomenna enkä voi totuuden nimessä "parannella" omia kokemuksiani. Sehän voi olla kyllä sinun kohdalla aivan erilaista, yksilöitähän me ihmiset muutenkin ollaan. Monethan ovat kuitenkin kehuneetkin lopputulosta. Sitten se vasta harmittaisi jos kaikki totuudenvastaisesti kilvan kehuisivat ja itse hyvässä uskossa kiiruhtaisi rasvaimuun ja tulos ei olisikaan sellainen kuin oli toivonut. En toki minäkään ole vielä luovuttanut, toivo elää mutta huolestuneena tuota pömppöä kuitenkin aina silmäilen.
Olisi mulla tuota läskiä kyllä paljon enemmän kuin 3 cm sulateltavana. Vyötärön ympärysmitta oli ennen 90 cm , enkä ole mikään iso ihminen muuten, pieni mutta sitkas akkeli, liekö läskikin samaa sitkasta sorttia.
Menehän vain sinne toimenpiteeseen, pakko se on riskeeratakin joskus. Toivotan onnea ja pyydän että kirjoittelet kuulumisiasi tänne jälkeenpäin!

Radooo!

Miten sulla meni?

Ohi on =)

No niin, 11 päivää toimenpiteestä ja toipuminen alkanut. Eli mulle tehtiin lipo takamuksen alaosaan ja takareisien yläosaan ja pikkuisen mentiin myös ulkoreisien puolelle.
Kivutonta, no ei. Puudutuspiikit tekivät aikalailla kipeää mutta oli nopeasti ohi. Itse toimenpiteessä kipua tuotti lähinnä puudutusten äärilaidoilla olevat alueet. Kaiken kaikkiaan mulla kului aikaa rauhoittavan tabun otosta ulos lähtöön sellaiset 3,5 tuntia. Eli ei nyt ihan lounastauolla ehdi ;-)
Kaiken kaikkiaan olen aika tyytyväinen saamaani palveluun, koko ajan lääkäri varmisteli sattuuko ja onko kaikki hyvin. Apua tukipöksyjen laittoon en minäkään saanut mutta en kyllä tuntenut sitä kaipaavanikaan. Kotimatka junalla sujui hyvin. Varmaankin johtui vielä puudutuksesta. Illalla olin koiran kanssa rauhallisella kävelyllä.
Olen siis tehnyt lenkkejä päivittäin ihan liposta asti. Ekat 5 päivää kävelin kuin vanhus pieniä hiihtäviä askelia mutta nyt kävelen jo täysin normaalisti.
En ole käyttänyt kipulääkkeitä koska jatkuvaa kipua ei ole ollut ollenkaan. Kipua aiheuttaa eniten kumarrukset ja esim sängystä nousu ja kääntyminen. Pahinta on vessassa käyminen! =) Edelleen molemmissa reisissä on kiristävää kipua joka tosin tuntuu lähinnä istuessa. Komeat mustelmat, turvotus ja pienet arvet muistona. Kävin poistattamassa tikit viime viikolla ihan täällä kotikaupugissa ja hoitaja totesi arpien olevan erittäin siistit ja hyvin tikatut. Ei pitäisi jäädä kummoisiakaan jäkiä jäljelle. Reisien iho on erittäin kosketusarka ja ihan ihon pinta on vielä tunnottoman oloinen. Vielä on niin paljon turvotusta että mahdotonta sanoa mitään varmaa tuloksesta mutta takuuvarmasti teho näkyy ulkoreisissäni, nimittäin mulla on ollut pienestä pitäen reisissä kuopat jotka ovat häirinneet aika lailla ja sitä enemmän mitä enmmän ympärille on kertynyt rasvaa. Nyt kuoppa on enää vain pieni painauma =)
Alue jonka takia aluperin lipoa halusin oli nimenomaan takamus mutta lääkärin mielestä paras oli koskea vain peffan alaosiin eli niihin alueisiin jotka roikkuvat. No ne alueet ovatkin sitten ainoat josta ei imemällä lopuksi poistettu rasvaa, kuulemma siitä syytä että rasva lähtee tasaisemmin itsekseen kuin imettäessä...
Reisistä lähti 600g rasvaa jonka näin ihan omin silmin keräysastiassa eli ihan varmasti siellä jotain vaikutusta tulee olemaan mutta suurin huoleni onkin tuo peffa.. aika näyttää...
On vaan niiiiin vaikea ymmärtää että miten se rasva sieltä sitten itsekseen ajan kanssa häviää. Tiedän kyllä faktat, olen lukenut mutta silti epäusko valtaa mielen.
Palailen asiaan kunhan jotain faktaa on kerrottavana!

vela smooth ennen ja jälkeen smartlipon

Onko kellään teistä jotka olette smart lipossa käyneet kokemusta vela smooth hoidoista ennen tai jälk.rasvaimun? Itse vaan pähkäilen täällä kilojeni ja läskieni kanssa, enkä saa varattua aikaa edes konsultaatioon! Vaikka tästä nyt laihtuisin nämä 10 ylim.kiloa niin silti imulle olis tarvetta, koska maha ollut aina pömppö! Huolissani seuraan Tuulantein kokemuksia, omat mitat kun ovat p 160cm, paino 74kg ja vy 96cm!!!!
Kyllä se turvallisuus on tärkeämpi kuin pari tonnia jonka sa takasin kuin tekee töitä. Joss joku menee vinoon ulkomailla missä ei ole samaaa tietoa kuin meillä paikoista. Ja niitä ei kiinnosta jos jotain nytten menisi vähän väärin, koska kirjoitat alle nimen paperiin että olet omalla vastuulla

Smartlipoon ylihuomenna

Hei kaikki!

Olen menossa 6 alueen smartlipoon ylihuomenna ja pikku hiljaa on alkanut jännitys nousta pintaan!

Olen ymmärtänyt, että lopullisen tuloksen näkee ja huomaa n. 3 kk:n päästä, MUTTA että muutosta pitäisi tapahtua viikoittain. En tiedä, riippuuko sitten kunkin omasta aineenvaihdunnasta vai mistä.

Itse olen ajatellut niin, että pelkka rasvaimu ei riitä vaan on tehtävä myös jonkinlainen elämäntapamuutos. Eikä se rasva vatsaontelosta lähdekään vaan "löysät" lähtee pois.

Tämmöstä vain tässä tuumailen ja mietin kovasti, meneekö rahat kuitenkin hukkaan vai miten käy...

????

Manta64,
kuinka kävi? :)

uppis

Nostan tätä ylös, minne kokemukset jäi?

Tuulantein

Reilu kolme kuukautta on mennyt meikäläisen smart liposta ja tuloksia ei vain ala kuulua. Samat läskit jököttää mahassa kuin ennenkin. Parhaina päivinä (kun ei ole turvotusta) pari senttiä pienempi on vyötärön ympärys ollut. Se kai on sen ansiota, että rasvaa imettiin ulos n. 500 g toimenpiteen aikana.

Olen ollut yhteydessä klinikkaan ja he halusivat odottaa tuloksia vielä yli kesän ja ellei tilanne parane, toimenpide tehdään syksyllä uudelleen, niin he lupasivat!
Minäkin olin aika epäluuloinen ennen päätöstä lähteä tuohon, mutta kun kaikkialla vakuutetaan että se toimii, niin sitähän uskoo ja panee tuhansia euroja ihan hukkaan! Kyllä meidän minunkin mielestä kannattaa vaatia rahoillemme kunnon vastinetta, siskot!

Milloin, Zabar, sinulle smartlipo tehtiin? Millainen suunnitelma on syksyksi, ihan tavallinen rasvaimu vai uusi smart? Kiitos, jos viitsit vastailla. Samoin kaikki muutkin kohtalotoverit, kokemuksia kehiin!

Epäonnistunut toimenpide

Samoja kokemuksia täälläkin. Homma ei toiminut kuten piti, ja nyt korjaillaan :( Kaduttaa, koska nyt tulos on kamala... Päälle päin näkee, että toimenpide on epäonnistunut ja tässähän nyt odottelet että tilannetta yritetään korjata. Kesä edessä, mutta ei puhettakaan, että voisi yleiselle rannalle mennä. Iho on kuoppainen ja pahannäköinen. En missään nimessä suosittele kenellekään. Kivut tosiaan suurta luokkaa pitkän aikaa, vaikka minulla ei ole alhainen kipukynnys. Harmittaa, että joudun kokemaan tuon kaiken uudestaan ja onko lopputulos SITTENKÄÄN siedettävä? En edes harmittele rahanmenoa, koska sitä tulee ja menee. Tämä odotus ja epäonnistuneen tuloksen kanssa eläminen on pahinta. Jos uusintakierros ei onnistu, en tiedä mitä teen. Pakko ottaa varmaan pankkilaina ja mennä asiantuntevammalle klinikalle.

Harkitkaa muut paremmin kuin minä! Ei ole todellakaan mikään pieni toimenpide!

vastaus tuulanteille

Kävin nelisen kuukautta sitten ja takareidet ihan epämääräisillä kuopilla.

Muut alueet, joihin imua ei tehty, joudutaan käsittelemään uudelleen imulla, koska rasva ei lähtenyt mihinkään luvatulla tavalla.

Kurjaa tosiaan kun klinikalla hehkutettiin miten loistava systeemi kyseessä ja kuinka kesäksi olet kaunis ja sitten joutuu taas ottamaan sairaslomaa töistä.
Siinä se kesäloma sitten meneekin paksuissa tukisiteissä :(

Mä kävin 2kk sitten..

.. Vatsan ja jenkkisten lipossa. Se rengas mikä häiritsi eniten on pienentynyt, mutta joudutaan korjaamaan kyllä pari möykkyä pois, jos ei tilanne tästä parane. En mä ole vihainen kunhan korjaavat sen takuuna. Käsitellyt kohdat on edelleen kumman tuntuisia, mutta ei varsinaisesti kipeitä. Tietty olis ollut kiva saada se kerralla kondikseen, mut minkäs teet. Riittääkö siis pelkkä imu nyt ettei tarvitse enää sulattaa rasvaa?

WAL-rasvaimu

Minulle tehtiin viime kesänä perinteisellä tekniikalla rasvaimu Suomessa hyvämaineisessa sairaalassa, josta tulos oli aivan hirveä. Imetty alue oli yhtä kuoppaa ja muhkuraa vielä yli puolen vuoden päästä ja iho jäi monista kohdista roikkuvaksi. Perinteistä rasvaimua en siis suosittelisi kenellekään, siinä on suuret riskit huonoon tulokseen. Kävin korjauttamassa rasvaimua WAL-tekniikalla, jossa imettiin muhkuroista ja siirrettiin rasvaa kuoppiin. Tällä saatiin korjattu aika hyvin edellisen toimenpiteen vahingot. Siirretty rasva on itselläni pysynyt hyvin paikoillaan (joillakin on siinä ollut ongelmia) ja paraneehan tulos tietenkin jo pelkästään silläkin, että muhkurat imetään pois. Kipua ja turvotusta ei WAL-tekniikalla tehdyn rasvaimun jälkeen itselläni ollut toimenpidepäivän jälkeen.

Ultraäänellä

voidaan niitä kuoppia siloitella jälkikäteen...
Halvimmillaan jopa alle 100Euroa/h
Hei, minulle on tehty Tallinassa perinteinen rasvaimu nukutuksessa. Ja olen tosi tyytyväinen. Vatsa tosi litteä ja reidet kauniit. Suosittelen

Smart-lipo

Ikävää kuulla, että olette joutuneet ns. koekaniineiksi. Toivottavasti kyseinen menetelmä eli laser-lipolyysi kehittyy vielä täällä Suomessakin.

Olitte tosi rohkeita, kun menitte kuitenkin yleislääkärin käsittelyyn, itse en olisi uskaltanut. Kyseessähän on ihan normaaliin rasvaimuun verrattavissa oleva toimenpide.Sitä mainostetaan ihan väärin kevyeksi vaihtoehdoksi. Se, rasvaimu, on vaikea saada onnistumaan tasaisesti, täydellisesti, jopa kokeneelta plastiikkakirurgilta, saati aloittelevalta yleislääkäriltä.
Kiitos suuresti, että olette jakaneet kokemuksenne meidän kanssa.
Tsemppiä Sisaret teille ja hyvää kesää !

Smartlipo Ruotsissa

Tein keväällä aika hyvää pohjatyötä tutkiessani smartlipon riskejä ja menetelmän toimintaa, lukemassa muun muassa tieteellisiä artikkeleita aiheesta, kun aluksi suunnittelin käyväni Helsingissä tekemässä operaation. Hieman kuitenkin epäilytti, koska lääkärit eivät ole plastiikkakirurgeja ja menetelmän onnistuminen riippuu paljon lääkäristä. Niinpä päädyin lukemaan ruotsalaisia keskustelupalstoja ja Tukholmassa toimii sellainen pulju kuin Laser och estetik ja siellä toimii plastiikkakirurgi Christian Montroyal. Hintavampi verrattuna Suomeen ja Ruotsissakin kalliimpi kuin moni muu paikka, mutta erittäin kehuttu lääkäri. Niinpä kävin hänen vastaanotollaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Minulta käsiteltiin käsivarsien allit ja vyötärön jenkkikset. Nyt olen todella onnellinen, että kävin hänellä, koska tulos on loistava! Ei mitään möykkyjä tai kuoppia missään ja ihmiset ovat kommentoineet uutta hoikkaa olemusta. Voin lämpimästi suositella hänen vastaanottoaan. Itse operointi ei sattunut yhtään, ei edes puudutuspiikit, mutta todellakaan kyseessä ei ole lounastauon operaatio, itselläni oli turvotusta pari viikkoa ja paikat arkoina kuukauden verran.

allit,allit

Niin, minulla on myös nuo allit ongelmana. Olen ymmärtänyt, että tällä menetelmällä voidaan helposti käsitellä myös noita, ilman suurempaa vaaraa ihon jäämisestä löysäksi.
Paikka , klinikka näyttäisi olevan keskeisellä paikalla. Kävitkö etukäteen konsultaatiossa vai miten? Saitko alleihin tukisiteen sieltä, vai hommasitko sen itse jostain.
Tuo on niin kiinnostava aihe, että olisi kiva, jos jaksat kertoa enemmän.
Niin, miten valitsit juuri tuon lääkärin, keskustelujen perusteella , vai.
Miten kommunikaatio siellä, ruotsi on hieman kehnoa, mutta puhuvat varmaan englantia.

allit

Lähetin klinikalle kuvat itsestäni ja lääkäri vastasi sähköpostilla takaisin ja lisäksi keskusteltiin vielä puhelimessa. Montroyal oli kyllä ammattilainen allienkin suhteen, otti klinikalla ensin kuvat, sitten piirteli tussilla jäljet paikkoihin, joihin suunnitteli tekevänsä laaseroinnin ja rasvaimun. Laaserointi tehtiin laajemmalle alueelle kuin imu, jotta tulos näyttää luonnolliselta. Klinikalta sai ostaa hihat, joita sitten pidin yötä päivää kaksi viikkoa ja toiset kaksi viikkoa päivisin. Hihat eivät olleet kovin tiukat ja itseänikin pelotti, että jos iho jää roikkumaan, itse olen jo reipas kolmekymmentä eikä iho enää ole kuin kakskymppisellä. Mutta mitään ongelmia ihon kanssa ei tullut. Ihoa kiristi kyllä tosi kauan aikaa (kuukauden) ja varoin tekemästä liikkeitä, jotka tuntuvat epämiellyttävältä (kuten käsien nostelua liian ylös). Kuukauden jälkeen palasin sitten normaaliin liikuntaelämään ja olen nyt salilla reippaasti tehnyt ojentajaliikkeitä ja on kyllä kiva, kun pitkästä aikaa näkee omat lihakset. =) Itse en alunperinkään ollut ylipainoinen, mutta iän myötä jenkkikset ja allit vaan muodostui eikä niihin tuntunut tehoavan mikään eikä laihduttaminenkaan minun tapauksessani olisi ollut ratkaisu.

Lääkärin todellakin valitsin keskustelujen perusteella ja sillä, että hän on aito plastiikkakirurgi, mutta ei varmaankaan syntyperäinen ruotsalainen ulkonäön perusteella. Ja englannilla kommunikoitiin.

Ennen operaatiota hän antoi särkylääkkeitä ja diapaamia reippaasti, mutta kuulemma vähemmän minulle kuin yleensä, koska olen pieni. Annostus siellä taisi olla kuitenkin suurempi kuin Suomessa, koska puudutuksen jälkeen halusin käydä vessassa ja pää oli aika sekaisin, kun nousin ylös pöydältä. Koko operaatio jenkkiksien kanssa kesti reilu neljä tuntia. Lääkäri antoi myös viikon antibioottikuurin ja reseptin parasetamoliin, jota myös söin viikon 3 kertaa päivässä ja toisen viikon vähemmän. Itse suosittelen syömään ko. lääkkeet, koska operaatiohan aiheuttaa steriilin inflammaation vähintään ja lääkkeillä voi sitten vähentää tulehdusta ja nopeuttaa paranemista. Käytin myös vielä pari poppaskonstia, joita osa lääkäreistä suosittelee eli vedin kuukauden detox-kuurin ja hoidin ihoa arnica-voiteella (jota on vaikea löytää) ja arnica hierontaöljyllä.

Pistokohtien tikit olivat itsestään sulavia eli jälkikäyntiäkään ei tarvinnut. Toki halutessaan voi käydä konsultaatiossa ja jälkitarkastuksessa. Mutta jos päädyt tekemään operaation, niin varaudu siihen, että turvotusta, mustelmia ja kipua on, kaksi viikkoa paljon ja kaksi viikkoa siedettävästi.

Itse operaatio omalta osaltani oli jopa nautittava, sai levätä monta tuntia ihan rentona. =) Kaikkiaan alleista ja jenkoista imettiin 2 litraa rasvaa, mikä yllätti hieman lääkärinkin (oli alussa sitä mieltä, että minun tapaus on sellainen "muotoilu", kun ei mitenkään liikakiloja ole).

Tuulantei 2

mitä mahtoi tulla operaatio kaikkinensa maksamaan, se kiinnostaa tietenkin kaikkia. Kävin heidän nettisivuillaan ja hintahaarukka oli aika iso, siitä ei voi oikein päätellä. Myös se, ostitko sieltä myös "kureliivit", koska sulta jenkkojakin imeskeltiin? Itselläni on myös jenkkakahvaa, ratsaria ym. vielä käsiteltävänä, mutta ensin pitäis saada nuo vatsaläskit pois siellä botuliiniklinikalla ja sen jälkeen miettiä, kuka saa jatkaa noitten muitten ongelmien kimpussa.

Kiitos kaikille, jotka ovat kirjoitelleet tänne, varmaa moni tänä päivänä harkitsee erilaisia vartalon muotoilutoimenpiteitä ja heille on hyödyllistä kuulla totuudenmukaisia kokemuksia eri vaihtoehdoista ja sitä kautta osaavat valita itselleen parhaan paikan ja tekijän! Kirjoittelemisiin! Lämmintä kesää kaikille!

Hinta Ruotsissa

Operaatio maksoi 40 000 kruunua eli noin 3800 euroa siihen aikaan, en tiedä, mikä on kurssi nyt. Ostin myös kureliivin klinikalta. Kureliivi oli aika kovaa materiaalia ja se sattui ihoon. Liivissä oli myös joustokohtia (erilainen ommel) ja kun alussa oli turvotusta, niin liivi meinasi aiheuttaa nestekertymäpahkuroita ihmeellisiin paikkoihin. Niinpä ostin myös apteekista leveää, vähän joustavaa ideaalisidettä, jota rullasin itseni ympärille varsinaisen liivin alle ja myös sokokselta ostin tavallisen keskivartalokorsetin, jota myös käytin (vaihtelin siis eri materiaaleja), jotta vartalo pysyi "kuosissaan". Yritin siis parhaani mukaan huolehtia, ettei tulisi mitään "epämuodostumia". Tuskaahan se alussa oli eikä ensimmäisten viikkojen jälkeen voinut sanoa, että tehosiko homma, koska turvotus oli melkoinen, operaation jälkeen itselläni oli melkoinen takamuskin vaikka sinne ei edes koskettu, mutta kuukauden kuluttua operaatiosta olin kuin eri ihminen...vanhat farkut menee jalkaan ilman jenkkiksiä. =)

Olen samaa mieltä, että ihmisten pitää saada operaatiosta todellinen kuva, en itsekään osannut varautua niin kipeään paranemisprosessiin ja enhän minä tiedä, että olinko onnekas yksilö vai oliko lääkärin valinta oikea, mutta ainakin hänestä voi lukea paljon positiivista eli ehkä hän sitten on ammattilainen.

wal

Itse kävin 4 päivää sitten naisplastiikkakirurgilla käsivarsien rasvaimussa. Käsivarsista lähti 150 gr/olkavarsi eli 2 cm/olkavarsi. Käytän Marenan painehihoja. Kyynärniveleen muodostui nestettä.

Naisplastiikakirurgi teki huolellista työtä ja informoi huolellisesti toimenpiteestä. Kirurgi työskentelee kahdessa sairaalassa Helsingissä.

Olkavarsissani oli kovaa rasvaa tiukassa. Nyt on kosketusarkuutta ja lievää turvotusta. Olen treenannut, juonut vettä, pitänyt käsiä koholla ja hieronut käsiä jääpalalla.

Plastiikkakirurgiin olen tyytyväinen ( H Peltoniemi). Ihana. Kaunis. Taiteellinen. Ammattilainen.

,,,,,,,,,,,,,

Mitä lääkäri sanoi sinulle olkavarsien mahdollisuudesta supistua takaisin. Tuo rasvan määrä ei kuulosta tietysti mitenkään kovin isolta , ehkä se silloin supistuukin iho paremmin jälkeenpäin.
Kauanko tukisidoksia on pidettävä.
Kerrothan kuulumisia myöhemminkin.
Paranemisia sinulle.

Pallomaha

Minäkin Smartlipoa harkinnut. Olen muuten pienikokoinen laihakäsivarsinen, mutta pömppöpallomahainen. Tuossa juttujanne lueskelin ja mietin olisiko sittenkin paras mennä suoraan vain vaikka Nordstömille mahaimuun. Ainakin plastiikkakirurgi.
Minäkin kuntoilen, mutta silti tulee itseä kirottua, että kumpa ei olisi niin laiska että kuntoilisin VIELÄKIN ENEMMÄN. Ja ohan se totta, että suklaakeksit on hyviä.

Kertokaapa varsinkin te joilla jäi muhkuroita toimenpiten jälkeen minkä kokoisia olette. Itse olen 55/ 160 ja 38v.

jatkoa

Siis minkä kokoisia olitte toimenpiteeseen mentäessä. Ja vaikka millaiset ovat mitat nyt.

Ei ei

Älä mene ainakaan Nordströmille.
Muita varteenotettavia kaupunki täynnä.
Tiedän mistä puhun !!!!!

Muhkurat

Minulle kertoi eräs suomalainen plastiikkakirurgi, että wal-rasvaimulla saa tasaisemman tuloksen kuin perinteisellä rasvaimulla, tekniikka hellempi ja toipuminen nopeampaa. Minulle on tehty wal-rasvaimu reisiin, mutta tulos ei ole aivan tasainen, eikä kinttuni olleet kyllä tasaiset luonnontilassakaan ennen rasvaimua. Hieman paremmat kuitenkin nyt. Toki odotin vielä parempaa tulosta. Kannattaa kertoa leikkaavalle lääkärille hyvin tarkkaan, mitä odottaa ja etsiä netistä, vaikka kuvia ja havainnollistaa vielä niillä. Itse myös pyytäisin häntä näyttämään ennen ja jälkeen kuvia omista työtuloksistaan.

aika roskaa

Kävin parisen kuukautta hoitamassa jenkkakahvi smartlibo-hoidolla ja vaikka laseroinnin jälkeen vielä imettiin rasvaa jonkinverran ei vieläkään ole minkäänkään laista muutosta tapahtunut muuta kuin 2 syvää arpea. kipua en tosin tuntenut lainkaan paikallispuudutuksessa. operaatio oli helsingissä ja maksoin siitä n 2400 euroa (3aluetta). vähän harmittaa mutta pitää kuulla ä sanottavaa niillä on kuukauden päästä olevassa jälkikontrollissa.

huih!

innoissani luin alkuviestit, ja rupesin jo miettimään että minäkin tahdon tosta uimarenkaasta eroon, mutta sitä enemmän kun luin niin sitä vähemmän tekee mieli mennä, kaikki kivut ja mustelmat yms vielä kestän, mutta jos hinta haarukka pyörii siinä reilussa 2000€ niin toivon että enemmän lähtis kun 3cm! aika kova sentti hinta!!?? =(

ikävä kuulla että kaikilla ei ole mennyt toimenpiteet niin kuin pitäisi!

mutta, onko kellään tässä vaiheessa tulokset parantunut?

Kiloklubi

Kannattaa ihan ite vaikutta rasvojen kertymiseen ja poistumiseen keholta. Kiloklubi on kova juttu ja ihan ilmainen. Mutta työn joutuu kyllä tekeen itse. Ei tule taivaasta lempeitä luonnon voimia, jotka hävittää läskit. Itse pitää pienentää energian saantia ja lisätä liikuntaa.

ei ilman työtä

Kyllä naiset on hölmöjä noiden läskiensä kanssa. Älkää tuhlatko rahojanne huijareille. Olin itsekin plösö, muttei siihen mitään imuja tarvinnut, kun liikuin itseni kuosiin. ei se niin hirveitä vaadi, on ilmaista ja ei tule möykkyjä, vaan tasasesti kuluu pois läskit. Antakaa tuoki raha kuntosalin personal-trainerille, ettekä varmasti kadu. Äitinikin, joka on 50v, käy säännöllisesti treenaamassa ja lenkillä ja vau mikä muutos vartalossa. tää ei oo huijausta, vaan faktaa. Ei sen puoleen, voi sitä liikkua ilman ohjeitakin, mut todella tehokasta ammattilaisen ohjeilla. Tää on juttu, jota ei oo tarvinnut katua, kuten nää imuissa käyneet...

En mä ainakaan..

.. kadu sitä, että kävin operaatiossa. Vielä kun ne korjaa noi kaksi muhkuraa pois niin olen tyytyväinen. Nyt jo voin käyttää kaikkia paitoja eikä tarvitse miettiä mitkä peittää läskimuhkuran.

Se laihduttaminen kun ei piru vie auta paikalliseen läskikertymään..

Joo

Olishan se mukava saada rahat takaisin.. Olivat tehneet laserilla käsittelyä ja imeneet _pintapuolisesti hutiloiden vain vähän_ rasvaa. Käskivät odottaa että laserin vaikutuksesta rasva poistuu itsekseen. SE EI POISTU. Eli kunnollisella normaali-imulla ainoastaan saadaan tarpeeksi tyydyttäviä lopputuloksia.
Laser ei vaikuta muutoin kuin vain pehmentää rasvaa.
Lääkärin (joka ei ole edes oikea plastiikkakirurgi) olisi pitänyt ottaa selvää menetelmästä ennenkuin alkaa kokeilemaan potilaille.
Laita vaikka joku mailiosoite jos haluat lisätietoja tai olla yhteyksissä...

Kyllä sen rasvan..

.. pitäisi itsekseen kropasta hävitä kaikkien juttujen perusteella mitä mä olen lukenut esim. " SmartLipo is only performed under a local anesthetic; a 1mm laser is then inserted through the skin. The laser is heated to 45 degrees centigrade and melts the membranes of each fat cell causing them to break down. The liquid fat is then naturally dispersed by the body over the next five to six weeks while your skin tightens naturally at the same time due to the stimulation of new collagen giving it a finer aesthetic definition. " Lähde: aspenaestheticclinics.stirsite.com

Samaanhan se injektiolipolyysi perustuu. Jollain aineella hajoitetaan rasvakudosta ja se poistuu kropasta itsekseen. Eihän siinäkään imetä mitään pois. Mä luulen, että on enemmänkin kyse siitä et rasvaa on sulatettu liian vähän/huonosti. Mulla esimerkiksi ne pallurat mitkä on jääneet, siihen kohtaan ei taidettu edes laserilla koskea. Nyt sitten kun rasvaa on lähtenyt ympäriltä ne kohdat korostuu. Lääkärithän ei mielellään ime sitä rasvaa pois, koska se poistuu itsekseen tasaisemmin, imusta voi jäädä rumia kuoppia.

Ei se poistu

Olen juuri käynyt lääkärillä jälkitarkastuksessa ja lääkäri oli oppinut toipumisajallani asiasta uutta: rasva ei poistu itsestään vaan se pitää imeä laseroinnin yhteydessä. Laseroidusta ja kroppaan jätetystä rasvasta poistuu kolmen kuukauden kuluessa ainoastaan noin 30 prosenttia toivotun 100 prosentin sijaan.

Onneksi itselläni on reilu lääkäri ja olen menossa ilmaiseen korjausleikkaukseen kuukauden päästä.

hö,höh

Se röntgen lääkärikö vai se yleislääkärikö on se niin reilu?

Kummallista, että nykyään vielä uskalletaan riskeerata oma keho ja mennään ihan kelle vaan ja ihan mihin toimenpiteeseen.
Eikö osata käyttää PLASTIIKKAKIRURGIN palveluja.

No, jos haluaa olla koekaniini.
Luulisi tuollaisen tiedön rasvan poistumisesta olevan lääkärillä jo etukäteen. Kyllä hieman taas hälytyskelloja soittaa.

30% ;n poistuma

on jo hyvä jos olet vain jatkanut syöpöttelyä etkä ole lisännyt liikuntaa.
Luuletko että vapautunut rasva vain poistuu elimistöstä?
Ei tietenkään poistu vaan se menee energiankiertoon ja poistuu vain jos syöt vähemmän tai kuntoilet ennemmän.
Sama juttu kavitaatiohoidoissa

Laser on tehoton

sulattamaan rasvaa verrattuna ultraäänikoneisiin.
Injektoitavat aineet taasen tehoavat hitaasti mutta varmasti.
Ne ovat taasen esim USA;.ssa jotenkin pannassa..lukekaa lisää

Jep

Olen aika varovainen netin käyttäjä, enkä mielelläni levittele mailiosoitetta täällä. Jos itse kehtaat laittaa jotain yhteystietoja niin tottakai pidetään yhteyttä. Ja koetetaan löytää yhdessä joku keino jatkaa eteenpäin.

Kohtalotoverisi

Surullista luettavaa. Olen kohtalotoverisi ja valmis tapaamiseen, mikäli saamme toisiimme yhteyden toisiimme jotenkin turvallisesti. Minut on operoitu kahdesti ja tulos on epäsymmetrinen ja kuoppainen, enkä tiedä mitä teen. Samoja alueita osittain kuin sinulla, ei tosin yhtä montaa. Täällä oli muitakin, kenellä epäonnistunut tulos näkyy jopa tiukkojen vaatteiden alta. Se on kohtuutonta ja asiaa olisi lähdettävä viemään eteenpäin. Tämä vaikuttaa moneen asiaan arjessa, en voi enää käydä uimassa, salilla tai jumpassa käydessä en kehtaa mennä suihkuun ym.

Varmasti tekisivät luvatun tuloksen jos osaisivat. Tuo on kyllä törkeää väittää, että kaikki muut olisivat olleet tyytyväisiä!
Kiva jos saatais jonkinlainen ryhmä kokoon.Voitais esim.jossain chatissa eka tavata,tää nyt oli eka mitä tuli mieleen. Mulla ei anonyymiä s-postiosoitetta ole..

Mä muuten olen kokeillut Emla-puudutusgeeliä koska ekan kerran jälkeen tiesin et puudutuspiikit saattuu eniten. Silloin pitäsi vaan tietää mihin kohtaan piikit laitetaan ja voidetta menee kyl aika paljon, siis varsinkin meikäläiselle jolla käsiteltiin niin monta aluetta.

Olen menossa lopputarkastukseen joulukuun alussa. Haluaisin et lääkäri tajuaa kuinka mua hävettää toisessa pakarassa oleva kolo ja läski mahani! Yllätyin kans kun mulle selvis että se ei olekaan (plastiikka)kirurgi, luulin että pitää olla kirurgi voidakseen tehdä tuollaisia toimenpiteitä!

Olen myös harkinnut jonkinlaisen personal trainerin hankkimista, mutta eihän mulla taida enää rasvaimun jälkeen olla varaa...

Korjaukseen!

Onko sinulla Lt87 jäänyt muhkuroita tai kuoppia? Luulisin, että jonkin verran turvotusta voi olla vielä kolmen viikon jälkeenkin. Muistelisin, että minulla oli tuohon aikaan vielä turvotusta. Millaisia tukisiteitä tai tukisukkiksia käytät, ovatko tarpeeksi tukevat? Mistä olette ostaneet tukisiteet? Minäkin mieluusti keskustelisin teidän kanssa sähköpostilla, pieleen menneen operaation jäljiltä.

Oletko menossa korjaukseen Jenna Bee? Itse kyselin vastaavaa toimenpidettä Laser Tilkasta, siellähän ovat kokeneet plastiikkakirurgit, mutta eivät tietenkään sielläkään ole kauaa tehneet tällä menetelmällä, vain reilut pari kuukautta. Minulla on korjausleikkaus edessä, mutta en tiedä vielä missä sen teetän. Rahan meno ei tosiaan naurata, mutta en voi tätä tälläiseksikään jättää.

en ole tyytyväinen...

Mulle tehtiin smartlipo leukaani reilu kk sitten.. ok vähän sieltä lähti, ja rasvaa imettiin desin verran.. mut silti. jäi hiukan tyytymätön olo siihen...
Vähän tietty lähti mut ei mielestäni tarpeeks :/

Vast

Luojan kiitos, ovat jalkani edelleen ihan kunnossa. Ylimääräisiä muhkuroita tai kuoppia ei ole operaation jälkeen ilmaantunut. Tukena käytin 80denin legginsejä yötä päivää kaksi viikkoa. Sanottiin että viikkokin riittää, mutten viikon päästä todellakaan ollut siinä kunnossa, että olisin pärjännyt ilman.

Korjaukseen en aio mennä, sillä mä olen näitten tietojen jälkeen kiitollinen siitä, että jalkani ovat edes siinä kunnossa missä ne olivat enne operaatiota. Sitäpaitsi, mennessäni operaatioon elin siinä uskossa, että se on lähen kivuton ja paranee nopeasti. Nyt, kokemuksen kautta, tiedän, ettei se pidä paikkaansa, eikä minua "kiduteta" enään sillä tavalla!

Jos jollakulla on vaikka joku ns. anonyymi s-posti, jonka osoitteen viitsii laittaa nettiin, niin alateen kokoamaan joukkoja sitä kautta.

Kiitos kokemuksista

Aika hurjaa luettavaa ovat paikoitellen kokemuksenne...en nyt todellakaan halua moralisoida - mutta eikö tuolla rahalla saisi palkattua hyvän Personal Trainerin. Kyllä siinä saavat allit ja jenkkikset kyytiä, kun on kunnon treeniohjelma ja ruokavalio. Itse en usko olevan oikotietä onneen, muuta kuin kova työ...
Mielenkiintoista kuitenkin lukea kokemuksianne, on hienoa että kirjoitatte! Toimenpidettä harkitsevat saavat näin todellista tietoa, eikä mitään mainospuheita. Olette rohkeita naisia :)

Tuulantein

on lokakuussa. Klinikan lääkäri päätti tehdä uusiksi koko homman luonnollisesti takuutyönä ja hyvä niin! Tottakai siitä tulee meikälle lisää vaivaa ja kuluja kun kaukaa itsensä uudelleen toimenpidepöydälle raahaa, mutta parempi niinkin kuin että rahat olisi mennyt kankkulan kaivoon!

Pitäkää ihmiset huolta että saatte sen, mistä olette maksaneet, sillä harvassa ammatissa epäonnistunutta työtä ei joutuisi uusimaan veloituksetta. Sen verran varovaiseksi tässä tuli että suunnitellut jatkotoimenpiteet (jenkkiset ym. "outokummut") saavat odottaa alan kehitystä tai jäädä paikoilleen iäksi, aika näyttää.

Olisin kiinnostunut kuulemaan, onko jollekin jo tehty uusinta ja kuinka sitten kävikään? Kirjoittakaa ihmeessä kokemuksia!

Tuulantein

edelliseen. Vaikka minun rasvaimuni ei mennytkään "putkeen" (sanamukaisesti), haluan huomauttaa että klinikan puolelta asian jatkohoito on mennyt täysin asiallisesti ja he ovat aina vastanneet sähköposteihini viipymättä, joten muuten heidän palveluunsa kaikissa vaiheissa olen täysin tyytyväinen.

Jos lokakuussa saan nuo vatsamakkarat lopullisesti pois, niin ihan hyvin voin suositella klinikkaa kelle vain! Huisin kaunista kesän jatkoa ja syksyn odotusta kaikille ketjuun kirjoittaneille!

Ei ole mullakaan mitään..

.. pahaa sanottavaa klinikasta, päinvastoin. Lääkäri on todella mukava, samoin koko henkilökunta. Ens kuussa olen menossa "korjattavaksi".

Huomasitteko muuten eilen Dieetit vaihtoon! -ohjelmassa kun se yksi nainen kävi kokeilemassa Smartlipoa alleihin? Sille tuli niin kauhea verenvuoto, että toimenpide oli pakko lopettaa kesken. Täytyykin muistaa lopettaa ibuprofeiinit ja Möllerit ajoissa (ohentavat verta)..

oletko menossa vasta tuulantein?

Oletko menossa vasta uusintaan? Ajattelin kysellä miten meni jos olet sattunut jo olemaan... Itse olen miettinyt että menisin mahaan tekemään sen.. olen jo leukaani tehnyt.. tosin toivon hiukan parempia tuloksia kuin leukaa.. mutta kyllä leuastakin jtn lähti.. ja haluaisin kysellä paljon oli hinta vatsaasi ja alueet?
ajattelin ottaa 4 aluetta ja lääkäri sano et se ois 2500..
Tuntuu siltä että nuo rasvaimut ja Smartlipot eivät ole silti tuottaneet tyydyttävää tulosta oikein kelleen ja joillekin jopa huonontanut asiaa.
Olen itse käynyt kavitaatiossa ja odottelen vasta tuloksia (kestää useamman kuukauden) ja nyt luin täältä palstalta että rasva ei lähdekään itsestään vaan vain imulla. Eli siis hyöty olisi nolla. Onko joku saanut kavitaatiolla tuloksia?

Kavitaatio ei toiminut...

...ainakaan mulla. Työkaverini kävi ja sai jonkun sentin pois, mistä sitten ihmettelen että lähtiköhän ruokavaliomuutoksella ja veden juontia lisäämällä vai oikeasti itse hoidosta. Olen huomannut vatsassa sen että jos urheilen niin rasvasolut kavenevat nopeammin, mutta kun jättää pari vko treenaamatta niin sama pömppis siinä on. Reisistä ei hävinnyt mitään. Kävin 2krt, vaikka kehotetaan 3, mutta koska toisen kerran jälkeen senttejä oli tullut LISÄÄ jätin käymättä viimeisen kerran. Itse olin suositetulla dieetillä... Ja kroppani on laiha, mahamakkaraa ja "ratsuhousuja" lukuunottamatta, jotka periytynyt (äidillä ja siskolla sama ongelma). Ei auta liikunta, jos nim. muuten laihdun niin ei ole kun luuta ja nahkaa enää jäljellä, nyt jo kylkiluut paistaa toppien läpi. Kavitaatio on kyllä pelkkää hylynpölyä... ei mitään auttanut, ja turhaan meni 1000€ pöntöstä alas. Seuraavaksi rasvaimu... se missä ja millä toimeenpiteellä - sitä tutkin tässä kovasti.

????? !!!!!

Kavitaatio toimii kaikilla siten että se sulattaa rasvaa niinkuin laserkin ja tuo lisäturvotus oli tietysti sitä turvotusta operaation jälkeen.

Itse olen käynyt Eximia-hoidossa jossa hintataso on n 4 kertaa edullisempi kuin muissa kavitaatio hoidoissa..se mahdollistaa todelliset tulokset PITEMMILLÄ HOITOKERROILLA JA USEAMILLA HOIDOILLA.
Joilekin ihmisille riittää vähempi hoito ja useimille ei.
Sanoisin vähimmäismäärän olevan 6-sta 10een kertaan, tunnin hoitoja.

Kavitaatiohoito sulattaa rasvan niinkuin Smartlipokin ja sen pitäisi poistua normaalin aineenvaihdunnan mukana.
Tuo kerran mainittu 30%n poistuma on jo hyvä tulos jos se tehdään useasti ehkäpä jopa 10 kertaa tunnin hoitoja.
Tuo 10 kertaa maksaa tarjouksena ainoastaan 1000 euroa ja tulos on taattu ja sileä.

Puppua ja pieni valistus

Kavitaatiosta sen verran että jopa lääkäri itse totesi ettei näköjään tehoa minulle, vaikka tehtiin maksimiteholla. Eli ei se kaikille tehoa. AINOA 100% varmuudella rasvoista eroon keino on rasvaimu tai lipolyysi joka tuhoaa rasvasolut. Sama juttu erilaisissa LPG ja celluliittihoidoissa, joillekin tehoaa joillekin ei.

Öhöm...

Rasvasolut eivät poistu muuta kuin poistamalla - rasvaimulla. Osittain joo voi ns. "sulaa", mutta suurin osa noista hoidoista ainoastaan pienentää rasvasoluja ja kun taas rupeaa syömään niin hupsista, useamman tonnin hoidot mennyt hukkaan kun rasvasolut taas pullistuvat. Kannattaa selvittää faktat kunnolla ennenkuin lähtee maksamaan maltaita jostain kavitaatiosta.

Mitä noihin eri hoitoihin tulee niin nämä kaikki ihon päällä tehtävät hoidot ovat tuota samaa, rasvasoluja kutistavaa, ei poistavaa. Tietty parantaa aineenvaihduntaa soluissa jonka takia sitä laihtuu mutta RASVASOLUT EIVÄT POISTU! Näissä hoidoissa myös pitää käydä ylläpitohoidoissa tai maksat turhaan tonneja ja kappas 3kk päästä on kun ei olisi missään käynytkään. Kokeiltu, juteltu eri hoitomuodoista eri lääkäreiden kanssa ja ainoa keino saada rasvasolut pois niin ettei enää koskaan "liho" samasta kohdasta enää on rasvaimu. Ja tuo "jälkiturvotus" ei kyllä tule 2vkoa toimeenpiteen jälkeen vaan heti sen jälkeen, joten kavitatiota harkitsevat miettikää tarkkaan mihin laitatte rahojanne. Samalla hinnalla kun vain suuremman turvotuksen hakeneena olisin saanut ½ smartliposta maksettua!

Smartlipossa sulatetut rasvasolut poistuvat maksan kautta koska ne hajoavat sulatuksessa eikä ne koskaan korjaannu takaisin kokonaisiksi toimiviksi rasvasoluiksi. Tämän huomaa jo heti ensimmäisen viikon aikana toimeenpiteen jälkeen kun veskissä käydessä pissa on tosi paksua, keltaista ja aika hassun hajuista. Tämän jälkeen kroppa palautuu, tuhoutuneet rasvasolut poistuu hitaammin ja lopullisen tuloksen näkee 4-66kk päästä, jolloin kaikki "ylimääräinen" jäämä on poistunut ja kroppa palautunut täysin. (Smartissa käynyt joten tiedän mistä puhun).

Kavitaatiossa

sulaa myös rasvasoluja ja osa niistä menettää solukalvonsa ja tuhoutuu.
Ultraääntä on käytetty menestyksellisesti myös sulattamaan rasvaa ennen rasvaimua joten sekin onnistuu.
Valitettavasti ultraääni on tehokkaampi sulatuksessa kuin laser.

Tuulantei täällä, olen

vasta vajaan parin viikon kuluttua menossa uusintakäsittelyyn. Se tehdään mulle takuutyönä, eli ei maksa lisää, eikä pidäkään, koska edellinen käsittely oli lähes yhtä tyhjän kanssa. Nyt taidetaan myös imeä sulanut rasva pois, sillä olivat varanneet mulle enemmän aikaa kuin edellisellä kerralla. Minun käsittely oli helmikuussa 6 aluetta ja maksoin silloisen hintataulukon mukaan 2590 e, liekö hinnat sen jälkeen nousseet, en tiedä.

Ihan varmasti tulen kertomaan tänne palstalle heti toimenpiteen jälkeen ja myöhemminkin, miten menee ja mitkä olivat lopputulokset. Olen kyllä vielä positiivisin tunnelmin menossa uusintaan, jospa se nyt vaikka onnistuis! Syysterkkuja kaikille viestiini vastanneille!

Tyytyväisyys

Smartlipossa melko iso tyytyväisyysprosentti verrattuna muihin toimenpiteisiin http://www.realself.com/Smart-Lipo/reviews. Varmasti tekijän ammattitaidolla ja kokemuksella on keskeinen merkitys tuloksiin. Hgissa myös Lasertilkka tekee smartlipoa. Itse olen ollut wal-rasvaimussa ja polvissa nyt tyhjää, löysää nahkaa, ennen oli siis rasvapussit, nykyään tyhjät kudospussit.

Kävin muutama viikko sitten "korjattavana"

Eli mulle oli jäänyt mahaan ne kolme rasvapallukkaa, jotka nyt sulatettiin ja imaistiin pois. Oli muuten puuduttaminenkin paaaljon kivuliaampaa tällä kertaa! Samoin käsitellyt alueet oli sairaan kipeet verrattuna edelliseen kertaan. Nyt ei enää satu kun istuu tai kumartuu, mutta kohdat on koskiessa kipeät ja kovat. Ja välillä kirveltää kohdista mitkä on käsitelty. Se on kuulemma ihan normaalia ja häviää aikanaan. 13.10. oon menossa Velasmooth käsittelyyn ekan kerran ja sitten vielä 16.10. ja 20.10. Siellä suositeltiin käytäväksi ainakin pari kertaa. Maksaa 70e kerta tuolla mihin mä oon menossa. Mut ehkä sen 210e voi vielä maksaa kun on pari tonnia maksanut jo toimenpiteestä, jos tekee lopputuloksesta paremman. Maha näyttää jo tasaisemmalta ja varmasti paranee vielä ajan kanssa ja Velasmoothin jälkeen.

Tukitekstiili

käytätkö sitä smartlipon jälkeen?
Olen ymmärtänyt kirjoituksista että laserilla "sulatettu rasva" ei kuitenkaan lähde itsestään liikkumaan eli kuona-aineena pois - vaan se täytyy imeä pois. Onko näin? Eli pelkkä ulkopuolinen laserilla tehty kavitaatiohoito ei siis auta? Samoin että jos rasva sitten imetään niin jääkin tyhjät nahkapussit tilalle. Eli onko tästä siis mitään hyötyä ellei ihoa sitten kiristetä ...?

mmhh..

Mä ainekin tahdon (ja olen menossakin) että rasvaa nimenomaan imetään.. koska haluan nähdä kun se lähtee.. Mutta jos rasvaa imetään (riippuu tietty miten paljon imetään) nii en usko et helposti jäis roikkumaan nahka..
mut kai se on ihon laadusta ja iästäkin kiinni. nuoremmilla iho kiristyy helpommin ja jokaisen iho on erilainen.. jonku iho reagoi paljon.. jonkun ei ollenkaan. Mutta en tiiä onks se 100% varmuus et se rasva joka vaa hajotetaan lähtis sinne maksaan hajotettavaks.. en tiedä.. mä en jotenkaa
usko et se lähtis.. xD kai sit rasvanpolttoo vois vaik tehostaa hoidon jälkeen erilaisilla jumpilla, ruokavaliolla... :)

mulla oli 2500 4 aluetta vain???

Olen menossa ite tuohon vatsan seudun smartlipoon.. mulle tuli hintaa 2500 ja vaan 4 aluetta.. ku luin että sulle tehtiin 6 samalla hinnalla? :/ miksi näin...

Hinnat on nousseet sitten helmikuun

Mulla oli 4 aluetta ja paaaaljon halvempi kuin 2500e. Käytin tukiliiviä yötä päivää kaksi viikkoa ja sitten pari viikkoa öisin.

Tuossa SmartLipossahan laser menee ihon alle, sulattaa rasvan ja samalla stimuloi kollageenin tuotantoa mikä taas sitten "kiristää" käsiteltyä aluetta. Eli ei jää iho roikkumaan samalla tavalla kuin perinteisessä rasvaimussa.

Kallista puuhaa

Täytyy olla rikas että pystyy tollaset imut maksamaan ja lomaa että voi parannella kotona tuloksia. En tiedä onko lopputulos silloinkaan hintansa väärtti jos näitä joutuu korjauttamaan ja uudelleen käymään. Onkohan ulkomailla Aasiassa, esim. Thaimaassa halvempaa - onko kukaan käynyt?

arvokasta kyllä MUTTA...

arvokasta tämä on kyl mutta se rahaa menee kuitenkin johonkin elämässä.. teen itselleni palveluksen jos poistan hiukan ylimääräistä rasvaa joka ei tunnu millään lähtevän, ja se innostaa minua kuitenkin elämään sit terveellisemmin linjoin (tai siis jatkamaan tätä linjaa)

Eli ei mun mielestä kovin paha.. huom. olen opiskelija ja olen menossa ;D
mutta raha on jo säästössä ollut... muuten tuhlaan sen muuhun jos en mene.. juu se 4 aluetta on nyk. sitten 2590 euroa.. hintoja nostettu.. kysyin nimittäin.

Mutta muistaako kukaan monta viikkoo suositeltiin olevan ilman alkoholia kyseistä toimenpidettä? oliko se vain viikko? että vältyttäisiin pahimmilta mustelmilta...

Tuulantein tutkimus

Otin kevättalvella yhteyttä Pattayalle yhteen klinikkaan ja kysyin rasvaimuhinnoista.( Smartlipoa heillä ei tehdä) Luulin, että olisi paljonkin halvempaa kuin meillä Suomessa. Lähetin kuvia vartalostani ja kyllähän noita hoidettavai alueita on, ratsaria, jenkkakahvaa, vatsamakkaroita
( jotka ei kevään Smarlipossa lähteneet mihinkään), yläselkää jne.

Yllätyin älyttömästi kun sain vastauksen. Jos kaikki alueet olisi hoidettu, lasku olisi ollut alk. 5000€ ja vielä matkat päälle, huh huh! Jopas tunsin itseni elefantiksi, vaikka en paljon ylipainoinen olekaan, läskit vaan on ihan hassusti jakautuneet vartalolle.

Siihen lässähti se suunnitelma samoin tein. Toki siellä voi olla klinikoita, joissa on paljonkin halvempaa, ehkäpä satuin kysymään Thaimaan kalleimmasta!!! Siellä on monella klinikalla kuulemma suomenkieltä taitavia töissä, minä ainakin sain vastauksen selvällä suomenkielellä suomenkieliseen kyselyyni.

Viikon päästä on läskit saaneet vatsasta kyytiä (pakko nyt kyllä onnistua). Tulen sitten kertomaan tuloksista kun (ja jos) niitä alkaa olla! Aurinkoisia syyspäiviä!

Rasvaimu

Rasvaimulla ei pelkästään poisteta rasvaa ihon alta, vaan sillä oikeastaan muotoillaan kehoa halutun malliseksi. Poistaminen ei ole teknisesti vaikeaa, mutta jäljelle jätettävän rasvan muotoilu on. Tämä tekee koko toimenpiteestä hyvinkin vaikean ja haastavan. Muotoilussa tehtyjen virheiden korjaaminen on usein erittäin hankalaa, joskus jopa mahdotonta.Siksi tulos voi olla hyvinkin epätasainen ja muhkurainen.
Rasvanmuotoilun pitäisi onnistua kerralla koska korjaukset ovat usein vaikeita. Potilas on makuuasennossa nukutuksessa toimenpiteen aikana, jolloin kudokset eivät ole samassa asennossa kuin silloin kun potilas on pystyasennossa. Kaikista näistä vaikeuksista huolimatta pitäisi kerralla saada hyvä lopputulos. Paitsi taiteellista silmää ja näkemystä se vaatii huomattavasti taitoa ja kokemusta. Myöhemmin tilanteen korjaaminen voi olla hankalaa tai mahdotonta.

Hintaa odotellessa

Laittelin kuvat botuliiniin menemään ja odottelen sitten hinta-arviota.
Sihteerikkö sanoi, että marraskuun puoleenväliin menee että saa aikoja. Tuntuu ihmisiä kiinnostavan moinen operaatio.

sä joka kirjoitit et älä mene..

Oletko ite käynyt botuliiniklinikalla vai uskotko vain negatiiviset kommentit? voi olla et ne on tehnyt myös hyvää työtä(niinkuin minulle).
Olen itse menossa sinne uudelleenkin...
Voi se ammattilainenki tehdä virheitä.. et kyl mä niihin luotan..
kävin kyllä katsomas laser-tikan sivuja mutta siel ei hintaa näkyny.. edes alkaen hintaa.. :(

Kiitos

asiallisesti kertomuksesta varoituksineen. Näitä tänne lisää vaan rohkeasti. Itse olin wal-rasvaimussa Hgissa. Tulos menettelee, mutta on epätasainen, toisen polven reunassa kuoppa ja toisen reiden sivulle jäi rasvakumpu, imettiin rasvaa ratsupaikoista ja polvista.

lasertilkka

Botuliiniklinikka ei ole vielä antanut hinta-arviota, sensijaan soittelin lasertilkkaan: 4-aluetta 4000e-6000e .. ja 6 aluetta ~6000e.. Nämä oli suuntaa-antavia.

Itselläni oli kuvitelmana, että 2200e-3800eurolla saisi jo makkarat pois.

(Olen siis 178cm 92kg ja 28% rasvaprosentti.)

Pitää hätistellä botuu, jos sieltä saisi sopivamman hinnan.

Järkikin jo sanoo

Sanoohan jo järkikin että rasvaimulla ei millään pysty saamaan tasaista tulosta. Eihän kukaan imijä näe sitä tehdessään toisen ihon alle missä kohtaa rasvaa on enempi ja missä vähempi kun sitä kanyyliä ihon alla umpimähkäisesti edestakaisin työnnellään ja vedellään kaikkien niiden verisuonten ja lihasten välissä - niin tietysti kanyyli imee jostain tietystä kohtaa enempi ja viereisestä kohtaa taas ei ehkä saa mitään irti. Jos imun voisikin suorittaa niin että jollain laitteella nähdään samalla ihon alle missä ne rasvamuhkurat on ja miten tasapuolisesti kyseistä aluetta imettäisiin, niin tulos olisi parempi. Nyt ei ole. Rahaa kyllä menee.

No niin, Tuulantein

uusinta smartlipo on nyt tehty. Eilen makailin toimenpidepöydällä parisen tuntia (kävi muuten aika paljon vikkelämpään kuin ensimmäinen käsittely), ilmeisesti tekevälle lääkärille on rutiinia karttunut.

Lääkäri kertoi suoraan, että alussa kuviteltiin, että laserilla sulatettu rasva häipyy aineenvaihdunnan mukana kuukausien kuluessa, mutta se oli vähän liian optimistista luulottelua, eikä kaikilla toiminut. Nyt sitten imettiin rasva pois laseroinnin jälkeen ja hetihän se massu oli litteämpi. Tosin se toimenpide imemisineen oli nyt "rajumpi" käsittely ja sen myös tuntee nahoissaan. Kipeää ei tee, mutta koko vatsa on mustelmilla ja hellä, jos koskettaa. Toki itse käsittelyn aikanahan on päällä puudutus, joten vain ne alun puudutuspiikit tuntuivat inhottavilta. Yöksi otin varalta Panadolin, nyt en koe niitä tarvitsevani.

Nyt on tietenkin turvotusta, voi olla jopa viikon, kahden ajan mutta kyllä nyt jo näyttää "profiili" paljon paremmalta. Taatusti kerron muutaman viikon kuluttua rehellisesti, millainen lopputuloksesta tuli, sen kaikki alkuperäiseen viestiini vastanneet ovat ansainneet.

Klinikan ja henkilökunnan toimintaan olen tyytyväinen, ei mitään tympeää suhtautumista, vaikka uusinta olikin luonnollisesti ilmainen. Hyvin asiallista ja fiksua kohtelua sain, en voi yhtään moittia.

ihanaa, odotan paranemistasi!

Odotan innolla kun kerrot tuloksistasi. Menen itsekin käsittelemään nyt vatsan (oon tää jolle leuka jo tehty, oon kommentoinut ennenkin)
En elä pilvilinnoissa, ja kuvittele saavani pyykkilautavatsaa. mutta kunhan
vähä lähtis rasvaa terveyden nimissä, sekä että se edes HIUKAN litistyisi ja kannustaisi minua jatkamaaan terveellistä elämäntapaani!!

Kiva kun kerrot myös totuuden täällä... mä oon varma et se rasvan imeminen on välttämätöntä jos haluu tulosta saada... :)

botuliinille tieni vie

Botukalta tuli hinta joka oli järkevämpi kuin lasertilkan. "jää rahaa sitten vaikka korjata jos näin käy" :D

Nyt vain aikaa varailemaan ja ihmettelemään .

botuliini /cityklinikka

Smartlipossa tuli nyt käytyä.
Klinikan Palvelu oli loistavaa, musiikki oli hyvää henkilökunta mukavaa :)

Itse toimenpiteestä:
-eniten "sattui" ensimmäinen puudutuspiikki, ei varsinainen piikitys vaan, kun puudutus ainetta ruiskutetaan se tuntui nipistävältä. Jännitin hieman ensimmäistä piikkiä.
Tämänjälkeen olikin kaikki ok, liuoksen laitto tuntui kestävän ikuisuuden mutta hyvä musiikki ja huumorintajuinen henkilökunta hoiti homman hyvin kotiin.

Laser kanyyli ihonalla tuntui "elohiireltä" tiedät missä se suurinpiirtein menee mutta et tunne kipua tai muuta. Itse laseri piti surinaa välillä.
Toimenpide tuntui kuin joku imisi pienellä imurilla vatsaa.

Rasvan imu, mitä lähemmäs loppua päästiin niin muutamasta paikasta pikkusen nipisti mutta tuntui lähinnä kutittavalta.

Toimenpiteenjälkeen
Olin hieman pettynyt, en odottanut näkeväni vatsalihaksia mutta näky oli melkein sama kuin ennen toimenpidettä paitsi näkymä oli enemmän kuin ilmapallo olisi tyhjentynyt ja "pallomaista/makkaroita" ei enää ollut.
Nyt vain odotellaan, että turvotus häviää vatsasta. Otan kuvia päivittäin joten pääsen seuraamaan jälkeenpäin tilanteen.

Nyt loppui älytön kahvinjuonti sokerinkanssa ja muut "lihottavat" tuotteet.

Kotosalla 3h bussimatkanjälkeen alkoi näkyä muutamassa kohdassa mustelmia ja hieman alkoi tuntumaan särkyä ei mitään massiivista mutta otin puolikkaan panadolin sillä miksi "kärsiä sekunttiakaan kun siihen on ratkaisu".

samat fiilikset täälläkin (:

Itse kävin myös mahaa operoimassa.. samat fiilikset ku sulla :) ihan mitään älyttömän selkeästi näkyvää ei ole tapahtunut, mutta sitä pömppöä mikä eteenpäin raahautua ei näy enää niin selkeesti.. joten olen iha ok-tyytyväine. odotukseni ei ollut tätä suuremmat!!! :) mustelmai oli muutama päivä muttei enää viikon päästä. nyt toimenpiteestä on n. 3 viikkoa, ja pientä tunnetta on ku esim. nukkuu mahalleen mut tänään tein ekat vatsatreenit jo.

odotan miten se tästä kehittyy (:
senttejä ei lähteny, kiloja vain yksi. ja rasvaa lähti reilut 7dl (huom. noin yksi desi on puudutusainetta ja verta)

5-Päivää operaation jälkeen.

95% mustelmista on hävinnyt. ylävatsa näyttää jo ihan kivalta. alavatsassa navan kohdalla on kumpu ja selkeästi nahka ei ole vielä vetäytynyt kasaan.

Vatsa on edelleen kosketusherkkä, mutta nyt voi jo jännittää vatsalihaksia niin, että ei satu. Treenin aloitan vasta aikaisintaan 11päivän päästä, pientä kävelyä tulee tehtyä. Autoon istuminen on vielä edelleen jokseenkin hankalaa.

-Kahvia tosin on mennyt lähestulkoon entiseen malliin, joskin olen ottanut vesilasillisen ennen kahvia tai kahvin jälkeen.

Rasvaa lähti itseltäni vajaa 7dl joka oli verimössöä. Puudutusainetta laittoivat 2½-pulloa ensimmäisessä vaiheessa. Painoa en ole vielä mitannut mutta omromin rasvaprosenttimittari antoi edelleen 27% :,(

juu.. rasvaprosentti ei välttämättä muutu ollenkaan

Itsellänikin lähti se 7dl. ja veikkaan et ehkä prosentin muuttunu :D
mut vaikee sanoo.. ja eikä kilot ja sentit ollenkaan. sentää maha ei pömpötä niin paljon. ja tää olikin se tarkoitus miksi menin. Ei tuossa voi mitään unelmavatsaa saada.. mut vähän paremmaks se tulee..

Mulla tuotti ongelmia myös istuminen-nouseminen, pöntöllä käyminen :D
nyt toimenpiteestä on 3 viikkoo ja välil on kipeit kohtii mut voi johtuu treenistä. reilu viikonpäästä meen vielä velasmoothiin :) pari kertaa.. tai sanotaan et menee sinne joulukuun aikoihin ku menen sinne vasta.

Velasmoothista

Varaudu sitten siihen, että se sattuu ja paljon aluksi. Onneksi helpottaa loppua kohti ja seuraavat kerratkin on jo helpompia. En mä muuta hyötyä siitä huomannut kun sen, että maha parani nopeampaa eikä enää tuu sitä sellaista kirvelevää tunnetta kun aiemmin.

hui

harkitsin hetken hoitoja ja nyt en tosiaan enää!!! jatkan laihdutusta - 10 kg tiputettu ja vielä 9kg jäljellä ;-)

urheilkaa tekin ;-))))))))))))))))))))))

kyllä me urheillaankin!

haluan vielä korostaa ku tässä viimeisessä keskutelussa sanottiin urheilkaa tekin! niin kyllä mä aineki urheilen.. en haluis lopettaa urheilua kokonaan vaikka painaisin sen verran kun tahtoisin. Olen n. puoli toista vuotta urheillut suht aktiivisesti, tällä hetkellä käyn 3 jumpassa viikon aikana sekä kävelen päivittiäin 6km ja sunnuntaisin 9km. ELI EI SE OO SIITÄ KIINNI ETTEI LIIKKUISI. Ja syön suht monipuolisesti. Mutta kilpirauhasissa häikkää joten painonpudotus ei onnistu niin nopeasti kuin yleensä. Ja ravintoki on iha jees, välilä sallin herkuttelun.

Ei pidä luulla ettei ihminen liikkuisi ollenkaan, on epätoivoinen ja menee smartlipoon/rasvaimuun. Jos en olisi mennyt miettisin vielä vuosia mennäkkö vai eikö.. Olen ylpeä että kävin ja nyt pudotan vielä muutaman kilon rauhalliseen tahtiin.. =)

3kk päästä vasta velasmooth.

Mulle sanottiin et on tullu uusi suositus että vasta 3kk kuluttua toimenpiteestä saisi mennä smoothiin. en kyllä tiedä menenkö.. mielestäni se ei viimeks parantanu tulosta ja rahaa meni!!

Tuulantein "testamentti"

Hei vaan! Lupasin kirjoittaa lopullisista tuloksista, kun sen aika on. Nyt on kulunut lähes kolme kuukautta korjaustoimenpiteestä ja tilanne on oikein hyvä. Alussa vatsan seutu oli enemmän tai vähemmän kuin perunapelto, mutta ajan mittaan on tasoittunut ja olen lopputulokseen oikein tyytyväinen.

Onhan täällä tullut myös kritiikkiä ( ei haittaa : ) ) koko kosmeettisia toimenpiteitä vastaan ja kehoitettu laihduttamaan ja kuntoilemaan leikkausten sijaan. Kaikkihan sen tietävät, että totta hitossa läskitkin vähenevät jos laihtuu. Tuppaavat lähtemään vielä tasaisesti ja siinähän se ongelma juuri onkin. Laihtuessa lähtevät läskit myös rinnoista ja naama rypistyy kuin rusina. Näillä kymmenillä (olen 59) rypistyy ihan tarpeeksi muutenkin!

Minun mielestäni jokainen tuntee itsensä parhaiten ja jos joku seikka ukonäössä vaivaa ja sille voi tehdä jotakin, niin antakaa palaa, ei siihen täältä tarvitse lupaa kysellä. Jokainen valitkoon juuri itselle parhaiten sopivan tavan hoitaa homma!

Kaikille kirjoittajille kiitos ja hyvää talven jatkoa!

Jaiks..

Just tuon takia en anna koskea naamaan varmaan ikinä. Oon seikkaillut liikaa Awful plastic surgery -sivustolla enkä näköjään syyttä pelkää :( Mun tuurilla mä saisin kuitenkin yliherkkänä jonkun allergisen reaktion tai just pahan tulehduksen.

Ei kannata yleistää kuitenkaan

No, näitä tarinoita on kuitenkin onneksi todella vähän. ainakin suomessa. Niin kuin kerroin, minä olen jo monta vuotta ottanut täytteitä ja botoxia, eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Ainakin Restylane on käsittääkseni turvallinen täyteaine, jota on käytetty vuosia.Aion kuitenkin uskaltautua taas ottamaan täytettä ja pidän klinikan henkilökunnasta sekä ilmapiiristä. Toivottavasti kaikki menee jatkossakin yhtä hyvin kuin tähän mennessä. :-)

kun ei kaikki...

rasvakertymät johdu siitä etteikö urheilisi... vaan hormooni perimästä. Laiha mutta kuitenkin 3 kohtaa kropassa jonka takia ei voi pitää tiukkoja mekkoja, yläkroppa 34 ja ala 38-40, ja ainostaan reisipussien takia...
Ottaa päähän tuollaiset kommentit. Kun laihduttavaa ei enää ole, paitsi ne kohdat mitkä todisetusti ei ole 12v aikana treenillä hävinnyt.

Sitten sä vain

menet jollekin klinikalle ja teetät rasvaimun, ei sinun kertakaikkiaan tarvitse täältä pyytää lupaa, sitä ei kaikilta tule kuitenkaan. Jotka saa tyydydyksen ja tuloksen salilla rehkiessään, mainiota niille, me muut mennään rasvaimuun ja ollaan sitten tyytyväisä. Mikä tässä on niin vaikeaa hyväksyä puolin ja toisin. Kukin tyylillään, eikö niin?
hyvä,
näin oikein hyvä.....

Eilen

Kävin City-klinikalla eilen Smartlipossa. Vatsa ja jenkat yhteensä 6 aluetta, hinta 3450€. Rasvaa imettiin 1350 dl, mikä toivottavasti tulee näkymään :) Operaatio sujui hyvin, puudutusneulatkin vain nipistivät. Tuntemuksia kuvailisin lähinnä oudoiksi, kipua ei ollut. Vatsan alue alkoi kipuilla vasta tunteja operaation jälkeen ja maha onkin kokonaan mustelmilla. Tänään kipu on ollut melkoista, makuulla pystyy olemaan aika normaalisti, mutta pystyasento ja varsinkin kumartumiset tuntuvat tosi pahalta. Kyllä tämän kivun kuitenkin kestää, kun ajattelee että lopputuloksena (toivottavasti) on sileä ja litteä vyötärö.

Klinikan henkilökunta oli tosi mukavaa ja ilmapiiri rento. Tuli turvallinen olo!

Ens viikolla mun vuoro...

...mennä smart lipoon Cityklinikalle. Otetaan alavatsa ja jenkat. Jänskättää mutta mulle vähän pienempikin tulos ois jo iso juttu.

Jatkakaahan kokemuksistanne kertomista!

päivitän omaa kokemustani

Päivittelen nyt hiukan miltä musta nyt tuntuu... kävin ottamas vatsaan (4 aluetta) ja rasvaa otettiin 7dl.
Nyt siitä on nelisen kuukautta. ihan pienen pienet jäljet on tikkien kohdista (tikkejä tuli neljä)
ja vatsa on.... ehkä hiukan litteämpi. tosin ehkä hiukan pettynyt, koska kuvittelin et näkyisi vielä selvemmin. mutta voi olla että olen tottunutkin tähän näkyyn enkä enää erota muutosta edelliseen..
ok, kyl se hiukan litteämmältä näyttää mutta senttejä ei lähteny yhtään...

Mutta halusin että se motivoi minua vielä olemaan terveillä elämäntavoilla (ok, haluan tietty koko loppuelämän olla terveillä elämäntavoilla) mutta kannustamaan myös pudottamaan vielä muutamann kilon. Mutta jos en olisi mennyt, miettisin vieläki.. meniskö vai eikö?

missä mitoissa?

Jos saan kysyä, kun tämä kuitenkin anonyymi palsta... Mitkä ovat mittasi? Itse olen menossa tuohon operaatioon kevään aikana, ja ihmetyttää tuo lopputuloksesi. Onko mahasi/kroppasi treenattu vai perus suomalainen tasainen "pehmeähkö"?

Itsellä todella treenattu vatsa, mutta ala-vatsassa lenkkimakkara mikä ei lähde mihinkään, millään treenillä (pitäisi varmaan näännyttää ittensä ihan pelkäksi luurangoksi ennenkuin lähtee), ja todella toivon että toimeenpiteen jälkeen alavatasani on yhtä tiukka timmattu kuin ylävatsani, että ne lihakset mitkä tuntuu alavatsassa myös näkyvät ja kroppa näyttää siltä miltä se tuntuu... kun tosiaan laihdutettavaa ei ole kilokaan tai menee alipainoksi (paitsi tietty nämä ei treenillä lähtevät smart lipossa poistettavat 6 aluetta).
Hei SMARTille EI!

Olen kuullut sekä hyvää että huonoa City-klinikasta (ent. Botuliinikliniikka), myös Klinikka22 ja juuri naislääkäristä. Joku oli kirjoittanut et IHAN perseelleen meni... joten kai se on lähinnä omasta kropastaan kiinni, miten tiukka on sen kanssa että saa mitä haluaa ja osaa vaatia tarvittaessa korjauksen. Ja mahan seudulla auttaa se että on treenattu alta ja tiukat vatsalihakset eikä "löllis".

Kaikessa on riskinsä, ja myös maltaita maksavat julkkisten kirurgit voivat mokata, esim. Tara Reidin maha... en usko hänen käyneen missään halpis mestassa http://s4.hubimg.com/u/452307_f520.jpg

Lisäksi, oletko itse KÄYNYT City Klinikan Smart lipossa vai onko tämä joku ennakkoluulo juttu?

Minusta on mukavaa että ihmiset jakavat kokemuksiaan, mutta ketään ei saisi tuollain "pelotella"... Rasvaimussa on AINA riskinsä, mutta pitää olla tiukkana ja vaatia rahoilleen vastinetta, eli saada mitä tilaa.. Katsotaan mitä tapahtuu, saanku valitella lopputulosta vai olla tyytyväinen.. uskon kuitenkin että oli lopputulos täysin sileä tai edes tuollainen Tara Reidin näköinen maha, niin jälkimmäinen ei näy vaatteiden alta, kun taas tällä hetkellä oleva makkara näkyy kaikkille joka tilanteessa. Muutenkin esim. alastomana tietyissä asennoissa tuollainen muhkura on vain litteähkö muhkurainen maha eikä pullistuva silmäänpistävä makkara.

kummallista

Eiköhän tuon Taran ongelma ollut se, että laihasta yritettiin saada vielä laihempaa. No, sehän ei tietenkään onnistu. Rasvaimuissa lähtökohtana tarvitaan määrätyn paksuinen rasvapatja, ennenkuin on järkevää alkaa tehdä toimenpidettä. Varsinkin ohuesta rasvamäärästä imettäessä epätasainen lopputulos on aina suurempi vaara.

Onko totta, että menet tieten tahtoen ns. konitohtoreille. Onko totta, että kyseisessä paikassa ei ole ammattitaitoista kirurgia. Sitten ei voi varmaan ihmetelläkään lopputuloksia. Rasvaimu on suurta taitoa ja kokemusta, ammattitaitoa vaativaa. Kas kun et mene psykiatrille. Niin, hänellähän on myös lääkärin peruskoulutus ja sitten vielä erikoistunut psykiatriaan. Jos luotat Botuliiniklinikan yleislääkäriin niin eikö olisi varmenpaa mennä sitten pitempään koulutetulle, eli psykiatrille. Hänellä olisi samat, jopa paremmat mahdollisuudet onnistua .

Haloo tytöt, eikö yhtään hälytyskellot soita. Eikö oma body ole teille yhtään tärkeä.
Ainahan noita susi-lopputuloksia voi yrittää parannella, mutta jälkikorjaus on aina vaikeampaa, jos ei lähes mahdotonta.
Hmm... nyt on joku täti tärähtänyt.
1. Se mitä joku haluaa kropallaan tehdä on hänen oma asiansa

2. Ei edelleenkään tullut mitään varmennusta siihen onko kyseisillä City-klinikkaa vastustavilla henkilöillä ITSE kokemusta kyseisestä paikasta

3. MIKÄLI City-klinikka olisi jokin humpuukki, ns. itseoppineitten "katulääkäreiden" ylläpitämä kliniikka niin EIKÖHÄN Suomen viranomaiset puuttuisi asiaan? Ihme että kuitenki asiakkaita riittää kun on koko klinikka niin "huijausta"

4. Mikä oikeus sulla on mennä sanomaan että meillä jotka haluavat muokata kroppiamme viiraa päässä? Anteeksi mutta missä vaiheessa rasvaimuun menevä ihminen voidaan luokitella psyykkisesti sairaaksi tai henkisesti avun tarpeessa olevaksi?

5.Jos on 16v asti (nyt 27v), kiitos perinnöllisistä syistä, kantanut 2 isoläskistä säkkiä ratsualueilla ja lenkkimakkaraa liimattuna alavatsaan, vaikka pituutta on 169cm ja painoa 54kg, hyvin treenattu ja muu kroppa kokoa 34, hameet 34-36 riippuen mallista mutta HOUSUT koko 38 KOSKA ratsupaikkojen läskisäkit eivät mahdu "oikean" kokoisiin housuihin.. niin enkö ole oiketettu syystä kuin toisesta käydä muokkaamassa vartaloni suhteeseen koko pakettiin? Ei siinä ole mitään henkisesti väärää.

Suoraan sanottuna kaikki tuollaiset kuin sinä "20102060" ja "SMARTille EI"-kirjoittajat, voitte mennä itse sinne terapeutille juttelemaan teidän ongelmista, selvästi itsetunto ongelmia kun pitää tulla aukomaan päätään ja haukkumaan muita jotka yrittävätä asiallisesti verrata kokemuksiaan ja etsimään rohkeutta tms vastaavaa. Säälittävää tuommoinen käyttäytyminen.

+ mitä enemmän tuota Klinikka 22 NAISLÄÄKÄRIÄ (kun aina painotetaan häntä) painotetaan, niin alkaa kuulostamaan siltä että täti itse käy täällä puhumassa muista pa*kaa että jengi tulisi kyseisen tädin hoitoon. Itse EN MISSÄÄN NIMESSÄ JUURI TÄMÄN TAKIA IKINÄ!!! menisi hänelle imuutettavaksi!

SmartLipo

Minun kokemukseni.

Kävin SmartLipossa reilu viikko sitten Laser Tilkassa. Toimenpide tehtiin leuan alle ja poskien alaosaan. Urheilen kyllä, mutta naamani on aina ollut pyöreä eikä siihen mikään laihdutuskeino auta, joten päätin viimein turvautua muihin keinoihin. Rasvaimuun en ikinä menisi, en edes uskaltaisi, mutta tämä vaikutti hyvältä.

Olin etukäteen lukenut paljon kyseisestä toimenpiteestä ja vertaillut klinikoita ja niiden lääkäreitä. Laitoin myös sähköpostia niin City-klinikalle kuin Tilkkaankin. Valinta oli lopulta hyvin helppo ja päädyin siis Laser Tilkkaan. Puhuin heidän kanssa sähköpostilla ja puhelimessa ja lähetin kuvia naamastani, koska asun sen verran kaukana, etten halunnut tehdä montaa reissua Helsinkiin. Hoitaja soitti muutaman kerran ja kertoi tarkkaan kaiken toimenpiteestä ja vastaili kysymyksiini. Jo puhelimen välityksellä sain erittäin hyvän kuvan ko. paikasta.
Aika varattiin parin viikon päähän ja lääkärin tutkimukset sovittiin samalle päivälle. Sitä ennen sain postissa vielä lisää tietoa ja ohjeita ennen toimenpiteeseen tuloa.

Toimenpide päivänä menin klinikalle klo 8. Jännitys joka oli jo edellisillasta asti ollut kova, karisi hieman jo heti sisälle päästyäni. Paikka oli miellyttävä ja asillisen oloinen. Menin ilmottautumistiskille ja vastassa oli hymyileviä ihmisiä jotka toivottivat tervetulleeksi. Paikalla oli myös leikkaava lääkäri ja hoitaja jonka kanssa olin jo aiemmin puhunut puhelimessa. Pääsin heidän mukaansa samantien ja kävin vaihtamassa "leikkaussalivaatteet" päälle. Klo 8.05 menin hoitajan kanssa lääkärin huoneeseen, jossa naamastani otettiin kuvat ja sain jutella lääkärin kanssa. (Joka on muuten kirurgian professori ja oli myös tosi mukava ja leppoinen kaveri.) Hän kertoi toimenpiteestä ja piirsi naamaani alueet, joista rasva sulatetaan. Sain itse seurata peilillä että alueet ovat juuri ne jotka haluan. Tässä vaiheessa ei enää juurikaan jännittänyt, koska ympäristö oli turvallisen oloinen ja uskalsin olla luottavaisin mielin.
Seuraavaksi heräämöön, jossa sain esilääkkeet ja pääsin hetkeksi köllöttelemään sängylle jossa saan sitten toimenpiteen jälkeenkin levätä. Kömmein peiton alle levollisin mielin ja odottelin lääkkeen vaikutuksen alkamista. Samalla tapasin toisen sairaanhoitajan, joka laittoi käteeni kanyylin, josta sitten annettiin mm. antibiootti, joka estää mahdollisia tulehduksia. Tässä vaiheessa lääke alkoi jo vaikuttaa ja loputkin jännityksestä häipyi.
Puolen 9 jälkeen sainkin jo siirtyä leikkaussalin puolelle (avustettuna :) ). Naamani puhdistettiin ja ympärilleni asetettiin steriilit liinat. Lääkärikin saapui paikalle ja laittoi puudutusaineen. Neulat oli tosi pieniä, eikä tuntunut kuin pieni nipistys. Ihan turhaan olin tätäkin pelännyt! Alue puutui nopeasti ja toimenpide saattoi alkaa. Tunsin että jotain ehkä tehdään, mutta minkäänlaista kipua en koko operaation aikana tuntenut. Olo oli turvallinen ja ympäristökin todella viihtyisä. Koko homma oli ohi noin vartissa ja sain vain pienet teipit niihin neljään kohtaan joista ohuella laserilla oli menty sisään ja tukisiteen joka menee leuan alta pään ympäri.
Kävelin heräämön puolelle ja torkuin siinä muutaman tunnin. Vointiani seurattiin kokoajan, mm. verenpainetta ja hapetusta ja varmistettiin vielä kyselemällä että kaikki on hyvin eikä kipuja tai pahoinvointia ole. Parin tunnin jälkeen alkoi hieman päätä särkeä, joka todennäköisesti johtui kahvin puutteesta kahvinarkomaani kun olen. Hoitaja toi minulle kahvia ja keksejä ja vielä särkylääkkeenkin varmuuden vuoksi. Olisin voinut jäädä vielä nukkumaan kun olo oli kotoisa ja mukava, mutta sain lähteä kotiin. Join vielä vastaanotossa kahvit taksia odotellessani.

Kotiin päästyäni, tai siis siskontytölle jolla asuin vajaan viikon, aloin siivoamaan ja touhaamaan, koska olo oli kuin ei mitään olisi tehtykkään. Raskasta liikuntaa toki tulee välttää pari viikkoa ja tuki sidettä pitää muutamia viikkoja aina kotona ollessa. Ensimmäiset 3 vrk piti pitää yötä päivää.
En tietenkään malttanut olla kurkkaamatta miltä leuan alus näyttää, joten kuoriuduin ulos tukisiteestä. Turvotusta oli jonkun verran jo pelkästään sen takia koska ihon alle on ruiskutettu puudutusainetta. Odottelin mustelmia, mutta niitä ei tullut yhtään.
Nyt reilu viikko toimenpiteen jälkeen ei naamassani ole mitään merkkejä mistään operaatiosta. Ne pienet reijät joista kanyyli laitettiin sisään ovat kokonaan häipyneet, eikä kipuja ole ollut yhtään. Tuloksia tosin saa vielä odotella koska rasvaa ei imetty pois, mutta se oli tiedossa jo etukäteen. 5 kuukauden kuluttua menen kontrolli käynnille, jossa ilmeisiseti otetaan myös uudet kuvat ja voin verrata eroa vanhoihin. Innolla odotan! :)

Kaikenkaikkiaan koko kokemuksesta jäi pelkästään positiivinen fiilis.
Jos vielä tulevaisuudessa jotain päätän operoida, niin samaan paikkaan menen takuulla.
Toivottavasti tästä oli jollekkin apua.

leuan smartlipo laser Tilkassa

Hei nelly 76k! Kirjoitit helmikuussa käyneesi leuan ja poskien alaosien Smarlipossa Laser Tilkassa. Lähtikö rasva itsestään pois?Sinultahan ei imetty rasvaa. Kävin itse samassa toimenpiteessä Laser Tilkassa reilu viikko sitten ja minultakaan ei imetty rasvaa pois.Mitään muutoksia en ole ainakaan vielä huomannut tapahtuneen kasvoissani.Lääkäri pyysi kontrolliin vuoden vaihteessa.
Olen kiitollinen, jos vastaat!

Kyllähän..

.. ne kuitenkin koulutuksessa käyvät ettei suoraan kylmiltään ala imuttelemaan. Tuskin mä luottaisin plastikkakirurgiin yhtään sen enempää kuin tavalliseen lääkäriin, joka on kouluttautunut tekemään rasvaimuja. Sen verran oon awful plastic surgery sivustolla seikkaillut..

Viikko

tuli eilen täyteen ja nyt olo on jo tosi hyvä. Kipua tuntuu vain paikoitellen, esim. kyljissä ja navan seudulla. Mustelmat alkaa kellastua eli eiköhän ne aika nopeasti häviä kokonaan. Tikit poistin eilen itse ja haavat näyttää ihan hyviltä. Turvotus on hyvin laskenut ja nyt huomaa parantuneen figuurin. Erityisesti jenkkakahvat ovat poissa! Niin olen siis sama joka kirjoitti tuon edellisen viestin eli päivä leikkauksen jälkeen.

Tänään tehtiin...

...mulle neljän alueen hoito, alavatsa ja jenkat. Yhdyn aikalailla edellisen kirjoittajan sanoihin, sattunut ei, mutta tuntui silleen jännältä. Mulla tosin tais olla jotain piilojännitystä kehossa kun otin ja pyörryin heti kun ekat piikit oli tökätty :D En mä yleensä ole herkkä tollasissa tilanteissa mutta varmaan vaikutti heikotukseen vähän sekin että lähdin pelkän aamupalan voimalla liikenteeseen. Kannattaa syödä massu täyteen siis ennenkuin menee ;)
Muuten meni oikeen hyvin, nyt muutama tunti operaation jälkeen kroppa on edelleen ihan turvoksissa ja vielä vähän puutunut, vatsa on kellertävänmustalla mustelmalla.

Oliko muilla kroppa muhkuralla heti operaation jälkeen? Kuinka nopeesti alkaa tasaantua?

MUHKURAA ON

Minulla oli heti muhkuraa (vatsan alue) ja on edelleen vuosi sitten tehdyn operaation jäljiltä.
Harmittaa. Ottaisin mieluummin hieman isomman vatsan, jonka voi vaikka laihduttaa , kun mitä nyt tämä myllätty perunamaa. Huono vaihtoehto kaiken kaikkiaan tää.

Perunapelto

Hei,

sama juttu täällä, en menisi uudestaan, mikäli olisin tiennyt lopputuloksen. Luonnotonta muhkuraa ja kuoppaa on, ja voin kertoa, että ei tasaannu aikaa myöden itsestään. Toivon, että joku teistä joka on aikeissa mennä ks toimenpiteeseen, miettisi myös tätä, ettei tulos ole aina sitä mitä tavoitellaan. Jäljet jää aina, tulos ei todellakaan ole luonnollinen. Hierontaa ja tasoittavia hoitoja olen kokeillut, mutta eipä auta ei.

Mitat?

Missä mitoissa te olette joille tullut perunapeltoa, todella tiukka trimmattu paketti vai tasainen ja "pehmeä" vai vielä suurempia? Oletteko valittaneet asiasta? Miksi ette sanoneet mitään itse toimeenpiteen yhteydessä, jos kerran näkyi JO silloin?

Ei heronta auta enää jälkikäteen, sama asia kuin ei se rasva sula ja poistu aineenvaihdunnan kanssa. Rasvasolut penenevät urheillessa, muttei ikinä poistu muuta kuin POISTAMALLA, eli imulla. Laaserointi auttaa soluja tuhoitumaan ja sen takia poistuvat kehosta, mutta huom. ovat jo tuolloin RIKKI ja näkyy ainoastaan turvotuksena.

Oletteko myös noudattaneet ruokavalioita ja liikuntaa mitä suositellaan? Nim. nämäkin vaikuttavat lopputulokseen. JOS lihot parantumisen aikana, jäljellä olevat rasvasolut turpoavat ja lopputulos on muhkurainen.

Kehottaisin kuitenkin valittamaan lopputuloksesta, mikäli olette toimineet ohjeitten mukaisesti.

Mitoista

Hei,

epätasainen lopputulos on tullut minulle ja olen suht trimmattu vartaloltani. Siis lihakset erottuvat sopivasti ja elämäntavat ovat kunnossa. Kuitenkin olisin halunnut poistaa perimäni aiheuttamat rasvakertymät, jotka eivät liikunnan ja ruokavalion yhditelmällä muuten lähteneet. Olen normaalipainoinen. Käsittääkseni minun olisi pitänyt olla mitoiltani sopiva toimenpiteeseen. Olen toiminut kirjaimellisesti ohjeiden mukaan, joten siitä on turha etsiä syytä. En tiedä itsekään mikä syy tähän on.

Toki kannattaa ja pitää valittaa, jos pieleen on jostain syystä mennyt.

Mene ihmeessä

näytille! Onhan sillä työllä takuu.

"takuu", joo

Rasvan muotoilussa tehtyjä virheitä on myöhemmin erittäin vaikeaa korjata, joskus jopa mahdotonta.
(Tämä plastiikkakirurgin lausumaa..)
Se siitä valittamisesta.

Neljäs päivä...

Kahtena yönä olen pystynyt nukkumaan jo kyljelläkin, ei haavat ole enää niin arat, alavatsa on vähän vielä arka joten en ole paljon mahalla koettanut maata. Varmaan vielä tämän viikon aikana pystyn mahallanikin nukkumaan :)

Vatsa on tosiaankin aika turvoksissa vielä, mustelmia ei liiemmin ole muualla kuin aivan noiden arpien ympärillä, mahassa vähän. Aika tasaiselta näyttää, ainakin se pahin "pömppö" mistä alunperinkin halusin päästä eroon, näyttää olevan enää muisto :D Pieni epätasaisuuskin alkaa tasaantua, sitä näkyi leikkauspäivänä ja sen jälkeen mutta nyt tuntuu tasaantuvan pikkuhiljaa.

Malliahan musta ei tällä käsittelyllä saatu, mutta olen itse aikasen tyytyväinen ja tuntuu jo nyt motivoivan laihiksen jatkamista, tavoitteenani on tiputtaa vielä n. 6 kiloa jotta olen tavoitepainossani. Olen siis normaalipainssa nytkin enkä mitenkään kamalan läski.

Kannattaa tosiaan heti antaa palautetta lääkärille jos huomaa jonkin epäkohdan tai ei ole lopputulokseen tyytyväinen. Täälläkin moni näyttää saaneen "korjauskäsittelyn" ilmaiseksi mikä on minusta ihan reilua. Aika turhaa syytellä lääkäriäkään jos kroppaan on jäänytkin joku muhkura, eihän se rasvaimun tekeminen tosissaan ole helppoa edes ammattilaiselle juuri sen hankalan leikkausasennon vuoksi. Asiallinen ja fiksu lääkäri tällöin kyllä suostuu korjaamaan asian samaan hintaan ;)
Ja jokainen varmasti TIETÄÄ ja HYVÄKSYY mahdolliset riskit ja seuraukset?

3kk operaation jälkeen

n.3kk Operaationjälkeen.
Vatsassa pienimuhkura navan vasemmalla puolella, voisi kyllä ottaa melkeinpä samanverran "uudestaan pois" ..
Kyljistä tuli tosikivat itse olen ns. tyytyväinen tulokseen "ei perunapeltoa" mutta rasvaa olisi voinut ottaa enemmän pois. Olisi pitänyt jännittää vatsalihaksilla 2tuntia kauemmin tuolloin lääkärin on helpompi tarkastaa missä menee "rasvan ja lihaksen raja"
...

SmartLipossa käyty Cityklinikalla

Nyt on SmartLipossa käyty... Kävin Cityklinikalla ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka on vielä turvotusta niin näyttää todella hyvältä ja lääkäri on säilyttänyt "muotoni" eikä ole muovannut minusta samalaista littanaperseistä kuin monet suomalaiset, tai suoraa muodotonta lantiota.

Yhteensä imettiin vajaa 9dl puhdasta rasvakudosta, 6 kohtaa (alavatsa, ulkoreidet ja alapakarat (ns. ratsupaikat), ja olenkin vain 56kiloinen 169cm:nen, joten tuo 9dl on iso määrä. Paino on tippunut alkuperäisestä 57.5kgsta 56kg:oon.

Palvelu oli erittäin hyvää ja kuten sanottu, ainakin tässä vaiheessa näyttää erittäin lupaavalta. Tietty lopullisen muodon näkee vasta kun turvotus ja mustelmat ovat laskeneet (mitä minulle tuli aika reilusti koska olen todella mustelmaherkkä). Ja ihan täysin lopullinen tulos 4-6kk päästä.

Reikiä ja tikkejä tuli 6kpl, ja haavat ovat vain muutaman mm kokoisia, mahassa toinen on jo melkein parantunut kokonaan. Luulisin että menee reilu viikko niin ei näy jälkeäkään mistään rasvaimusta.

Operaatio itsessään ei sattunut puudutuspiikkejä ja ihan pepun rajakohtaa imettäessä lukuunottamatta.. tosin pienet nipistykset. Kipuja ei muuten ole ollut, kosketusarkuutta kyllä. Ja pöntöllä on vaikea istua kun haavat ja pahimmat mustelmat ovat juuri pöntön istuimen kohdalla. 3h operaation jälkeen kävelin kun ei olisi mitään tehtykkään ja bussilla menin kotiin. Joten todella "hellävarainen" toimeenpide kyllä on.

Ja mitä tuosta Cityklinikasta ja aiemmista viesteistä missä haukutaan... jokaista klinikkaa haukutaan ja kuten voi nyt todeta: Kokemusta tullut lisää ja ovat täysin osaavia tässä hommassa. Toki jos jotain epäröi niin siitä vaan maksamaan melkein tupla hinnan. Olen todella iloinen että on tällainen halvempi klinikka ja voin olla 100% varma etten olisi saanut YHTÄÄN sen parempaa hoitoa/lopputulosta mistään muualta. Jos joskus tarvitsee jotain muuta hoitaa niin tiedän kyllä mihin suuntaan :)

Mites muuten

Oletteko hieroneet alueita kevyesti? Minulla ainakin hoito-ohjeissa sanotaan että tehtyjä alueita olisi hyvä varovasti hieroa mutta sitten klinikan nettisivuilla sanotaan että EI saisi kovasti hieroa? Pitääkö se käsittää että kevyt hieronta on hyväksi kunhan ei liian kovaa?

Ravinnotta paras

Ei niinkään isoon toimenpiteeseen kuin rasvaimuun pidä mennä vatsa täynnä ruokaa, jos sattuu komplikaatio tai pahoinvointikohtaus, niin mahan pitää olla suhteellisen tyhjä! Nämä ravinnottaolo-ohjeet saa kyllä etukäteen asialliselta klinikalta.

Kannattaa syödä ennen

Mä menin eka kerralla toimenpiteeseen niin et olin syönyt vaan yhden leivän kun jännitti niin paljon. Kyllä oli huono ja heikko olo sen kolmen tunnin jälkeen mitä operaatio kesti. Mitään hemoateriaa ei kannata vetää, mutta ehdottomasti kannattaa syödä jotain.

Ei ruokaa

Todellakin asialliset klinikat antavat oikeat ohjeet siitä kuinka kauan tulee olla syömättä ja juomatta ennen operaatiota. Tietenkin riippuu siitä mitä tehdään, mutta jos toimenpiteessä käytetään nukutusta tai puudutusta, EI missään nimessä saa olla ruokaa tai edes juomaa vatsassa juuri näiden komplikaatioitten takia. Jo pelkästään se puuduteaine voi saada pahoinvoivaksi ja tämän takia on ohjeet ravinnotta olemisesta potilaan parhaaksi.

Ratsarit lähti

Mielenkiinnolla olen lukenut näitä kirjoituksia. Kävin viime viikolla reisien rasvaimussa, rasvaa imettiin voipaketin verran reisien sisä- ja ulkopuolelta. Samalla poistettiin alaluomista silmäpussit, jotka olivat siis ihan rasvaa nekin. Alaluomiin tehtiin myös laserhionta, ettei iho jäisi roikkumaan ja ryppyiseksi.

Huomenna, eli viikko operaatiosta, on poistetaan reisistä neljä tikkiä ja tarkastetaan luomien kunto. Sain tarkat ohjeet syömättömyydestä, ohjeet ostaa tukihousut tietystä paikasta, rauhoittavaa tarpeeksi, operaation jälkeen lounaan ja kaivatun kahvin. Hintaan sisältyi ihoöljy ja ihovoiteet.

Kyllä kannatti lukea teidän kokemuksianne, ja mennä lasertekniikan ammattilaiselle.

konsultaatioissa käyty

Juu, kiitos tosiaan kaikille kirjoittaneille tässä ketjussa. Minäkin tein päätökseni ainakin siitä, mihin paikkaan en sitten mene.
Kaksi plastiikkakirurgia on minulla vielä vaihtoehtona, en oikein osaa päättää heidän välillään. Hintakin olisi lähes sama, toisella ehkä kuitenkin hieman enemmän kokemusta.

Fatmammanot!

Missä kävit toimenpiteessä?

fatmammanot vastaa

Kävin Laser Tilkassa. Reidet eivät ole niin kapeat kuin olisin halunnut, mutta muoto on kaunis. Lopputarkastus on kuukauden kuluttua. Suosittelivat myös lymfahierontaa reisille, mutta rahat ei just nyt riitä.

Pitä syödä ja juoda ennen!

Jos lukasee tarkkaan useimpien klinikoiden hoito-ohjeita (mm. jenkkilöiden kirjoittamat) niin siinä kehtotetaan juoda ja syödä hyvin ENNEN rasvaimuun menoa. Varsinkin paikallispuudutuksessa olevaan. KOSKA: Kropan nestetasapaino pitää olla kunnossa. Tosin tässä tiettyjä juomia (kahvi, tee, vitamiinit yms.) tulee välttää koska ne "kusettavat" paljon, eikä siinä toimeenpiteen aikana voi käydä veskissä. Vesi on hyvä. Kannattaa aloittaa runsaan veden juonnin jo päiviä aikaisemmin ja varsinkin illalla ja aamulla. Pitää vain sitten hyvän tauon ennen operaatiota. Vettä kannattaa myös juoda heti operaation jälkeen.

Syödä pitää koska kukaan ei jaksa pitkää toimeenpidettä ravinnoitta. Se MITÄ syö ennen on yhtä tärkeää. Kannattaa syödä jotain mikä pitää nälän poissa tarpeeksi kauan, jotain mistä saa tarpeeksi energiaa ja pitää verensokerin kunnossa toimeenpiteen aikan, mutta ei saa turvottaa. Itse söin 1 ruisleivän juustolla ja join 1½L vettä 1½h ennen toimeenpidettä. 3h toimeenpide sujui hyvin ja vasta loppuvaiheessa tuli nälkä (olikin jo normaaliin lounasaikaan, hihih).

Se klinikka joka sanoo ettei pidä syödä on väärässä... Syömättömyys koskee nukutuksen alla tehtäviä toimeenpiteitä.

Paksut reidet

Olen lukenut kertomuksianne. Hienoa, että kirjoitatte avoimesti!

Itse olen tällainen todella tukeva, mutta onneksi kohtuullisen kiinteä. Panonin on 120 ja pituuteni vain 165 kg. Liikun paljon ja "jenkkoja" minulla ei ole, vyötäröni on kapea, mutta ne reidet. Ihan kamalat! En meinaa sopivia housuja löytää.

Kertoisitteko te reisien "ohennuksessa käyneet kokemuksianne"?
Yhä edelleen, huomattavaa ylipainoa ei todellakaan voida hoitaa millään rasvaimulla, lopputulos ei ole hyvä.
Kiitos kaikille kun jaatte kokemuksianne muiden tietoisuuteen. Olen siksikin niin kovasti kiitollinen, että olin kovasti harkinnut tätä toimenpidettä mutta nyt olen valintani tehnyt eli menen kuntosalille. Mittani ovat 162cm/51,5kg/vyötärö 65cm eli näillä mennään ja kaikesta selluliitista olen päättänyt päästä eroon mutta nyt säästän rahaa ja voin laittaa ne personal traineriin.

Kiitokset ja hyvää jatkoa kaikille. Toivon että ne, jotka miettivät toimenpidettä, miettivät sitä todella tarkkaan. Sitten kun ja jos lopputulos ei ole toivotunlainen, niin sitä tulee katumaan syvästi. Itse teen näin, että menen vuoden salille ja sitten jos en ole tyytyväinen kroppani ongelmakohtiin, voin EHKÄ miettiä smartlipoa uudestaan ja silloin se on jo varmasti enemmän kehittyneempi.

päivä hoidon jälkeen

Hei,

ajattelin jakaa kokemukseni tällä forumilla, koska olen itsekin lukenut viestejänne muutaman viikon ajan. Toimenpide suoritettiin eilen Helsingissä. MInulla otettin yhteensä 5 aluetta ns. vararengas ja kaulasta pikkasen. Lääkäri oli ammattitaitoisen oloinen ja muutenkin hyvä. Ensin otettiin kahdesta eri kohdasta selän puolelta ja tämän jälkeen kolmesta eri pisteestä etupuolelta; sivuista ja navan alapuolelta. Puudutusaine ei meinannut alkaa toimimaan ja puuudussuolaliuosta jouduttiin pumppaamaan minuun aika paljon. Nesteitä puristeltiin myös toimenpiteen jälkeen, lääkäri kertoi, että kaikki tulevat virtsan mukana pois. Renkaan hoitaminen kesti yhteensä 4 tuntia. Otin aluksi rauhoittavan lääkkeen joka nukutti ensimmäisen tunnin, mutta sen jälkeen siinä sitten vain makailtiin. Kaulan hoitaminen onnistui ilman suurempia ongelmia ja kaulan toimenpide kesti yhteensä ehkä puolituntia, ei ainakaan kauempaa. Yhteensä olin vastaanotolla 5 tuntia. Suosittelen syömistä ja juomista etukäteen, mutta ei kuitenkaan liikaa jottei vessahätä yllätä.
Eilen oli hieman kipua ja särkyä puudutusaineiden häyvyttyä elimistöstä, mutta normaaleilla kipulääkkeillä tästä selvisi helposti. Odotin, että tänään olisi enemmän kipuja kuin eilen, mutta päinvastoin, vatsassani ei juuri ole minkäänlaista kipua tällä hetkellä. Tietenkin hieman sattuu kun nousee ja liikkuu, mutta ei mitään suurempia. Toivottavasti tästä kirjoituksesta on apua!

miten on?

Imettiinkö sulta rasvakudosta ja sisältyykö se hinta-arvioon?
Kannattaako käydä paikanpäällä konsultaatiossa vai voiko tuo hinta-arvio muuttua toimanpiteeseen mentäessä,itselläni arvio tehty netin kautta lähettetyjen kuvien perusteella?

smartlipo

Kävin konsultaatiossa Clinic Esteticissä ja siellä sanottiin että paremmat lopputulokset smartlipossa jos rasvaa imetään pois, siellä imu aina kuuluu smartlipoon.. Hinnatkin aika hyvät siellä muihin verrattu, 2 aluetta tulis maksamaan 1490 euroa.

voikohan

sinne lähettää kuvia s-postilla konsultoitavaksi? Katselin niiden hinnastoa ja oli huomattavasti halvempaa kuin toisella klinikalla.Mulla pitkä matka Helsinkiin,joten ei viitsis tehdä kahta reissua vai kannattaako soittaa ja sitäkautta tiedustella?
joo tosiaan en lähettänyt minkäänlaisia kuvia, vaan varasin ajan kerroin missä ongelmat on ja menin operaatioon. rasva siis imettiin pois, muutaman ensimmäisen päivän/viikon jälkeen ajattelin että sinne meni nekin rahat, no tulipahan kokeiltua! mutta nyt operaatiosta tulee 5 viikkoa aikaa ja tulokset todellakin näkyvät! tosin olen liikkunut enemmän ja syönytkin paremmin, muttei 3 viikon ponnisteluilla tällaisia tuloksia olisi voinut saada. vatsalihakset näkyy jo hieman, joten seuraavia kuukausia odotellessa!

vyölaukku

lähetin kuvat s-postilla ja sain hinta-arvion..olen menossa heinäkuun 20pvä toimenpiteeseen.ja nyt alkoi jännittää..siellä arvioitiin minulle tehtäväksi 5-6 alueen lipo kun cityklinikalla arvioitiin 6-8 aluetta ja hinnassakin huomattava ero.ihanaa että sinulla on alkanut näkyä tuloksia..kerro vielä lisää kokemuksestasi?

mikä klinikka?

Siis kumpaan klinikkaan varasit ajan? mitä tarkoittaa 5-6 aluetta? mikä hinta? Haluaisin itse poistaa vatsan, kuinka monta aluetta se voisi olla?

vyö

clinic estetic,lähetin kuvia s-postilla.niiden perusteella lääkäri arvioi mistä rasvaa pitää poistaa,muistaakseni vatsastani 4 aluetta ja jenkat 2 aluetta.hintaa en halua kertoa(varmaan jokaiselle oma arvio),mutta on halvempi kuin city.

Kiinnostunut myös

Olisin myös kiinnostunut Clinic Esteticistä, mutta heidän nettisivut on niin alussa, ettei tietoa juurikaan saa. Mikä koulutus on heillä, jotka tekevät Smartlipoa? Sivujen otsikoissa on muutenkin mielenkiintoisia toimenpiteitä, mutta ei muuta tietoa olekaan. Haluaisin tutkia paikasta ja toimenpiteistä kaiken ennen kuin menen.
näköjään uudet nettisivut nyt..
Clinic Estetic

kysymys smartliposta

Miten nopeasti huomaa tuloksen smartlipon jälkeen? Onko kenelläkään omaa kokemusta (esim. alavatsa/jenkkakahvat)??

vatsa nyt tehty

Moikka!
Luin itse täältä foorumilta kokemuksia ennen omaa smartlipoa.. Kiitos teille.
Minulle on nyt tehty ala- ja keskivatsan rasvanpoisto smartlipolla 3 viikkoa sitten. Huomasin heti että vatsa oli pienempi, rasvaa oli poistettu aika paljon, (lääkäri sanoi että 700 ml puhdasta rasvaa poistettiin). Noin 1 viikon verran oli pieniä mustelmia ja vähän turvotusta oli reilu viikko. Vatsa on nyt jo todella paljon pienempi ja luulen se vieläkin pinenenee vähän. Iho on siisti. Kipua ei ollut paljon mutta arkuutta tunsin 4-5 päivää.

QueenB:lle

Moikka !
Olen myös lukenut kokemuksia täältä ja ne ovat herättäneet monenlaisia ajatuksia. Missä sinä kävit operaation teettämässä ?
Olen kovasti harkinnut meneväni itsekin teettämään rasvanpoiston vatsan alueelle. Mietityttää vain, että millä klinikalla kävisi...Onko vielä muutosta tapahtunut eli onko vatsa pienentynyt ? :)

Kissulle..

Moi!
Vatsa on huomattavasti pienempi kun ennen, minulta poistettiin aika paljon rasvaa, noin 7 desiä. Pari viikkoa oli vähän turvotusta. Mielestäni todella paljon muutosta on tapahtunut nyt jo,, lääkärin mukaan jnkv lisää rasvaa häviää vielä 2-4kk toimenpiteestä koska sitä on sulatettu laserilla. Kävin esteticissä helsingissä.

myös kissulle

kävin myös cliic esteticissä ja voin suositella lämpimästi.rasvaa imettiin minulta n.1,1l joka on mielestäni paljon(jenkat,ylä-ja alavatsa) kun lääkärin mielestä minulla ei ollut niin suuret rasvakertymät.vaikka turvotusta vielä paljon,silti huomaan jo tuloksia..olen niin innoissani tästä,että uskalsin vihdoin tehdä sen!

Smartliposta

Tietääkö kukaan tehdäänkö Tampereella tai Turussa Smarlipoa lainkaan? Olen kahlannut kaikki mahdolliset palstat läpi enkä niistä ainakaan ole ketään sellaista löytänyt joka olisi käynyt. Tavallisesta lipolyysistä kyllä löytyy kertomuksia vaikka kuinka. Ja osaisiko joku kertoa mitä maksaa Turussa tai Tampereella pelkkä allien tavallinen lipolyysi n. suurinpiirtein? Ja onko siitä ihan oikeasti hyöytyä vai pääseekö niistä kamalista heltoista millään keinolla koskaankaan eroon?

Smartlipo

Hei!

Itse kävin smartlipossa 5 päivää sitten. Minulla hoidettiin jenkat sekä alavatsa. Voin kertoa että jo nyt todellakin näkee eron, vaikken mitenkään ylipainoinen olekkaan. Yhteensä lähti litra yhteensä, jossa tietysti on puudutusainetta sekä kudosnestettä joukossa... Kipeänä olen myös ollut ja eka päivät liikkuminen oli sellaista hiiviskelyä, mutta kukapa nyt ajattelisikaan että tällaisesta kivutta selviäisi.
Pahin kipu on ehkä ollut sen tukiliivin päällelaittaminen ja poisottaminen, ai että käy kipeää...mutta eipä haittaa ;-)

Suosittelen kyllä tosiaan toimenpidettä, kaikkea ei edes urheilulla ja ruokavaliolla pois saa..niin ja kävin Clinic Esteticissa ja suosittelen paikkaa lämpimästi. Jännitys kaikkosi 10minuutissa loistavan henkilökunnan vuoksi. Lääkäri oli ammattitaitoinen ja tuli fiilis että aidosti välitti minkälaisen lopputuloksen tekee...siitä ehkä kertoi se että aikaa meni melkein 4 tuntia, eli ei kiirettä. He kertoivatkin että ottavat vain yhden smartlipon per päivä, ettei ole mitään kiirettä.

Yhtään ei harmita olla 2300euroa köyhempi, päinvastoin. Odotan jo innoissani millainen lopputulos tulee olemaan muutaman kuukauden päästä... :-) Tukihoitona olen myös käyttänyt Arnica-voidetta sekä homeopaattista pilleireinä. Uskon että auttaa toipumaan paremmin ja mustelmatkin häipyisi nopeasti...olen myös yrittänyt lenkkeillä tosi paljon koiran kanssa, uskon että se edesauttaa paranemista ja turvotksen häviämistä. Vaikkin turvotusta on enään yllättävän vähän vain mustelmia on vielä joka puolella, mutta se oli odotettavissa.

Aurinkoista syksyn odotusta kaikkille ja itseensä panostaminen kannattaa aina :-)
Aada10, kiva kuulla. Haluaisin tehdä smart lipon reisiin ja peppuun. Olen itsekin harkinnut Clinic Esteticsia, koska se vaikuttaa kommenttien perusteella hyvältä ja edullisemmalta paikalta kuin city klinikka.

Kävin arviossa city klinikalla ja minusta kannattaisi ottaa 6-8 aluetta. Alueet ovat noin kämmenen kokoisia.

Aada10

No mun edellinen teksti smartliposta vatsan ja jenkan seudulle ei tosiaan ollut Clinic Esteticin maksamaa mainosta. Miksi en toisi hyviä kokemuksia ilmi jos sellaisia on?? Hävytöntä on se ettei saisi kertoa jos on jostain paikasta hyviä kokemksia, itseä toimenpide jännitti niin paljon että todellain haluan kertoa jos se oli vaivanarvoista !!! Ja oli se, en voi kieltää.

Mä en menis sinne cityklinikalle, olen kuullut sen verran huonoja juttuja siitä. Tekevät vähän niinkuin liukuhihnalla ja mua sellainen palvelu ei ainakaan inspannut...Estetic oli hyvä ja ammattitaitoinen paikka, enkä todellakaan ole sielä töissä....palkkani maksaa ihan muu kuin kauneusala.

Suosittelen lämpimästi Sinülle Lisa L :-) Tsemppiä ja mukavaa syksyä!

LIIAN VÄHÄN TIETOA

Nettisivut vieläkin todella keskeneräiset... olisi kiva tietää palveluista ja henkilökunnasta enemmän.
Ruotsalainen kirurgi joka on hyvä ja on tehnyt smartlipoa vuosia. Olen menossa hänelle juuri tekemään mahan ja jenkkakahvat ; )
Kävin eilen smartlipossa Helsingin Estetic Clinic nimisessä paikassa. Voin kyllä suositella ! Multa otettiin ala- ja ylävatsa, josta lähti yhteensä yli litra rasvaa! Toimenpide pelotti ensin, mutta ihan turhaan. Toimenpide oli kivuton koska puudutettiin kunnolla. Henkilökunta on asiansa osaavia ja mukavia. He myös kysyvät vähän väliä että onko kaikki kunnossa. Vatsaa särki vain hetken toimenpiteen jälkeen ja sieltä saa särkylääkettä. Toimenpiteen jälkeen on turvotusta hoidetulla alueella, mutta nyt jo selvästi näkyy että tämä todellakin toimii !! Olen erittäin tyytyväinen että kävin.

Operaation hinta?

Hei tyytyväinen 31! Voitko vielä kertoa mitä koko touhu maksoi? Montako aluetta sinulta otettiin?Ja onko kaikki yhdellä käynnillä ohi vai tarvitseeko käydä useamman kerran?Entäpä sitten kuinka kauan tulos mahtaa säilyä, mikä on tilanne esimerkiksi 1-2 vuoden kuluttua?Vai onko tämä onni ja autuus katoavaista?Osaisiko joku kertoa? Ja tietääkö joku tehdäänkö Tampereen tai Turun seudulla smartlipoa?
Hei "kysymyksiä liposta" ! Ala-ja ylävatsa maksoi 2290€, jotka ovat 4 aluetta. Alavatsalle tehtiin 2 pientä reikää, josta puudutettiin, laseroitiin ja imettiin sulatettu rasva. Minulle kerrottiin että tulos on pysyvä ja todella harvoin tarvitsee uusintakäsittelyä. Lopullinen tulos näkyy noin 3 kk:n sisällä, jonka aikana rasvaa vielä poistuu itsestään. Jälkitarkastus on 4 kk:n kuluttua toimenpiteestä. Turvotusta ja tunnottomuutta on vielä ja hankala taipua, mutta joka päivä on jo parempi. Jokaisella ihmisellä on erilainen kipukynnyskin tietysti. Tukiliiviä pidetään noin 2 vkoa yötä päivää.

SUOMI24:n käyttö

10. Palvelun käyttö
Käyttäjä saa käyttää Palveluita vain omaan henkilökohtaiseen käyttöönsä. Palveluita ei saa hyödyntää muulla tavalla kuten esimerkiksi elinkeinotoiminnassa. Käyttäjälle ei ole oikeutta il-man erillistä sopimusta käyttää Palvelun sisältämiä tietoja Palvelun kanssa samanlaisen palvelun kehittämiseen, tuottamiseen tai markkinoille saattamiseen, jälleenmyydä Palvelun sisältämiä tietoja kolmannelle osapuolelle tai käyttää Palvelua muuhun kaupalliseen tarkoitukseen. Lisäksi Käyttäjä sitoutuu olemaan ottamatta yhteyttä kehenkään palvelun käyttäjään kaupallisessa tai muussa elinkeinon harjoittamisen tarkoituksessa.
16. Viranomaisasiat
Suomi24:llä on velvollisuus luovuttaa viranomaisille näiden pyytäessä lain kulloinkin sallimat tai edellyttämät tiedot Käyttäjästä, liikenteestä tai muusta seikasta

smartlipo-alue?

Miten iso 1 smartlipo-alue on? Onko se esim alavatsa? Tietääkö kukaan??

Alavatsa

tietääkseni koko alavatsa on 2-aluetta.

Jäitä hattuun!!

erään kokeneen plastiikkakirurkin mukaan laserhoito ei ole niin tehokas rasvasulattaja kuin esim.
ultraääni jota ei edes tarvitse työntää ihon sisään.

Ulträänen jälkeenkin voidaan suorittaa rasvaimu joten harkitkaa vielä.
Kavitaationkin jälkeen rasvat voivat etsiä itse ulospääsytien ja ilman mitään sisäänvetoa ja reikiä.

Tuon lääkärin kommentit voidaan lukea netistä smartlipo otsakkeelta

kavitaatio/smartlipo

Mulla ei toiminut tämä kavitaatio toimenpide vaan hukkaan meni rahat ja kävin useasti.
Sitten päätin koittaa smartlipoa. Ensin teetin paikallispuudutuksella, mutta oli niin kivulias että teetin vain pakarat. Tämän jälkeen halusin koittaa anestesiassa loput paikat , koska suuret alueet ylä-ja alavatsa, sisäreidet ja allit. Kivut ovat kovat jälkeenpäin ( nyt 5pvä toimenpiteestä) , kovat mustelmat ja yheltä imetyltä alueelta valuu vieläkin verta eikä mene umpeen. Tässä toisessa paikassa kun ei tikattu ollenkaan!
Tulokset eivät näy vielä koska niin turvoksissa ja mustelmilla. Jos jälkeenpäin mietin, laittaisin rahat vaikka personal trainerille ja todellakin panostaisin ruokavalioon. Mutta katsotaan 3kk kuluttua kun luvatut tulokset pitäisi näkyä. Paikoissa todellakin eroa ja kallein ei aina paras. Toista kertaa en menisi, yht. 6800e meni!!!

mikä

paikka?

Hyvin se meni

Selluselma, Smartlipoa ei kannata ainakaan siinä mielessä jännittää, että se tuntuisi pahalta. Kävin toimenpiteessä aivan äskettäin. Puudutuspiikit hieman nipistivät, mutta laserointi tuntui vähän samalta kuin olisi ollut vesihieronnassa, eli ei ollenkaan pahalta. Katselin hieman vahingoniloisena keltaista löllöä, jota valui pulloon: hahaa, siinäpäs menitte, rasvasolut, ettekä takaisin tule!

Mainitsemasi klinikan nettisivuilta löytyy kaavio, josta näkyvät ne alueet, joihin Smartlipo voidaan tehdä. Periaatteessa on yhdentekevää, onko löllö alleissa, jenkoissa vai jaloissa, samalla tavalla se lähtee. Yhden alueen käsittelyyn (puudutus, laserointi, hajotetun rasvan imu) menee puolisen tuntia, joten sopiva määrä kerralla käsiteltäväksi on neljä aluetta.

Mustelmia tulee varmasti, mutta ne on helppo peittää vaatteilla. Turvotusta sen sijaan ei ainakaan minulle pahemmin tullut, enkä ole tarvinnut särkylääkkeitäkään. Klinikalla luvattiin, että Smartlipo myös kiinteyttää ihoa, mikä perustuu kollageenin muodostumiseen. Tämän vaikutuksen pitäisi näkyä hieman myöhemmin.

Kaikkia hajotettuja rasvasoluja ei saada imemällä talteen, mutta loput poistuvat ajan myötä itsekseen. Lopullinen tulos näkyy siis vasta myöhemmin, mutta ainakaan vielä ei ole kaduttanut.
Minulle tehtiin kahdeksan aluetta kahdella eri käynnillä, eli noin kaksi tuntia per kerta. Ehkä kolme tuntia putkeen olisi vielä saattanut menetellä, mutta se taitaa olla maksimi.
Kaksi päivää, mikä oli minulle ihan sopiva. Sinun varmaan kannattaa sopia toinenkin käynti ennakkoon sen mukaan, mikä sopii aitatauluusi.

smartlipo

Olen käynyt juuri äskettäin smartlipohoidossa, missä käsiteltiin leuan alla oleva "hamsteripussi". toimenpide oli tosi vaivaton, ei tuntunut kipua ja henkilökunta oli tosi mukavaa ja ammattitaitoista.
Tämä on kannustus niille, jotka itseni tavoin epäröivät, onko tällainen toimenpide humpuukkia. Itse olen hoikka ja liikun säännöllisesti sekä ruokavalio on terveellinen. Leuan alla olevaa rasvaa en ainakaan minä kyennyt millään liikunnalla tai kasvohieronnalla poistamaan. Kyllä se on iän ja geneettisen perimän vaikutus, mikä valitettavasti useimmille keski-iässä oleville naisille tulee.
Hoidon tulokseen olen ollut tosi tyytyväinen ja mielestäni pitää myös olla itselleen realistinen. En odottanutkaan mitään "joutsenkaulaa" lopputulokseksi, kun ei minulla sellaista aikaisemminkaan ole ollut. Ero entiseen profiiliin on kuitenkin selvä ja kuitenkaan mistään ei huomaa, että sinulle on tehty tällainen toimenpide. Joku toinen laittaa rahansa johonkin muuhun, mutta on kai oma valinta, jos tällaiseen ratkaisuun päätyy ja lopputuloshan on pysyvä.
Voin lämpimästi suositella Helsingissä olevaa clinices esteticaa.
Donna123; menikö monta viikkoa toimenpiteen jälkeen ennen kuin huomasit hoidon tuloksen? Miten kauan käytit sidettä/hieroit aluetta? Harkitsen itse SmartLipoa juuri hamsteripussiin.
Kyllä heti toimenpiteen jälkeen huomasi eron ja muutaman päivän kuluttua, kun turvotus oli laskenut, huomasi muutoksen vielä paremmin. Pidin sidettä pari päivää koko ajan ja sitten muutamana yönä sen jälkeen. Lisäksi käytin voidetta Trombosol Forte, mitä saa apteekista. Tämä voide on mustelmien hoitoon. Kannattaa varata aika toimenpiteelle perjantaina, niin on koko viikonloppu aikaa toipua jo aika hyvin.
Klinikka pyytää sitten vielä jälkikontrolliin 3-4 kk:den kuluttua, joten lopullinen tulos lienee vasta silloin paras mahdollinen.
Suosittelen todellakin tätä toimenpidettä!

Lisätietoa

Minulta löytyy myös samanlainen pussukka leuan alta. Smartlipoa olen miettinyt yhtenä vaihtoehtona, mutta
minua pelottaa, jos sen jälkeen leuan alla on tyhjä pussi. Minkä ikäinen olet? Oliko ihosi leuan alla ja kaulalla ennen operaatiota kiinteä?

pussukka2

Hei! Tässä vähän myöhästynyt vastaukseni nimimerkki pussukalle2. Olen 52-vuotias ja en oikeastaan voi sanoa, että kaulani oli ennen toimenpidettä kiinteä, koska tämä inhottava "hamsteripussukka" oli ollut jo muutaman vuoden siinä. Mutta käsittelyn jälkeen jo nyt uskallan sanoa, että se on kiinteä ja kimmoisa. Käsittelystä on vasta muutama viikko.
Donna123
Aivan ihana kuulla että sinulla oli onnistunut hamsteripussukan käsittely! Olen 35.v nainen, ja geenieni ja painon jojottelun takia olen jo 15.v kärsinyt vetelästä ja kamalasta hamsteripussista. Voisitko vastata vielä näihin kysymyksiin, olisin kiitollinen! Mitä sinulla maksoi operaatio? Imettiinko rasva heti pois? Kuinka kauan näkyi jälkiä/mustelmia kaulalla? Jos vain haluat privana olla yhteydessä niin mielihyvin kuuntelen kokemuksiasi!!! Laitahan sähköpostia Haka3@luukku.com!!!!

pirttihirmu9

Pirttihirmu9.Hei! Huomasin vasta tänään, että olit laittanut kysymyksen minulle, kun selailin, minkälaisia kokemuksia on tullut lisää muille.
Toimenpide maksoi n. 1240 e. Kyllä rasvaa imettiin heti pois, noin desin verran. Ehkä noin viikon oli mustelmia ja kyllähän kaulan alue oli aika kosketusarka pitkään, mutta sen kanssa pärjää ihan hyvin. ei siis tarvita sairaslomaa.
Vielä nytkin tuntuu siltä, että muutoksia tapahtuu eli kaulallani toimenpiteen jälkeen oli pari pikkurillinkynnen kokoista muhkuraa ja nyt nekin ovat poissa. Ainakin omalla kohdallani rahat eivät menneet hukkaan ja sitä paitsi sain lisämotivaatiota myös siihen, että kuntoilun ja ruokavalion avulla voin aika paljon vaikuttaa muihin kehon osiin, koska ainakaan toistaiseksi en halua muita kohtia smart lipon keinoin hoitaa. Tähän kyllä helposti jää koukkuun, mutta täytyy pitää realiteetit kuitenkin. ( ainakin itseni kohdalla ajattelen näin.)
Kävin taannoin Clinic Esteticissä smartlipo leuanmuotoilussa. Tulos erinomainen, palvelu ystävällinen ja asiantunteva. Jäi kaikin puolin mukava fiilis käynnistä. Suosittelen muillekin!

entinen

Tulokseni käynnistä clinic esteticissä:
Operaatiosta nyt 2kk aikaa..paino pudonnut 1,9kg , vyötäröstä ja lantiosta molemmista lähtenyt 6cm.
Olen niiiiiin tyytyväinen ja sydämmestäni voin suositella kyseistä klinikkaa.Ottakaa itsestänne mitat ennen operaatiota,niin parhaiten näkee tuloksen. Jaa..a itselläni kyllä menee vanhat vaatteet vaihtoon,siis suorastaan roikkuvat päällä,joten huomaahan sen siitäkin..syksyn jatkoa kaikille!
Itselleni tehtiin reilu kymmenen vuotta sitten tavallinen rasvaimu vatsaan ja sisäreisiin. Tulos: käsitellyt alueet kuopalla, kuopan reunassa rasvamakkara. Vatsa on nyt tasainen, samoin kuin allit, jenkkakahvat, sekä peffan alaosa jotka käsiteltiin smartlipolla Clinic Esteticissä. Nyt lähtee muhkurat myös reisistä - varasin ajan lokakuun alkuun.

CE:ssä tehdään ammattitaidolla selluiitista selvää

Allit roikkuu, sisäreidet pullottaa, jenkkakahvat tursuaa, jne. jostakin syystä (kuten raskaus, kilpirauhasen vajaatoiminta, hormoonihäiriö) - mikä avuksi? LPG (imurullaushieronta) vai Smartlipo?
LPG antaa noin kymmenen kerran jälkeen ainakin hyvän olon, muttei se poista rasvaa. Smartlipossa rasvaa poistetaan, ihon alaisia kerroksia käsitellään laserilla ja aktivoidaan kehon oma kollageenituotanto.

Clinic Esteticin vastaava kirurgi on AMMATTILAINEN ja innoissaan kuin AMPIAINEN auttaessaan asiakkaitaan!

Allit ovat arat parisen viikkoa - tulokset rasvanpoistosta havaitsee välittömästi. Sisäreidet ja polvet lienevät arat saman ajan (ei voi vielä tietää, koska 30.9.2010 "hoonaus" tehty) - ainut asia, mikä pitää miettiä, on rakasteluasento?!?

Joten siskot - eikun klinikalle! Minulle kelpaa vain Clinic Estetic (kokemusta myös muista) - te päätätte oman hoitopaikkanne.

Smartlipo Clinica Esteticassa

Kävin smartlipossa n. 3pv sitten, teetetin vatsan, jenkat ja kaulan. Kokemukseni ovat myös samanlaiset, kirurgi oli ystävällinen (kuten myös henkilökunta), ammattitaitoinen ja hänelle oli tärkeää hyvä lopputulos. Menin teetettämään 5 aluetta ja taisin saada jopa 7.
Pelotti oikeasti mennä toimenpiteeseen, mutta olin sitä jo miettinyt moneen otteeseen, mutta tavalliseen rasvaimuun en ollut valmis menemään. Tekivät kyllä kaikkensa, että minulla olisi mahdollisimman mukava olla. Minulla ei ole kun positiivista sanottavaa!

Olen harrastanut urheilu enemmän tai vähemmän koko elämäni ajan, mutten ole päässyt jenkoistani ja vatsakin synnytyksen jälkeen ja myöhemmin on vaan ajan myötä suurentuneet, kun ikää on nyt jo 49. Personal traineri sanoikin minulle tuossa muutama kuukausi sitten, että se on myytti, että treenaamalla jotain tietty lihasryhmää rasva siitä päältä häviäisi. Hän lisäsi, että se on geeneissä minne jokaisella on taipumusta kerryttää sitä rasvaa ja työstämällä ongelmakohtaa vahvistat vaan rasvan alla olevaa lihasta. Tämä ehkä oli se viimeinen pisara ja ajattelin, että kyllä ne rasvat muuten lähtevät!!! Smartlipo oli mulle se vaihtoehto.

Ekana yönä olin kipeä, mutta se on kipu on vähentynyt päivä päivältä. Turvotusta on ollut jonkun verran, mutta olen tyytyväinen vaikka barbi-vyötäröni on vasta alulla. Maltan vielä :) on vielä pian toimenpiteen jälkeen.

Suosittelen omien kokemuksieni peruteella Clinica Esteticaa, siellä tehdään toimenpide hyvässä hengessä!

kiinostaa, mutta harkitsen.

kuten edellä kirjotitanut olen minäkin tätä keskustelua seurannut ja laitoin kyselyä clinic esteticalle, sillä olen smartliposta kiinnostunut mutta haluan toki tietää enemmän toimenpiteestä, toipilasajasta sekä siitä kuka tätä heillä tekee (kyseessä ei kuitenkaan ole mikään hiustenvärjäys, vaan toimenpide jossa mennään kudokseen sitä työstämään, riskejäkin on kuten täältäkin on voinut lukea) . Vastauksen sain henkilöltä joka siellä näitä toimenpiteitä tekee ja kertoi samalla olevansa varmaan eniten näitä suomessa tehnyt, kertoi olevansa kirurgian erikoislääkäri mutta kun hain ko. nimellä terhikistä (jossa siis kaikki suomen sairaanhoidonparissa henkilöt on listattuna -reksiterihän on netissä kaikkien käytettävissä ja sielä saa syntymävuoden sekä pätevyyden) nin henkilöllä tuolla viranomaisrekisterissä näyttää olevan yleislääkärin pätevyys (en tosin tiedä, kuinka realiaikainen tuo järjestelmä on jos henkilö onkin juuri nyt saanut uuden päteyyden esimerkiksi). Kun vastauksessaan kertoi olevansa muuta, niin ajattelin että ehkä lienee paikallaan katsastaa jotakin kilpailevia yrityksiä, sillä tuntui hieman hassulta että viranomaisrrekistessä oleva "pätevyys" on eritasoa kun mitä mahdolliselle asiakkaalle kerrotaan - Koen, että smartlipo on kuitenkin "iso" toimenpide jossa mennään ihon alle, joka maksaakin reilusti joten en harkitsematta tähän junaan hyppää joten minun täytyy olla turvallisin ja luottavaisin mielin siihen tahoon jolle hartkisen meneväni toimenpiteeseen. Joillakin nettisivuilla henkilökunnasta lukee pätevyys sekä erikseen jos on on parhaillaan esim. erikoistumassa johonkin, silloin on minusta reilu peli. Sensijaan yleislääkärille en tällaiseen toimenpiteeseen menisi, jos olisi jatko-opinnot loppusuoralla niin voisi olla eriasia.

kukahan?? :)

joku kilpailevan klinikan edustaja taas värkkää?
siis N-56:)

Kukahan N-56 mahtaa olla??

Kukahan positiivinen tyyppi toi N-56 mahtaa olla?? (Ei vaikea arvata)

Jokaisen vapaasti päätettävissä

Tietääksen smartlipoa ei suomessa ole vielä kovin pitkään ollut, jos en väärin muista, parisen vuotta. Toki täällä on useampi kliniikka joka smartlipoa tekee. Itse tutkin ulkomaan sivuja myöten vaihtoehtoni ennen kun päädyin Clinica Esteticalle, kohta kolme viikkoa sitten. Minä ainakin löysin Clinica Estetican ihan pelkästään hakusanalla ja netistä.
Olen ollut tyytyvainen ja, jos on tyytyväinen niin eikö siitä voi kertoa? Eikös tänne olla tultu kertomaan kokemuksia niin ei muuta kun kysymyksiä jonoon! Tarkoituksena on jakaa tietoa.
Jaa, enpä osaa sanoa miten he markkinoivat, mutta sanoisin, että hyvä tulos ainakin puhuu puolestaan ja on erinomaista markkinointia....jos siksi sitä haluaa nimittää.
Eikö muun klinikan toimenpiteissä käyneet ole olleet tyytyväisi, jos he eivät ole halunneet kertoa täällä kokemuksiaan?
Toipuminen on yksilöllistä niin kuin jokaisen kipurajakin. Voin puhua vaan omasta kokemuksestani, että se eka yö oli pahin ja siitä se kiputaso alkoi pikkuhiljaa laskemaan. Onhan minulla vieläkin, jos oikein toimenpidealueita panelen, kosketusarkuuta. Oliko mustelmia no joitakin oli ja viikon parin aikana niitä on odotettavissakin vielä, mutta tuleehan noita mustelmia vaikka ei ole missää toimenpiteessäkään. Minä ainakin halusin päästä makkaroista.
Kyllä mä ainakin näin heti toimenpiteen jälkeen eron, kyllä musta sen verran rasvaa otettiin. Jos ihan lopullisen tuloksen näkee vasta 3-4kuukauden jälkeen (kun kaikki turvotus on hävinnyt), mitä tuo aika on loppu elämääni nähden?! On se sen väärtti!

Hyvä kun ;) ... silloin ekana yönä heräsin, minulta oli käsitelty isolta alueelta eli koko vyötärön alue niin ei oikein ollut hyvä nukkua mitenkään päin, ilolla kuitenkin ajattelin että kävinkö mä ihan oikeasti tekemässä sen?! Ilolla siksi, että vyötäröstäni tulee vihdoinkin haluamani näköinen (se on jo tehty) ja toisaalta paheksunnan sekaista tunnetta siitä, että olen ollut niin turhamainen (koska olen aika järkiperäinen ja terveysintoinen).

No, en ole vielä palanut salille mutta joogaa olen jo harrastanut....katsotaan miten reiteni tästä salille palattuani lähtevät muotumaan ja tarviinko lisätoimenpiteitä, jos ei muotoudu tarvittavasti, tiedän kyllä minne suunnistan. Taivas! Onkohan elämän filosofianikin jäänyt kirurgin pöydälle ;) ...näin ne asiat muuttuvat :)

SMART LIPOSTA 15vrk

Minulle tehtiin kuuden alueen (kahvat + vatsa) Smart Lipo Clinic Esteticissa 5.10.2010 eli siis 15 vrk. sitten. Kokemus oli kaikin puolin hyva, mutta kuulemma meilla miehilla on rasva "kovempaa" joten laserointi kesti toista tuntia kauemmin kuin alunperin oli suunniteltu. Kirurgi oli ainakin minun tapauksessani todella huolellinen ja kertoi koko ajan miten homma sujuu, mita tapahtuu seuraavaksi jne...

"Tulokset" nakyi heti kun poydalta nousin, eli kahvat oli pois and vatsa pienempi. Tunsin vatsalihakset heti ihon alla. Kuinka ollakaan, seuraavana aamuna olinkin sitten 8cm isompi vyotarolta ja painoa oli tullut 5 kg lisaa. Tama johtuu nesteesta, joka kertyy kudoksiin toimenpiteen jalkeen. Minulle suurin ongelma on ollut housujen kanssa. Puvut ei sovi, joten ostin ylisuuret housut ja low cut farkut, jotka saan kiinni pahemman turvotuksen alle. Mustelmat olivat myos komeita ja menivat selan puolelle lahes selkarankaan asti. Ei kovin kaunis naky. Tikit (yht. 4kpl) poistin itse ja poika auttoi takimmaisten kanssa. Kynsisaksilla lanka poikki ja solmusta kiinni ja se on siina. Ei ole todellakaan mitaan jarkea ainakaan matkustaa toiseen kaupunkiin mokoman homman takia. Nehan voi halutessaan poistattaa paikallisella terkkarilla.

Nyt on siis 15. paiva ja tulokset on nama: Alan olla alkuperaisissa mitoissa - ehka viela sentin pari isompi kuin mennessa. Rasva on kuitenkin poissa, samoin kahvat. Tunnen, etta vyotarolla on viela nestetta ja sen poistuminen vienee viela jonkin aikaa. Mustelmat katosivat jo pari paivaa sitten. Vinkki: Infrapunasauna ja Arnika voide auttavat mustelmien kanssa. Liikunta ja runsas veden juonti taas jelppaa nesteen poistossa. Samoin kenties vihrea tee, mutta minun vatsalle se ei sovi.

Uskon, etta toimenpiteesta on hyotya ja ainakin itse uskon, etta viela toiset pari kolme viikkoa niin minun jenkkakahvani ovat vain muisto :) Toinen tarkea neuvo: Jos sinulla on ylipainoa yli 30% niin rasvaimu ei ole oikea keino. Ajattelepa asiaa. Mina olen 190 cm pitka, satakiloinen mies. Minulta poistettiin kaikkiaan noin 1 litra josta varsinaista rasvaa noin 8dl. Jaapa se tilavuus lahes 90 senttiselle vyotarolle. Jos siita ottaa kaksi - kolme senttia pois niin se on jo yli litra.

Toinen juttu on se mita syot ja juot toimenpiteen jalkeen. Esim. naisen kropassa isossa vyotarossa ei todellakaan kaikki extra ole rasvaa vaan siina on todella paljon nestetta mukana. Tiedan, etta kuulostaa tylsalta ja joku pettyy, mutta smart lipo tai muukaan rasvaimu ei ole ratkaisu suureen ylipainoon. Se on sopiva sellaiseen muotoiluun ja hienosaatoon, joista esim. sitkeat Jenkkakahvat on loistava esimerkki. Toivon, etta tasta on jollekin jotain apua.

Lopuksi: Jos menet tekemaan Smart Lipon vatsan / vyotaron alueelle, hommaa se tukitekstiili valmiiksi, koska mina ainakaan en klinikalta sita saanut. Tsemppia kaikille!

Miksiköhän?

No, tuolla aikaisemmin taisi olla eri kliniikoista myös tietoa, mutta koska en ole muilla käynnyt toimenpiteessä niin kerroin siitä mitä olen kokenut. Mielestä kokemuksia tänne on tultu kertomaankin, joten kysykää pois vaan, kun tulee jotain mieleen ja tosissaan etsit asiasta tietoa...sitä varten me kokemuksen käyneet täällä tietoa jaetaan :)
mitä siinä nytten heti luulee että joku tai jotkut mainostaa jollakin tavalla väärin. Miksi ei saisi jos ihmiset ovat iloisia ja haluaa kertoa paikasta mistä ovat tyytyväisiä.

Hinta?

Moi!
paljonko toimenpide maksoi?

mitkä alueet hoidettiin??

mitkä alueet hoidettiin?? Montako aluetta koko alavatsa on?

Koko vatsa

Koko vatsa taitaa olla 4 aluetta ja alavatsa 2.

LPG vs Smartlipo

Eihän näitä, mielestäni, voi verratakaan. LPG:ssä saat ravata yhtenään, jotta näet jonkinlaista tulosta kun taas smartlipossa se on kerta toimenpide ja homma hoidettu.

Lisätietoa...

Hei Irmo,

Harkitsen samaa toimenpidettä samassa paikassa. Haluaisinkin sinulta lisätietoja mm. lähtötilanteestasi.
Kirjoittele keltainenlehti(at)windowslive.com

Älä hätäile

Älä vielä hätäile, toimenpiteestäsi on vasta päiviä ja sinulla on ihan varmasti turvotusta. Kuukausien kuluttua näet lopullisen tuloksen. Aina voit ottaa tasoittelu hoitoja, kuten LPG:tä tai Velasmoothia. Näitä kuuluisi ottaa kaikkien rasvaimujen jälkeen. Sisäreidet on rasvaimun suhteen vaikea alue, minullekin on jäänyt epätasaisuutta sille alueelle kaikista yrityksistä huolimatta. Toisaalta, eipä sille alueelle monet ihmiset näekään, ainakaan ilman vaatteita. Vartalon mallisi tuskin muuttuu, ei tuo 6-8 desiä niin paljoa ole.

smartista

Lopputulos on odotettavissa vasta muutaman viikon kuluttua.. kärsivällisyyttä! =)

paljonko poistettiin?

Moikka!
Montako desiä poistettiin?

3 pvää sitten smart lipossa

Kävin maanantaina smart lipossa clinic esteticissä ja suosittelen kaikille todella lämpimästi!!!!!menin ottamaan 5 aluetta, mutta sain 6....rasvaa imettiin yht. 1,3 litraa...vatsa ja kyljet...Olen palveluun äärettömän tyytyväinen,henkilökunta erittäin mukavaa,lääkäri varsinkin. Klinikkaan oli helppo ja kiva mennä, kun kaikki nuorekkaita ja ystävällisiä.Hinta ei todellakaan ollut paha ja sain myös maksuaikaa.
Nyt menossa kolmas pvä, en ole vielä uskaltanut ottaa tukiliiviä pois, enkä käydä suihkussa, sillä alue vielä arka. Vatsa on turvonnut ja muutama mustelma, mutta sellaisen toimenpiteen jälkeen on itsestäänselvää että keholla ja iholla menee tietty aika paranemiseen. Uskon kuitenkin loistaviin tuloksiin.
Sain muuten vielä kaupan päälle (ilman veloitusta) botoxia otsaani, joka oli mahtava kokemus, ei sattunut ja nyt jo näkyy tulokset!!!olen nimittäin vasta parikymppinen ja monta vuotta jo haitanneet nuo syvät ilmerypyt jotka ovat vanhentaneet minua ainakin viidellä vuodella!

Siispä;jos smart lipo mielessä, ilman muuta clinic estetic.Mutta haluan myös muistuttaa että, ihmiset rakastakaa ja arvostakaa itseänne sellaisina kuin olette!Jos ette itse niin tee, niin kuka tekee. Ei tarvitse mennä teettämään barbie vyötäröä vain siksi että mainosten malleillakin sellainen on. Maailma ja ihmiset ovat muuttumassa kumisiksi, ymmärrän sen ja paineet, siksihän itsekin kävin, mutta samaan aikaan muistutan että vaalikaa itseänne ja tyttäriänne, sillä maailmassa miljoona muutakin asiaa kunhan vain avaa silmänsä.

Smart lipo kuitenkn ihanteellinen käsittely, kun kehossa rasvakertymiä jotka eivät kuntoilulla poistu(perintötekijät, yms.).Suosittelen.Ehkä kuitenkin alle 18 vuotiaat voisivat harkita kuntoilua ja terveitä elämäntapoja ennen operaation tekemistä.

pölkkyjalat..selluselmalle ja muillekin

Hei, Aimmin kerran tänne kirjoitin ja minut tuumattiin CE kilpailijan mainostajaksi -mutta enpä ole! Olen vaan pölkkyjalkainen muutoin siro nainen joka on miettinyt toimenpidettä ja katsastellut netistä eri klinikoita ja täällä teidän kommentteja. Ja tosiaan haluan plastiikkakirurgiaan erikoistuneen tekijän joten siksi päädyn maksamaan enemmän kun yleislääkärin tekemässä toimenpiteessä (koen tämän sen verran isoksi operaatioksi, että en halua tässä säästää). Päädyin LaserTilkkaan näytille ja ajan varasin. Minulle sanottiin suoraan, että pelkällä Smarlipolla en tule olemaan tyytyväinen tulokseen vaan rasvaa on sen verran että tarvitaan myös imu. Sain ohjeen ostaa valmiiksi tukitekstiilin (http://www.careaction.fi) ja tiedon että tukipöksyjä pidetään 3viikkoa yötä päivää ja ne otetaan pois vain suihkun ajaksi. Hoitaja myös sanoi, että pari ensimmäistä viikkoa fiilis varmaan on että mitä sitä on mennyt itselleen tekemään. Tulen kuulemma saamaan myös potilasohjeen postilla.

Jännittää ihan kauheasti, olen pystynyt sulkemaan asian mielestäni tähän asti, mutta nyt näen jo painajaisia öisin. Mietin, onko tämä järkevää ja mitä jos saankin isot muhkurat jalkoihin. Pelkään, sattuuko ihan hirveästi..eniten pelkään kuitenkin sitä jos jaloista tulee pahkuraiset (mielummin hyllyvät sellujalat kun silmiinpistävän monttuiset sellaiset). Mulla vaan on pieni ja siro yläosa ja kuten professorikin sanoi, on alaosa eri kaliiperia. Hän näyttökäyninllä kertoi alueet mistä pitäisi ottaa ne nehän on sisäreidet ja sivutakasyrjältä yhdet läntit.

Te vatsaanne laittaneet jotka heti seuraatte jälkiä ja olette saaneet epätasaisita tulosta, onko teillä ollut tukitekstiilit käytössä heti toimenpiteestä lähtien?

Hui, haluan kyllä pienemmät jalat mutta nyt on selkeesti kovaa jännitystä/pelkoa päällä kun uniinkin jo vahvasti puskee.
aivan varmasti, ja erityisesti sisäreisiin jos rasvaa imetään perinteisellä menetelmällä ja paljon. Monttuja voidaan myöhemmin tasoitella, ja sitten taas uudelleen tasoitella, mutta sileitä reisiä et saa.
Hei selluselma! Mikä on tilanteesi nyt pari kuukautta myöhemmin? Olen suunnitellut myös smartlipoa nimenomaan noihin ratsupaikkoihin, sekä mahdollisesti myös sisäreisiin, mutta kokemuksesi saivat minut epäilemään kannattaako toimenpide kuitenkaan. Olisin kovin kiitollinen jos voisit vastata.
Saako tukiliivit clinikiltä vai pitikö ostaa etukäteen?
Kävin Smartlipossa Clinicesteticissä muutama viikko sitten ja tulos on jo nyt tosi hyvä, vatsa litteämpi silminnähden. Suosittelen lämpimästi, tyylikäs ja mukava paikka! Tämän saa ottaa mielihyvin asiakkaan mainoksena :) näköjään täällä hiertää se, että hyvää paikkaa myös kehutaan. Kaikki ketkä harkitsevat rasvaimua, käykää ihmeessä konsultaatiossa tuosssa klinikassa :)

smart lipoon

Maanantaina.Kerron varmasti täysin rehellisesti miten meni,mulla ei
ole mainostamisen tarvetta.Paikan ratkaisi minun tapauksessa täysin raha.
Laitoin säköpostilla muutamaan paikkaan kuvat ja pyysin hinta arvion.
Estetic oli halvin,joten katsotaan miten rouvan maanantaina käy....
Palaan asiaan.
Äh, tätä juuri meinaan kun on niin hankalaa kun sitten lukee juuri näitä kommentteja missä ihmiset ovat sitä mieltä että clinic esteticin omat työntekijät vaan mainostaisivat klinikkaansa. Hankalahan tässä on sitten ketään uskoa kun loppupeleissä kaikki jotka kertoisivat hyvistä kokemuksistaan voisivat vain olla omien klinikkojensa edustajia. eikö?
Toivon nyt vain sydämestäni että ihmisten kirjoittamat kokemukset olisivat täällä aitoja mutta totta, ei sitä koskaan tiedä.

Mitä sinä paasaat?!

...itse olen käynyt toimenpiteessä ja lukenut täällä olleita kommentteja sekä kertonut omista kokemuksista. Kommentistasi tulee ilme, ettet ole kovin tarkkaa lukenut näitä juttuja täällä koska, kyllä Clinica Esteticalla käyneet kertovat mustelmistaan jne... olen itsekin kertonut. Sinähän pursut tietyntasoista vihaa....eikös täällä olla kokemuksia jakamassa, millä asialla sinä olet?

snowrose

...tukiliivit joudut hankkimaan itse. Minulta otetiin vyötärön seutu kokonaan ja käytin tukihousuja, jotka olin ostanut Sokokselta ja toiset Prismasta. Ne olivat ihan tavalliset tukihousut, jotka ylettyivät rintaliivin alareunaan asti. Käytin niitä kk ajan.

smart liposta

Hei teille ketkä ootte käyny vatsan alueen smart lipossa.
Millaisia tuloksia on tullut?
Itsellä tehtiin 5päivää sitten,ja vielä kipeä,turvotosta myös.
Ympärysmittaa on jo lähteny,mut navan kohdalta vain2cm.Muualta 4-5cm.
En oo vielä hieronu aluetta,ei oo kärsiny.
Nahka on kans kiinteytyny joistain kohdin,se on ollu kiva huomata.
Ootteko käyttäny trombosolia ja onko ollu apua siitä?
Mulle sanottiin että lopullisen tuloksen näkee 2-3kk:n kuluttua.
Mites teille on käyny?

Hyvältä näyttää ja tuntuu

Itselläni smartliposta (mm. jenkat ja alavatsa, paikkana Clinic Estetic) on nyt aikaa tuo 2 -3 kuukautta. Tulos näyttää hyvältä peilissä ja tuntuu vaatteiden istuvuudessa. Käytän aiempaa pienempiä farkkuja, ja nyt ne ovat jopa löysät. Mustelmat hävisivät viikossa lähes huomaamattomiksi ja kahdessa viikossa kokonaan. Trombosolia en käyttänyt.
kuinka kauan pidit tukivaatetta?
Entä hieroitko aluetta?
Kävin samassa paikassa kuin sinä,hoito oli hyvä.
Varmaan riippuu henkilöstä,mutta vitsit että olen ollu kipee...
Ja yllätyin kuinka" kovaa" hommaa se rasvan lähtö oli:)!
Tukivaatetta pidin noin viikon mutta en ihan jatkuvasti. Ohjeen mukaan olen hieronut. Turvotukseen kokeilin myös kylmäkäärettä ja tuntui auttavan.

epäilijälle

Kuten sanoin niin "odottelen tuloksia" ja olen kyllä (valitettavasti) ihan oikea asiakas, joka on joutunut läpikäymään useamman toimenpiteen eri klinikoilla.

Klinic estetic:in henkilökunnan asiantuntemus, työskentely ja klinikan välineistö ja sen käyttö kuitenkin vaikuttivat erittäin lupaavilta, koska olen nähnyt tökeröäkin käytöstä ja jälkeä.
Tietenkään ihan "yhtä hulppeita" puitteita ja laitepaljoutta ei ollut kuin Laser tilkassa, koska esteticissä ei tehdä nukutuksia vaativia toimenpiteitä.

Hätäilenkö turhaan?

Kävin 3vkoa sitten vatsan alueen smart lipossa,tuloksia näkyy jo.
mutta onko teille tullut kovia kipeitä muhkuroita toimenpide alueelle?
Olen hieronut vatsaa 2-3krt päivässä "sulattaakseni" kovettumia.onko nämä
kovettumat nyt sitä,että nestettä kertyy kudoksiin?
Tukivaatetta olen pitänyt enää lähinnä öisin.

Lahjakortti arvo 890,00€

Minulla löytyisi tuollainen lahjakortti City-Klinikkalle. Sen voi käyttää smartlipo rasvaimuun. Myyn sen 600 euron hinnalla.
Hei ihmiset! Olen menossa rasvaimuun (SmartLipo) Clinic Esteticille ensi viikolla. Varasin lääkäriaikaa, ja kun löytyi yksi peruutusaika, miespuolinen lääkäri kysyi, haluanko samantien toimenpideajan eli en ole nähnyt lääkäriä vielä. Katsotaan hänen kanssaan sitten yhdessä, mitä reisilleni (rasvaa tekisi mieleni imeä vyötäröstä myös) voi tehdä ja mistä imetään.

Voin laittaa tähän ketjuun kokemuksia nimimerkillä Päärynä1, jos joku toinenkin harkitsee samaa. Eli minulla ikää jo yli 40 ja rasva kertyy paakkuina takareisiin, sivureisiin, sisäreisiin ja polviin. Tämmönen pylväsjalka, huh. Ja iän myötä se kapea vyötärönikin, josta olen ollut niin ylpeä, on tietysti muisto vain. Urheilen 5 krt viikko ja syön terveellisesti lukuunottamatta kahvipullaa silloin tällöin - en käytä lainkaan alkoholia yms eli sallin itselleni tämän ylipainosta huolimatta.

Tavoitteena olisi vain saada vähän suoremmat pylväät, hirvittävän rumathan nämä minun jalat on. Mutta että näyttäisi edes vaatteet päällä paremmalta eivätkä farkut aina kuluisi sisäreisistä puhki jo viikon käytön jälkeen.
Miten toimenpiteesi meni? Itselläni aika varattuna 16.3. Olen odottanut ihan älyttämästi,mutta nyt kun aika lähestyy niin kauhu on iskenyt. Mitä menen tekemään?
PÄÄNYNÄt ja muut Pampulat;
Please, älkää laittako TÄHÄN KETJUUN enää yhtään mitään. On tosi vaikea plarata minuuttikaupalla tätä sivua loppuun, ennenkuin saa luettua yhtään mitään.
Alottakaa suosiolla uusi ketju.
Mä ainaki haluan vastaukseni tähän ketjuun enkä hakuammunnalla ettii jostain:D
Moi!

Laitampa minäkin kokemukseni tänne. olin eilen clinic esteticissä vatsan seudun smartlipokäsittelyssä. Kivulianta oli mielestäni puuduttaminen, ei siis ihon, vaan sen keittosuolaliuoksen ruiskuttaminen ihon alle.
No, kyllä sen kesti, mutta luulin, että tuntuisi vähemmän. Rasvaa poistui n.8dl.
Olen suht hoikka, mutta vatsalleni on jäänyt "pallo" lasten saannin jälkeen. Huomaan nyt jo suuren eron, tosin vatsani on ihan sininen ja alavatsani on edelleen tosi kipeä sectioarpien kohdalta. Kauhulla odotan kovettumia, jotka lääkärin mukaan on lymfanestettä, jonka takia vatsan hieronta on todella tärkeää.
Itse olen syönyt jo kourallisen panadolia, jotta pystyn liikkumaan. Saas nähdä, miten töissä menee...huomenna :(
Eilen kävin suihkussa ja tukiliivin poisottaminen sattui ja vatsanahka roikkui tosi rumasti juuri sectioarpien kohdalla..siis sellainen tyhjä pussukka kuvastaa sitä, miltä vatsa näyttää tällähetkellä. Haluaisinkin kysyä muilta saman kokeneilta, että roikkuiko teidän vatsanahkanne ja kuinka nopeasti se palautuu??(toivon mukaan tekee niin!!)

Muuten olin tyytyväinen kyseiseen paikkaan ja voin laittaa tänne lisää tietoa paranemisprosessista, kunhan aikaa on ensin kulunut hieman enemmän :)
Hei,kävin marraskuussa-10 vatsan käsittelyssä,ja mullakin
sectioarpi.Tuloksen näkee vasta nyt.Mulla nähtävästi roppa kerää
nestettä helposti ja pitkään.
Mukuroita oli,ja hieroin niitä ahkerasti,tieten kannatti,koska löysää
nahkaa ei juurikaan ole enää.
Nyt on mittaa lähtenyt -8cm ja paino pudonnut 4kg.
En ole urheillut tai jumpannut,ihan arki liikuntaa lasten kanssa.
Mulla siis roikkui alamaha nahka,muttei enään :)
Ite koin,että hirudoi fortesta oli apua,kuivaharjauksesta ja hieronnasta
aamulla ja illalla.Tukiliiviä pidin 4vkoa melkeimpä yötä päivää.
Se oli inhottavaa,mutta kannattaa.
Käytitkö liiveinä painetekstiilejä? Esim. Marena. Tässä aprikoin, ostaako kunnon korsetti vaiko painetekstiili...
Hello kaikki! :D Täällä ilon hedelmä!

Kävin imetyttämässä viime vkolla sisäreidet + vyötärön Helsingissä - ja 2 litraa rasvaa lähti! Siis yhteensä. Ja kun tekniikkana on smartlipo, sitähän vähitellen sulaa sieltä vielä jälkikäteenkin, luulen, eli vielä puolen vuoden sisään voi odottaa parempia tuloksia. Kolmessa tunnissa meni homma, ajoin autoa itse edestakaisin eli kuskiakaan ei tarvittu.

Vaikka etukäteen varoiteltiin turvotuksesta (mikä kieltämättä onkin mahtava, löytyi yhdet vaatteet maanantaiksi töihin :D), silti figuuri on jo paljon kapeampi edestäpäin. Turvotuksen näkee jos asettuu kokovartalopeilin eteen sivuttain; edestäpäin sen sijaan näytän laihtuneen... ja paljon! Siinä kohtaa, missä ennen oli kuvottava läskimakkara, on vyötärössä kolo! Ja koko vyötärön seutu muutenkin uupeasti pitkältä matkalta navan alapuolelle asti kaponen. Ja lantio on paljon kapeampi.

Huomasin eron heti imun jälkeen istuessani toimenpidehuoneen sängyllä. Tajusin elämäni ekaa kertaa pystyväni istumaan penkillä ilman, että toinen reisi sojottaa itään, toinen länteen! Istuin siinä ja juttelin, kunnes kesken lauseen tajusin: reidet osoittivat samaansuuntaan kuin polvet, suoraan eteenpäin!!! =O Ennen eivät mahtuneet. Niin että turvotuksesta huolimatta (tätä pitäisi kestää nyt 2-6 vkoa) kyllä tulokset näkee heti.

Olen tosi tyytyväinen. Vaiheet klinikalla menee näin: 1) vaihdat klinikan bikinit 2) sinut piirretään 3) sinut puudutetaan, joka paikka (samalla laitetaan vedensekaista liuosta ihon alle 4) laserilla sulatetaan rasvasolut ihon alla (hassun näköistä, semmoinen punainen valo vaeltelee nahan alla) 5) rasva imetään letkulla purkkiin.

Oli kuulkaa mahtava tunne nähdä vyötäröläskiensä, 1,1 litraa!!! valuvan suoraan purkkiin! KELE! EIkä ne enää takaisin tule!

Upeaa kevättä kaikille, ihanat naiset! =)
Miten alueet lasketaan? Jos haluaa alavatsan sekä kyljet edestä niin montako aluetta siitä tulee?

Kuvittelin että alamaha olisi vain kaksi aluetta (n. 10x10 cm) ja kyljet toiset kaksi, mutta ilmeisesti vatsa on 4-5 jopa 6 aluetta? Tulevatko kyljet tähän vielä lisäksi?

Olen myös huolissani nahkan jäämisestä roikkumaan löysänä.
Kun rasva on imetty pois, eikö mahanahka kiintey vaan jää "repunläpäksi"?
Moi "Paljon makso", uskon, että tuo kaikki sinulle selviää, kun tapaat lääkärin. Jokainen on yksilö, ja riippuu täysin vatsamakkaroiden määrästä ja kropan pituudesta ja läskin jakaantumisesta alueella, montako aluetta tarvitaan. Mutta jos otat esim. alavatsan (2 reikää) ja kyljet (2 reikää) niin siittä tulee 4 elikkä semmoiset 2400 euroa.

Roikkuvia nahkapusseja mäkin pelkään. Smartlipon etu kuitenkin on, että laservalo hoitaa ja kiinteyttää ihoa, toisin kuin vanhanajan rasvaimu, joka vain "tyhjensi" pussit. Tuloksiahan en vielä näe, mutta luettuani aiheesta päätin että jos jollakin tapaa läskini imetytän, niin tästä johtuen mieluiten tällä tekniikalla.

Googlaa "smartlipo", sitä kautta saat tietoa paikoista!

Omia kuulumisia; 3 päivää toimenpiteestä ja voin hyvin. Liivin kans nukkuminen vähän kökköä aluksi, mutta tottuu. Paino sama kuin toimenpideaamuna eli pahin turvotus (jota luvattiin jopa 2-4 viikoksi) on jo lähtenyt, 3 päivässä. Reidet edelleen paksut, vyötärö poistaa nestettä ja "sulaa" näköjään ruumiinosista näköjään sit ekana.

Olen kuullut muiltakin, että smartlipo vaikuttaa nopeiten juuri vatsan seutuun. Reisimuhkuroista nesteen poistumista saa ilmeisesti vielä odotella :) (Niin ja vertailun vuoksi: mulla oli ylipainoa semmonen +6 kg eli en lihava mutta en ihannepainossakaan, eli oli niissä kohdin myös jotain, mitä imeä. Vrt. hoikat jotka valittavat täällä ettei tuloksia tule; itsellä lievä ylipaino.)
Kukkuluuruu, surprise, surprise !
Kiva kelata sormi kipeenä, vai...
Jep,jep. Kivat sullekin +++++
Smart lipos 3, vuorokautta. Kävin imetyttämässä vuosia vaivanneet "ratsupakat" Clinic Esteticillä.Pistin kirurgin koville kysymyksilläni, mutta sain myös vastauksia jotka lopulta tyydyttivät riitävästi että uskaltauduin leikkaus sängylle.. Viranomaisreksterissä ei sen takia ole kuin yleislääkärin toiminimike,koska hän on vasta erikoistumissa. Smart lipo toimenpiteitä hän tekee enintään 3 per päivä. Toipumis aika on tietty sitä piemenpi mitä pienempi toimenpide on ja minun tapausessani lähdin suoraan operaation jälkeen shoppaamaan useaksi tunniksi:) Turvottavan puudutusaineen poistuttua tulivat kivut ja seuraava päivä olikin aika kankea. Tänään puudutusnesteet ja kudosnesteet ovat poistuneet varmaan kokonaan ja mustelmatkin näyttävät jo parantuneen suht paljon ja olo normi vaikka en nyt ihan juoksulenkille vielä ole lähössä:) 10km kävelylenkki tosin tänään takana:) Toistaseksi mitä nyt on nähtävissä olen ihan tyytyväinen. Tasaista jälkeä näyttää olevan mitä nyt näkyy. Odottelen et mustelmat haalistus vielä ni näkis paremmin lopputuloksen. Mutta ei ainakaan huonompaan suuntaan oo ulkoreidet mennyt! Sen näkee jo nyt.
Mutta mikään laihdutus keino smart lipo ei ole! Pieniä vaivaavia yksityiskohtia sillä voi korjata. Itseltäni imettiin rasvaa suunnilleen 200g. Elämäntavat pitää olla mielestäni suht kunnossa jos tämmösen ratkasun tekee. Ruokavalio ja liikunta kuitenki suurimmaksi osaksi määräävät vartalon koon ja muodon tietty.
Smart LiposTA 3,5 vuorokautta siis piti laittaa
Moi! Mulla 9 pv: kävin poistattamassa tikit. Odotan 2 vkon rajaa kuin hullu puuroa; mulla on tukiliivejä 2 päällekkäin, ja niiden peseminen/ kuivumisen odottelu käytännössä ratkaisivat, että päätin kokonaan olla urheilematta siihen asti, kunnes on lupa pitää liiviä ainoastaan päivisin. Näin voi käydä töissä, jumpata illalla, pestä liivin, joka ehtii toiv. kuivua aamuksi.

Painon suhteen turvotus samassa, ulkoisesti näkyy kapeampi uuma jo. Mustelmat valtavat, ei merkitystä mulle.
Smart Lipost nyt viikko ja imettiin ala- ja ylävatsa. Turvotus vielä ihan mahtava, maha ihan kova ja tosi kipeä. Mustelmat myös aika kookkaat. Vatsa tosi kipeä, rasvaa lähti noin 1 litra.
Odotan innolla turvotuksen lähtöä pois, olinko lukevinaan oikein että voi kestää jopa 4-6 vkoa.
Toimenpidettä seuraavana päivänä yhdet housut jotka menevät jalkaa, vyötärö on noin 10 cm paksumpi kuin toimenpiteeseen mennessä, joten turvotusa on.
Aluksi masensi mutta kyllä nyt pitää vaan ajatella