AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Ruoka-kauppa jossa kotiin kuljetus?

Ruoka-kauppa jossa kotiin kuljetus?

7 Vastausta 2 555 Lukukertaa
Jatkoa edelliseen...onko Kokkolassa ruoka-kauppaa, jolla olisi ostosten kotiin kuljetus palvelu?

Ruokakauppa

Perusturvalla lienee sopimus Merituuli kauppiaan kanssa kotiinkuljetuksesta. Kauppakassi maksaa muutaman euron kotiin tuotuna.

kotiinkuljetus

jep, tuossa edellä taisikin olla oikea vastaus, eli otappas k-market merituulen kauppiaaseen halkokarilla yhteyttä, niin saat varmasti sovittua kotiintoimitukset.

Ykspihlajassa

virtanen.
Ja tervakartanosta tulee joka päivä lämmin ruoka jos on fyffee.
Käy terveyskeskuksen luukulla kysymässä niin he neuvovat miten etenet. Lähtee rullaamaan siitä kuin itsestään.

Merituuli

kotia ruokia, soita sinne tai käy paikan päällä...

kotipalvelu

merituulesta kaiketi pari kertaa viikosta ruokakassit asiakkaille et ei heidän tarvi käydä kaupas...ja moni kodinhoitaja tekis mielellään enempikin mut saa moitteita jos on mennyt tekemään hänelle kuulumattomia töitä.ja joinakin päivinä on laitettu niin tiukka aikataulu ettei kerkee muuta kun sanoa hyvää päivää.aikonaan ollut ilmeisesti vain pari paikkaa päivässä et on kerennyt tehä muutakin.jos tänäpäivänä kodinhoitajalla on 10 paikkaa niin laske siitä paljonko on aikaa ruuanlaittoon kun otetaan tauot pois.

Liikaa paikkoja

Se on totta että avustajilla on liian monta paikkaa missä pitää käydä päivittäin mutta sekin on totta että vanhus joutuu maksamaan tästä käynnistä yhtä paljon onko sitten avustajalla aikaa per vanhus 9 minuuttia tai enemmän!

Jokaiselle

Mikäli on kauppareissuja estävä tekijä niin kotihoidon piiriin kuuluu.

Vastaavia kauppoja ei ole mitä isoimmissa kaupungeissa on. Siellä on jopa kauppaketjuja joissa voi soittamalla tehdä ostokset ja ruuat tulee kotiin 5-8eurolla.

Eli siellä homma toimii tyyliin: Se on XXX moi! Mää haluaisin 500g makaroonia, 400 gramman paketin jauhelihaa, juustoköntin, ruisleipää, 6-packin kaljaa ja rööki-askin. Osoite on Ostajankatu 666.
 /   /  /  / Ruoka-kauppa jossa kotiin kuljetus?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta